Blogit
Aurinko ja kuu

Maalatako vaiko tapetoida?

IMG_0110 (1)

Niin se on, että sitä jää helposti pyörittelemään ja pohtimaan liiankin pitkäksi aikaa remontin ongelmakohtia. Yläkerran aula pitäisi saada kuntoon. Tapetit on hankittu ja niillä tapetoin yhden seinän tai seinän ja päädyn, mutta toinen seinä pitäisi jättää valkoiseksi, jotta aula pysyisi valoisana.

(kuvassa on tuo levy siksi, että kuvittelin sen olevan hyvä rajaaja, kun maalaan, ettei maalia mene tapetin puolelle, mutta idea ei toiminut -käsivara oli paras)

IMG_0111

Seinässä on muuttamisestamme saakka ollut valkoinen tapetti, ellen väärin muista. Tapetti on saanut vähän lapsiperhehittiä värikynistä ja kaikenlaisesta sotkusta. Myös laajennuksen aikana jäi seinään remontista kaikenlaisia jälkiä. Mietin pitkään, että pitääkö seinä tapetoida vai voisiko sen maalata. Remppatyypit varoitteli, että jos maalaa, saattaa tapetti irrota. Päädyin lopulta eilen hetken mielijohteesta maalaamaan seinän, sillä sopivaa maaliahan meillä on jo valmiiksi täällä, eikä nyt oikein huvittaisi lähteä etsimään valkoista tapettia. Lisäksi seinä on pelkkää ovea, joten työlästä olisi tapetointi. Maalasin siis ja ihan hyvähän siitä tuli. Tajusin, että ehkäpä meidän makkarin katon, jossa on niitä vanhoja tapetteja pinnassa, voisi myös ehkä maalata…

Siinä samalla maalasin myös poikasen huoneen ovenkarmin ja kynnyksen. Jätin kuitenkin kynnykseen sen alkuperäistä väriä näkyville. Ovi karmeineen on ystäväni talon kätköistä löytynyt.

Nyt vaan pitäisi saada tapetointikohtaus. Itse hommahan menee yllättävän sutjakasti, kunhan siihen vain ryhtyy.

IMG_0114 IMG_0116 IMG_0112

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *