Blogit
Aurinko ja kuu

Kotityöpäivä

IMG_7395

IMG_7396

Hurja kuukausi takana. Valtavasti töitä ja kotityöpäivät ovat tähän saakka olleet hullun lailla kokkaamista, kaupassa juoksemista ja deadlineja. Tänään, pitkästä aikaa, voin vain istua ja kirjoittaa ihan rauhassa, ilman kamalaa takaraivossa kolkuttavaa stressiä ja kiirettä. Tänään ei tarvitse luoda reseptejä, eikä ideoida. Nautin kodin hiljaisuudesta ja istun klo 11 edelleen pyjamat päällä kirjoittaen reseptejä puhtaaksi.

Eilen kävi siivooja ja kyllä vaan pitkän kuvauspäivän jäkeen on ihanaa tulla siivottuun kotiin tietäen, että viikonloppuna ei tarvitse siivota. Tosin, Myrskyllä on ensimmäinen karvanlähtö ja karvaa lentelee sen verran, että jo nyt, nurkissa pyörii karvapilviä. Olen päättänyt helpottaa elämääni siivojan avulla kerran kuussa. Se vähentää huomattavasti siivoamisen määrää ja olen todellakin valmis maksamaan siitä etenkin, kun täällä kokataan ja kuvataan niin paljon. Ihanaa viikonloppua jengi. Ja hiihtolomaa niille, jotka lomailevat.

IMG_7398

IMG_7400

Kommentit (2)

  1. Viherjuuria

    Kotityöpäivät ovat ihania, mutta niissä itää myös kriisin ainekset 🙂
    Mukavaa viikonloppua sinne!

  2. prisca

    Joo, kotona työn tekemisessä on puolensa. Etenkin nyt hiihtolomalla. Lapset lomailevat, minä yritän keskittyä töihin. Toisaalta saan myös lopetettua työt ihmisten aikoihin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *