Vastauksia Weberin lattiapinnoitteesta ja arvonnan voittaja

Kiitos kaikille Weber CASA design -lattiapinnoitteen arvontaan osallistuneille! Olipas kiva huomata, kuinka paljon kiinnostusta tämmöinen remppa-aiheinen arvonta herätti.

weber casa design lattia

weber_saunatuvassa

Luin mielenkiinnolla läpi kommenttejanne siitä, minkä pinnoitevärin valitsisitte ja mihin tilaan. Samalla esititte muutamia tarkentavia kysymyksiä, joihin nyt vastauksia alla:

 • Weber CASA designlattiapinnoite voidaan asentaa lattialaattojen päälle.
 • Pinnoite ei sovellu märkätiloihin (kylpyhuoneeseen tai wc:hen) tai ulkotiloihin, sillä se on mineraalipohjainen (ei ole
  kosteudenkestävää, jos altistus on pitkäaikaista).
 • Pinnoite toimii hyvin lattialämmityksen kanssa – meilläkin on lattialämmitys.
 • Pinnoite tuntuu lämpöiseltä ja miellyttävältä jalan alla.
 • Pinnoitteen voi asentaa minkä tahansa betonipinnan päälle, eli mikäli tilassa on aiemmin ollut parketti tai laminaatti, täytyy ne ensin poistaa.
 • Meillä on saunatuvassa sävy ”harmaa”.
 • Emme poistaneet betonilattian lakkausta ennen CASA-pinnoitteen asentamista.
 • Valmis pinta ei ole kiiltävä, eikä täysin matta – eli jotain siltä väliltä.

Niin, ja se arvonnan voittaja…? Random.org numerogeneraattori suosi tällä kertaa numeroa 109, eli Saria kommentilla:

”Ihana arvonta! Väreinä kävisi meille valkoinen tai antrasiitti. Mietin, millainen tämä matsku olisi tulevassa makuuhuoneessa, valkoisena. Samoin samassa rytäkässä uusiutuu kodinhoitohuone, valkoisena sinnekin kelpuuttaisin riemusta kiljuen.”

Oikein paljon onnea sinulle! Palkinnoksi saat siis 3 kpl 15 kg säkkiä weber.floor CASA designlattiapinnoitetta sekä asennuksessa tarvittavat lisäaineet, jotka riittävät n. 25 – 30 m2 alalle.

Kiitos jälleen kerran kaikille arvontaan osallistuneille ja tsemppiä kaikille remontoijille/rakentajille!

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

weberlogo

Kommentit
 1. 2

  Hennis sanoo

  Mitäs mieltä muuten noin yleisesti olet tästä materiaalista? Tai siis jos nyt rakentaisitte, niin minkä materiaalin valitsisit asuintiloihin? Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun tällaiset erilaiset betonipinnoitteet nyt niin kovin trendikkäitä ovat, että kestääköhän aikaa?

  • 2.1

   sanoo

   Pidän tosi paljon tästä lattiapinnoitteesta. Mies sanoikin, että jos vielä rakennetaan, niin tätä pitää laittaa enemmänkin. Kyllä valitsisin edelleen laattapintaa ja parkettia myös, mutta tätäkin johonkin tilaan. Minusta betoni (tai betonimaiset pinnoitteet) on kuitenkin suht. ajaton materiaali…

 2. 3

  Kartsi sanoo

  Millainen uusi lattiapinta on puhtaanapidon kannalta? Onko jelppo pestä? Tarttuuko lika?

 3. 4

  Nimetön sanoo

  Moi

  Olemme suunnittelemassa betonilattiaa talomme alakertaan. Tilasin litium silikaattia ja tein pienen koehionnan ja käsittelyn. Pienikin hionta toi kiveä näkyviin ja käsittelyn jälkeen lattia näytti rusehtavalta kuten teidän lattia kuvissa ennen tuota makeata weber pintaa. Ennen hiontaa lattiamme näyttää kivan vaalean harmaalta ja sellaisena haluaisimme sen säilyttääkkin. Teittekö te tuon lattian alunperin silikaatilla vai oliko joku elämyslattiat tyylinen pinta? Oliko teilläkin ennen hiontaa betoninharmaa pinta ja tuliko rusehtava sävy vasta käsittelyn jälkeen?
  Kiitos todella todella hyvästä blogista!

  • 4.1

   sanoo

   En ihan tarkalleen tiedä miten meidän betonilattia tehtiin, kun ammattilaiset hoitivat sen. Mutta kyllä se oli ihan harmaa ennen hiontaa ja pintalakkausta. Meidän betonilattia ennen Weberin pinnoitetta oli sitä ihan normimatskua, jolla valetaan lattiat kauttaaltaan taloon. Eli ei ollut mitään erityistä pintamateriaalia enää sen päällä.

 4. 5

  Lilian sanoo

  Hei,

  Olisi kiva kuulla mitkä ovat mielipiteenne ko. lattiasta nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen? Naarmuuntuuko se helpolla? Oliko pinnoite helppo levittää myös itse? Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

 5. 6

  Riitta sanoo

  Heips! Mikä sävy teillä on tässä mustissa seinissä? Näyttää hyvältä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *