Blogit
Aurinko ja kuu

Arvonta!

Näyttökuva 2017-03-27 kello 17.18.18

Olen kirjoittanut blogiani nyt noin 9 vuotta. Aloitin sen kuopukseni syntymän jälkeen ja blogilla on sen jälkeen ollut monta vaihetta. Ennen kaikkea blogini on minulle kuin päiväkirja. Selailen joskus vanhoja postauksia ja muistelen elämää silloin, kolmen pienen lapsen äitiniä. On myös mielenkiintoista seurata, miten kirjoittamiseni on kehittynyt. Välillä kyllä ihan nolottaakin. Tekisi mieli editoida kaikki tekstit, mutta hei, se olin minä silloin. Blogi on elänyt mukanani lifestyleblogina, DIY-blogina ja parin vuoden ajan olenkin keskittynyt enemmän taloomme, sen remontointiin ja ylläpitämiseen -iloon terveestä rintamamiestalosta.

Välillä Aurinko ja Kuu oli tauolla, kun keskityin ruokablogiini, joka sitten jäi, koska reseptiikkaan liittyviä töitä tuli niin paljon, että en ehtinyt enää tehdä reseptiikkaa blogiin. Palasin takaisin tänne, ryhdyin yhteistyöhön ensin Meidän talo-lehden kanssa ja sitten siirryin saman talon Meilläkotona.fi -portaalin alle. Edustan ehkäpä sitä vanhempaa bloggarisukupolvea, joka ei suunnittele postauksiaan, kirjoitan postaukset aikalailla hetken mielijohteesta. Sitten saatan kuitenkin muokata juttua parikin päivää, ennen kuin painan ”julkaise”-painiketta. Inspiroidun valokuvaamisesta, tunnelmasta, valosta ja erityisesti elämän pienistä onnellisuuden hetkistä. Siitä koko blogi oikeastaan sai alkunsakin: elämän pienten ilojen tunnistamisen opettelusta. Elämän vastakohdista. Aurinko ja Kuu. Minulla on niskassa Aurinko ja Kuu- tatuointi.

IMG_8701

Tiedän, että teitä lukijoita on, ainakin tilastot niin kertovat, mutta harvemmin kuulen teistä. Haluaisinkin kovasti tutustua teihin. Niinpä järjestän pienen arvonnan. Kommentoi ja kerro minkälaisista blogeista pidät ja miksi. Jos sinulla on oma blogi, kerro sen nimi, jotta voin alkaa seurata sinua. Vai oletko vain satunnainen kävijä? Kaikkien kommentoineiden kesken, arvon Mokkapala-kirjani. Kirjasta lisää tietoa edellisessä postauksessani. Arvonnan suoritan perjantaiaamuna 31.3. Onnea matkaan!

Prisca

IMG_7509

Kirjan kuvat ja ulkoasu Viola Virtamo/Cozy Publishing/Mokkapala

Kommentit (30)

 1. anna s.

  Nam, alkoi heti mieli alkaa leipomispuuhiin, kun näki tuon kannen. Olen satunnainen kävijä, enimmäkseen eksyn uusiin blogeihin kun etsin uusia reseptejä 🙂

  • prisca

   No hyvä! Kansi siis täyttää tehtävänsä! Haluaisinkin ehtiä tekemään reseptejä tänne blogiinkin. Ehkä nyt vapautuu hieman energiaa, kun kirja on saatu uunista ulos.

 2. Annika.J

  Tykkään monenlaisista blogeista sisustukseen, arkeen, ruuanlaittoon, lukemiseen, matkusteluun ja kosmetiikkaan liittyvistä yms. 🙂
  Sinulle on pirteä ja iloinen blogi!
  Keväisin terveisin Annika

  • prisca

   No onneksi sinunlaisillesi onkin paljon tarjontaa. Hyvää kevättä sinullekin!

 3. hilkka

  Mukana arvonnassa! Seuraan paljon ruokablogeja, lisäksi kosmetiikkablogeja, sillä ne ovat lähellä sydäntäni 🙂

  • prisca

   Hyvä juttu! Onnea arvontaan!

 4. BIKKE

  Moikka
  Täällä sitä joskus poikkeillaan mutta ne kommentit joita itekkin oottelen jää aina välillä tai siis usein johki matkalle!! Olen mukana arvonnassa ja tule poikkeilemaan Bikken pilttuussa

  • prisca

   Varmasti tulen!

 5. JEnnaOo

  Rakastan sisustus- ja leivonta-aiheisia blogeja. Haen niistä inspiraatiota omaan arkeen ja elämään 🙂

  • prisca

   Se onkin blogien parasta antia. Toisaalta pieni pakomatka omasta todellisuudesta ja toisaalta taas, saa vinkkejä ja inspiraatiota omaan elämään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *