Blogit
Aurinko ja kuu

Arpajaisvoitto ja valinnan vaikeus

IMG_8685

Luulin ensin vitsiksi, mutta KYLLÄ, minä voitin kevätmessujen arpajaisissa! Tiedättehän ne laatikot, joihin kuuluu tiputtaa yhteystietonsa ja samalla osallistuu mukamas kilpailuun. No nyt on todistettu, että niistä voi oikeasti voittaa. Voitin 500 euron lahjakortin Ikikivelle. Se olikin juuri se firma, jonka laattoja messuilla kuolasin. En ole oikein saanut aikaiseksi miettiä piha-asioita kovinkaan pitkälle. Nyt taitaa olla pihalaattojen tilaus edessä, mutta minkälaiset? Auttakaa!

Talomme on tummanvihreä,  kuva yllä (Blogin otsikkokuva) kertoo kaiken. Kulkuväylä parkkipaikalta kuistille pitää laatoittaa (n.2,5m x 25 m), sekä kuistin edestä lähtevä pihaosuus, johon tulee iso terassialue (n.18 m2). Tanssialue, kuten eräs ystäväni sitä nimittää. Minä sanon, että kesäkeittiö ja tanssialue. Voi kun sillä tanssittaisiin jo tänä kesänä pihan avajaisia!

Alla siis kolme vaihtoehtoa pihakiviksi. Nuo ”värikkäät” ovat lempparini, mutta kalleimmat. Ne ovat Ikikiveltä. Nuo muut ovat muualta messuilta haalittuja liuskekivien perusvärejä. Niin ja siis muu kuin liuskekivi tai hyvin sen kaltainen ei kelpaa. Minkä sinä meille valitsisit?

IMG_0969

IMG_0973

IMG_0972

Kommentit (4)

 1. Marjaliisa Havio

  Vaaleanharmaan. Perustelu: Se on mielestäni tyyöiin sopivin. 50-luvulla ei hifistelty.

 2. Katja Huhta

  Ikikivi sopii hyvin rintamiestalon ilmeeseen. Kivessä esiintyvät värit – perusvärit vaalean vihreä ja harmaa ja lisäksi punertavan ja rusehtavan sävyt- yhdistyvät luonnollisesti eriväristen rakennusten ja ympärillä olevan kasvuston kanssa. Tuotteita löytyy moneen lähtöön – pihakiviä, reunakiviä, muurikiviä, portaita , koristerouhetta jne.

 3. Sini K.

  Onnittelut voitosta! Mä valitsisin vähän eri tavoin kuin mitä ehdotat. Ottaisin teille noita värikkäitä kiviä, mutta en tekisi siitä koko kiveystä (sori). Laittaisin lisäksi vettä läpäisevää someroa eli singeliä, johon tekisin kivestä kulkuväylät. Tanssilava tulisi kivestä, samoin nuo tärkeimmät kulkuväylät, mutta muutoin pistäisin siis pikkukiveä.

  Pienenä sivuhuomiona sanoisin kuitenkin, että jos tarvitsee tehdä lumitöitä, tuo somero on huono valinta, sillä lumikola nappaa sen mukaansa ja se päätyy lumenkasausalueelle. Meillä oli edellisessä kodissa istutusalueiden välit (kulkuväylät) ja lumenkasausalue someroa ja tykkäsin tosi paljon! Se sopii myös hyvin tuohon teidän talon tyyliin.

 4. Palapeli – Meillä Kotona -blogit

  […] vielä pienestä yhteistyökuviosta. Tästä klikkaamalla pääset postaukseeni messuilta ja tästä toiseen, jossa pohdin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *