Blogit
Aurinko ja kuu

Pieniä askeleita

IMG_4363 (1)

Se on nyt niin, että sitä ottaa iloa irti pienistäkin asioista ja vetää herneet nenään toisista, yhtä pienistä asioista.

Pakastin saatiin viimein kannettua sisään pikkukellariin, entiseen kylmäkellariin. Olin ihan varma etten jaksaisi, mutta hienostihan se sujui. Remontin myötä on muuten tiloja, joiden nimi on teknisistä syistä muuttunut. Entinen kylmäkellari on pikkukellari, koska se ei enää ole kylmä, vaan lattialämmitteinen varastohuone. Autotalli on nykyään tekninen tila, koska siellä ovat pääosassa maalämpöpumppu ja lattialämmityssysteemi ja siinä on kynnys, jottei vesi valu ulkoa sisään. Joten autoa sinne ei enää saa itkemälläkään.

Noniin, pakastin saatiin kannettua inspiroituneena luomu-karitsanlihasta, jota sain ystäväni kautta. Se oli hieno juttu -se pakastimen kanto, mutta oli karitsakin. Pikkukellarista on jotkut putkihommatkin muuten vielä viimeistelemättä, mutta ne hoituu ajallaan.

Kellarissa lojuu vielä säkeittäin kenkiä, joita ei saa kuistille paikoilleen, koska en ole päättänyt säilytyssysteemiä sinne. Toivoisin, että kesäkengät säilytettäisiin jossain muualla kuin siellä talvisin ja päinvastoin. Myös kellarin oven sisäovi on vielä kontissa. Siksi ovi on tilkitty teipillä, ettei ovesta vedä.

IMG_4364

Lamput. Ne on ongelma, olleet alusta saakka. On niin vaikea löytää lamppuja, kivoja, jotka ei maksa 600e/kpl. Ja huonekorkeus tekee sen, että roikkuvat lamput on hankalia. Plafondit taas ovat rumia tai siis kauniita on vaikea löytää. Yläkerran aula on kaikin puolin aivan kesken, vailla tapettia tai kalustusta. Valot sinne ja yläkerran vessaan saatiin tänään, joten ehkä sillä on ollut jotain tekemistä keskeneräisyyden kanssa.

IMG_4365

Iloa revin tänään pakastimen lisäksi lempikaapistani, jonka saimme kannettua kellarista takaisin paikalleen. Sen alkuperäinen paikka oli keittiö, mutta nyt se on eteisessä/hallissa. Kuten kuvasta näkyy, puolet hallin lattiasta on vielä suojapahvin alla, sillä tilanne on vielä hieman kaoottinen. Pienin askelin siis. Pienin askelin.

IMG_4368

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *