Blogit
Aurinko ja kuu

Maailman hienoin!

IMG_2269

Kattokaa nyt!

Meillä on maailman hienoin pihakylppäri! Meidän supermiehet rakensivat meille kylppärin alle puolessatoista päivässä. Siinä on viemärisysteemi, minimimääräysten mukaiset sähköt ja kaikki! Kyllä sitä on ihminen onnellinen, kun sen perustarpeet tyydytetään. Ja mikä parasta teinikin hyväksyi tämän systeemin.

Oma mieheni järjesteli meille pyykkituvan, johon saa isonkin määrän pyykkiä kuivumaan. ”Työpöytä” täytyy vielä päällystää kernikankaalla.

Tulin nimittäin siihen lopputulokseen, että meidän perhe ei selviä järjissään ilman suihkua ja vaatteidenpesumahdollisuutta. Vaikka remontti etenisi unelmavuhtia ilman yllätyksiä, kestäisi suihkuttomuus ainakin kolme kuukautta. Niinpä Antti sitten tuumasta toimeen ja oletetun telttasuihkun sijaan saatiin tuollainen hienous. Saattaapa olla, että ihastutaan siihen niin, ettei pureta sitä lainkaan pois!

Täällä tapahtuu niin paljon, etten pysy edes perässä, mutta ensimmäinen pyykkikoneellinen pyörii ja nyt täytyy vain toivoa kuivaa loppukesää, jotta pyykit myös kuivuvat.

IMG_2270

Tältä näytti vielä eilen iltapäivällä ja tänään alkuiltapäivästä meillä oli kylppäri ja eilen hakemamme käytetty pesokone käyttövalmiina.

IMG_2268

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *