Blogit
Aurinko ja kuu

Niin sitä pitää.

Olen pessyt ikkunoita. Alakerran vasta, Enkä kuitenkaan kuistia. Siellä on monta ihanaa, mutta työlästä ikkunaa. Saas nähdä montako harmistuttavaa rantua aamu-aurinko paljastaa…
Huomenna menen puutarhakauppaan… ruukkupuutarha aluilleen, ellei sada.
Tänään olen pohtinut myös sitä, miksi ihminen alkaa opiskelemaan, muttei vie asioita kunnolla loppuun. Kyse on kuitenkin puolen vuoden tiiviistä opintojaksosta yksityisessä koulussa.
Maskeeraajan alut pulppuilevat ja kuplivat ja jotkut heistä kuvittelevat olevansa jo ihan valmiita. Niin valmiita, ettei loppukokeisiin tarvitse harjoitella. Toiset taas tulevat paikalle ja imevät opettajasta kaiken tiedon ulos niin, että olen aivan puhki. Niin sitä pitää.

Kommentit (4)

 1. Maria

  Samoja ajatuksia myös omien opiskelijoiden kanssa!On ihan totta että he jotka vaativat paljon antavat myös paljon ohjaajalleen.Onnistuneita puutarhaostoksia sinulle ja hyvän mielen viikonvaidetta.

 2. Liivia

  Terveisiä puutarhakaupasta(Plantagenista). En ostanut mitään, kun en löytänyt mitään, mitä olisin halunnut. Ruukut oli rumia, kastelukannut loppu. Ja kukat hirveitä risuja ja hinnat kuitenkin kovat. Turha reissu. Yritän pärjäillä orvokeillani ja lavendeleillani.
  Toivottavasti sun reissus meni paremmin!

 3. aurinko ja kuu

  Noh. Juutuin pesemään ikkunoita ja tuolla on lähes myrsky, joten tyydyin siirtämään projektia ehkä huomiseen… Plantagenissa en enää käy. Kukatkin ovat huonolaatuisia. Meillä on lähellä Muhevainen. Se on hyvä!

 4. Satu

  Ihania kevättouhuja sulle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *