Blogit
Aurinko ja kuu

Autotallikirppis eli Garage sale!

IMG_2174

IMG_2150 (1)

Mies on koko viikon tyhjentänyt autotallia ja kylmäkellaria. Itse en ole ehtinyt puuhaan mukaan, mutta huomenna lajittelen kaiken, käyn läpi omat ja lasten jutut ja laittaa ne esille autotalliin, sillä sunnuntaina meillä on autotallikirppis.

Myynnissä on kaikkea askarteluhelmistä tapettirullajämiin. Mattoa, polkupyörää, radio, lastenvaatteita, laverisänky… you name it! Ja todella edullisesti, siis todella.

On jotenkin hämmentävää, miten nykypäivän ihmiselle kertyy niin kovasti tavaraa. Se on jotenkin tämän ajan kuva -kertyvät tavarat. Kirppikset täynnä tavaraa, joista kukaan ei osta mitään, kun kaikkea on tai tusinatavara ei myy.

Kirppis on meillä sunnuntaina 14.6 klo 12-18. Tarjolla myös kahvia ja jotain pientä syötävää. Katsotaan jos lapset innostuis suunnittelemaan kahvilatarjonnan, koska itse olen aikalailla nyt  leipomisloman tarpeessa.

Mutta siis tervetuloa! Jos haluat tulla fiilistelemään tai jopa ostoksille, jätä viestin tänne kommentteihin ja sähköpostiosoitteesi, niin kerron osoitteemme.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *