Tykkään: Gubi

Olen viime aikoina ihastellut tanskalaisen Gubin mainoksia sisustuslehdissä. Yritys ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta Google tiesi kertoa, että se on perustettu jo vuonna 1967. Ilmeisesti yritys on elänyt hiljaisempaa kautta, mutta on nyt palannut ”tanskalaisen muotoilumaailman kärkijoukkoihin strategianaan uusien designikonien luominen”.

”Juuri nyt Gubi on tuomassa markkinoille kokoelman, joka koostuu 30-luvulta nykyaikaan sijoittuvan ajanjakson aikana suunnitelluista designikoneista. Kokoelma kattaa suunnittelua eri vuosikymmeniltä sekä laajalta maantieteelliseltä alueelta.”

Erityisesti olen kiinnittänyt huomioni tähän Grasshopper-valaisimeen:

Hurjan kaunis ja ajaton valaisin!

Tykkäättekö te?


tuotekuvat: Gubi, lainatut tekstipätkät Finnish Design Shop

 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tykkään erittäin paljon. Erittäin hyvin tuotettu katalogi, seesteisen kauniita kuvia. Erityisesti pidän heidän tuoleistaan ja valaisin on ihana.

  • 2.1

   suvi m sanoo

   Niinkö? Meillä ei kyllä nyt ole tarvetta uudelle valaisimelle, vaikka tuo olisi kyllä tosi kaunis…

 2. 3

  Susanna sanoo

  Tykkään ja paljon. Mun ja valaisimen välissä ei ole kuin hinta =0( Nyt on tullut uuteen taloon hankittua niin paljon valaisimia, että tämä klassikko saa vielä odottaa. Vaikka teksi kyllä niiiin kovasti mieli. Epäilen kyllä, että saattaisi meidän perheessä kaatua kerran jos toisenkin.

  • 3.1

   suvi m sanoo

   Hinta on kyllä melko suolainen. Ja jos sen verran olisin valaisimeen sijoittamassa, en tiedä olisiko tuo sittenkään ihan se ykkösvalinta…

 3. 5

  Sissi sanoo

  Heissan. Ihana valaisin jota ihastelin FDS:ssa pitkin syksyä ja kun aleprossaviesti välipäivinä tuli en epäröinyt hetkeäkään. Hyvä tunnelmanluojana sekä luku-& surffailuvalona… Nyt suosikkivärini näyttää olevan myös pienessä alessa. Kiitos kivasta blogistasi, olen kuulunut lukijoihisi parin kk:n ajan.

  • 5.1

   suvi m sanoo

   On varmasti aivan ihana tunnelmanluoja! Olisi kiva nähdä kuvia tuosta valaisimesta niinkin, että siinä on valo päällä.

   Kiitos itsellesi, että olet seurannut mukana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *