Aurinko ja kuu
Aurinko ja kuu

Mielenmaisema…

IMG_2948

Kun remontti kestää pitkään, ehtii sen aikana tapahtua elämässä kaikenlaista.

Rakas isäni kuoli perjantaina. Onneksi kävimme lasten kanssa hänen luonaan Heinäkuussa. Remonttitauko tähän saumaan tekee ihan hyvää. Lähden loppuviikosta Pariisiin hautajaisiin. Siitä tulee raskas matka. On ollut aikamoinen vuosi. Helmikuussa matkasin Pariisiin hautaamaan setäni. Keväällä menehtyi mieheni äiti ja vuosi sitten minulle hyvin läheinen isoäiti. Rakkautta sydän kantaa loputtomasti, mutta surussa se murtuu.

Hautajaismatkan jälkeen aloitamme kellarin siivoamisen. Terapiaa sekin. Mieleni sielunmaisema muistuttaa tällä hetkellä aika pitkälle tätä yllä olevaa kuvaa. Kunpa sen saisi siivoamalla ehjäksi. No, ainakin siivoamiseen voi purkaa kaikkia niitä tunteita ja kun kellari on siisti, ehkä minunkin on helpompi aloittaa toipuminen. Yllä oleva kuva on porrasaulasta. Sen pinnoitus on vielä kesken.

IMG_2949

Kodinhoitohuoneen seinä odottaa kalusteita.

IMG_2956

Kun kellari on siivottu ja urakoitsija palaa lomilta, pinnoitetaan loputkin lattiat mikrosementillä.

IMG_2950

Vessassa on jo kaakelit paikoillaan. Halusin kokeilla tiililadontaa neliskulmaisilla laatoilla.

IMG_2953

Kylppäri on ammetta ja suihkua vaille. Tänään tulee suihku! Saunassa on jo lauteiden kehikot. Niistä tulee leveät! Ylälauteesta n. 80 cm. Paneelit jäävät puun värisiksi(tervaleppää), lauteet ja ovenkarmi petsataan/vahataan/sävytetään harmaaksi.

Kommentit (2)

  1. Merituuli

    Kiitos Prisca ihanan inhimillisestä blogista. Osanotto suruusi. Kokemuksesta tiedän miltä sinusta tuntuu. Omasta lähipiiristäkin lähti pienessä ajassa monta minulle tärkeää ihmistä. Mutta onneksi, se, että jokin on päättynyt, ei tee sitä olemattomaksi. Kerran eletyn kaiku on aina meissä. Voimia syksyyn!

  2. prisca

    Merituuli, kiitos. Kauniita sanoja 🙂
    Prisca

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *