Kesäiset lakanat

Minulla alkoi neljän viikon kesäloma! Aivan mahtavaa! Loma alkoi koko huushollin kuuraamisella, että saa sitten lomalla nauttia siististä kodista. Puhtaan kodin kruunaavat uudet lakanat – ne kesäiset lakanat, joista olen haaveillut täällä blogissa jo pariin kertaan (”Inspiraatiota kesäsisustamiseen” ja ”Kesäinen makuuhuone” postauksissa).

kesaiset_lakanat-8909

kesaiset_lakanat-8920

kesaiset_lakanat-8887

kesaiset_lakanat-8826

kesaiset_lakanat-8886

kesaiset_lakanat-8906

kesaiset_lakanat-8914

kesaiset_lakanat-8883

kesaiset_lakanat-8916

kesaiset_lakanat-8876

kesaiset_lakanat-8821

kesaiset_lakanat-8900

Blogiystäväni Retromodernin Suvi oli huomannut, että haaveilin kukka- tai kasviaiheisista kesäisistä lakanoista, joten hänen kauttaan sain ne Finlaysonilta. Lämmin kiitos! <3 Tämän pussilakanasetin nimi on ”Soma” ja se taitaa olla nyt hyvässä alennuksessa Finlaysonilla…

Täytyy myöntää, että kun laitoin tämän pussilakanasetin sänkyyn ensi kertaa, tunsin itseni vähintään 10 vuotta vanhemmaksi. 😉 Mutta kun vähän somistin sänkyä lisää, sain kukkalakanatkin toimimaan paremmin omaan tyyliini. Yhdistin settiin tummanvihreät pellavatyynynpäälliseni ja hain kätköistäni vielä pitkulaisen koristetyynyn (pellavaa sekin). Sängyn jalkopäähän heitin vielä aikoinaan Balmuirilta saadun torkkupeiton.

Omalle tyylilleni uskollisena pidin petauksen aika rentona. Asettelin peitot huolettomasti ja tyynyt lomittain. Miellän tällaisen petauksen kutsuvammaksi kuin ihan skarpin ja siloitellun hotellimaisen petauksen (vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole).

Kyllä nyt kelpaa aloitella loma kesäisissä lakanoissa köllötellen!


Translation: My 4-week long summer holiday has started! Today I cleaned the entire house and changed the sheets: I got a new floral duvet cover set from Finlayson. To make the bedding more my own style, I coupled the floral duvet covers and pillow cases with dark green linen and white pillow cases and made the bedding very cozy. What a great way to start my relaxing vacation!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itse sain ylioppilaslahjaksi 16 vuotta sitten Marimekon samantyyliset kukkalakanat. En ole sitten ensimmäisten vuosien jälkeen lakanoita käyttänyt juurikaan, mutten niitä koskaan raaskinut hävittääkään. Nyt kun näitä taas näkee, niin täytyy varmaan Suomen lomalla ne kaivella mökille käyttöön. Näyttävät tuovan kesän makuuhuoneeseen!

  • 1.1

   suvi m sanoo

   Juu, käyttöön vain! 🙂 Hauskaa vaihtelua fiilistellä välillä kukallisia (tai ylipäänsä kuosillisia) lakanoita. 🙂

 2. 2

  Mirella sanoo

  Ihana lomalaisen makkari. On kuin kukkakedolla nukkuisi. <3
  Minä olen hävittänyt meiltä kotoa pois kaikki kukka-aiheiset
  lakanat, mieheni ei tykkää nukkua kukkasten seassa.
  Kaikki muut käy, mutta ei kukat.
  Siellä saaressa kakkoskodissa, mökillä vieraat saavatkin
  sitten aimo annoksen kukkakuoseja.
  Sinne olen kuskannut meidän kaikki kukka-tuotteet
  ja vanhaan maalaistaloon ne sopivatkin oikein hyvin. =)

  • 2.1

   suvi m sanoo

   Sinne teidän mökille kukka-aiheet varmasti sopivatkin tosi hyvin. 🙂 Meillä ei ole ollut mitään kukkalakanoita koskaan ennen.

 3. 5

  tintti. sanoo

  Ihanat lakanat! 🙂
  Ovatko pehmeää, ohutta puuvillaa vai sellaista paksua ja jämäkkää?
  En ole tohtinut vuosikausiin Finlaysonia ostaa kun en tykkää heidän ”kovista” lakanoista :p

  • 5.1

   suvi m sanoo

   Nämä ovat oikein pehmoiset ja melko ohuet. Eivät siis mitään paksua tai jämäkkää. 🙂

  • 6.1

   suvi m sanoo

   Hahaa, kiva kuulla! 🙂 Tosi edullisethan nämä ovat, joten ei pahasti kirpaise. 🙂

Trackbacks

 1. […] kesällä. Välillä onkin mukavaa vaihtelua pedata sänkyyn erilaisempaa ilmettä. Viime kesänä yhdistelin kuosin kanssa tummanvihreää; nyt vuoron sai hento vaaleanpunainen, jota löytyy vanhoista Lexingtonin tyynyliinoistani sekä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *