Blogit
Aurinko ja kuu

Koiranlogiikka hakusessa


IMG_2256 (1)

Se haukkuu aina kun meille on tulossa joku, vaikka tulija olisi oma perheenjäsen. Eniten se kuitenkin haukkuu vieraille miehille, jotka tulevat sisään saakka. Mutta jos vieras vaan uskaltaa rapsuttaa, loppuu haukkuminen siihen paikkaan. Pandalla on tapana nojata ihmiset lähes kumoon. Se rakastaa yli kaiken rapsuttavia vieraita. Tietty.

Joskus Panda haukkuu myös naapurin pihassa tapahtuville asioille. Jos toiseen pihaan tulee vaikka vieraita autolla, täytyy siitä ilmoittaa meille, joskus ihan ärsytykseen saakka. Kun haukkuminen kielletään, Panda oikein pidättelee -tai yrittää, muttei voi. Huulet lepsuvat ilmavirrasta, kun vaarasta varoittavat tukahtuneet haukahdukset tulevat vatsasta ulos väkisin. Kutsumme sitä buffautteluksi.

Mutta tänään. Aamu seitsemältä -kenties aikaisemminkin, urakoitsijoiden paku ajoi pihaan. Vieraita miehiä astui pihalle, he avasivat autotallin ja alkoivat piikkaamaan kellarissa ja touhuamaan pihassa.

Panda ei pihahtanutkaan! Ei minkäänlaista reaktiota!

Hienoa Panda, aivan fantastista, mutta mistä ihmeestä voi olla kyse?  Voisiko se johtua valtavasta viisaudesta ja maailman menon ymmärtämisestä (jota tietysti toivon).

Vai johtuuko se siitä, että Panda nukkui onnensa ohi eli hetken, kun urakoitsijat tulivat pihaan, eikä nyt hahmota, että ääni on jonkun vieraan henkilön aiheuttamaa?

Voin vain toivoa, että tämä meno jatkuu. Oli syynä sitten tyhmyys tai oletettavampi  maata syleilevä viisaus.

Kommentit (1)

  1. Anna

    Se on maata syleilevää viisautta. Panda on suurin ja mahtavin! 🙂
    Meillä Into ei hauku vaan pussaa tulijat, ihan jokaisen. Kaikki myös päästetään sisään, mutta ei enää ulos!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *