Muccoden tekstiilit sisustavat koko kodin

Muistatte varmaan viikon takaisen postaukseni riisutusta kodista, kun olin poistanut kaikki ylimääräiset tekstiilit, taulut, kukkaset ja asetelmat meidän kodista. No, viikonloppuna kodin ilme muuttui totaalisesti, kun pääsin blogiyhteistyön merkeissä stailaamaan kotimme kotimaisen Muccoden tekstiileillä.

Muccode on tamperelainen perheyritys, jonka intohimona ovat kauniit ja kestävät materiaalit, värit ja muodot. Tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä erilaisista koristetyynyistä ja säilytyskoreista, jotka valmistetaan käsityönä. Huolella valitut materiaalit kestävät käyttöä ja pesua. Useimmat tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista ja kädenjälki on laadukasta ja viimeisteltyä. Useassa koristetyynyssä on myös oma jujunsa: eri sävyinen tere tai käänneltävyys, niin että tyyny on eri värinen toiselta puolelta. Kaikki malliston sävyt sopivat kauniisti toisiinsa, joten niitä on helppo yhdistellä.

Lähdin toteuttamaan erilaista ilmettä kotimme makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneisiin sekä saunatupaan. Yhdistelin erilaisia materiaaleja ja sävyjä toisiinsa: pellavaa, satiinia ja samettia sekä kauniisti yhteensointuvia vihreän ja sinisen sävyjä. Kuvia on valtavasti, mutta postauksen lopussa on tietysti luvassa myös arvonta.

Muccode makuuhuoneessa

muccode_vedenvihreat

muccode_vihreatmh

muccode_vedenvirh_lahi

muccode_mhtekstiilit

muccode_vihr_verho

muccode_mhovi

Ihastuin todella paljon tähän vedenvihreään värimaailmaan! Makuuhuoneeseemme syntyi ihan erilainen, hotellimainen fiilis ylellisten ja laadukkaiden tekstiilien ansiosta. Kokosin sängylle hennon vihreän väristen tyynyjen pariksi valkoisen ja beigen värisiä koristetyynyjä. Tässäkin tyynyasetelmassa on yhdistetty sametti-, satiini- ja pellavatyynyjä. Suorakaiteen muotoinen tyyny (koko 35×70 cm) viimeistelee kokonaisuuden. Eron huomaa, kun katsoo kuvia, joissa sitä ei ole. Luulenpa, että minun on kotiutettava tuollainen suorakaiteen muotoinen tyyny!

Itseasiassa, aluksi stailasin makuuhuoneen ruskean sävyisillä tyynyillä. Ylemmän kuvasarjan vihreäsävyisten tyynyjen tilalla on seuraavissa kuvissa erilaiset ruskean sävyiset koristetyynyt. Nekin sopivat oikein nätisti makuuhuoneeseemme. Uudenlaista ilmettä tuo myös silkkiverho, joka meillä on yleensä vedettynä huoneen toiseen reunaan, oven taakse. Nyt vedin verhon sängynviereen, jolloin ylellinen ilme korostuu entisestään.

muccode_ruskeat

muccode_ruskeat_mh

muccode_ruskeat2

muccode_ruskeat_lahelt

muccode_nojatuoli

Nojatuolinurkkaukseen asettelin yhden ruskean sävyisen samettityynyn, jossa on kauniit vedenvihreät tereet. Tyyny sointuu hyvin yhteen viereisen taulun sekä makuuhuoneen näkymän kanssa. Makuuhuoneen tyynyjen vedenvihreät sävyt toistuvat ruskean tyynyn tereessä. Nojatuolinurkkauksesta voimmekin siirtyä oikealle, eli meidän ruokailutilaan.

Muccode-säilytyskorit ruokailutilassa

Muccoden valikoimaan sisältyy koristetyynyjen lisäksi erikokoisia säilytyskoreja. Säilytyskorit ovat todella monikäyttöisiä; keittiössä ne sopivat esimerkiksi leipien, servettien ja hedelmien säilytykseen. S- ja M-koon materiaali on tiivistä ja konepesun kestävää puuvillaa. XL-koot ovat paksua, pehmeää pellavan ja puuvillan sekoitusta. Korit ovat vesipestäviä ja kaikki säilytyskorit ovat esikutistettu.

muccode_sailytyskorit

muccode_sailytyskorit2

Muutaman askeleen päässä ruokailutilasta sijaitsee olohuoneemme, joten kurkataanpas seuraavaksi mitä tein siellä.

Muccode olohuoneessa

Sinisen ennustetaan olevan seuraava vahva trendiväri. Koska sain mahdollisuuden stailata kotimme lainatuotteilla, en malttanut olla kokeilematta sinisävyistä ilmettä olohuoneeseen. Yhdistin sinisävyiseen sametti- ja satiinityynyyn yhden valkoisen samettityynyn raikastamaan ilmettä. Tykästyin tähän tyyny-yhdistelmään kovasti!

muccode_siniset2

muccode_ihanat_siniset

muccode_siniset_oh

muccode_siniset_eames

Sininen, pellavainen säilytyskori sopii kauniisti yhteen satiinisten ja samettisten tyynyjen kanssa. Säilytyskori on kätevä myös olohuoneessa, sillä siihen on helppo sujauttaa esim. käsityövälineet (lankakerät yms).

Sohvaryhmän toisessa päädyssä päätin toistaa makuuhuoneen kaunista vedenvihreää sävyä, joten sommittelin sohvan toiseen päähän vedenvihreän sävyisiä koristetyynyjä.

muccode_olohuone

muccode_oh

muccode_sohvanurkka

muccode_sohvalla

Siirrytään sitten pikkukylpyhuoneen kautta lastenhuoneisiin…

Muccode-säilytyskorit wc-kylpyhuoneessa

muccode_kph

Muccoden S-koon säilytyskorit ovat sopivia erilaiseen piensäilytykseen myös kylpyhuoneessa. Koriin sujahtaa helposti erilaiset hiuslenkit, pinnit ja harjat. Näin jälkikäteen tuli vielä mieleen, että suuremman koon säilytyskori sopisi hyvin myös wc-paperirullien säilytykseen. Korissa extrarullat olisivat kauniisti saatavilla.

Muccode lastenhuoneissa

Lastenhuoneissa Muccoden säilytyskorit ovat erityisen käteviä, sillä pientenkin lasten on helppo kerätä itse lelut koreihin. XL-koon koreihin mahtuvat hyvin erilaiset pehmolelut, kun taas S-koon säilytyskorit ovat mitä omiaan esimerkiksi pikkutyttöjen suosikkileluille: Polly Pocketeille ja muille pienille hahmoille ja niiden tavaroille.

muccode_pojanhuone

muccode_pojanhuone2

Meidän tytär ihastui heti Muccoden vaaleanpunaisiin tekstiileihin, joten pitihän minun stailata hänen huoneensa perinteisesti vaaleanpunaisella. Tyynyrykelmän ansiosta tyttären sänky muuttuu päivällä sohvaksi, kun pehmeisiin tyynyihin on mukava nojailla.

muccode_tytonhuone

muccode_pinkit

Muccode saunatuvalla

Siirrytäänpäs seuraavaksi meidän saunatuvalle, joka koki tämän blogiyhteistyön myötä tarpeellisen muutoksen. Saunatuvan sisustus oli jäänyt nimittäin vähän heitteille viimeisen lattiaremontin jäljiltä, joten nyt oli kiva saada sinne vihdoin kaunista ilmettä aikaan. Saunatuvan stailasin Muccoden pellavaisilla uutuustekstiileillä, jotka tuovat kaivattua pehmeyttä nyt tummemmaksi muuttuneeseen tilaan.

muccode_saunatupa

muccode_pellavat

muccode_saunatupa2

muccode_saunatupa3

muccode_sailytyskorit_string

muccode_saunatupa4

muccode_saunatupa6

Muccoden säilytyskorit sijoittelin saunatuvalla String-hyllyyn. Saunatupaamme sopii kauniisti myös Muccoden pyöreä lattiatyyny. Tyynyssä on kätevä kantokahva, josta sen voi nostaa roikkumaan seinälle silloin, kun ylimääräisiä istumapaikkoja ei tarvita. Lattiatyynyistähän voisi vaikka tehdä asetelman seinälle, jolloin ne toimisivat omana sisustuselementtinään silloinkin, kun niitä ei käytetä…

MUCCODE-ARVONTA

Ja tadaa, toivottavasti olet viihtynyt matkassa tämän postauksen ajan, sillä nyt on luvassa loppuhuipennus! Eli arvonta. Tällä kertaa saan arpoa kaksi palkintoa: Muccoden vapaavalintaisen koristetyynyn (lukuunottamatta pellavaruutuja ja lattiatyynyä) sekä säilytyskorin. Eli arvon kaksi voittajaa: toinen saa tyynyn ja toinen korin.

muccode_palkinto

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:

Minkä huoneen stailaus oli sinun mielestäsi kivoin?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua pe 14.3.2014 klo 23.59 saakka.

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan pian.


Palkinnoksi arvotaan:

 • 1 kpl Muccode-koristetyynyä (sisältää sisätyynyn, joka on kierrätettyä ecosoft-vanua), jonka voittaja saa vapaasti valita (lukuunottamatta pellavaruututyynyjä ja lattiatyynyjä)
 • 1 kpl Muccode-säilytyskoria S- tai M-koossa

ARPAONNEA!

Muccoden tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan osoitteesta www.muccode.fi. Suomalaisen Muccoden ainoana tavoiteena on olla ylpeitä omista tuotteista ja valmistaa ne käsityönä, tinkimättä laadusta tai ajasta.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

muccode_logo copy

Translation: My styling with textiles sponsored by Muccode.

Kommentit
 1. 1

  Eliisa sanoo

  Vaikea valinta, koska suosikeita oli kolme; makuuhuone, olohuone ja saunatupa. Tiukan voiton vei kuitenkin saunatupa. Ihanan harmooninen ja lämmin tunnelma!

 2. 4

  Katariina sanoo

  Pidin kaikista huoneista kyllä. Ehkä eniten kuitenkin saunatuvasta. Mukana arvonnassa.

 3. 7

  Johanna N. sanoo

  Minäkin tykkään saunatuvasta eniten! Mutta kivoja ovat kaikki, kauniin rauhallisia värejä.

 4. 10

  Päivi sanoo

  Minun oli todella vaikea valita olohuoneen ja tyttären huoneen väliltä! Annan olohuoneen kuitenkin voittaa raikkaan seesteisellä tunnelmallaan.

 5. 13

  Helmenharmaa sanoo

  Vaikea valinta. Omaa makuani lähiten taitaa hipoa kuitenkin makuuhuone, vaikka tuo teidän saunatupakin näyttää mukavan rennolta. Laadukkaat tekstiilit olisivat tervetulleita meidänkin kotiin. 🙂

 6. 14

  SuviAnni sanoo

  Itseäni miellytti eniten olohuoneen stailaus. Sininen näyttää jotenkin raikkaalta ja uudelta, mutta samalla tyylikkäältä ja harmoniselta. Mielenkiintoinen yritys ja ihania tuotteita, pitänee tukea tätä tuli voittoa tai ei 🙂

 7. 22

  JK sanoo

  Kaikki stailaukset hivelevät silmää, mutta makuuhuone vie voiton sinisävyillään!

 8. 23

  Iina sanoo

  Tykkäsin makuuhuoneen sinertävästä ilmeestä eniten. Todella ylellisen oloinen.

 9. 25

  Heljä Heineman sanoo

  Mieleeni oli eniten makuuhuoneen vedenvihreä stailaus. Meillä on ennestään suorakaiteen muotoiset tyynyt, jotka vois vaihtaa kuvissa näkyneisiin. Pussukat menee hankintaan myös.

 10. 29

  Sanna sanoo

  Pidin eniten makuuhuoneen ihanan keväisestä vedenvihreästä stailauksesta!

 11. 33

  Anniina sanoo

  Ehdottomasti saunatupa, vaikka tykkäsin myös sinisestä ilmeestä olohuoneessa. T: Anniina

 12. 38

  Mrs A sanoo

  Tosi kauniita ja laadukkaan oloisia tekstiilejä, ja merkki on ihan uusi tuttavuus! Ensimmäiset kuvat, eli vedensävyt yhdistettynä kauniin väriseen taustaseinään ja valkoiseen, tekivät isoimman vaikutuksen. Niin keväistä! Mielelläni kotiuttaisin 😉

 13. 42

  Satu sanoo

  Suosikkini on vedenvihreät tyynyt makuuhuoneessa. Ihana väri ja laadukkaan näköiset=)

 14. 43

  LauraKoo sanoo

  Saunatupanne oli ihanan tunnelmallinen! Sen stailaus miellytti minua eniten.:)

 15. 45

  Anessa sanoo

  Saunatupa näytti mielettömän kivalle, tosin ylellinen makkari myös. Mukana arvonnassa 🙂

 16. 50

  vipe sanoo

  Kaikki huoneet onnistuneita, mutta saunatuvassa oli sitä jotakin erityistä tunnelmaa!

 17. 51

  Kirsi sanoo

  Makuuhuoneen tunnelma miellytti eniten; viileät vedenvärit todella kauniit ja rauhalliset.

 18. 56

  Minttu sanoo

  Saunatuvan stailaus oli todella kaunis ja harmoninen. Kauniita kankaita ja värejä.

 19. 60

  Jutta sanoo

  Kyllä mä annan ääneni makuuhuoneelle, se vedenvihreä oli valloittava väri! 🙂

 20. 66

  Kirsi sanoo

  Ihania kaikki, vaikea valita, mutta ehkä makuuhuoneen ensimmäinen stailaus oli raikkailla uusilla sävyillä kivoin:-)

 21. 67

  Anne sanoo

  Tyttären huoneen kauniit ja harmoniset vaaleanpunaiset karkkisävyt miellyttävät ja piristävät mieltä juuri nyt!

 22. 71

  Heidi K sanoo

  Vaikea valinta, koska oikeastaan kaikki näytti tosi kivalta, mutta valitsen kuitenkin makuuhuoneen 🙂 Kerrassaan ihana! Palkinnoksi tahtoisin tyynyn 🙂

 23. 72

  Satu :) sanoo

  Tyttären huoneen sävyt ja stailaus olivat eniten mieleeni. Ja saunatuppa heti toisena perässä. Kaunista!

 24. 74

  Linda sanoo

  Saunatupa vangitsi katseen vaikka kaikki huoneet toki erittäin kauniisti olikin stailattu 🙂 Valkoisia sohvatyynyjä olen itse kaivannut omalle sohvalleni niin mahtavaa tietää tästä entuudestaan tuntemattomasta yrityksestä.

 25. 76

  Outi sanoo

  kaikki näytti hyvältä, mutta tällä kertaa makuuhuone vei voiton! 🙂 ihania tuotteita kyllä.. 🙂

 26. 78

  MariaM sanoo

  Saunatupa on ihana! Miellyttävän herkulliset sävyt myös tyttären huoneessa 🙂

 27. 87

  Marze sanoo

  Jokainen huone on ihanasti laitettu mutta saunatupa miellytti kaikkein eniten. 🙂

 28. 90

  Aa sanoo

  Vaikea valinta! Ehkä saunatupa menee ykköseksi! Kiva nähdä että ei se sininen olekkaan hullumpi väri sisustuksessa kun sävy on oikea! 🙂

 29. 93

  sanoo

  Olohuoneen stailaus oli kaunein. Teillä on aina niin upea olohuone, näissä sävyissä pidän siitä eniten.

 30. 94

  Tiu sanoo

  Saunatupa mieleisin, mutta myös tytön huoneen kankaat ihanan herkullisia 🙂

 31. 96

  Anni sanoo

  Makkari, oih, ihanat vedenvihreät sävyt! Mielenkiintoinen juttu tuo sinisen trendiennuste, ja nyt itseasiassa kun sitä miettii niin sekin alkaa tuntua raikkaalta ja ”uudelta”.

 32. 100

  Merja sanoo

  Ehdottomasti makuuhuone ja vielä enemmän vedenvihreillä tyynyillä stailattuna.
  Makuuhuoneen tunnelma on tyylikäs ja kutsuva kun ilman tyynyjen tuomaa väriäminun makuuni hieman kylmä ja ei niin kutsuva.

 33. 101

  Margit sanoo

  Tykkäsin saunatuvan harmonisesta värimaailmasta. Kotisi on kokonaisuudessaan ihastuttavan valoisa ja kodikas, mukana arvonnassa.

 34. 103

  Anni sanoo

  Kaikki olivat kauniita, vaikea valita yhtä parasta! Jaetulle ykkössijalle kipuavat ehkä kuitenkin Makuuhuone ja saunatupa, molemmat:)!

 35. 107

  Kaija sanoo

  Tykkäsin kovasti lastenhuoneiden stailauksesta, korit ja tyynyt mukavan pirteät.

 36. 108

  Sonja sanoo

  Saunatuvan!! Vaikkakin olohuoneen siniset miellyttivät silmääni myös oikein kovasti. 🙂

 37. 111

  Enni sanoo

  Makuuhuoneen vedenvihreä stailaus oli yllättäen ehdoton lempparini, vaikka sinisen tai vihreän sävyt eivät tavallisesti ollenkaan lukeudu lempiväreihini!

 38. 112

  Anaska sanoo

  Makuuhuoneen utuinen tunnelma kiehtoo. Tyttären huone myös kiva, korit varsinkin.

 39. 115

  anna-liisa sanoo

  Saunatupa kivoista kivoin! Ruututyyny siellä on pisteen i:n päällä!

 40. 117

  mervi sanoo

  Kolmen tytön äitinä vaaleanpunaiset sävyt tyttäresi huoneessa miellyttivät eniten.

 41. 118

  Miia sanoo

  Olipahan muuten vaikea valinta!! Pinkki lastenhuone tai olohuone vedensinisillä tyynyillä, ja luulen, että valitsen olohuoneen!!! :D:D

 42. 122

  sanoo

  Vedenvihreä makuuhuone näyttää upealta! Tykkäsin myös tyttären pinkistä sisustuksesta, mutta tuo levollisuus, mitä makkari huokuu, vetoaa silti enemmän.

 43. 123

  Tiinaf sanoo

  Vaikea sanoa, kun kaikki oli niin ihania! Saunatuvan kuvia kyllä tiirailin erityisen pitkään 🙂

 44. 124

  emmimaria sanoo

  Saunatupa oli ehdottomasti eniten minun mieleeni! Värit teki tilasta ihanan rauhallisen, juuri sellaisen jossa kesäiltana jaksaisi vaan istua ja rauhottua vaikka monta tuntia!

 45. 125

  Julia sanoo

  Saunatupa tai tytön huone. Ehkä sekin vaikuttaa, että ne esiintyvät blogissa harmillisen vähän. 🙂

 46. 127

  Juliaana sanoo

  Paljon ihania tyynyjä ja koreja. Olohuoneen värimaailma on kuitenkin eniten mun mieleen.

 47. 129

  Jennijohanna sanoo

  Kaikki huoneet olivat kauniita, samoin kuin kaikki tyynyt ja koritkin. Saunatuvan ilme muuttui kuitenkin eniten, ehkä siksi se oli suosikkini.

 48. 130

  heini sanoo

  Saunatuvan stailaus on upean harmoninen ja siksi valintani, vaikka sävyt eivät välttämättä omaan kotiini sopisi. Kauniita kokonaisuuksia olet saanut aikaan!

 49. 131

  Tuultenkajo sanoo

  Makuuhuone! Ihanat veden sävyt ja todellakin, puikulatyyny tuo lisää eloa rykelmään!

 50. 135

  Annika J. sanoo

  Minua miellytti eniten makuuhuoneen stailaus. Tyynyt tuovat kyllä ylellisyyttä ja yksi lempi väreistäni, veden vihreä tuo keväisen ilmeen huoneeseen 🙂

 51. 136

  Kartsi sanoo

  Ihania kaikki, mutta kyllä kaunein stailaus on vanhempien makuuhuoneessa. Värit ovat niin harmoniset ja houkuttelevat. Haluan kanssa.

 52. 137

  siljar sanoo

  ”Master bedroom” oli mielestäni kaikkein onnistunein stailaukseltaan ja tyyliltään. Rakastuin vedenvihreään sävyyn, joka on todellakin niin täydellinen näin kevättä ja alkukesää kaipaavalle…

 53. 141

  Audrey sanoo

  Makuuhuone vedenvihreine tyynyineen säväytti eniten! Myös lastenhuoneen vaaleanpunaiset tyynyt ja säilytyskori olivat ihanat.

 54. 142

  onnenhippuja sanoo

  Saunatupa tai lastenhuoneen vaaleanpunaiset väripilkut miellyttivät eniten.

 55. 143

  Sari sanoo

  Tyttären huoneen vaaleanpunainen värimaailma näytti raikkaalta. Yleensä en ole vaaleanpunaisen ystävä, mutta tästä tykkäsin paljon.

  -S-

 56. 149

  mamiliini sanoo

  Todella ihania on monta! Makuuhuone taitaa viedä voiton kuitenkin. Ja huippuarvonta!

 57. 150

  Pauletta sanoo

  Ihastuin saunatupaan ja mauuhuoneeseen, joista pidemmän korrek taitaa viedä makuuhuoneen herkät värit.

 58. 152

  Heli sanoo

  Mä tykkäsin saunatuvan stailauksesta todella paljon,mutta myös makkarin stailaus näytti kauniilta. Hienoja tekstiilejä!

 59. 153

  sanoo

  Makkarista pidin eniten; kivasti sopivat haaleat värit yhteen. Verho näyttää hyvältä sängyn vieressä. Mukana arvonnassa!

 60. 155

  Leena sanoo

  Kaikki huoneet olivat mukavan harmonisia, mutta silti kivan värikkäitä, makuuhuoneessa oli mielestäni täysin napakymppi-stailaus!

 61. 157

  SanMa sanoo

  Huokailin ihastuksesta jokaisen stailauksen kohdalla! Jos on ihan pakko valita, niin makuuhuoneen ensimmäinen kuva (vaiko sittenkin saunatupa..) on upea!

  -SanMa

 62. 161

  sannami sanoo

  Lemppari stailaukseni on pojan huone. Sinisen ja harmaan sävyt näyttävät oikein hyvältä.

 63. 162

  Kristiina sanoo

  Saunatupa oli suosikkini! Ihanan harmoninen värimaailma. Kaikki tekstiilit näyttivät kyllä todella kauniilta.. ihan uusi tuttavuus minulle tämä suomalainen valmistaja, kiitos kun esittelit! 🙂

 64. 165

  Riitta sanoo

  Saunatupa näyttää kodikkaalta ja kutsuvalta. Mielestäni kaunein näkymä on kuitenkin kuvassa, joka on otettu olohuoneesta kohti makuuhuonetta ja samat sinertävät sävyt toistuvat sohvan ja sängyn tyynyissä. Rauhallinen näkymä.

 65. 169

  Saila sanoo

  Nyt heitit pahan, pidin kovasti kaikista stailauksista, parhaimmat makkarin ja olkkarin uusi ilme, hyvin tasaväkisinä. Se suorakaiteen muotoinen tyyny on upea, osansa ilmeeseen antoi myös varmasti ryhdikkäämpi kangas. Tyynyjen värimaailma on upea ja tykkäsin myös jopa olohuoneen sinisistä, vaikka kuvittelin sinisen olleen itselläni niin elettyä 2000-luvun alkua. Myös nuo korit ovat todella käyttökelpoisia mihin vain!

 66. 170

  Heidi sanoo

  Kaikki huoneet näyttävät hyvältä mutta suosikiksi nousi kyllä saunatup – ihanan rauhallinen ja lempeä tunnelma.

 67. 171

  Tuula sanoo

  Kyllä oli kauniita väriyhdistelmiä kaikissa huoneissa mutta valitsen nyt kuitenkin saunatuvan. Se näyttää nyt tosi upealta.

 68. 176

  heat sanoo

  Pidin eniten makuuhuoneen stailauksista. Päätyseinäkin tuntui vaihtavan väriä, kun tyynyt vaihtoivat väriä 🙂 Eniten pidin vedenvihreästä vaihtoehdosta.

  Aivan ihania tekstiilejä, erityisesti nuo samettityynyt jossa on eriväriset tereet!

 69. 180

  Pikku-Inku sanoo

  Lastenhuone oli minun suosikkini mutta kyllä muutkin olisivat loistavia. Osallistun arvontaan.

 70. 182

  Henna25 sanoo

  Makuuhuone suosikkini, tuonne tyynyjen väliin olisi kiva sukeltaa ja nukahtaa.

 71. 183

  Mirjukka sanoo

  Makuuhuone vei voiton ensi-intuitiolla. Tykkäsin tosin myös saunatuvastakin. Tosi kiva uusi tuttavuus! Arpaonni, suosi minua:):)

 72. 184

  Jenni sanoo

  Tykkäsin kaikista huoneista, eniten kumminkin makuuhuoneesta! 🙂 arvonnassa mukana!

 73. 186

  Sirkka sanoo

  Makuuhuone oli oman väriseni, joten se on suosikki nro 1 mutta olohuoneen sininen oli katseenvangitsija! Mukana arvonnassa.

 74. 191

  Emmipemmi sanoo

  Voi huokaus!

  Makuuhuoneen aquavärimaailma vetoaa tähän tekstiilihirmuun toden teolla. Pastelliset sävyt, jotka on kiedottu sumuverhoon tuntuvat tänä keväänä erittäin viehättäviltä ja keveiltä omaan makuun. Ihanaa vaihtaa talven värit kotoa raikkaisiin, huolettomalta tuntuviin sävyihin, sillä tuo vedenvihreän ja hempeän vaaleanpunaisen liitto on niin herkullinen!! Vaikea siis arvata, että makuuhuoneen ensimmäinen stailausvaihtoehto puuterisine sävyineen vei sydämeni…

 75. 192

  jode sanoo

  Makuuhuoneen väriharmonia nousi minun suosikikseni. Kuvia katsellessa tuli kaikkiaan keväinen fiilis,ihana valo!

 76. 194

  KatjaM sanoo

  Ihania! Jotenkin tuon saunatuvan stailaus oli eniten mieleeni vaikkakin kaikki olivat onnistuineita!
  Mukana arvonnassa!

 77. 196

  H sanoo

  Todella kauniisti stailattuja huoneita. Olet Suvi taitava:) Suosikkini oli saunatupa, jossa oli ihana tunnelma.

 78. 202

  Elisa sanoo

  Makuuhuone oli eniten minun mieleeni ja vedenvihreät tyynyt niin kauniita! Itse valitsisin sellaisen palkinnoksi tässä arvonnassa. Ehdottomasti mukana!

 79. 204

  Jonna sanoo

  Voihan valinnan vaikeus!:) Ehkäpä ylemmät kuvat makkarista. Ja koritkin aivan ihania!

 80. 206

  Jolli sanoo

  Saunatupa. Ja kaikki muutkin, mutta silti saunatupa parhain. Ihania tuotteita!

 81. 208

  Henna sanoo

  Saunatupa oli suosikki vaikka makkarissa sävyt olivat erilaisia mihin olen tottunut. Yllättäen aquavärit upposivat vaikka olenkin vannonut, etten ikinä palaa sinisen kauden päätettyä taas siniseen. Mukana arvonnassa!

 82. 209

  Virpi N. sanoo

  Kaikki stailaukset oikein onnistuneita – saunatupa kuitenkin suosikkini.

 83. 214

  santtu sanoo

  Ihania tuotteita 🙂 Eniten oli mieleeni makuuhuoneen vedenvihreä värimaailma, mutta lastenhuoneen vaaleanpunainen oli ihanan keväinen myös. Arvonnassa mukana 🙂

 84. 215

  SannaL sanoo

  Täytyypä sanoa, että vaikea valinta! Saunatupa nousi tiukasti suosikikseni.

 85. 218

  Johku sanoo

  Tyttären huoneen stailaus näytti pirtsakalta ja raikkaalta. Arvonnassa mukana.

 86. 221

  mammeli-71 sanoo

  Aivan uusi tuttavuus minulle, mutta niin innostava =) Ehdoton suosikkini WC-kylpyhuone.
  Arvonnassa mukana=)

 87. 224

  Kati sanoo

  Saunatupa on suosikkini. Tosin tytön huone veisi 5-vuotiaan tyttäreni sydämen 🙂

 88. 225

  HennaJenniina sanoo

  Kaikki on ihania jos pitää valita niin makuuhuone. Nyt kun olen itsekin ns. sisustussuunnittelu-vaiheessa niin laitanpa korvan taa nämä ideat. Nuo suuret lattiakorit ovat mahtavia säilytyspaikkoja.

 89. 228

  AnnaH sanoo

  Jotenkin tykkäsin eniten olohuoneesta, ehkä siksi, että tunnelma oli muuttunut eniten!

 90. 229

  päge sanoo

  Makuuhuoneen ilme pehmeni huomattavasti hempeäsävyisillä tyynyillä. Ihana!

 91. 234

  Ellu. sanoo

  Saunatupa on aivan ihana.. Nuo korit on kerrassaan käteviä, sopii joka tilaan mainiosti!

 92. 241

  suippo sanoo

  Saunatupa oli tosi hieno. Ihanat lämpimät sävyt 🙂 Ja ruutu iskee aina!

 93. 245

  NiinaMariia sanoo

  Vaikea valinta. Omaa makuani lähiten taitaa hipoa kuitenkin makuuhuone. Laadukkaat tekstiilit olisivat erittäintervetulleita meidänkin kotiin. 🙂

 94. 246

  Lisa sanoo

  Vaikea valinta, mutta vedenvihreä makuuhuone on mielettömän tyylikäs! Arvonnassa mukana.

 95. 247

  nalle sanoo

  Upeat stailaukset olit loihtinut! Makuuhuoneen kokonaisuus oli eniten mieleeni.
  Tuo pellavaruututyyny on kyllä ihana♥

 96. 248

  Krista sanoo

  Tykkäsin eniten makuuhuoneen vedenvihreästä tyylistä sekä pirtsakan pinkistä tyttären huoneessa.

 97. 251

  Katja sanoo

  Makuuhuoneen ensimmäiset kuvat hivelivät silmiä eniten, raikkaan hempeitä sävyjä! Ja suorakaiteen muotoinen tyyny on tuossa kyllä piste iin päälle 🙂

 98. 258

  Anniina sanoo

  Makuuhuoneen molemmat stailaukset olivat mielestäni parhaat. Pidin huoneen yksinkertaisesta ja ylellisestä ilmeestä.

 99. 261

  Suvi sanoo

  Mieleisin oli ehdottomasti saunatupa. Ihanan lämmin ja vähän mökkimäinen tunnelma.

 100. 263

  Syystyttö sanoo

  Kivoja tyynyjä. Kokonaisuutena paras teidän makuuhuoneen viimeisin look. Raikas. Silkkiverho piste i:n päälle!

 101. 266

  Viola sanoo

  Saunatupa! Suorakaiteenmuotoiset tyynyt ovat upeita. Olohuoneen sininen tyyny on ihana.

 102. 271

  Anna sanoo

  Kaikki oli kaunista mutta kaunein oli ehdottomasti olohuoneen sinisävyinen lookki!

 103. 277

  sanoo

  Mukavan arvonnassa. Saunatupa, suomalaiset kodin värit ja ajattomat. Saunatuvan värimaailman on mieluisin ja lähellä omaa tyyliäni.

 104. 278

  AnnaMm sanoo

  Makuuhuone on ihana.Säilytyspussit ovat hyvä ratkaisu lelujen säilytykseen.

 105. 279

  Anna sanoo

  Tykkäsin eniten saunatuvan uudesta ilmeestä. Tila näyttää kutsuvalta, kodikkaan tyylikkäältä. Ihania tuotteita!

 106. 280

  Eka80 sanoo

  Olohuoneen siniset sävyt ihastutti! Mutta kyl tuo saunatupakin on ihana! 🙂 Mukana arvonnassa…

 107. 281

  SisustanSydämellä sanoo

  Makuuhuone on kaikista ihanin, tosin kaikki huoneet näyttää kivalta.
  Varsinkin se pitkulainen tyyny on söpis.

 108. 283

  Lensku sanoo

  Kaikki huoneet näyttivät kauniilta, mutta saunatuvan värimaailma on eniten minun mieleeni

 109. 289

  Mirja sanoo

  ihania oli kyllä kaikki, kokonaisuus
  Mieleen jäi erityisesti saunatupa, ja eri koon ”pussukat” kaikissa tiloissa.

 110. 294

  Hennas sanoo

  Sinisen ystävänä tykästyin eniten olohuoneen stailaukseen sinisävyisten tyynyjen kera!

 111. 295

  Mymmeli sanoo

  Ehdottomasti teidän vanhempien makuuhuoneen stailaus oli mieleen, rauhallinen tunnelma syntyi kivan värisillä tyynyillä.

 112. 298

  Minna sanoo

  Tykkäsin eniten ensimmäisestä stailauksesta. Vedenvihreät tyynyt näyttävät ihanilta!

 113. 300

  ninzi sanoo

  Ihanan laadukkailta vaikuttivat tuotteet:) Pidin makuuhuoneesta ja tytön huoneesta toooosi paljon.

 114. 303

  aappa sanoo

  Suosikkini on makuuhuone. Minulla on oma koti pitkälti somistettu juuri tuollaisilla veden sävyyillä.

 115. 304

  Sanna Randell sanoo

  Saunatupa…tai ehkä sittenkin vedenvihreä mskuuhuone…vastaan nyt kuitenkin saunatupa.

 116. 308

  Marjut sanoo

  Vaikea valita saunatuvan ja lastenhuoneen väliltä, ehkä kuitenkin lastenhuone. Mukana arvonnassa!

 117. 309

  äm sanoo

  Paras oli olohuone. Ihania sinisiä. Toivottavasti yritykseltä löytyy myös vahvempia värejä.

 118. 310

  T sanoo

  Saunatupa ja makkari. Mutta pakko sanoa, että mielettömän ihanasti stailattu jokaiseen huoneeseen.

 119. 311

  Marjut sanoo

  Tykkään kaikista, makuuhuone on iiiiihana, mutta saunatuvan stailaus on paras 🙂
  Olen mielelläni mukana arvonnassa.

 120. 312

  Sanna sanoo

  Ehdottomasti makuuhuoneen stailaus sykähdytti sydäntäni. Ihania sävyjä ja teki kokonaisuudesta todella raikkaan ja ylellisen tuntuisen!

 121. 315

  Inkeri sanoo

  Tykkäsin eniten makkarin ruskeasävyisestä sisustuksesta. Isot sisustukorit saunatuvassa ja lastenhuoneissa olivat kanssa ihania. 🙂

 122. 319

  Memmu sanoo

  Makuuhuone oli mieluisin 🙂 Myös tytön huoneet pinkit värit oli pirtsakat!

 123. 323

  Paula sanoo

  Tytön huoneen vaaleanpunaiset tyynyt toivat ihana piristysruiskeen , eli tytön huone vei voiton. Hyvältä näytää matan ja kiiltävän tekstiilin yhdistäminen.

 124. 324

  Ulla sanoo

  Tytön huoneen stailaus ja värisävyt olivat erityisen herkulliset. Ja ihania tyynyjä! Tähänkin kotiin tarvitisisi muutaman.

 125. 329

  Stellis sanoo

  Lastenhuone. Suloisia nuo koreista kurkkivat pehmolelut ja tyynyt on niin ihanan pirteän värisiä!

 126. 330

  JenNap sanoo

  moi,

  mun mielestä kaikki tyynyt ja tekstiilit olivat kauniita, mutta eniten ihastuin olohuoneen sinisiin tyynyihin. Mukana arvonnassa.

  -JP-

 127. 332

  Sandy sanoo

  Olohuone hurmasi! Olen ennen karttanut sinistä, mutta sisustusinspiraationi sinertää kummasti… 🙂

 128. 334

  elisa sanoo

  Tykkäsin erityisesti saunatuvasta vaikka kaikki muutkin huoneet olivat ihania!

 129. 335

  svin sanoo

  Apua, mielettömän vaikea valita! Toisaalta pirteän pinkki lastenhuone, toisaalta teidän makuuhuoneenne.. Nostan ehkä omaksi suosikikseni ruskeasävyisen makuuhuonestailauksen. Yleellinen ja hieman hotellinomainen. Harmonisuus on kaunista jokapuolella kodissanne (:

  mukana arvonnassa myös!

 130. 337

  Tuuli sanoo

  Kaikki sommittelut olivat oikein onnistuneita. Eniten minua miellytti kuvasarjan ensimmäinen stailaus: vedensävyiset tyynyt makuuhuoneessa. Oli mukava tutustua uuteen merkkiin.

 131. 339

  Hansu sanoo

  Saunatuvan stailaus oli eniten mieleeni, mutta myös tytön huoneen pinkit yhdistettynä ruskeaan oli onnistunut kokonaisuus.

 132. 343

  Teija sanoo

  Kivoja uusia tuotteita! Saunatupa vie voiton, vaikka siniset tyynyt iskivät myös.

 133. 350

  Sanna sanoo

  Veden sävyt makuuhuoneessa iskivät eniten. Myös saunatupa näytti hyvältä 🙂

 134. 351

  Susanna Forsman sanoo

  Todella kauniita ja laadukkaan näköisiä tyynyjä. Itse pidin eniten makuuhuoneen tyynyistä. Kauniisti sommiteltu sävy sävyyn. Taidanpa tilata itselleni muutaman kevätkotiin =)

 135. 356

  Jenni sanoo

  Tykkäsin eniten vaaleanpunaisesta tytön huoneesta. Erottui mukavasti noista muista. 🙂

 136. 359

  Mirella Hölttä sanoo

  ★ Lankesin kyllä täysin makuuhuoneen stailaukseen, ihanan ylellinen ja hotellimainen fiilis … vedenvihreä/nude värimaailma … suuntaampas kyseisen merkin verkkokauppaan tutustumaan tarkemmin valikoimaan. ★

 137. 363

  Elsa sanoo

  Voiton vie ensimmäisten kuvien makuuhuone. Tosi harmoninen kokonaisuus ja ihanat värit!

 138. 364

  Airi-Inkeri sanoo

  Makuuhuone on minusta paras mutta täytyy sanoa, että on sinulla kaunis koti ja todella raikasta ja puhdasta, itselläni on vanha talo ja aina kovassa pölyssä, suuren koiran kanssa on aina sotkua ja olen laiska siivoamaan.

 139. 365

  Tuore äiti sanoo

  Makkari on valloittava ja sitten tyttären huone heti toisena, itselläni on poikavauva ja sinne kohta on ajankohtainen sisustus tehtävä kunhan vaan ensin muutamme.

 140. 366

  Viivi sanoo

  Värit olivat kokonaisuudessaan erittäin miellyttävät ja moni huone oli oman makuni mukainen. Suosikiksi nousi kuitenkin saunatupa.

 141. 367

  Annika sanoo

  saunatupa oli mun suosikki, kaikki huoneet kyllä miellyttivät silmää 🙂

 142. 368

  Tiina sanoo

  Makuuhuoneen vedenvihreä maailma ja eri materiaalien käyttö viehättivät minua eniten.

 143. 369

  maimikki sanoo

  Wou! Tykkäsin olkkarin stailauksesta. Yleensä sininen väri iskee hyvin harvoin sisustuksessa, mutta nyt se näytti ylelliseltä, tyylikkäältä ja kutsuvalta. Pellavaa rakastan yli kaiken tekstiilimateriaaleissa, joten kyllä kaikki, mihin vain lisätään vähän pellavaa, saa tämän tytön ihan myydyksi. 🙂

 144. 371

  Noora sanoo

  Kaikki oli ihanat. Mutta minä pidin eniten sinisestä tekstiileistä olohuoneessa :)!

 145. 374

  akay sanoo

  Vau! Olen aina inhonnut sinistä (juuri tuollaista keskisinistä) sisustuksessa, myös silloin 15 vuotta sitten kun kaikki savolaiskodit olivat sinisiä, mutta teillä se näyttää TODELLA RAIKKAALTA! Silti en noita uskaltaisi omaan kotiini valita, vaan jos arpaonni suosisi, valitsisin jommankumman noista saunatuvan yksivärisistä tyynyistä. Tai jos ihan hurjaksi heittäytyisin, tuon hempeän laventelinsävyisen 🙂 Ihana stailaus jälleen kerran, Suvi!

 146. 375

  Neko sanoo

  Makuuhuone on eniten minun makuun 🙂 Valoisa, moderni ja kuitenkin ripaus vanhaa.

 147. 376

  Johanna sanoo

  Ihania tyynyjä ja koreja. Noihin koreihin lapsetkin varmasti keräisivät lelunsa. Omaa silmää miellytti eniten makuuhuoneen ylellinen ilme.

 148. 378

  Sini sanoo

  Olipa kivoja tekstiilejä, joista löytyi monta mieluisaa kuosia. Saunatupa oli kokonaisuutena mieleeni. Sävyt ja tunnelma sävähdyttivät.

 149. 379

  SatuK84 sanoo

  Saunatupakin oli oikein nätti, mutta itse ihastuin ensimmäiseen vedenvihreään maailmaan makuuhuoneessanne 🙂

 150. 381

  Sanneli sanoo

  Tyttären huoneen tyynyt ja säilyttimet olivat herkullisen värisiä. Ihania.

 151. 383

  Tintti sanoo

  Vierastupa oli mieluisin 🙂 Sinulla on ihana blogi kuten siskollasikin!
  Tintti

 152. 387

  Maiz sanoo

  Hienosti stailattu hyvännäköisillä tuotteilla 🙂 Oma suosikkini oli ehkä olohuone, pidän sinisen pilkahduksista ja merenvihreästäkin.

 153. 388

  Maari sanoo

  Kauniin sävyisiä tekstiilejä! Makuuhuoneen vedenvihreä stailaus oli eniten mieleeni.

 154. 389

  Joutsenlampi sanoo

  Hienosti stailattu kaikki huoneet. Itse kallistun lastenhuoneen leikkisyyden kannalle.

 155. 390

  Anna-Kaisa sanoo

  Voi kun hienoja tyynyjä! Pidin eniten makuuhuoneen stailauksesta! 🙂

 156. 399

  sanoo

  Kauniita ja inspiroivia stailauksia kaikki! Kokonaisuus on oikein tyylikäs. Hurmaava saunatupanne valikoituu kuitenkin mieleisimmäksi.

 157. 402

  Mirjam sanoo

  Saunatupa oli ihanan harmoninen kauniiden pellavaisten tekstiilien myötä!

 158. 406

  Ultsi sanoo

  Makuuhuone eiku saunatupa eiku…
  onpas vaikea päättää silmiähivelevän kauniista stailauksista-
  Makuuhuone voittoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *