Blogit
Aurinko ja kuu

Multasormia kutkuttaa pahasti

IMG_4102

Kamala piha. Meidän piha on ollut kamala jo vuoden. Katselen keittiön ikkunoista, kuinka ohi ajavista autoista kurkistelee ihmisiä… Ilmeet ovat vaihtelevia huvittuneista hymyistä kurtistuneisiin otsiin: eikö nuo vieläkään ole saaneet pihaansa kuntoon? NO EI OLLA!

Ensi viikolla tiistaina tulee taas kaivinkone ja miehiä ja talon pään viemärit viimeistellään. Pihalta nostetaan kaikki remonttiromu ja turhat roskat pois kuorma-auton kyytiin ja sitten, sitten päästään vihdoin laittamaan pihaa. Kivimiehet saapuvat joskus viikon, parin päästä laittamaan kivetykset ja sitten pitäisi istuttaa nurmikko. Haastavaa, kun perheessä on koiranpentu. Onneksi lapset ovat niin isoja, että osaavat olla tallaamatta. Myrskyn kanssa tulevat siis lähialueen koirapuistot entistä tutuimmiksi.

Käytiin Ikeassa ja siellä oli puutarhakalusteiden alennusmyynti. Täytyy myöntää, että alkoi vähän syyhyttää. Kalusteita ei kuitenkaan vielä muita tarttunut mukaan, kuin valtavat ruukut kuudella eurolla. Päätimme kivettää myös tämän, entisen viheralueen. Rakennan siihen ihanan ruukkupuutarhan ja paikan kahvipöydälleni. Onpa mitä odottaa. Ensi kevät tulee olemaan niin ihana. En poistu pihaltamme minnekään!

IMG_4093

Autopaikalta, joka on nyt tasoitettu ja siihen levitetty 0-32 mursketta, tulee lähtemään liuskekivipolku talon ympäri, kuistin edustalle ja siitä levittyy suurehko terassi pihan päätyyn. Terassille muurataan kesäkeittiö.

IMG_4096 IMG_4100

Tänään ilmestyi Meidän talon viimeinen artikkeli meidän remontista. Yläkerrasta. Monta kivaa kuvaa jäi lehdestä pois. No, jääpä sitten jotain mitä täällä näyttää.

IMG_4097

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *