Blogit
Aurinko ja kuu

Kohta josta pidän itsessäni

Minulla kasvaa hiukset nopeasti ja vaikka olen meikkaaja-kampaaja, suhtaudun itseeni, hiuksiini, kauneuteeni aika boheemisti.
Kun teen ihmisistä kauniita työkseni, tiedän myös, että kauneus tulee ihan muualta. Silmistä, onnellisuudesta, viisaudesta ja siitä, että onko mukava olo itsessään.

Noh, kuitenkin.
Yksi asia mistä olen aina itsessäni pitänyt on hiukset. Lyhyinä tai pitkinä. Eniten pitkinä, koska silloin niiden voima ja volyymi tulee esiin. Hiukseni ovat villit ja huolittelemattomat. Välillä ihan platkut ja sitten taas karheat ja kiharaiset.
Sitten ne tosiaan kasvavat niin nopeasti, että modernit ja trendikkäät kampaukset vaativat kampaajalla käynnin useammin kuin kerran viidessä viikossa. Se on turhauttavaa.
Hiukseni jotenkin kuvastavat sitä osaa minussa, joka ei noin muuten näy, ainakaan kovin usealle ihmiselle.
Nyt on kasvatusvaihe ja jotenkin tuntuu, että ainoa missä ikäni näkyy on ainavaan lisääntyvät harmaat otsatukassani.
En välttämättä haluaisi peittää niitä, mutta kun värjään hiukseni punaisiksi, ne väkisinkin peittyvät. Ehkä ei ole vielä aika…

Mistä kohdasta itsessäsi sinä pidät? Ja miksi ?

Kommentit (0)

 1. aurinko ja kuu

  Mi:Tärkeä, tärkeä tuo hyväksyminen.Ja se huokuu sinussa. Ihana idea tuo tatuointi… mieti ihan rauhassa… tiedän kyllä… 😉

  Piilomaja: oi, ihana. Se sinusta välittyykin ja minä isona ihmisenä olen aina kdehtinut siroja ja plastisia naisia…

  Liivia: Ooh… huhhuh. Punastun, mutta otan kommenttisi ylpeydellä vastaan enkä lainkaan kakistele, että: eeenkä ooo. Opettelen sellaista. Jännä juttu muuten, että mielestäni sinä olet … Ja vielä kiehtovakin.

  Jonna: Mmm-m. Ja tiedätkÖ…ne silmät on teidän lapsillakin… Ja kiitos kauniista sanoista. Täytyykin useammin tehdä tämän aiheisa postauksia 😉

  Homsantuu: Kulmakarvat onkin tosi tärkeä elementti kasvoissa. Sitä toitotan, kun opetan tulevia maskeeraajia. Ja kulmat on ihmeen vaikea tehdä hyvin. Lahja, kun ne ovat luonnostaan sellaiset kun pitääkin.

 2. Maria

  Jalat ja kädet,silmät hmm-kävely.Niistä pidän itsessäni.Olin ennen punapää-nyt blondi kun valkeat hiukset alkoivat viitisen vuotta sitten puskea itseään esiin ajattelin auttaa luontoa:).Nyt lyhyt tukka ,mutta "luulen" vieläkin olevani pitkätukkainen.Jotenkin sisäänrakennettu vuosien aikan.
  Sinä Olet hyvin kaunis nainen!

 3. Satu

  Hei sinä suloinen! Minä pidän itsessäni silmistä ja nilkoista, jalkateristä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *