Blogit
Aurinko ja kuu

kuuluuko jaksaa?

Onko luvallista olla väsynyt?vai kuuluisiko minun jaksaa?
15 päivää,joista 3 on mies ollut kotona ja ei suinkaan putkeen vaan silloin tällöin.Eikä tämä ole lainkaan poikkeuksellista.
Ei se kokoajan ole kiertueella ollut.Käynyt kotona nukkumassa ,päivällä hoitanut remonttihommia tai nukkunut ja sitten lähtenyt treeneihin,keikalle tai konserttiin…
Soittajan vaimo -iteppähän valitsin ja niinkuin sanoin jo ,ei tämä ole uutta -ihan vanhaa.Mutta pitkästä aikaa uutta on se,että minä olen kokoajan kotona ja on kolmas lapsi.Minä olen muuttunut ja huomaan,että vaikka kotona olo on ihan ihanaa,en voisi enää kuvitella jääväni kokonaan kotiin.Edellisellä kotiäitikaudella olisin voinut jäädäkin kotiäidiksi,mutta nyt tuntuu,että se ei enää riitä.Tarvitsen ihmisiä,töitä,kodin ulkopuolista elämää ,onnistumisen tunnetta niin ,että on taas aivan mahtavaa tulla työpäivän jälkeen kotiin tai viettää vapaapäivää kotona keskellä viikkoa ja leipoa ja tehdä lasten kanssa jotain ihanaa tai sitten ei mitään.
Mutta juuri nyt tuntuu,että aamuja ja iltoja, aamukiiretä ja iltakiukkuja on loputtomasti.niitä vaan tulee ja tulee eikä ne koskaan lopu.Tuntuu,että illat ei koskaan lopu.Aina joku tarvitsee jotakin.Jos joku nukahtaa joku ei.Jollain on jano ja jollekin tuli taas nälkä.Jotakuta pelottaa ja joku vaan kiukkuaa.Selitän,että äitikin on nyt tosi väsynyt ,ei jaksaisi kolmatta kertaa tulla peittelemään -mutta eihän ne ymmärrä -eikä niiden pidäkään.
Mutta kuka ymmärtäisi?

Kommentit (0)

  1. Kanerva

    Minä voin kuvitella ainakin miltä susta tuntuu. Vaikka minun mies ei olekaan muusikko ja melkein joka ilta kotona, mut silti. Taitaa ne muksut kahta aikuistakin aika kuus-nolla juoksuttaa.

    Kiitos vielä lauantaista. Oli ihana olla nätti!

  2. Liivia

    Miten tämä olikin niin tuttua. Samasta aiheestahan tuossa viime viikolla purnasin, ja tulin huomanneeksi että loppuviimein soittajan vaimoa ei ymmärrä kuin toinen soittajan vaimo.

    nm. tälläkin hetkellä keikkaleskenä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *