Kommentit
 1. 3

  Anonymous sanoo

  >Olen myös niin tykästynyt tuohon muotoon. Ne leikkuulaudatkin osuivat silmään Ladossa. Oivallisia.

 2. 4

  Mia sanoo

  >Ihania ovat, minuakin on aina miellyttänyt talon muoto. Nyt olen ihastellut niitä Norrman Copenhagenin lyhtyjä, joista sinäkin kirjoittelit. Tuntuu tosiaan että niitä hyppää vastaan joka paikasta (paitsi vielä meiltä, toistaiseksi :).

 3. 6

  RUMBO sanoo

  >Tykkään kyllä, mutta tekisin itse. ne lyhdytkin on kyllä, mutta on jo ihan liikaa.

 4. 7

  Anonymous sanoo

  >Hei, täälläkin yksi talofani ilmoittautuu, kaikki talonmuotoinen miellyttää silmää. Kiitos ihanasta blogistasi, löysin sen sattumalta parisen kuukautta sitten googlatessani Il micron laattoja, joita on tulossa kylppäriimme. Meillä on meneillään 4-henkisen perheen kerrostaloasunnon täysremontti katosta lattiaan, saunasta kylpppäriin, siis kaikki pinnat ja vähän muutakin uusiksi:-) Sinulla on kaunis ja hyvällä maulla sisustettu koti ja blogiasi on ilo seurata. t. Kirsi

 5. 8

  suvi m sanoo

  >Anonyymi: Juu, toki tuollaiset voisi tehdä itsekin. Minusta on aina vaan vähän sääli "kopioida" toisen idea…Liinu: Aivan ihania minustakin! Sopisi vaikka mihin huoneeseen. ;)Anonyymi: Juu, huomasin kans Aitassa ne leikkuulaudat. Ihania nekin!Mia: Mun on aivan pakko saada sellainen talo-lyhty! Se on niin ihana!!! :)Enni: Kiva kuulla! :)RUMBO: Juu, näppärä ihminen tekisi tuollaiset hyllyt itse… :)Kirsi: Voi kiitos positiivisesta ja innostavasta kommentistasi. Lämmittää mieltä. 🙂 Tsemppiä remonttiin oikein paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *