Seinävalaisimia siellä täällä

wall_lamps

1. La lampe Gras: ”Mantis S2” / 2. Vitra: ”Potense” / 3. Flos: ”265” / 4. By Rydéns: ”Bazar” / 5. Gubi: ”Bestlite BL10” / 6. Luceplan ”Counterbalance”

Minusta tuntuu, että nykyisin sisustuskuvissa näkee todella paljon seinävalaisimia. Etenkin Flosin 265-valaisinta tuntuu näkyvän ihan ”joka paikassa”. Vai johtuuko se siitä, että koska olen jo pitkään ihaillut tuota valaisinta, niin automaattisesti kiinnitän siihen aina huomioni. Saman olen huomannut Wegnerin Wishbone-tuolien suhteen.

Ehkä kallistun kuitenkin enemmän siihen suuntaan, että tällaiset sirot, mutta paljon tilaa vaativat seinävalaisimet ovat nousseet trendikkäiksi. Itse pidän eniten tuosta Flosin valaisimesta sekä Counterbalance-valaisimesta. Kyllähän tuollaiselle varmaan paikka löytyisi meiltäkin jos tarvetta olisi. Tyydyn kuitenkin ihailemaan näitä kauniita valaisimia sisustuskuvissa ja muiden kodeissa.

Translation: It seems to me that wall lamps have become very trendy nowadays. No matter which interior magazine I pick up, I always seem to find at least the Flos 265 lamp. Or is it just my imagination and the fact that I’ve dreamed of that lamp for ages…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minunkin mieleeni on juuri nuo mainitsemasi.
  Minä jäin miettimään pitäsikö tuollainen kotiuttaa.

 2. 2

  Päivi sanoo

  Saman huomion olen minäkin tehnyt, tietyn tyyppiset seinävalaisimet ovat nyt trendikkäitä. Omia suosikkejani yllä esitellyistä ovat La Lampe Gras ja By Rydens.

  • 2.1

   sanoo

   Eli ei ollut ihan tuulesta temmattu tämä ajatukseni, että näitä valaisimia näkee nykyään paljon. 🙂 Nuo maitsemasi valaisimet ovat ehkä hitusen ”kodikkaampia” kuin loput suoralinjaisemmat kollaasin valaisimet.

 3. 5

  Satu sanoo

  Deko 133 -blogissa olikin Flosista jo viime viikolla hienoja kuvia. Kaunis lamppu.

  • 5.1

   sanoo

   Jep, Flosin kuvia näkyy monessa paikassa. Etenkin H&M pressikuvan myötä on sen näkyvyys entisestään lisääntynyt. Itsekin olen sen kuvan jakanut, kun tykästyin siihen sisustustrendejä selaillessani. 🙂

 4. 6

  sanoo

  Noita on kyllä nyt tosi paljon näkyvillä! Minä olen mietiskellyt tuota By Rydensiä. Ihania tuollaiset monesta kohtaa niveltyvät valaisimet. Sellainen olisi hakusessa myös jalka- ja pöytävalaisimeksi, mutta en kuitenkaan haluaisi kaikkien olevan aivan samaa tyyliä..

  • 6.1

   sanoo

   Olisin kotiuttanut tuon By Rydensin syksyllä Ellos yhteistyön myötä, mutta se ei olisi ehtinyt kuviin. Siksi valitsinkin jalkavalaisimen. Mutta tuo seinävalaisin olisi sopinut tosi kivasti meidän saunatupaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *