Aurinko ja kuu
Aurinko ja kuu

Joulun rauhaa

Odotan joululta eniten rauhoittumista ja kiireetöntä aikaa perheen kanssa. Sitä, että kaikki asettuvat tänne kotiin vastaanottamaan joulua. Syksy on ollut aika raskas ja hektinen meille kaikille ja näin yksityisyrittäjänä ihaninta on se, kun koko maa laskeutuu joulurauhaan ja kaikki pysähtyy hetkeksi. Ei tarvitse eikä voi tehdä mitään töihin liittyvää.

Pitkä postaustaukoni kertonee kiireestä, joka minulla on ollut. Ihan parasta kiirettähän se on töiden puolesta ollut, mutta sitten ei aikaa oikein millekään muulle jää, kuten tämän rakkaan blogini ylläpitämiseen. Päivittäin tulee mieleen asioita, joista tänne haluaisin kirjoittaa, mutta sitten en ehdi ja sitten se asia meni jo. Minä kun kirjoitan blogiani hetkessä, en suunnitelmallisesti. Kuin päiväkirjaa.

Yksi tärkeimmistä joulun traditioistamme on piparitalo. Se tehdään joka vuosi samoilla kaavoilla ja se on meidän talo. Vihdoin saatiin se eilen valmiiksi ja tuolla se nyt tuoksuu ja luo tunnelmaa.

Vaikka oma talomme onkin juuri kunnostettu, piparitalossamme on vanhan puutalon tyypilliset ongelmat. Jääpuikot katolla ja pieniä tiiviysongelmia rakenteissa. Fiilishommaa.

Ihanaa joulun aikaa teille kaikille. Nauttikaa, rentoutukaa ja viettäkää aikaa läheistenne kanssa.

Prisca

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *