Tykkään: Adea ”Tao”

Viimeiset kesäiset päivät ovat kuluneet rannalla tai terassilla riiipukeinussa köllötellen. Mielessä pyörivät kuitenkin kaikenlaiset sisustusideat ja lisäinspiraatiota olen bonganut sisustuslehdistä. Ruotsalaisesta Elle Decorationista bongasin ihastuttavan kotimaisen uutuustuotteen: Adean ”Tao” -nojatuolin.

Tao

adea_tao_tykkaan

”Tao” näyttää siltä, että siinä olisi mukava istuskella. Se on samalla pehmeä ja siro. Pitää kyllä heti koeistua, kun mahdollisuus tulee.

Olen salaa haaveillut uusista nojatuolista olohuoneeseemme ja tainut sen jossain sivulauseessa mainitakin. Jos olisin oikeasti hankkimassa nojatuoleja, niin Tao voisi olla vahva ehdokas. Haluaisin jonkin sellaisen nojatuolin, joka ei ole niin tuttu sisustusblogeista ja -lehdistä. Mutta saa nähdä kuinka tutuksi tämä Tao vielä tuleekaan… Tykkäättekö te?

Kuvat/pics: Adea

Translation: I really like this new lounge chair by Finnish brand Adea. The chair is called ”Tao”. Looks very cosy!

Kommentit
 1. 1

  Nimetön sanoo

  Tykkään kovasti! Jos olisin nyt hankkimassa nojatuolia,harkitsisin ehdottomasti. Meiltä löytyy kuitenkin se paljon nähty K-tuoli pyörivänä. Hankin sen vuosi sitten ja olen yhä edelleen siihen rakastunut

  • 1.1

   sanoo

   K-tuolikin on ihana. Suomalainen klassikko. 🙂 Pääasiahan on kuitenkin se, että itse tykkää huonekalusta vaikka se olisikin kuinka nähty tahansa.

 2. 2

  Tiina sanoo

  Tao on melko varmasti tulevaisuuden klassikko. Siinä on menneiden vuosikymmenten charmia, joka on päivitetty vastaamaan nykypäivän makua. Tuolla yhdistelmällä se sopii hyvinkin laajasti erilaisiin koteihin.

 3. 4

  laura sanoo

  on kyllä hieno. pitääkin laittaa harkintaan. oon miettinyt valannin hymy-tuolia niin pitkään, etten ole muita enää edes harkinnut, mutta ehkä täytyy vielä tutustua muihinkin vaihtoehtoihin 🙂

  miten teidän takkaprojekti etenee? mihin olette päätymässä?
  me mietitään toykion ja sparthermin perus slammatun modernin takan välillä. tykätään jälkimmäisestä hitusen enemmän mutta mietitään viekö liikaa tilaa kun tulee tilanjakajaksi ruokailutilan ja olohuoneen väliin.
  kuinka paljon takan ympärille jättäisit molemmille puolille kulkutilaa? on kyllä vaikea päätös :/ nordpeisin toykio on myös hieno, mutta hissiluukku olisi kiva ja hieman isompi tulipesä. toisaalta siinä on ihana kun tulipesä on korkealla ja näkyisi ruokapöydässä istuville…

  • 4.1

   sanoo

   Kauniita tuoleja on niin paljon, että valinta voi olla vaikeaa. 🙂

   Meidän takkaprojekti meni oikeastaan jäihin, kun Mankku ajoi talvella pahan hirvikolarin ja takkaan varatut rahat menivätkin sitten uuteen autoon (siis käytettyyn kuitenkin). Sellainen pyörivät ”pönttötakka” ollaan kuitenkin hankkimassa, sillä siihen kohtaan johon takka tulee, ei ole laitettu takkavarausta lattiaan. Massiivisen takan ympärille jättäisin kyllä aika paljon tilaa ettei tule liian tukkoista.

 4. 5

  Leena sanoo

  Ihana tuoli ja varmasti tuleva suomalainen design-klassikko! Täytyykin käydä koeistumassa, kun tulee markkinoille kuulemaa syyskuussa. Itsekin huomasin kyseisen tuolin juuri samaisessa lehdessä ja oli myös mukava huomata, että ruotsalaisessa lehdessä oli mainittu muitakin suomalaisia design-tuotteita 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Juu, näyttävästi oli myös Iittalan uutuudeet päässeet esille Elle Decorationissa. Hyvä hyvä. 🙂

   Taidanpa minäkin käydä koeistumassa tuon tuolin jossain vaiheessa. Vaikka ei oikeasti olla mitään tuoleja hankkimassakaan. Haaveilla saa… 🙂

 5. 6

  sanoo

  Tykkään kyllä, kaunis tuoli! Meilläkin olisi olohuoneessa nojatuolin tarvetta, hyvä pistää tämänkin vaihtoehto siis korvan taakse! 🙂

  Ja hei, saimme muuten viimein sen purjeenkin terassille viritettyä, kiitos vaan vinkeistäsi! Tein aiheesta postauksen, johon linkkasin myös sinun purjepostauksen tiedoksi muillekin mahdollisesti asian kanssa pähkäileville:
  http://piipadoo.blogspot.fi/2014/08/purje-terassille.html

  • 6.1

   sanoo

   Oi, kiitos linkityksestä! 🙂 Tosi kiva, että saitte purjeen kiinnitettyä ja hienolta näyttää!

 6. 7

  sanoo

  Ihana tuoli <3. Se on samaan aikaan sekä siro että muhkea. Olemme jossain vaiheessa uusimassa olohuoneen kalusteita, ja pari nojatuolia olisi etsinnässä. Jos tuota vain saa valkoisella verhoilulla ja valkoisilla jaloilla, niin Tao voisi olla hyvä vaihtoehto minun "löhötuolikseni" : ). Kiitos tuoli vinkistä!

  • 7.1

   sanoo

   Eipä kestä, kiva vaan jos tästä oli vinkkiä. 🙂 En tiedä saako tuota ihan koko valkoisena, mutta luulisi, että kangasosan ainakin saisi valkoisena… ?

 7. 8

  sanoo

  Ohh olisin riippukeinu! Tämän hetken terdelle se ei käy, mutta ehkä tulevaisuudessa kun laajennamme tätä nykyistä…

  • 9.1

   sanoo

   Nämä kommentit taisivat kuulua siihen riippukeinupostaukseen….? Mutta eipä se mitään. 🙂 Riippukeinu on kyllä tosi mukava olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *