Blogit
Aurinko ja kuu

Parsaa!

 Parsa on ihanaa! Ystäviä tuli lounaalle. Pari pientä ja yksi iso. Poikasen lempiherkkua risottoa tein tietysti, mutta sieluni vaatii vihreää ja tuoretta. Söin erään ystävän luona parsaa viime viikolla ja rohkaistuin itsekin kokeilemaan. Miksi ihmeessä olen luullut parsan valmistuksen olevan jotenkin mutkikasta? Ensinnäkin luulin, että pitää olla sellainen erikoiskattila ja sitten, että pitää osata valmistaa majoneesia tai bearnaise-kastiketta, joita en laiskuuttani ole opetellut vieläkään tekemään. Ehei! Kasari käy keittämiseen (5-7min.) ja mausteeksi riittää voi ja parmesan -juusto. Ruokaa parhaimmillaan!

Kommentit (8)

  1. Laura

    parsaa aiolilla! parsaa voisulalla! parsaa paistetun kalan kanssa! parsaa keittona! parsaa piirakkana! parsaa grillissä valkosipuliöljyllä siveltynä!;)

  2. Laura

    parsaa aiolilla! parsaa voisulalla! parsaa paistetun kalan kanssa! parsaa keittona! parsaa piirakkana! parsaa grillissä valkosipuliöljyllä siveltynä!;)

  3. Heli

    En ole koskaan syönyt parsaa – ei aavistustakaan miltä se maistuu. Olen myöskin ajatellut, että se vaatii jotain erikoista.. Kiitos vinkistä, taidan rohkaistua kokeilemaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *