Blogit
Aurinko ja kuu

Oravanpyörä

IMG_4255

Tänään alkavat kivetysalueiden pohjatyöt. Sain heti seitsemältä aamulla tehtäväkseni piirtää kivetysalueen spraymaalilla pihan pintaan. Kauhea vastuu tuohon aikaan aamusta, mutta olenhan jo tottunut. Pari viikkoa pitäisi mennä kävelyreitin ja terassin rakentamiseen. Jännittää, koska tästä alkaa meidän pihan uusi elämä. Kivetysten valmistuttua, alkaa kukkapenkkien rakentaminen ja nurmikon istutus. Ne me tehdään itse.

Remontti tuntuu silti olevan loputon. Aina tulee jotain uutta tekemistä. Kun minulta kysytään, että miten remontti edistyy, huomaan jo muutaman kuukauden ajan vastanneeni, ensi viikolla saadaan vihdoin piha (tai viemärit tai kaivuutyöt tai sokkeli tai …) valmiiksi ja sitten enää pitää… ja se ”sitten enää pitää”- lista onkin päättymätön. Aina tulee jotain uutta.

Nyt pitää kivitöiden jälkeen enään rakentaa puutarha ja valaa uudestaan piikattu (se jo kerran piikattiin ja valettiin) viemärikaivon taso uusiksi. Sitten on enää pihavajan rakennus ja kesäkeittiön valu. Ja sitten ensi kesänä ulkovuorauksen uusiminen. Se onkin sitten tarina erikseen. Mutta sitten on valmista. Tuohon viimeiseen lauseeseen en enää usko. Ja onhan se niin, että vanhassa talossa ei mikään koskaan ole valmista.

IMG_4260

IMG_4270

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *