Iittala Interior uutuudet sisustavat kodin

Kaupallinen yhteistyö: Iittala

Tästä alkaa tulla jo tapa, että joka syksy odotan innolla Iittala Interior -sarjan uutuustuotteita. Vakka-laatikot, Aitio-hyllyt ja Lantern sekä Leimu-valaisimet ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa meillä kotona, mutta tänä syksynä Iittala-kokoelma täydentyy entisestään. Blogiyhteistyön myötä pääsin jälleen stailaamaan kotiamme Iittalan uutuustuotteilla. Otapas nyt siis mukava asento ja lähde kotikierrokselle katsomaan miten Iittalan uutuudet muuttivat kotimme ilmettä tällä kertaa. Postauksen lopussa on tietysti luvassa on myös mahtava arvonta lukijoilleni.

Vuoden 2015 Iittalan uutuustuotteita ovat Ruutu-maljakot, Kaasa-kynttilälyhdyt, Plektra-jakkarat sekä Aarre-seinäkorut. Myös jo tutuiksi tullut Nappula-kynttiläjalkasarja on täydentyy tänä syksynä tummanharmaalla sävyllä. Tuntui ihan jouluaatolta, kun kaikki nämä ihanuudet saapuivat meille kotiin kuvauslainaan:

iittala_interior_2015

En tietenkään pystynyt taaskaan hillitsemään itseäni stailauspuuhissa, joten luvassa on paljon kuvia ja ideoita siitä kuinka Iittalan uutuuksia voisi soveltaa oman kodin sisustukseen. Aloitetaan tämä kotikierros meidän makuuhuoneesta ja lopuksi päädytään saunatupaan saakka.

Iittalan uutuudet makuuhuoneessa

Makuuhuoneen peruselementit ovat ennallaan: pellavainen, rento petaus ja blogin kautta vuosien varrella tutuksi tullut sängypääty sekä silkkiverhot. Iittalan sisustustuotteet tuovat sinne kuitenkin uudenlaista, tunnelmallista ilmettä. Kurkistetaan sisään!

iittalaIMG_0100

iittalaIMG_9970

iittalaIMG_9975

iittalaIMG_0023

Sängynpäädylle kokosin astelman Ruutu-maljakoista sekä tummanharmaista Nappula-kynttilänjaloista. Kauniin vihvahteikkaan sävyiset Ruutu-maljakot ovat näyttäviä sellaisenaankin, ilman kukkasiakin. Harmaa ja aavikko-sävy ovat lemppareitani Ruutu-mallistosta.

Sängyn tälle puolelle asettelin yöpöydäksi Plektra-jakkaran. Plektra-jakkaroita käyttäisin myös läheisessä vaatehuoneessa apuna silloin, kun täytyy ylettyä yläkaappeihin. Yövaloksi valitsin tunnelmallista valoa hehkuvan Oiva Toikan suunnitteleman Kuukuna-valaisimen.

iittalaIMG_0032

iittalaIMG_9984

Sängyn toiselle puolelle kasasin yöpöydän Vakka-laatikoistamme. Aalto+Aalto pariskunnan suunnittelemat Vakka-laatikot soveltuvat kyllä mitä erilaisimpiin säilytystarpeisiin! Makuuhuoneessa niissä voisi säilyttää esimerkiksi lakanoita ja tyynyliinoja tai vaikkapa ilta-lukemisia.

Sängynpäädylle kokosin asetelman kirkkaasta Ruutu-maljakoista ja Kaasa-kynttilälyhdystä. Tällä puolella makuuhuonetta valaisee Leimu-valaisin harmaassa sävyssä. Harmaata Leimu-valaisinta jaksan kyllä ihastella vuodesta toiseen!

Iittalan uutuudet kattauksessa

Vaikka minulla ei ole tapana tehdä mitään erityisiä kattauksia, innostuin Iittala uutuustuotteiden avulla sellaisen luomaan. Ajatuksissani olivat tunnelmalliset syysillat hyvän ruuan parissa. Lähtökohta kattaukselle olivat Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelemat Ruutu-maljakot, joihin valitsin teemaan sopivia kukkasia.

iittalaIMG_0088

iittalaIMG_0123

iittalaIMG_0237

iittalaIMG_0241

iittalaIMG_0247

iittalaIMG_0254

Aluksi pöydän koristus oli melko pelkistetty, koostuen erivärisistä Ruutu-maljakoista. Vähitellen aloin luoda runsaampaa ja tunnelmallisempaa ilmettä lisäten joukkoon erisävyisiä Nappula-kynttilänjalkoja sekä Kaasa-kynttilälyhtyjä. Lopuksi sytytin vielä kynttilät.

iittalaIMG_0319

iittalaIMG_0273

iittalaIMG_0283

iittalaIMG_0277

iittalaIMG_0268

Pöydän päihin lisäsin Plektra-jakkarat, jotka toimivat oivina lisäistuimina ruokailutilassa. Sitten vain ruoka pöytään ja nauttimaan!

Aarre-seinäkorut

Iittalan uutuus, jota ehkä eniten odotin tänä vuonna ovat Aarre-seinäkorut, joista kirjoittelin jo keväällä. Todella mielenkiintoinen uutuus! Seinäkorut ovat taideteos jo sellaisenaan: jokainen niistä on uniikki, suupuhallettu kappale. Aarre-seinäkorukokoelma on kunnianosoitus suomalaisen lasitaiteen uranuurtajalle, professori Oiva Toikalle. Aarre-kokoelman ovat suunnitelleet tunnetut suomalaiset muotoilijat, joiden kanssa Iittala on tehnyt yhteistyötä jo pitkään: Markku Salo, Anu Penttinen ja Aalto+Aalto suunnittelupariskunta. Heti kun näin nämä Aarre-seinäkorut viime keväänä, keksin että ne sopisivat tosi hyvin meidän olohuoneen seinänpätkälle, pyöreän peilin kaveriksi.

iittalaIMG_0069

iittalaIMG_0336

iittalaIMG_0055

Innostuin somistamaan tätä olohuoneen kulmausta eri tavoilla, myös lukunurkkaukseksi sekä eteiseksi.

iittalaIMG_0341

iittalaIMG_0350

Plektra-jakkara sopisi hyvin myös eteiseen lisäistuimeksi. Vakka-laatikoissa puolestaan voisi säilyttää vaikkapa huiveja, pipoja ja hanskoja.

iittalaIMG_0358

Aarre-seinäkorut kestävät viiden kilon painon, joten niitä voi käyttää hyvin esimerkiksi korujen esillepanoon tai vaikkapa eteisessä kevyiden vaatteiden, kuten huivien, ripustamiseen. Meidän kodissamme Aarre-seinäkoukut saivat pysyvän paikan tuosta seinänpätkältä.

Iittalan uutuudet olohuoneessa

Ihastuin aivan täysin myös Kaasa-kynttilälyhtyyn, jonka on suunnitellut Ilkka Suppanen. Suppanen sai innoitusta majakoiden värivaloista, jotka ohjaavat purjehtijoita Suomen rannikon vaikeakulkuisissa vesissä ja näin sai alkunsa Kaasa-sarja, johon kuuluu myös vuonna 2011 julkaistu Kaasa-sisustustakkavalikoima. Kaasa-kynttilälyhty huokuu lempeää lämpöä ja tuo valloittavaa tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

iittalaIMG_0129

iittalaIMG_0174

iittalaIMG_0152

Ineke Hansin suunnittelemat Plektra-jakkarat toimivat loistavasti olohuoneessa pieninä sivutasoina. Matalampi keltainen Plektra sopii täydellisesti sohvan viereen aputasoksi, johon on helppo laskea vaikkapa kahvikuppi tai lehti.

iittalaIMG_0136

iittalaIMG_0148

Kaasa-kynttilälyhtyjen sävyt ovat aivan ihania: hiekka, aavikko, harmaa ja karpalo. Karpalo sopii hyvin myös jouluiseen kotiin. Rykelmä Kaasa-kynttilälyhtyjä tuo näyttävää ilmettä olohuoneeseen. Täydensin sohvapöydän asetelmia myös Ruutu-maljakoilla sekä harmailla Nappula-kynttilänjaloilla.

iittalaIMG_0144

iittalaIMG_0184

iittalaIMG_0193

iittalaIMG_0194

iittalaIMG_0215

En panisi yhtään pahitteeksi viettää pimeneviä iltoja sohvannurkassa, kynttilöiden valossa. Seuraavaksi puhalletaan kuitenkin kynttilät sammuksiin ja siirrytään lopuksi vielä saunatuvan tunnelmiin.

Iittalan uutuudet saunatuvalla

Saunatupaa on aina hauska stailata, kun siellä on niin erilainen tunnelma kuin meidän talossa. Lisäksi se on enemmän isännän valtakuntaa, joten siellä harvemmin näyttää siltä, että rouva on käynyt sisustelemassa. Mutta nyt sisustelin ja Iittalan uutuudet toivat saunatupaa ihan omanlaisen tunnelmansa. Siellä oli ihanaa lämmitellä saunaa ja nauttia lasi viiniä.

iittalaIMG_0381

iittalaIMG_0404

Matti Klenellin suunnittelemat harmaat Nappula-kynttilänjalat sopivat erityisen hyvin meidän saunatupaan. Sävy on hyvin lähelle sama kuin lattiassa sekä sohvanpäällisessä. Magnus Pettersenin suunnittelema harmaa Leimu-valaisin sopii minusta myös erityisen hyvin saunatuvan tyyliin.

Vakka-laatikot toimivat täälläkin käytännöllisinä säilytyselementteinä kätkien sisäänsä isännän kaapeleita ja sekalaista elektroniikkasälää. Minulle ne taas edustavat tässä enemmänkin kauniita sivupöytiä.

iittalaIMG_0375

iittalaIMG_0432

iittalaIMG_0459

iittalaIMG_0373

iittalaIMG_0364

iittalaIMG_0465

iittalaIMG_0387

Saunatuvalla Plektra-jakkarat ovat täydellinen ratkaisu sohvapöydiksi ja lisäistuimiksi. Tila on melko pieni, joten huonekalujen monikäyttöisyys on hyvin tärkeä ominaisuus. Iittalan mukaan Plektra onkin suunniteltu lisäämään tilaa, ei viemään sitä – saunatuvalla tämä ajatus todella konkretisoituu. Yhdessä korkeamman Plektran kanssa matala Plektra muodostaa kauniin, kaksitasoisen pöytäyhdistelmän. Vietämme saunatuvalla usein aikaa ystävien kanssa, joten lisäistumapaikkoja tarvitaan aina: silloin pöytinä käytetyt Plektrat taipuvatkin lisäistuimiksi.

ARVONTA !

Kuten alussa lupasin, saan järjestää myös Iittala-arvonnan lukijoideni iloksi.
Palkintona on valkoinen Plektra-jakkara (arvo 289 euroa).

voita_iittala_plektra

Näin osallistut arvontaan:

Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mikä Iittalan uutuuksista sopisi sinun sisustustyyliisi ja miten/missä tuotetta käyttäisit?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua 27.9.2015 klo 23.59 saakka.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJAAN OTETAAN HENKILÖKOHTAISESTI YHTEYTTÄ.

ONNEA ARVONTAAN!

Kaupallisessa yhteistyössä / My styling sponsored by:

iittala

P.S. Tsekkaa myös aiempien vuosien Iittala-stailaukseni postauksista ”Ihana Iittala Interior sisustussarja täydentyy” (2014) sekä ”Iittala Interior viimeistelee kodin” (2013).

Kommentit
 1. 1

  Ilona sanoo

  Osallistun arvontaan! Ihastuin uutuuksista eniten Kaasa- kynttilälyhtyyn, erityisesti harmaan ja beigen väreissä. Se löytäisi paikkansa todennäköisimmin sohvapöydältä tai olohuoneen sivupöydältä. 🙂

  • 1.1

   Nina sanoo

   Valinta on vaikea sillä kaikki Iittalan tuotteet ovat ihastuttavia. Jos yksi on kuitenkin valittava niin olkoon se Plektra jakkara, sillä monikäyttöisenä se toimisi olohuoneessa sekä apupöytänä että lisäistuimena. Ja kauniskin se on!

 2. 2

  sanoo

  Leimu valaisimeen olen syvästi rakastunut, siihen meripihkan väriseen.
  Uudet jakkarat ovat todella kauniit, niin valkoinen kuin okran värinen.
  Silimä lepää näissä tuotteissa ja pitkään <3

 3. 4

  Karita sanoo

  Harmaata Leimu valaisinta olen ihaillut ja haaveillut jo pitkään. Myös harmaa nappula on kokoelmiin pian saatava!

 4. 6

  Iiris T sanoo

  Tänä vuonna ostin ensiasuntoni. Yritän hankkia vain tarpeellisia, aikaa kestäviä ja silmää miellyttäviä sisustustuotteita, pidän erityisesti skandinaavisesta sisustuksesta. Olen haaveillut vakka-laatikoista pinottuna sängyn viereen yöpöydäksi, mieluiten vanerin värisenä. Siellä voisi säilyttää lukemista, lehtiä, kännykän laturia jne. tyylikkäästi.

 5. 7

  Tiitu sanoo

  Plektra jakkara sekä kaasa-kynttilälyhty. Jakkara aputasoksi olohuoneeseen. Kynttilälyhty tuomaan tunnelmaa syysiltoihin.

 6. 8

  Katri sanoo

  Kaass -kynttilälyhty olisi todella kaunis jouluksi! Sopisi monentyylisiin sisustuksiin.

 7. 9

  Janita sanoo

  Kaasa kynttilälyhty on aivan ihana! Sellainen sopisi hyvin tunnelman tuojaksi moneen paikkaan kodissani. Miksei myös mökilläkin!

 8. 11

  Annu sanoo

  Ihana arvonta ja ihana Iittala! Harmaa Leimu-valaisin sopisi meille kuin nenä päähän. Ihan yhtälailla kuin Plektra-jakkara ☺️

 9. 12

  Veera sanoo

  Vau! Niin ihana ja inspiroiva postaus! Sinulla on kyllä niin mahtava stailaussilmä, että näitä Iittalan kanssa tehtäviä yhteistyöpostauksia oikein aina odottaa :). Kuvia on pakko katsoa kerta toisensa jälkeen uudestaan niin ihania ne ovat! Ennen kuin ehdin edes lukea tämän postauksen loppuun innostuin tuosta valkoisesta Plektra jakkarasta. Se olisi täydellinen meidän eteiseen.

 10. 14

  Teresa sanoo

  Nappulat ja plektra on mun suosikkeja. Kauniita, yksinkertaisia ja sopivat moneen sisustukseen.

 11. 16

  Maikki sanoo

  Tummanharmaa nappula sopisi meille täydellisesti! Ja tuo jakkara valkoisena tai vanerisena olisi todella makee, moneen moneen tarkoitukseen.

 12. 17

  KatjaM sanoo

  Ihania uutuuksia! Maljakoita ei ole koskaan liikaa, joten valitsisin noita Ruutu-maljakoita. Ne sopisivat kukkamaljakoksi, mutta myös tarjoiluastiaksi 🙂

 13. 18

  Tiina laakso sanoo

  Hiekan värinen Kaasa-kynttilä olisi niin ihana ja täydellinen, että sille löytyisi heti monta paikkaa! Ehkä kuljettaisin sitä mukanani huoneesta toiseen 🙂

 14. 19

  eveliina sanoo

  Plektra-jakkara ja kuukuna-valaisin sopisivat parhaiten sisustukseeni! itse asiassa sopivanlainen jakkara eteiseen onkin ollut jo etsinnässä ja plektra olisikin täydellinen ratkaisu!:)

 15. 20

  Maarit sanoo

  Olen jo pitkään miettinyt olohuoneeseen uutta valaisinta, harmaa Leimu sopisi tyyliin. Myös nuo ihanat jakkarat vaikuttavat monikäyttöisiltä, koivun värinen yöpöydäksi makkariin.

 16. 22

  Laura sanoo

  Minä myös aina innolla odotan Iittalan syksyn uutuuksia ja näitä somistuspostauksia!
  Uutuuksista Nappulan olen ennättänyt jo itselleni hankkimaan ja se on aivan ihana 🙂

  Kyllä tuo jakkara olis niin nätti korvike meidän vanhalle rumilukselle 😉 Menisi myös hyvin lisätasona olohuoneessa, mutta olisi varmasti niin helposti liikuteltavissa ympäri kotia. Ruutu-maljakko on myös todella kaunis!

 17. 23

  Riikka sanoo

  Aarre on minun suosikki – rakkautta ensi silmäyksellä ja hyvänä kakkosena
  Kaasa -lyhty.
  Upean Aarteen laittaisin eteiseen huivinaulakoksi ja Kaasa lyhdyn harmaana olohuoneeseen
  syysiltoja ilahduttamaan.

  Ihania kuvia sinulla taas kerran.

  terkuin Riikka

 18. 24

  Johanna sanoo

  Ihania tuotteita ja kuvia! Itselle tällähetkellä hankkisin Nappula kynttiläjalkoja olohuoneen sivupöydälle. Myös harmaa Kaasa miellyttää silmää.

 19. 26

  Maari sanoo

  Harmaat Nappulat sopisivat valkoisten Nappuloiden seuraan olohuoneen sohvapöydälle ja tietenkin valkoinen Plektra-jakkara olohuoneeseen lisäpöydäksi/-istuimeksi!

 20. 27

  Anna sanoo

  Plektra-jakkara sopisi hyvin eteiseemme tai voisin laittaa sen myös yöpöydäksi.

 21. 28

  mari sanoo

  Eri kokoiset ja väriset ruutumaljakot sopisivat asetelmana ikkunan eteen jolloin värit tulisivat kauniisti näkyviin.

 22. 29

  LauraV sanoo

  I H A N I A stailauksia, niin kauniita. Kuviasi katsellessa mietinkin, että tuo Plektra-jakkara olisi todella hieno yöpöytä lastenhuoneeseen, mihin saisi laitettua sen joka öisen vesilasin sekä yövalon.

 23. 30

  Fanni sanoo

  Ehdottomasti Kaasa-kynttilälyhyt/sisustustakat ja värinä karpalo. Lyhty tuo mukavasti pirtsakkuutta syksyyn ja sopii laitettavaksi tasolle kuin tasolle. Löytäisi paikan varmasti 200-vuotta vanhalta lankkupöytäsohvapöydältämme, jolle molemmat tuotteet antaisivat arvoa toisilleen.

 24. 32

  Emma sanoo

  Ruutu-maljakot ovat ihania ja käyttäisin niitä asetelmassa tai kattauksessa. Niitä pitäisi olla monta, joten ei ihan edullista! Jakkara kävisi meille eteiseen!

 25. 33

  annabanana sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin olisi ihana makuuhuoneen lipaston päällä. Tykkään myös kovasti Aarre-seinäkoruista: jotakin ihan uudenlaista iittalalta! Tuollaisen Aarre-nupin laittaisin mielelläni eteiseen omaksi henkilökohtaiseksi käsilaukkunaulakokseni. Siihen ei todellakaan kasattaisi lasten talvihaalareita!

 26. 34

  Inka sanoo

  Kaasa-kynttilälyhdyt ovat ihania ja sopivat hyvin olohuoneen pöydälle luomaan syksyistä tunnelmaa.

 27. 35

  Hannak sanoo

  Monta ihanaa uutuutta syksyyn. Vakalle keksikin vaikka kuinka monta käyttötarkoitusta.

 28. 36

  sanna väänänen sanoo

  Ihania tuotteita kaikki,mutta ehdoton suosikkini on juurikin tuo jakkara,valkoisena 🙂
  Löytäisin sille monta käyttöä 🙂

 29. 37

  Kaisa sanoo

  Aarre-seinäkorut ovat upeita! Olen keväästä asti odottanut niiden saapumista kauppoihin.

 30. 38

  sanoo

  Värilliset Ruudut osuvat tänä syksynä minua vaivaavaan lämpimien sävyjen kaipuuseen. Plektra sopisi pikkumiehen huoneeseen yöpöydäksi/istuimeksi.

 31. 39

  maamu sanoo

  Oi ihana Iittala! Nappula kynttilanjalat ovat edelleen ostoslistalla, mutta nyt ihastuin myös Kaasa lyhtyyn. Nyt syysiltojen pimetessä, ei ole kauniimpaa tunnelmanluojaa kuin elävä tuli kauniissa lyhdyssä. Tykkään!

 32. 40

  tiina sanoo

  Hiekan värinen Kaasa-kynttilälyhty on aivan ihana. Se saisi paikan meidän olohuoneen senkin päältä, josta sitä voisi ihailla ihan koko ajan.
  Jakkara on myös todella hieno. Sille löytyisi käyttöä joka huoneesta. Esim. Kukkapöytänä olohuoneesta 🙂

 33. 41

  Heli sanoo

  Moi! Olen ilolla mukana arvonnassa. Kauniiksi olit taas stailannut kotisi Iittalan tuotteilla. Uusi Plektrajakkara on suosikkini ehdottomasti vaikka silmäni iloitsee myös nappulajaloista ja ruutumaljakoista!

 34. 42

  Henni sanoo

  Mahtava arvonta! Kaasa-kynttilälyhdyt olivat erityisesti mieleeni, sopivat monenlaiseen sisustukseen. Myös Plektra-jakkaralle löytyisi varmasti käyttöä 🙂

 35. 43

  Neelia sanoo

  Olen Iittala-fani, joten tässäpä odotettu postaus! hania uutuuksia! Plektra-jakkara olisi unelma yöpöytänä tai sohvan vieressä laskutasona. Vakka-laatikoissa taas säilyttäisin mm. lehtiä tai lapsen leluja. Ja Kaasa sopii mihin tahansa. 🙂

 36. 44

  sanoo

  Kaasa lyhdyt sopisivat tuomaan tunnelmaa olohuoneeseen ja plektran ottaisin mieluusti yöpöydäksi.

 37. 45

  Tiina sanoo

  Ruuduissa houkuttelevat ihanat värit ja muoto. Plektra sopisi täydellisesti eteiseemme.

 38. 46

  Sari sanoo

  Kynttilälyhtyjä ei voi olla liikaa joten kaasa suosikkini. Kaikki sen värit sopisivat hyvin meille

 39. 48

  Erika sanoo

  Ihania uutuuksia! Plektra-jakkaraa kaavailin yöpöydäksi, joten toivotaan arpaonnea! 🙂

 40. 49

  ode sanoo

  Kaasa-lyhty on todella kaunis ja sen tulenki varmasti syksyn aikana kotiuttamaan olohuoneen sohvapöydälle. Harmaa Leimu-lamppu on myös upea! Jakkaralle löytyisi varmasti paikka rakenteilla olevasta saunatuvasta tai kävis tosiaan vaikka kivana yöpöytänä.

 41. 50

  RiittaLe sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin on aivan ihana ja sopisi tv-huoneen tarjoiluvaunuun päälle.

 42. 51

  Emilia sanoo

  Plektra, plektra, plektra!!! Niin kaunis ja monipuolinen, olohuoneeseen sivupöydäksi tai rahiksi, makuuhuoneeseen yöpöydäksi, eteiseen jakkaraksi kenkien pukemista/laukun laskemista varten! Ahhh!

 43. 52

  Enna sanoo

  Jakkarat. Ihanat, linjakkaat ja yksinkertaiset. Varmasti tulevia klassikoita! Laittaisin yöpöydiksi, sivupöydäksi olohuoneeseen, rahiksi nojatuolin eteen ja yksi menisi takan ääreen, tulen kohentelijan takapuolen alle 🙂

 44. 53

  Johanna sanoo

  Ruutu-maljakkoa olen useamman kerran ihastellut kaupassa, joten sellainen sopisi hyvin esimerkiksi keittiön pöydälle.

 45. 54

  Jonna sanoo

  Kaasa-kynttilälyhty, plektra-jakkara, leimuvalaisin ja nappulakynttiläjalka ovat suosikkejani! Ja kaikki laittaisin olohuoneeseen.

 46. 55

  Tiina sanoo

  Jakkara se on! Voi kuinka tuo sopisikaan takkamme eteen. Sen päällä istuskellessa olisi mukava lisäillä puita pesään.
  Tiina

 47. 57

  Taina sanoo

  Meille sopisi melkein mikä vain, mutta erityisesti olen ihastunut noihin seinäkoruihin. Olohuoneessa on lyhyt tyhjä seinänpätkä, mihin ei ole löytynyt mitään sopivaa. Plektra-jakkara löytäisi paikkansa useammastakin huoneesta.

 48. 58

  katri n sanoo

  pieneen eteiseemme juurikin tuo plektra -jakkara olisi erittäin käytännöllinen!

 49. 59

  Karkki sanoo

  Aarre seinäkorut yllättivät kauneudellaan. Kun kuulin niistä ensimmäisen kerran en pitänyt niitä niin kiinnostavina, mutta kun näin ne livenä, olin myyty. Myöskin Ruutu maljakot ovat suosikkejani, ne ovat samaan aikaan selkeitä mutta niiden muoto on ihanan erilainen. Tykkään <3

 50. 60

  Misty sanoo

  Kaasat ovat superkauniita ja niistä meidän terassille sopisivat loistavasti aavikko ja harmaa. Toisaalta seinäkorutkin ovat todella kauniita ☺

 51. 61

  Mari sanoo

  Harmaa Kaasa luomaan tunnelmaa syysiltoihin.
  Todella kauniita kuvia taas sinulla.

 52. 63

  sanoo

  Kaasa-lyhdyt ovat ihania ja sopisivat meillä sisustukseen täydellisesti. Niissä olisi ihana poltella kynttilöitä pimenevinä syysiltoina 🙂

 53. 65

  Tuija sanoo

  Olen haaveillut harmaasta Loimu valaisimista jo viime syksystä lähtien, sille löytyisi monta paikkaa kotonamme Siitä haaveillessaan, taidan hankkia harmaat nappulat. Myös uusi jakkara löytäisi paikkansa helposti meiltä. Kaasa lyhytkin on kaunis.

 54. 66

  Lauralii sanoo

  Kaasa-kynttilälyhty on suosikkini syksyn pimeneviin iltoihin. Laittaisin sen eteisen kaapin päälle, josta se näkyisi suoraan olohuoneeseen.

 55. 69

  Kalla sanoo

  Plektra-jakkara sopisi meille vintin tv-huoneeseen sohvapöydäksi ja lisätuoliksi.

 56. 73

  Julia sanoo

  Valkoinen plektra-jakkara olisi kätevä monessakin paikassa. Varmaan olohuoneeseen sohvan viereen apupöydäksi se asettuisi ensiksi.

 57. 74

  Pauliina sanoo

  Valkoinen plektra-jakkara olisi täydellinen lastenhuoneeseen! Myös kaasa-lyhdyt olisivat ihania olkkariin!

 58. 75

  Anette sanoo

  Kaasa-lyhty ja nappulat on saatava pimeneviin iltoihin. Jakkaroista tykkään myös kovasti. Sopisivat ihan mihin vain kodissa, mutta varmaankin olohuoneeseen laittaisin. Oli kiva nähdä uutuksia teidän kauniissa kodissa ja saada ideoita. =) Hyvää syksyä!

 59. 76

  Annika sanoo

  Petra jakkarat ja vakka-laatikot sopisivat makuuhuoneeseen. Laatikoita voisin käyttää myös lastenhuoneessa.

 60. 77

  Arja sanoo

  Plektra jakkara olisi niin ihana <3 makuuhuoneessa yöpöytänä.Olisipa onnetar kerrankin suosiollinen !
  Siinä olisi nimppari -ja joululahja yhdessä ja ihan vain itselleni 🙂

 61. 78

  Paula sanoo

  Jakkara pääsisi helposti käyttöön – olohuoneeseen, makkariin tai eteiseen. Seinäkorut ovat kivan näköisiä, mutta sopiva paikka puuttuu.

 62. 80

  Eveliina sanoo

  Ihastui eniten jakkaraan! Olen jo jonkin aikaa etsinyt kapeaan eteiseen peilin pariksi sopivaa jakkaraa. Tämä olisi täydellinen!

 63. 81

  Petra sanoo

  Maljakot, jakkarat ja uudet lyhdyt ovat mieleeni.

  Aivan upeita stailauksia olet taas loihtinut, etenkin kotinne puolelle. 🙂

 64. 82

  Suffeliini sanoo

  Vakoille ja jakkaroille löytyisi aina käyttöä, ja nuo harmaat nappulat täydentäisivät mukavasti valkoisia, jotka jo kotoa löytyvät. 🙂

 65. 83

  Suvi sanoo

  Olohuoneeseen kaivataan sopivan pientä pöytää, Plektra-jakkara sopisi siihen! Onpas ihania nuo Kaasat!!

 66. 84

  Katja Ahovalli sanoo

  Kaikki uutuudet on mieleen! Vakkalaatikot haluaisin yöpöydiksi, jakkaroita voisin ottaa käyttöön parikin ja tuikkukipot ja kynttilänjalat myös mieleen. Hienoa Iittala ja hienosti olit Suvi kotisi sisustanut uusilla tuotteilla ❤️

 67. 85

  Vivi sanoo

  Osallistun arvontaan. En osaa valita vain yhtä. Nuo kaikki uutuudet sopisivat meille. Plektra-jakkara löytäisi paikkansa todennäköisimmin olohuoneesta.

 68. 87

  Tiinukka sanoo

  Harmaa Leimu- valaisin on suosikkini, se sopisi täydellisesti olohuoneemme hyllykköön!

 69. 89

  Helmi sanoo

  Hei!

  Plektra-jakkara sopisi loistavasti meidän olkkariin. Ihania juttuja kaikki, kunpa onni suosisi!

 70. 90

  Kaisa sanoo

  Minun tämän syksyn hankinta on Ruutu-maljakko ja sehän sopii minne vain! Kuinka kauniita stailauksia sinulta, todella tunnelmallisia.

 71. 91

  Miiu sanoo

  Leimu valaisin on vienyt sydämeni <3! Lasin ja betonin yhdistelmä on hurmaava! Valaisin olisi ihana pimenevässä syysillassa!

 72. 94

  Kaisu sanoo

  Plektra -jakkara sopisi meillä moneen tilaan ja tarkoitukseen. Makkarissa yöpöytänä/ eteisessä jakkarana tai tasona/ lastenhuoneessa jakkarana tai tasona/ olkkarissa kukan alla tasona/ keittiössä jakkarana jne. Se on mieluisin Iittalan uutuuksista. Arvonnassa mukana 🙂

 73. 96

  hheidi sanoo

  Nappulat, Vakat ja Aarre-seinäkorut ehdottomasti. Ja tuo jakkara, olispa monikäyttöinen!

 74. 97

  Anniina sanoo

  Äh! Kaikkihan nuo on ihania! Vakka ja Leimu ovat olleet haaveiden listalla jo pidemmän aikaa mutta tämän syksyn myötä myös Plektra-jakkara ja Kaasa-kynttilälyhty. Plektra sopisi hyvin kolmanneksi sohvapöydäksi sarjapöytämme yhteyteen, jossa se toimisi tarvittaessa myös istuimena esim. miehekkeen pelatessa playstationia tai juhlissa lisäistuimena. Menisipä se näppärästi myös eteiseen josta meiltä puuttuu vielä jakkara. Kaasa-kynttilälyhty sopisi niin ihanasti Iittalan harmaan lantern-maljakon viereen tv-tason yhteyteen. Hieman neilikoita maljakkoon (ne kuuluu niin syksyyn!) ja viereen samansävyinen Kaasa tuomaan tunnelmaa 🙂 Sohvapöydälle sitten mustan Nappulaparin kaveriksi uutuusväri tummanharmaa…

 75. 98

  marja sanoo

  Seinäkorut voisin laittaa olohuoneeseen ja eteiseen, melkein mihin huoneeseen vaan. IHANIA ovat! Jakkaralle samoin löytäisin paikan mistä huoneesta vaan. Arpaonnea toivon siis!

 76. 100

  Ulla sanoo

  Ihastuin ikihyviksi uusiin Kaasa-kynttilälyhtyihin, jotka olisivat ihania olohuoneessa syksyn pimentyessä.

 77. 102

  Jutta sanoo

  Ihana tuo Ruutu-maljakko. Myös kauniin harmaat Nappulat ihastuttavat silmää!

 78. 103

  Sirkku sanoo

  Kaasa kynttilälyhdyt ovat kyllä tosi kauniita myös ruutu maljakot ovat mieleeni, niillä saa tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin.

 79. 104

  Linnea sanoo

  Vakka-laatikot, kaasa- kynttilälyhdyt ja nappulat ihastuttavat erityisesti, mutta en pahastuisi plektra-jakkaran kotiutumisesta! 😉

 80. 105

  Eeva L. sanoo

  Tykkään kovasti Ronanin ja Erwanin suunnittelemista maljakoista, ja niitä jo hankittu.

 81. 107

  Katja sanoo

  Kyllä tuo Leimu-valaisin on vaan niin upea! Toisi tunnelmaa olohuoneessa pimeneviin iltoihin. Vaikka kaikki nuista omistaisin ilomielin 🙂

 82. 108

  Antti sanoo

  Kyllä se on tuo Plektra-jakkara. Löytyikö tämä myös mustana ja tummanharmaana?

 83. 109

  E sanoo

  Valkoinen Plektra-tuoli on harkinnassa olohuoneeseen aputasoksi ja lisäistuimeksi. Nappulat löytyykin jo valkoisena ja keväällä harkitsin pitkään Ruutu-maljakon ostoa kirkkaana.

 84. 110

  Emma sanoo

  Leimu pääsisi heti olohuoneen sivupöydälle, joka on kauan kaivannut uutta valaisinta. Harmaa väri sopisi täydellisesti värimaailmaan. Myös Ruutu maljakot toisivat mukavaa piristystä keittiöön.

 85. 112

  Hanna sanoo

  Ekana taidan hankkia kotiin joko kaasan olkkariin tai tuollaisen aarre-koukun eteiseen, aivan ihania uutuuksia!

 86. 113

  Niina sanoo

  Vakka-rasiat seka Plektra-jakkarat ovat suosikkejani, paikka loytyisi eteisesta tai makuuhuonesta yopoytana.

 87. 115

  Katariina sanoo

  Ihana arvonta! Uutuuksista meille erityisen mieluinen olisi plektra jakkara. Sopisi mm. olohuoneeseen lisätasoksi sohvan viereen. Leimu valaisinta olen ihaillut jo pidempään ja kaasa lyhtykin sopisi luomaan tunnelmaa syksyyn. Kauniita kuvia ja onnistuneita stailauksia jälleen!!

 88. 117

  Anna sanoo

  Valkoinen Plektra kävis kivasti mun eteiseen, tykkäisin Vakka-laatikoistakin 🙂

 89. 118

  ookoo sanoo

  Ihana arvonta! Plektra jakkarat sopisi olohuoneeseen sohvapöydiksi niinkin olit saunatuvalla laittanut. Leimu on myös mieluinen.

 90. 119

  liinana sanoo

  Mun ikkunalautani on selkeästi vailla tuota Leimu-valaisinta! Pitää varmaan vinkata lähipiirille, joulu lähestyy…

 91. 120

  Tiina sanoo

  Vakka-laatikoita olen haaveillut yöpöydiksi, ovat kyllä niin ihania niinkuin monet monet muutkin Iittalan tuotteet!! Mahtavassa arvonnassa mukana!

 92. 121

  Mirva sanoo

  Plektra -jakkara on todella kaunis ja siitä saisi täydellisen pienen tason olohuoneen sohvan viereen ja takan lämmitykseen jakkaraksi.

 93. 123

  Jenni sanoo

  Kaasa-kynttilälyhtyihin ihastuin heti kun ne näin. Plektra jakkaralle olisi paikka eteisessä 🙂

 94. 124

  Paula sanoo

  Onpa vaikeaa valita, minkä haluaisin:) Iittalan tuotteet ovat niin kauniita… Ehkä Leimu-valaisin harmaana olisi aivan ykkönen. Tykkään paljon myös Kaasa-kynttilälyhdyistä ihan kaikissa väreissä. Taitavat meidän tädit saada sellaiset joululahjaksi<3 Pauliina

 95. 125

  AnKi sanoo

  Tykäistyin itse näihin Plektra jakkaroihin. Sellaisen voisin helposti nähdä olohuoneessani aputasona, johon laskea kahvikupposen… tykkäsin myös kylläkin kynttilänjaloista ja -lyhdyistä, syysiltoina olenkin aikamoinen kynttilöiden suurkuluttaja….jotain hyvää myös syksy tuo tullessaan. 🙂 Täältä jakkara saisi kyllä kodin josta löytyy montakin paikkaa tälle ihanuudelle! 🙂

 96. 126

  Jonna sanoo

  Ihania uutuuksia! Aika monelle löytyisi kyllä paikka meidän kotoa. Kaasa-kynttilälyhdyt olivat ehkä kauneimpia ja ne sopisivat olohuoneeseen hyvin.

 97. 128

  JenniO sanoo

  Eteiseen olen pitkään miettinyt senkkiä asusteiden säilytykseen mutta ideasi Vakka-laatikoista eteisen säilytykseen oli huippu! Taidampa suunnitella sellaisia seuraavaksi investoinniksi! Toki Plektra jakkara apupöytänä toimiva ja kaunis, siksipä arvontaan osallistunkin.

 98. 129

  maiju sanoo

  Voiko kynttilöitä olla koskaan liikaa? 😉 Kaasat ovat todella kauniita ja ne näkisinkin meidän sisustuksessa.

 99. 130

  Alissa sanoo

  Suosikkini Iittalan uutuuksista on Kaasa-kynttilälyhdyt, varsinkin hiekan sävyisenä!

  Sopisi mainiosti melkeinpä minne tahansa kodin huoneista. Ensiksi sijoittaisin varmaankin lasiterassille 🙂

 100. 131

  -Hanna K- sanoo

  Ruutu maljakot ehdottomasti! Ja sen voi sijoittaa ihan mihin tahansa kohtaa kotia. Toivottavasti viimeistään joulupukki tuo sellaisen ihanuuden.

 101. 132

  Elsa K. sanoo

  Voi veikkoset, mikä arvonta! Ehdottomasti lemppari uutuuksista on juurikin Plektra monikäyttöisyytensä vuoksi. Kyllä se olisikin näppärä eteisessä! Kaasa-lyhty puhuttelee myös.

 102. 133

  sanoo

  Ruutu maljakko vihreänä on suosikkini. Se olen ollut ostamassa, ehkä joululahjaksi. Somistukseen käyttäisin ihan tyhjänäkin toimisi.

 103. 134

  Elma sanoo

  No jos ei arvonnassa lykästä, taidan hakea just valkoisen plektran kotio 🙂

  – Elma –

 104. 135

  Henna sanoo

  Oi, plektra olisi meille täydellinen puuttuva palainen yöpöydäksi. Sen verran suolaisen hintainen vain, että en sitä raski kotiuttaa itse!

  – Henna

 105. 136

  Leenu sanoo

  Ihania uutuuksia! Plektra-jakkara miellyttää silmää eniten, toimisi sohva- tai yöpöytänä! Myös vakka-laatikot ovat kauniita. 🙂

 106. 137

  Mia sanoo

  Kaasat ovat täydellisen muotoisia. Plektra-jakkarat tosi kivoja ja sopivat oman Vakkani seuraksi.

 107. 138

  Eeva sanoo

  Tuo jakkara olisi ihana yöpöydäksi ja Kaasa-lyhdyt olisi aivan hurmaavia olohuoneen pöydälle.

 108. 139

  sari sanoo

  Tuo vanerinen Plektra olisi täydellinen meidän sohvan viereen. Mukana arvonnassa!

 109. 140

  Saila sanoo

  Kesällä kävin Fiskarsissa Iittalan tehtaanmyymälässä ja näin siellä tuon plektra-jakkaran ja ihastuin siihen ihan täysillä. Sen pinta on niin sileä ja muotoilu miellytti silmään. Jakkara sopisi kotiini aivan loistavasti.

 110. 141

  Kerppu sanoo

  Oi, juurikin tuommoinen korkea valkoinen ja matala keltainen Plektra-kaksikko solahtaisi mainiosti pienen olohuoneen sohvapöydiksi. Ja tarpeen mukaan vaihtaisi olomuotoaan kyläileville ystäville istuimeksi ja kesällä parvekkeelle vaikka kukkapöydäksi tai jalkarahiksi! Ihanan inspiroivia kuvia!

 111. 144

  Johanna sanoo

  Haluaisin tietysti nuo kaikki. Mutta tuo harmaa Leimu sopisi olohuoneen sivupöydälle loistavasti.

 112. 145

  Anu sanoo

  Ruutu-maljakot ovat todella kauniita ihan sellaisenaan. Harmaa ja aavikko ovat myös minun lemppareita.

 113. 147

  Rebs sanoo

  Kaikki! Aivan ihania uutuuksia, mutta ehkä Kuukuna tunnelmallista valoa tuomaan.

 114. 148

  Tia sanoo

  Kaasa -kynttilälyhdyt ovat aivan ihania kaikissa väreissä! Muutto on pian ja uudessa kodissa löytyy sille monta sopivaa paikkaa 🙂

 115. 150

  Tuire sanoo

  Leimu valaisin olisi ihana harmaana olohuoneeseen tai valkoinen plektra sivupöydäksi työhuoneeseen 🙂

 116. 151

  Nina sanoo

  Tuo Kaasa-kynttilälyhty olisi aivan ihana esimerkiksi olohuoneessa, kaunis ja tunnelmallinen pimenevissä syysilloissa. Myös plektra-jakkara olisi loistava olohuoneen sivupöytänä tai makuuhuoneessa yöpöytänä. Aivan ihania uutuuksia kyllä kaikki!

 117. 152

  Annikki sanoo

  Tuo Plektra jakkara on aivan ihana. Se tulisi takan eteen, siinä olisi kiva istua ja tuijotella tuleen.

 118. 153

  naturellielli sanoo

  Aavikko-kaasa, ikkunan edessä tunnelmaa luomassa pimeään syksyiltaan

 119. 154

  Mailis sanoo

  Hei! Ihania kerrassaan nuo kaikki iittalan uutuudet. Kaasa-lyhty toisi ihan parhaalla tavalla tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin. myös nuo nappulat on vain saatava itselle joskus, niin ihania ne on. 🙂

 120. 160

  Tiina sanoo

  Ehdoton uusi ihastus Plektra, Vakkoja olen himoinnut jo pidempään. Plektra olisi juuri hyvä meidän eteiseen, mutta todennäköisesti päätyisi lisätasoksi sohvan viereen 🙂

 121. 161

  Marjaana sanoo

  Jakkarat sekä matala että korkea olisivat käytännöllisiä ja kauniita. Käyttäisin samoin kuin teillä takkatuvassa eli takkahuoneessa pöytänä ja takan sytytyksessä jakkarana

 122. 162

  Eija sanoo

  Kaikki Iittalat meille sopii. Vakaa ja plektraa tarvii aina. Harmaa nappula valkoisen kylkeen….

 123. 164

  sanoo

  Juurikin tuo valkoinen jakkara on suosikkini. Se sopisi lastenhuoneisiin, eteiseen istuimeksi, sohvan viereen laskutasoksi tai keittiöön apujakkaraksi. Monta käyttötarkoitusta!

 124. 165

  Jahoo sanoo

  Ihastuin niin tähän Plektra-jakkaraan, se sopisi täydellisesti takan edustalle.

 125. 166

  Sini sanoo

  Plektra-jakkara, juurikin valkoisena!! eteiseen laittaisin
  Lapset yltäisivät hyllylta nappaamaan kypärän ja hanskat mukaansa, sekä pienempi saisi pukiessa istumapaikan.

 126. 167

  Janet sanoo

  Voi mitä ihanuuksia taas kerran! Harmaa Leimu-valaisin miellyttää silmää kovasti, samoin Vakka valkoisena ja vanerin sävyisenä, ja molemmat näistä kelpuuttaisin meille milloin vain. Nämä uutuus Plektra-jakkarat veivät sydämen välittömästi, olisivat valkoisena täydellinen ratkaisu sinne minne milloinkin tarvitaan lisää laskutilaa tai jossa tarvitsee kurotella jotain ylähyllyiltä, eli meillä luultavimmin olohuoneen ja keittiöön tai vaihtoehtoisesti makuuhuoneeseen.

 127. 168

  Minnajoo sanoo

  Valoa syksyn pimeyteen – Kaasa-kynttilälyhty sopisi täydellisesti lasitetulle parvekkeelleni.

 128. 170

  Ullis sanoo

  Plektra-jakkara ehdottomasti. Toimisi hyvin sivupöytänä sohvalle (niin kuin kuvissasi ehdotitkin). Voi, osuisipa arpaonni!
  -Ullis

 129. 171

  sanoo

  Kerrassaan upeita stailauksia. Tekisi mieli istahtaa tuohon katettuun pöytään. Ruutu maljakot ovat suosikkini, vaikka kelpuuttaisin kotiini ihan kaikki noista uutuuksista. 🙂

 130. 172

  jans sanoo

  Plektra-jakkara. Kävisi niin yöpöytänä ku jakkarana olohuoneessa. Mukana arvonnassa.

 131. 173

  EH sanoo

  Olipa kiva postaus 🙂 Kaasa-kynttilälyhdyt kaikissa väreissä uppos muhun ja syvälle upposkin! Sopisi pian valmistuvan talomme harmooniseen värimaailmaan ja käyttäisin niitä monipuolisesti kaikessa sisustamisessa!:)

 132. 174

  Päivi sanoo

  Jakkara. Tätä jakkaraa voisin käyttää niin keittiössä kuin olohuoneessa vain esillä. Kaunis muotoilu.

 133. 175

  Tarja sanoo

  Plektra sopii meille mihin huoneeseen vaan ja olisi tosi tarpeellinenkin. Kelpuuttaisin myöskin kynttiläkipot ja kukkavaljakot ruoka- ja olohuoneen pöydälle jos vain olisi mahdollista.

 134. 176

  Sarkku sanoo

  Ihania kaikki! Nappula-kynttilänjalat on jo ostoslistalla ja ruutu-maljakko sekä leimu-valaisin olisi myös kiva saada 🙂

 135. 177

  Taru sanoo

  Tuo jakkara pisti heti silmään kun uutuuksia kävin nettisivuilta taannoin selaamassa, kerrassaan ihana. Maljakoille olisi myös käyttöä, kauniita kun mitkä 🙂

 136. 178

  Ulla sanoo

  Harmaa Leimu valaisin on kyllä kaunis. Mutta hauskalta tuo Plektrakin näyttää!

 137. 179

  sanoo

  Voi että miten ihania stailauksia jälleen kerran! Sinä todella osaat tämän homman 🙂

  Koska kaikki Iittalan tuotteet ovat niin monikäyttöisiä, sopisi meille ihan kaikki noista. Suosikkejani uutuuksista ovat kaasa -kynttilälyhdyt, harmaat nappulat ja plektrat. Plektra pääsisi ehkäpä apupöydäksi ja kynttiläsomisteilla koristeluihin pöytiä ja tasoja. Leimu puolestaan on iki-ihastukseni, ja sellaisen huomisen meille harmaana milloin vain!

 138. 182

  anna-liisa sanoo

  Kaasa-kynttilälyhdyt näyttävät ihanilta, raikkailta, selkeiltä. Kaikki värit, olisi vaikea valita vain yksi. Pitkästä aikaa jotakn, joka on ehkä pakko saada…

 139. 183

  Maria sanoo

  Valkoinen vakka-säilytin on haaveissa ja ostoslistalla. Paikka on jo katsottuna ja se tulisi keittiöön. Vakaan piilottaisin kaikki tylsät laskut ja muut paperit, joita lojuu pöydillä.

 140. 184

  Nina sanoo

  Hei, todella ihania kaikki!! Mutta jos pitää yksi sanoa, niin nuot jakkarat! Olisivat mielestäni ihan täydelliset takan edessä istuimina ja tarvittaessa rahina kun keinussa tai soffalla istuu.. ❤
  Olisipa ihana voittaa sellainen!! -Nina

 141. 185

  Pirpu sanoo

  Ruutu-maljakko vihreänä on aivan ihana. Ihan ilman kukkiakin voisi koristaa seinähyllyä.

 142. 186

  Peppilotta sanoo

  Leimu valaisin sopisi ihanasti meidän olkkariin. Valoa pimenevään syksyyn.

 143. 187

  Marja sanoo

  Monta niin ihanaa uutta tuotetta! Jakkaralle ja Leimu-valaisimelle löytäisin heti käyttöä. Kassa-kynttilälyhdytkin sopisi oikein mainiosti meille

 144. 188

  Anu Vaara sanoo

  Osallistun arvontaan! Juurikin Plektra jakkaroita olen haaveillut olohuoneeseemme pöydiksi, sopisivat meille niin valkoisena kuin vanerisena, ihania!

 145. 190

  suvi sanoo

  Upeita kuvia ja asetelmia!Plektra-jakkara sopisi meille;olohuoneeseen sivupöydäksi,eteiseen,yöpöydäksi…

 146. 191

  miia sanoo

  Tarvitsisin juurikin tuollaista jakkaraa olohuoneeseen <3 tosin myös Ruutu-maljakon ajattelin hankkia ja uuden Nappula-värin.. ja ja ja.. Ihana uutuuksia! Toivottavasti onnistaisi ja saisin jakkaran 🙂

 147. 195

  Minna sanoo

  Heips,
  Mä sijoittaisin pari ruutumaljakkoa ja harmaan nappulan olkkariin 🙂

 148. 196

  Tiia sanoo

  Jakkara sopisi hyvin kotiini yöpöydäksi, apupöydäksi olohuoneeseen, keittiöön emännän jatkeeksi ja eteiseen istuimeksi kenkien laiton ajaksi. Toivottavasti onni suosii tällä kertaa 🙂

 149. 197

  Fevejii sanoo

  Innostuin jotenkin noista seinäkoruista heti, kun näin ne.. jotenkin tässä postauksessa sytyin kyllä myös erityisesti juuri tuolla Plektra jakkaralle, joten aika mieletöntä, että juuri se on tässä myös palkintona 🙂

 150. 198

  Minna sanoo

  Vakka säilytys laatikot on ehdottomatisti minun suosikkejani. Ne on niin käteviä. voisin pistää niitä vaikka eteiseen tai pinoa käytävälle Leimu valaisimen kanssa. Tykkään myös kovasti uusista plektra jakkaroista, ne taas menisivät joko tyttärini huoneeseen tai miksi ei olohuoneeseen pieneksi sivu pyödäksi.

 151. 199

  -sini- sanoo

  Sinisävyinen Leimu-valaisin kävisi meidän olkkariin, ihana! Plektran laittaisin yöpöydäksi itselle 🙂
  Sini

 152. 200

  sanoo

  Leimuun ihastuin heti ko se tuli markkinoille ja olis haaveena joskus se meille kotiuttaa 🙂 Kaaso lydyt ovat kans ihania harmaa ja hiekan sävynä. Olohuoneeseen/ruokailutilaan nämä menisi, ovat ihanan yksinkertaisia muodoltaan. Oot taas Suvi luonut uskomattoman sisustuksen näistä, ihana tunnelma kuvissa, I LIKE <3

 153. 201

  Hanna sanoo

  Plektra ehdottomasti ja vaalean puun värisenä <3 Käyttäisin sitä ennen kaikkea makuuhuoneessa yöpöytänä ja joskus vaihteen vuoksi olohuoneessa lisälaskutilana. Ihana!

 154. 202

  taru sanoo

  Tuon jakkaran haluaisin mieluiten näistä uutuuksista ja laittaisin sen yöpöydäksi tai olohuoneen sivupöydäksi. Myös Kaasa-kynttilälyhdyt ovat hienoja.
  T. Taru

 155. 203

  HannaL sanoo

  Eniten miellyttää Kaasa-kynttilälyhdyt, hiekan ja aavikon värisinä. Sellaiset sopisivat tietenkin ruokapöydän kattauksiin ja olohuoneen hyllyn päälle tunnelmaa tuomaan.

 156. 204

  Jenni sanoo

  Plektra jakkara valkoisena on ihana ja joka sopii meille. Tulisi olohuoneeseen laskutasoksi ja päälle laittaisin kivan kynttilän antamaan tunnelmaa ja valaisemaan pimeneviä syysiltoja 🙂 elleivät lapset ehdi ensin omia sitä itselleen 🙂

 157. 205

  Vipe sanoo

  Kaasa-lyhdyt ja Ruutu-maljakot veivät sydämeni. Väri ja muoto ovat niin yksinkertaisen kauniita!Nämä sopisivat molemmat olohuoneeseen tunnelmaa antamaan.

 158. 206

  Sirpa sanoo

  Harmaa nappula ja Kaasa-kynttilälyhdyt olisivat niin ihanat tunnelmanluojat pimeneviin syysiltoihin 🙂

 159. 207

  anna sanoo

  Nuo Aarteet ovat ihastuttaneet jo siitä asti, kun blogistasi niistä ensi kertaa kuulin. Niin kauniita. Aika paraatipaikan ne meillä saisi, hallista todennäköisesti, ja ne saisi koristaa kotia vaikka ihan sellaisenaan. Välillä niihin voisi ripustaa vaikka sesonkiin kuuluvia asioita.

 160. 209

  Rullus sanoo

  Meille sopisi oikeastaan kaikki. Leimu-valaisimesta haaveilen,samoin vakka-laatikoista. Ja kyllä tuollainen plektra-jakkara kuuluu kans samaan haavelistaan…

 161. 210

  Marjoo sanoo

  Plektra jakkarat olivat ihanat! Tahtoisin juurikin nuo kaksi, valkoisen&keltaisen 🙂 Kyllä Kaasa lyhdytkin kelpaisivat, olivat ihania myöskin.

 162. 211

  SEV sanoo

  Plektra-jakkara vei sydämen!! Kaunis ja moneen paikkaa sopiva istuin tai pikkupöytä..

 163. 212

  Mai sanoo

  Kaasa-kynttilälyhty ihastutti, sopisi olohuoneeseen lipaston päälle.
  Plektra-jakkara kävisi näppäränä pienenä laskutasona olohuoneessa ja tarvittaessa varaistuimena.

 164. 213

  Viivi sanoo

  Aarre-seinäkoruihin rakastuin, kun näin niistä ensimmäisiä kuvia täällä blogissa. Ne saisivat paikan olohuoneesta paraatipaikalta sellaisenaan tai makuuhuoneesta, jolloin niihin ripustaisin rakkaimpia koruja.

 165. 214

  Jennis sanoo

  Harmaa Leimu -valaisin on ehdoton suosikkini, todella ajattoman tyylikäs ja tunnelmallinen! Näkisin sen meillä melkeinpä missä vain, mutta erityinen paikka sille löytyisi olohuoneen kulmasta.

 166. 217

  Iiris L sanoo

  Harmaa leimu valaisin on ollut pitkään haaveissa! Kaasa kynttiltä lyhdyt myös nättejä, niille olisi kodissa monta paikkaa!

 167. 220

  Leena sanoo

  Uutuuksista ei oikein mikään kolahtanut kovaa, mutta ai että ku niin ilomielin ottaisin Vakkoja yö- tai sivupöydäksi. Haavelistalla muutaman muun jutun kanssa.

 168. 221

  Am sanoo

  Harmaa Leimu olisi upea olohuoneen tunnelmavaloksi ja Kaasa-lyhtyjä sinne tänne terassille.

 169. 222

  eija sanoo

  Kaasa-kynttilälyhdyt ovat aivan ihania tunnelmanluojia! Jakkarat sopivat pieniksi apupöydiksi 🙂

 170. 223

  Ruutuja sanoo

  Yksi ruutu löytyy ja uusia ottaisin mielellään lisää. Harmaalle leimullekin löytyisi paikka helposti. Ja jakkara eteiseen.

 171. 225

  Tiia sanoo

  Niin ihanaa, että Iittala on lähtenyt tälle sisustuslinjalle. Kyllä seinäkorut/ koukut olisi meille juurikin nyt täydelliset! ☺️

 172. 227

  HeidiS sanoo

  Upeat Ruutu maljakot niin syötävän upeissa eri värisävyissä ja eri kokoisina kokoaisin Artek pöydälle syksyn tunnelman luojaksi upein kukkapiristyksin niin luonnosta syksyisen oksan kuin kukkakaupan viheroksan pareiksi – loistavat muodot ja värit,HeidiS

 173. 230

  Anna sanoo

  Kaasa-kynttilälyhdyt on mun lempparit. Kynttilöitähän ei voi olla liikaa 🙂

 174. 232

  Pauletta sanoo

  Mielelläni kokeilisin suupuhallettuja naulakoita, ne omivat liikkeessä tidella kauniita. Lisäksi ihastuin monen muun tavoin Kaasa-kynttilälyhtyihin. Onneksi kynttiläaika alkaa olla käsillä!

 175. 233

  Laura sanoo

  Aivan ihania uutuuksia! Meille sopisi juurikin tuo valkoinen Plektra-jakkara. Joko sivupöydäksi tai lasten jakkaraksi.

 176. 234

  Riitta sanoo

  Valloittavia uutuuksia, joista omat lempparit Aarre-seinäkorut ja harmaat Nappulat!

 177. 235

  satu toppinen sanoo

  Plektra-jakkara, juuri tuo isompi koko. Laittaisin sen eteiseen. Siinä olisi hyvä istahtaa ja pukea lasta ulkovaatteisiin. Sitä olisi kiva pitää esillä jo sen ulkonäönkin vuoksi siinä 😉

 178. 236

  Saia sanoo

  Kyllä se on tuo Plektra, siinä yhdistyy kaunis, leikkisäkin, ulkonäkö, sekä käytännöllisyys!

 179. 237

  Siili sanoo

  Kyllä se ihanuus vain olisi Plektra jakkara vanerisena. Sopiva paikkakin sille löytyy uuden kodin eteisaulasta. Kaiken kaikkiaan ihania uutuuksia.

 180. 238

  Anu sanoo

  Eilen ihastelin kaupassa harmaata Leimua, se sopisi olohuoneen lipaston päälle. Ja tuo jakkara on aivan ihana!

 181. 239

  Taru sanoo

  Kaasa-kynttilälyhdyt olisivat aivan ihania pehmeine muotoineen olohuoneen pöydällä. Jakkara kävisi vaikka takan eteen.

 182. 240

  Ulla-Maija Ikäheimo sanoo

  Hieno nimi hienolle jakkaralle! Antaisin Plektran lahjaksi lähes kuusikymppiselle miehelleni, jolla on taskut aina täynnä pienen pieniä plektroja. Hän kun on musiikkiterapeutti ja basisti/kitaristi tarvittaessa. Saisi fiilistellä kotona, istua Plektralla ja soittaa plektralla <3

 183. 241

  Saara sanoo

  Heippa,
  Kaikki tässä esitellyt uutuudet ovat aivan ihania. Tällä hetkellä omaan sisustukseeni ja tarpeisiini sopisi ehkä parhaiten Leimu-valaisin, Plektra-jakkarat ja Vakka-laatikot. Niistä suurin suosikki vielä ehkä Leimu 🙂

 184. 242

  laurar sanoo

  Valkonen plektra saisi pyöriä ympäri kotia lisäpituutena lyhyeen varteeni tai harmaa Kaasa tuoda valoa vaikka liesituulettimen päältä.

 185. 244

  Henppa sanoo

  Tuo ihastuttava Plektra ois kyllä kuin meille tehty! Pienessä olohuoneessa tarvitaan lisäistuimia vieraille, mutta myös sohvan viereen laskutasoa. Siinä se voisi ehkä helpottaa arkea, kun vastasyntynyt vie toisen käden käytöstä… ’:D

 186. 245

  Annika sanoo

  Todella kivoja uutuuksia! Kaasa-lyhdyt ja isompi Plektra-jakkara löytäisivät varmasti paikkansa kotoa, tilanteen mukaan milloin mistäkin huoneesta.

 187. 246

  Hasli sanoo

  Aarre-seinäkorut sopisivat täydellisesti eteisaulaamme.
  Plektrajakkara taas olohuoneeseemme, tuoden samalla kaivatun ja etsityn lisätason.

 188. 247

  Helinä sanoo

  Näin syksyllä kiehtoo kaikki kynttilät ja lyhdyt.. Tuo Kaasa ois kyllä nyt ykkösjuttu 🙂

 189. 249

  JK sanoo

  Plektra on noista kaikista ihanuuksista suosikkini. Se sopisi hyvin yhteen valkoisten vakka-laatikoideni kanssa.

 190. 250

  Maikki sanoo

  Nuo jakkarat ovat tosi makeita! Ne sopisivat meidän sisustukseen enemmän kuin hyvin. Yöpöytinä ne aloittaisivat, mutta tilanteen mukaan muuntuisi moneen. Mukana arvonnassa!

 191. 251

  Iita sanoo

  Keksisin varmasti kaikille käyttöä, ihania tuotteita! Mutta Kaasa-kynttilälyhty ihastutti silmää eniten. Todella kauniita ja myös paloturvallisia, vielä kauniissa väreissä. Käyttäisin tätä esim. terassilla (tuuli ei pääse sammuttamaan liekkiä), olohuoneen pöydällä, makuuhuoneessa, keittiössä… missä vain 🙂

 192. 253

  Laura sanoo

  Palestra jakkara sopisi yksiöömme sen monikäyttöisyyden vuoksi. Sopisi niin eteiseen, olohuoneeseen kuin myös vaatehuoneeseen, jotta yltää myös ylähyllylle.

 193. 254

  Elina sanoo

  Aarre seinäkorut sopisivat loistavasti eteiseemme!! Plektra jakkaran ottaisin heti käyttöön makuuhuoneeseen, yöpöydäksi! Kumpa voittaisin.(:

 194. 255

  Seikku A sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin löytäisi varmasti paikkansa syksyä valaisemaan. Myös harmaat Nappula-kynttilänjalat, kuten eriväriset Kaasa-kynttilälyhdyt sulostuttaisivat pimeitä syksyn ja talven iltoja… Ihania ovat kaikki Iittalan uutuudet!

 195. 256

  Asta sanoo

  Ihana arvonta ja ihanat sisustukset! 🙂
  Kotiimme sopisi melkolailla kaikki uutuudet, mutta olen himoinnut tuota ruutumaljakkoa! Tuo jakkarakin sopisi hienosti sivupöydäksi olohuoneeseen tai yöpöydäksi. Pidetään peukkuja! 🙂

 196. 258

  Elisa sanoo

  Plektra-jakkara on niin söpö ja samalla suosikkini! Meille se sopisi eteiseen juurikin valkoisena. Mukana arvonnassa!

 197. 259

  Niina sanoo

  tuo plektra-jakkara on ehdottomasti suosikkini, leimu-valaisin tulee hyvänä kakkosena! ☺

 198. 260

  sanoo

  Ruutu-maljakoissa on klassikon ainesta, niissä on myös sitä henkeä että materiaalin rajoja on haastettu. Kaasa-kynttilälyhdyt luonnonläheisissä väreissä sopisivat meille loistavasti ja saattaa sellainen ollakin syksyn ostoslistalla.

 199. 261

  Mari sanoo

  Ruutu-maljakot ja Aarre-seinäkorut voisi saapua meille.
  Aarre-seinäkorut vaan on niin kauniita, että mielelläni niitä sijoittelisin olkkarin seinälle.

 200. 262

  Sadiva sanoo

  Vakkalaatikot valkoisena ovat haaveissani 🙂 Myös uusi tulokas, Nappula harmaan olisi oiva lisä valkoisten Nappuloiden keskelle.

 201. 263

  Arja sanoo

  Kaasa -kynttilälyhdyt ovat aivan ihania!! laittaisin meidän olohuoneen pöydälle!

 202. 264

  Viivi sanoo

  Kaasa kynttilälyhty harmaan sävyisenä vei sydämeni. Pimeneviin syysiltoihin juuri oiva lämmön luoja. Eli sen valitsisin ja olohuoneen pöydälle laittaisin. Matalan kokonsa vuoksi ei edes peittäisi telkkaria 🙂

 203. 265

  jutska sanoo

  nappula kynttiläjalat on mun kesto suosikkeja!
  niitä tulee ripotelta ympäri taloa!

 204. 266

  Päivi sanoo

  Olipa ihanat kuvat uusista Iittaloista!! Vaikea valita vain yhtä suosikkia 🙂 Plektra jakkaran laittaisin lisätasoksi olkkariin ja tuo keltainen väri vie sydämmen näin syksynä! Myös maljakoita ei ole ikinä liikaa:)

 205. 267

  Malla sanoo

  Aarre-seinäkorut sopisivat eteisaulan ja olohuoneen portaikon väliselle seinälle,
  Kaasa-lyhdyt taas keittiön piirongin päälle iltoja valaisemaan. Ruutu-maljakkoihin kukkia olkkarin pöydälle. Kaikki aivan ihania 🙂

 206. 268

  Eltsu sanoo

  Harmaa Leimu on ihana, samoin harmaa Kaasa! Jakkara sopisi hyvin lastenhuoneeseen 🙂

 207. 269

  mia sanoo

  Nappula- kynttilänjalat ovat ihanat, niitä olen jo pari kertaa käynyt etsimässäkin mutta messinkisiä ei kummallakaan kerralla löytynyt. Valkoiseen ja marokkolaishenkiseen sisustukseen ne olisivat ihanan pehmeä lisä

 208. 271

  Kristiina Ruohonen sanoo

  Nappula- kynttilänjalat kaiken värisenä kelpaa ja jakkaran laittaisin olohuonetta kaunistamaan!

 209. 272

  Ruuturouva sanoo

  Vakka-säilyttimet yöpöydiksi olisi ihanat. Ruutu-maljakoista olen myös haaveillut.

 210. 274

  Teija Räty sanoo

  Kaikki Iittalan uutuudet ovat mieleeni, mutta erityisesti mieleeni on jäänyt Magnus Pettersenin suunnittelema harmaa Leimu-valaisin. Se kävisi hyvin olohuoneemme sisustukseen ja sinne se sijoitettaisiin 🙂

 211. 276

  sanoo

  Tuohon Ruutu kuparinväriseen maljakkoon laittaisin muutama oksa pihlajanmarjaa. Sopisi mainiosti meidän olohuoneen nurkaan mistä ikkunoitten valo heijastuisi kauniisti maljakon pintaan.

 212. 277

  Eva sanoo

  Kaasa-kynttilälyhdyt sopisivat meidän olohuoneeseen takan päälle valaisemaan pimeneviä iltoja.

 213. 278

  Sannauuuu sanoo

  Plektra jakkarat valkoisena tai puun värisenä sekä harmaaat nappulat sopisivat kotiini. Plektraa käyttäisin varmaankin eteisessä jakkarana ja laskualustana. Helposti olisi siirrettävissä muuallekkin kokonsa ja muuntautuvuutensa ansiosta =)

 214. 280

  Tanja sanoo

  Plektra-jakkarat sopisi hyvin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Kaikki näyttää ihanilta, kaunista ja tyylikästä!

 215. 281

  Leenumari sanoo

  Mun ehdottomat favoritit näistä uutuuksista ois noi Aarre-seinäkorut.
  Saisivat paraatipaikan meidän eteisestä. Ovat aivan mielettömän kauniit ja käytännöllisetkin vielä.

 216. 282

  Anu sanoo

  Tuo palkintona oleva jakkara on ehdoton suosikkini. Sopisi loistavasti meidän eteiseen 🙂

 217. 283

  Johanna kallioinen sanoo

  Kaasa-kynttilälyhdyt ovat aivan ihanat. Niitä voisi laittaa joka paikkaan. Ruokapöytään, yöpöydälle, olohuoneeseen, takan päälle….

 218. 285

  Mammu sanoo

  Plektra-jakkara sopisi sisustukseen niin valkoisena kuin vanerisenakin ja käyttötarkoitus vaihtelisi pienessä asunnossa välillä tuolista pöydästä jne 🙂

 219. 286

  Laura sanoo

  Kelpuuttaisin kernaasti kaikki kotiini, mutta etenkin Kaasa-kynttilälyhdyt kiinnostavat, sillä sellaisessa varmaan uskaltaisi polttaa kynttilää olohuoneen kirstun päällä kissojen rymyleikeistä huolimatta. 🙂

 220. 287

  Marketta sanoo

  Leimu-valaisin harmaana on minun suosikkini. Se saisi paikan makuuhuoneen yöpöydältä mutta siirtyisi joskus vaihtelun vuoksi myös aulan lipaston päälle. Myös Kaasa-lyhdyt miellyttivät silmää, samoin Vakka-laatikot ja valkoinen Plektra-jakkara.

 221. 290

  Satu sanoo

  Plektra-jakkara missä tahansa värissä sopisi meille olohuoneeseen apupöydäksi, ruokailutilaan lisäistuimeksi tai makuuhuoneisiin vaikka yöpöydäksi.

 222. 291

  Outi sanoo

  Ihania uutuuksia! Jakkara sopisi meille mihin huoneeseen tahansa, mutta ehkä se makkariin päätyisi 🙂

 223. 292

  Sanna L. sanoo

  Lempppariksi muodostui juurikin tuo valkoinen Plektra! Sen laittaisin yöpöydäksi tai olohuoneeseen pikkupöydäksi. Iittala on kyllä onnistunut uusissa keksinnöissään! 🙂

 224. 294

  Henriikka sanoo

  Oi nuo aarre-seinäkoristeet kyllä muodostui minun suosikiksi välittömästi. WAU! Myös tuo plektra kyllä iskee minuun, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

 225. 295

  Miisukka sanoo

  Kaasa-kynttilälyhdyt ovat kauniita, esim. kolmen kappaleen ryhmänä ruokapöydällä.

 226. 296

  suvi k sanoo

  Leimu valaisin olisi ihana mihin tilaan tahansa! Kaikki tuotteet ovat kyllä mieluisia☺

 227. 297

  sanoo

  Juurikin tuo korkeampi Plektra-jakkara olisi passeli lukutuolini viereebn laskutasoksi ja varajakkaraksi pöydän päähän.

 228. 300

  PaulaK sanoo

  Leimu-valaisimeen ihastui sekä mieheni että minä itse! Se antaisi ihanaa tunnelmavalaistusta. Plektra-jakkaralle keksisin myös monta käyttötarkoitusta, mutta ensin kokeilisin sitä eteiseen. Sieltä puuttuukin sekä istumapaikka että laskutaso laukulle, Plektra toimisi molempina.

 229. 301

  Kati sanoo

  Aarre-seinäkoukut ovat ihania karkkeja, niitä voisin laittaa jonnekin. Eikä tuo jakkarakaan hullumpi ole, sopisi olkkariin laskutasoksi.

 230. 302

  merja hämäläinen sanoo

  Plektra- jakkarat on ihan huippuja, samoin Aitio- hyllyt ja Vakka- laatikot.
  Parasta niissä on niiden monipuolisuus ja soveltuvuus erilaisiin käyttötarkoituksiin.

 231. 303

  sanoo

  Mukaan arvontaan! Juurikin tuosta valkoisesta Plektrasta haaveilen, se saisi olla milloin varatuolina ruokapöydän ympärillä, milloin sivupöytänä olohuoneessa, milloin yöpöytänä. Kävisi ihan mihin vaan!

 232. 304

  Ella sanoo

  Osallistun arvontaan! Minun lemppari on Leimu valaisin. Siitä olen jo tovin haaveillut, ehkä joskus.. Plektra myös monikäyttöinen, kelpaisi:-)

 233. 307

  Susanna sanoo

  Suosikkejani ovat harmaa Leimu valaisin olohuoneeseen tai Plektra jakkarat lastenhuoneen 🙂

 234. 308

  Elina sanoo

  Kotiimme sopisi yöpöydälle Leimu -valaisin! Myös Kaasa kynttilät saisivat varman paikan olohuoneen sohvapöydältä syksyn iltoja valostuttamaan <3 Plektra jakkara tulisi käyttöön keittiössä tai makkarissa!

 235. 309

  Kepa sanoo

  Upeita uutuuksia! Kaasa-lynttilälyhty olis upee, samoin Plektra-jakkara valkoisena:) Leimu taas on ollut jo jonkin aikaa haave-listalla. Täytyypä miehelle linkkailla joululahjaidiksiä 😉

 236. 310

  Saara sanoo

  Oi,oi oi mitä ihania kuvia. Ensiksi täytyy tunnustaa, että ei oikein mikään ole kolahtanut näistä tuotteista, kun olen käynyt Iittalan myymälässä, mutta nyt näitä kuvia katsellessa, niin kolahti. Suosikiksi nousi Aarre seinäkorut mustavalkoisina. Kerrassaan mitä namuja. Voi hyvillä mielin seinään laittaa.

 237. 311

  Sanna sanoo

  Heippa Suvi!
  Enpä ole koskaan arvontoihisi aikaisemmin osallistunutkaan, mutta nyt oli pakko, koska Iittalan uudet tuotteet ovat niiin ihquja;) ja sopivat sinunkin kotiisi enemmän kuin täydellisesti.

  Plektra-jakkara sopisi hyvin olohuoneen valkoisen sohvapöydän kaveriksi. Näin syksyn tullen kaipaan kotiini selvästi pesämäistä ja valkoista pintaa kodikkaampaa tunnelmaa. Niinpä olen tässä syksyn tullen ostanut kotiini monta uutta viherkasvia, jotka tuovat sekä väriä että pehmeyttä.

  Jakkara sopisi hyvin myös uuden viherkasvini ”pöydäksi”, kun en perinteisistä kukkapöydistä niin välitä.
  Myös Kaasa-kynttilälyhty on tyylikäs, yksinkertainen ja antaa mukavasti tunnelmallisiin iltoihin valoa.

 238. 312

  Karoliina sanoo

  Kaasa-kynttilälyhty on suosikkini ja kyllä tuolle jakkarallekin paikka löytyisi.

 239. 315

  ...S... sanoo

  Valitsisin korkeamman Plektra-jakkaran ja harmaan Nappula-kynttilänjalan korkeana – kummatkin menisivät kesähuvilallemme!

 240. 316

  Milla sanoo

  Juurikin tuo plektra-jakkara valkoisena tai koivunvärisenä sopisi eteiseemme. Sen voisi kätevästi siitä napata tuoliksi myös kun takkaa tulee lämmittää.

 241. 318

  Jenni sanoo

  Kaasa-kynttilälyhtyihin ihastuin kerrasta! Sijoittaisin olohuoneeseen tunnelmaa luomaan. Plektra-jakkarakin pääsisi mieluusti sivupöydäksi/lisäistuimeksi olohuoneeseen tai eteiseen helpottamaan kenkien pukemista. Leimu-valaisimelle olenkin menettänyt sydämeni jo aiemmin.. Kauniita kuvia jälleen kerran!

 242. 319

  Fanny sanoo

  osallistun arvontaan. Nappula-kynttilänjalat sopisivat hyvin kodimme sisustukseen. Harmaa väri olisi kiva vaikka joulupöytään, valkoisen ja punaisen kattauksen mausteeksi. 🙂

 243. 320

  Stina sanoo

  Aarre-seinäkorut ovat erilainen ja kiinnostava uutuustuote. Olisivat hienot makuuhuoneen harmaalla seinällä vaatteiden, huivien ja vaikka aamutakin hetkelliseen ripustamiseen.

 244. 321

  Nimetön sanoo

  Punainen kaasa tulee meille viimeistään jouluksi eli vastaus on kaasa kynttilälyhty.

 245. 322

  Aino sanoo

  Voi kuinka ihana jakkara!! <3 – passaisi niin hyvin olohuoneeseeni sohvien viereen! Kaasa-lyhdyt ovat myös minun mieleeni. 🙂

 246. 323

  Johanna sanoo

  Kaasa-lyhdyt ja Nappula-kynttilänjalat ovat syksyn kotoiluun kuin nenä päähän!

 247. 324

  Stiina sanoo

  Nappula-kynttiläjalat kuuluu ehdottomasti suosikkeihin! Uusi jakkara pääsisii makuuhuoneeseen yöpöydäksi tai olkkariin apupöydäksi. Ja eikun arpaonnea tänne 😉

 248. 325

  nnu sanoo

  Oih. Melkein noi kaikki uutuudet sopisivat meille. Leimuvalaisin ja vakka säilyttimet on ollut ostoslistalla pitkään. Ihastelin noita uusia kaasakynttelikköjä ja harmaata nappulaa.

 249. 326

  KatjaT sanoo

  Harmaa Leimu olisi mun ehdoton valinta suosiksiksi. Laittaisin sen olohuoneeseen kunniapaikalle.

 250. 327

  Suvi E. sanoo

  Seinäkorut sopisivat täydellisesti meidän uuden, vielä rakenteilla olevan, omakotitalon eteiseen. Olen mukana myös ihanassa arvonnassa!

 251. 328

  PaulaKoo sanoo

  Tuo jakkara on kyllä ihana, sille olisi paikka valmiiksi katsottuna meidän aikuisten makuuhuoneessa. 🙂

 252. 329

  Tarja Vuotila sanoo

  Kyllä kaiiki nuo tuotteet olisivat enemmän kuin mieluisia ja sopisivat kuin nenä päähän myös meille <3 Plektra jakkara löytäisi paikkansa joko oohuoneesta tai yöpöytänä makuuhuoneesta!

 253. 331

  marika.t sanoo

  Kaasa kynttilälyhdyt kaikkine värineen ehdottomasti. Niin ihania ja sopisi kotiini, sillä pidän erilaisista kynttilälyhdyistä.

 254. 332

  Tuija sanoo

  Kolahtaa <3
  Plektran näen uudessa suht modernissa, skandinaavisessa kodissamme apupöydän virkaa toimittamassa, yöpöytänä ja jakkarana miehen alla kun hän sytyttää takkaa. Miksei myös tulevassa pihasaunassa aputuolina/tasona. Menisi siis moneen tilaan 🙂 ja on ihana!!

 255. 333

  Sannama sanoo

  Juuri tuo valkoinen Plektra kiinnostelee… (Keltainenkin on soma). Jakkara on varmasti todella monikäyttöinen, näkisin sen ainakin yöpöytänä ja apuna eteisessä.

 256. 335

  sanoo

  Valkoinen Plektra-jakkara ja harmaa Kaasa-kynttilälyhty – niitä olen himoinnut eniten näistä uutuuksista <3. Plektra toimisi tarpeen mukaan joko sivupöytänä tai kätevänä varaistuimena. Kaasa puolestaan on kaunis jo itsessään, mutta kynttilän kanssa se loisi ihanaa tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin :).

 257. 338

  Sanna-Mari sanoo

  Plektra-jakkara osui silmiini heti ensisilmäyksellä. Sille löytyy paikka olohuoneesta ja/tai ruokailutilasta. Iittalalla on tänä syksynä monia kivoja uutuuksia ja värisävyt ovat jollain tavalla syksyisiä:)
  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

 258. 339

  Soina sanoo

  Bongasin Iittalan Ruutu-maljakoiden kuvia jo aikaa sitten ja ihastuin heti. Simppeli muotokieli ja kauniit värit miellyttävät. Juuri nyt laittaisin korkeaan Ruutuun ihania auringonkukkia keittiön pöytää koristamaan:)

 259. 340

  Katriina sanoo

  Kaikki ihania, mutta keltainen/okran värinen Plektra kuitenkin paras! <3 t. KK

 260. 341

  Meri sanoo

  Haluaisin kotiini kovasti harmaan Leimu valaisimen. Uskon, että se olisi todella ajaton ja monipuolinen valaisin, johon en kyllästyisi koskaan. Uutuuksista eniten mielenkiintoani herätti Plektra-jakkara, joka toimisi hyvin kotini eteisessä. Ihana arvonta siis!

 261. 343

  Siimis sanoo

  Plektra-jakkara on ehdoton suosikkini näistä uutuuksista! Valkoisena tykkäisin siitä eniten. Paikkoja sellaiselle olisi ties kuinka monta. Keittiössä apujakkarana, olohuoneessa sivupöytänä, lastenhuoneessa iltalukemistuolina….
  Jakkara päätynee hankintalistalle 🙂

 262. 344

  Minna sanoo

  Kaikki tuotteet ovat ihania, mutta ihastuin erityisesti harmaaseen nappula-kynttilänjalkaan. Sopisi niin syksyiseen kotiin kuin joulupöytäänkin.

 263. 346

  ayla sanoo

  No aivan varmasti kaikki sopis ja kaikki nuo haluaisin, mutta jos nyt juuri yksi pitää valita, niin nuo Aarre-seinäkoristeet on tosi mageita ja niille löytyisi käyttöä ympäri taloa.

 264. 349

  SannaT. sanoo

  Niin ihania uutuuksia. Plektra jakkarat löytäis paikan, kaasa-lyhtyistä ja ruutumaljakoista tulis kaunis kokonaisuus senkille, harmaa nappi sopis mustan viereen… Ja kaikkea, muunneltavuutta 🙂
  Olispa onni suotuisa! 🙂

 265. 352

  Leena sanoo

  Ehdottomasti jakkara ja valaisin. Jakkaralle olisi monta käyttötarkoitusta. Yöpöytänä..lisäistuimena..laskutasona, ah niin ihania !!

 266. 353

  Jonanna sanoo

  Oih, vaikea valita. Vakka, seinäkorut ja Plektra sopisivat meille oikein hyvin kaikki. Makuuhuoneen sängynvierus ja takaseinä kaipaavat jotain tyylikästä. Kiitos loistavasta postauksessa!

 267. 354

  anniweedi sanoo

  Kaasa-lyhdyt ja nappulat voisivat muuttaa meillä melkein mihin tahansa -kuitenkin ehkä ruokapöydälle, saarekkeeseen ja olohuoneen senkin päälle ensisijaisesti!

 268. 355

  Heljä sanoo

  Vakka puisena ja valkoisena, sekä Leimu-valaisin harmaana – ne ottaisin kovin mielelläni! Vakka sopisi loistavaksi yöpöydäksi ja ihan vain säilytykseen, ja valaisin puolestaan loisi syksyiseen sisustukseen kaivattua tunnelmaa!

 269. 356

  Minna M sanoo

  Plektra-jakkarat sopisivat loistavasti uuden sohvamme pariksi! Ottaisin mielellään juuri valkoisen ja koivunvärisen! Miksi ei myös rohkeasti keltaisen!

 270. 357

  Heidi sanoo

  Kaasa kynttilälyhdyt ovat suosikkeja ja niistä kyllä sopisi jokainen meille tuomaan tunnelmaa. Ehkä tuo hiekansävyinen sopisi näin syksyyn, olohuoneen sohvapöydälle, jouluksi taasen kattauksen kruunu olisi tuo karpalonvärinen, nam 🙂

 271. 359

  Jane sanoo

  Kaasa-lyhty tai useampi on toivelistallani ja toivottavasti tulee kotiini mahdollisimman pian Kaasa-takan seuraksi.

 272. 360

  sanoo

  Plektran laittaisin takan viereen. Siinä voisi istuskella, lisätä koivuklapeja takkaan ja nautiskella takkatulesta.

 273. 361

  Susanna sanoo

  Kaasa-kynttilälyhty on aivan ihana. Ruokapöydän somistus oli napakymppi. Samaa tunnelmaa olisi mukava saada omaan kotiinkin.

 274. 362

  Tuulia sanoo

  Aarre-seinäkorut olisivat niin ihanat eteisen seinällä, joka muuten niin ”tyhjä”.

 275. 363

  Eeva sanoo

  Tummanharmaat nappulat sopisivat keittiön pöydälle pimeisiin syysiltoihin ☺️

 276. 364

  JenniJ sanoo

  Taas niin ihania uutuuksia iittalalta. Nappulat ovat ostoslistalla mutta kaasa-kynttilälyhdyt ovat suosikit näistä uutuuksista. Laittaisin niitä mielelläni useamman luomaan tunnelmaa meidän vanhan hirsitalon ruokasalin pitkälle pöydälle. Plektralle löytyy myös varma paikka joko eteisestä tai pirtistä. 🙂

 277. 365

  Anaska sanoo

  Huikeen hienoja kuvia! Jakkara nyt suosikki, sopisi olohuoneeseen takansytytysjakkaraksi + lisäistuimeksi.

 278. 366

  Viljamieli sanoo

  Seinäkorut ovat uusi oivallus ja joukossa fanittamani Markku Salon kädenjälkeä. Nyt voisin hankkia ensimmäisen Nappulani kun syvänharmaa värivaihtoehto viimein saapui!

 279. 368

  tiina sanoo

  Jakkara sopisi loistavasti uuteen kotiimme takan eteen ja makkariin yöpöydäksi. Jospa arpaonni suosii!

 280. 369

  Tarja sanoo

  Monta suosikkia ja kaikille löytyisi paikka, vaikea valita! Kaasa kynttilälyhty kiehtoo kauneudellaan ehkä eniten.

 281. 370

  Tia sanoo

  Kaikkihan nuo kelpaisivat, kyllä Iittala osaa. Mutta jos on pakko valita niin Jakkara ja Kaasa kynttilälyhty. Molemmille olisi paikka mökillämme, tunnelmallisten iltojen luojana.

 282. 371

  KatjaO sanoo

  Voi Iittalan ihanuuksia! Vaikea valita yhtä suosikkia mutta harmaasta Leimu valaisimesta kyllä haaveilen. Sopisi ruokailutilan tai olohuoneen sivutasolle. Ja olipas ihanan inspiroivia kuvia taas!

 283. 372

  Jasu sanoo

  Plektra-jakkarat yöpöydiksi ja Leimu sivupöydälle luomaan tunnelmaa. Kerrassaan ihania tuotteita! Mukana arvonnassa 🙂

 284. 373

  Jonna sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin sopisi loistavasti meille aulaan tai tv-tilaan. Siitä olen haaveillut jo pitkään. Myös nämä uudet jakkarat on mainioita.

 285. 374

  Niina sanoo

  Nappula-kynttilänjalat ovat ihastuttavat. Varsinkin näin syksyn tullen kynttilöitä tulee laitettua tuomaan tunnelmavalaistusta. Kun taas kesä ensi vuonna saapuu meitä hellimään valoisuudellaan ja lämmöllään jää kynttilöiden tuoma tunnelma auringonlaskun varjoon. Kesällä Nappula-kynttilänjalkoja voisikin käyttää kattauksessa laittamalla kynttilän kuppiin lyhyellä varrella kuivattuja kukkia.

 286. 375

  Aida sanoo

  Plektra-jakkara sopisi täydellisesti sänkyni viereen yöpöydäksi, erityisesti maalaamaton yksilö, sillä se sopisi yhteen muiden koivuisten kalusteideni kanssa.
  Muutenkin kyllä aivan ihania nuo kaikki uutuudet, ja upeat kuvat!!!

 287. 376

  Eka80 sanoo

  Harmaa leimu-valaisin on kaunis, näin syksyllä kun valaisimien tarve lisääntyy, niin useampikin nurkka kotona tarvitsisi jonkun kivan valaisimen! Jakkarat myös kivoja!

 288. 377

  Amariinin sanoo

  Minun suosikkini oli heti nuo nähdessäni nimenomaan tuo Plektra-jakkara, etenkin valkoisena 🙂 Sille olisi täydellinen paikka eteisessämme, johon olen etsinyt vastaavanlaista kaunista, pelkistettyä jakkaraa.

 289. 378

  Eija sanoo

  Plektra-jakkara ehdottomasti! Olohuoneeni kaipaa elementtiä, joka toimisi tarvittaessa niin rahina, pikkupöytänä kuin istuimenakin.

 290. 379

  MSE sanoo

  Aarre-seinäkoruja haaveilen eteisen seinälle, myös Plektralle löytyisi käyttöä olohuoneessa.

 291. 380

  Saija sanoo

  Iittalan uutuuksista löytyy kyllä joka kerta ainakin yksi ihastus! Seinäkorut ovat aivan mahtavia ja kaunokaisille löytyisi useampikin loistava paikka!

 292. 381

  Ellu. sanoo

  Plektra olisi niin huippu moneen paikkaan! Iittalalla ihania uutuuksia, kaasa kynttilälyhdyt miellyttää kovasti ja nämä sun stailaukset on ihan huippuja! Pidetään peukkuja arpaonnelle:) -Ellu

 293. 382

  Kukka sanoo

  No juurikin tuo Plektra saa sydämen sykkimään ihan erityisellä tavalla! Toivotaan, että nyt tärppäisi! <3

 294. 383

  Kata sanoo

  Kaikki uutuudet miellyttää ja sopisi meiän sisustukseen. Mutta etenkin aarre-seinäkorut ois ihanat meiän tulevan kotimme eteisen seinälle.

 295. 384

  Tiia sanoo

  Tummanharmaa nappula ja juurikin tuo Plektra jakkara houkuttelevat. Nappula sopisi hyvin valkoisten ja mustien nappuloiden kaveriksi, mitä meiltä jo löytyykin. Plektralle tulisi käyttöä makuuhuoneesta, olisi juuri sopivan kokoinen yöpöydäksi. 🙂

 296. 385

  tarja sanoo

  Tyylikkään Plekta jakkaran mielihyvin ottaisin meidän olohuoneeseen apupöydäksi. Sinulla on kyllä ihana ja inspiroiva blogi, tykkään! 🙂

 297. 386

  Mala sanoo

  Ihania uutuuksia! Valinnan vaikeus iskee. Tällä hetkellä kotiuttaisin kuitenkin tuon plektra jakkaran sillä häntä kaivataan meidän eteiseen 🙂

 298. 388

  Margit sanoo

  Valkoinen Plektra jakkara olohuoneeseen pikkujakkaraksi tai apupöydäksi. Vielä kun laitan sen päälle pienen lampaantaljan muuttuu se jalkarahiksi.

 299. 389

  Anu-Maria sanoo

  Kaikki uutuudet sopisivat meille, joten valinta on vaikea 😉 Valkoinen Plektra jakkara olisi upea ja käytännöllinen, sivupöydäksi olohuoneeseen tai jakkaraksi eteiseen!

 300. 390

  Carolin sanoo

  Plektra jakkarat tulisivat niin tarpeeseen!! Voi että! Aivan ihanat ja niin monikäyttöiset 🙂

 301. 391

  sanoo

  Juuri tuo valkoinen Plektra jakkara olisi täydellinen meidän eteiseemme, jossa kipeästi kaivataan istumapaikkaa!

  Mukavaa loppuviikkoa!

 302. 392

  MaLi sanoo

  Olen juuri päivittämässä makuuhuonettamme ja pohdin parhaillani millaiset yöpöydät huoneeseen laittaisin. Tuo valkoinen Plektra jakkara sopisi toiseksi yöpöydäksi aivan täydellisesti.

 303. 393

  eevi sanoo

  Plektra olisi kätevä juuri monikäyttöisyytensä vuoksi; sopisi sivupöydäksi tai istuimeksi. Kaiken lisäksi kauniskin!

 304. 394

  Sofia sanoo

  Valkoinen Plektra- jakkara! Se olisi täydellinen meidän pienen opiskelijaboksin olkkariin sohvapöydäksi. Siihen laittaisin ehkäpä ihanan Block- valaisimen 🙂

 305. 395

  Noora sanoo

  Kaasa kynttilälyhdyt ja Leimu valaisin oli rakkautta ensisilmäyksellä <3 Voisin sijoittaa ne esimerkiksi olohuoneeseen, jossa ne olisivat koko ajan näköetäisyydellä, koska luulen ettei niihin voi kyllästyä ikinä.

 306. 397

  Hanna sanoo

  Plektra-jakkara ehdottomasti!! Toivon saavani sellaisen synttärilahjaksi pyöreitä täyttäessä, jos nyt ei arpaonni suosi.

 307. 398

  Johanna Vantaalta sanoo

  Valkoinen jakkara on ehdoton suosikkini! Laittaisin sen harmaa-valkoiseen eteiseeni istuimeksi. Samalla se toimisi viereisen varaston portaana, kun korkeammalta tarvitaan tavaraa. Josko vihdoin arpaonni suosisi!

 308. 401

  Raili sanoo

  Tänä syksynä Iittalalla on todella kivoja tuotteita. Nappulat on jo kotiutettu, Kaasa-lyhty seuraavana listalla ja mikä olisikaan mukavampaa kuin onnettaren osuma. Työhuone suorastaan huutaa valkoista Plektra-jakkaraa.

 309. 402

  LauraK sanoo

  Plektra-jakkara sopisi hyvin minulle yöpöydäksi. Mies saisi sitten jo hankitut Vakka-laatikot itselleen yöpöydän virkaa toimittamaan.
  Ja karpalon värinen Kaasa menee ehdottomasti ostoslistalle. 🙂

 310. 404

  Tintti sanoo

  Plektra on ihana, mutta myös harmaa Nappula sopisi olohuoneen uuteen sisustukseen!

 311. 405

  Anni sanoo

  Ihania kuvia ja tuotteitta <3 Uutuuksista suosikeiksini valikoituivat ruutu-maljakot. Vitriinikaappimme suorastaan huutaa yhtä kirkasta maljakkoa korkeille kimpuille 🙂

 312. 406

  Hanna-Kaisa Korpi sanoo

  Syksy on minusta ihanin vuodenaika. Siksi sydäntäni sykähdyttikin eniten kaasa-kynttilälyhdyt.Kaunis,yksinkertainen,mutta näyttävä.Lyhty löytäisi paikan joko olohuoneesta tai makkarista tunnelmaa luomaan ja valoa tuomaan pimeneviin syysiltoihin.

 313. 408

  Maria sanoo

  Kaasa-kynttilalyhdyt tulisivat kotiimme ensimmaisina. Lieko syksylla mitaan tekemista sen kanssa, etta sellaiset olisivat ihanat olohuoneessamme…

 314. 409

  Anis sanoo

  Vakka-laatikot olisivat aivan ihania, käyttäisin niitä lasten lelujen säilytykseen olohuoneessa (katseenkestävät lelulaatikot, ah)!

 315. 411

  Anniina V. sanoo

  Plektra olisi upea, se kävisi melkein mihin vaan, mutta ehkä sijoittaisin sen lapsen huoneeseen!

 316. 412

  Tiiu sanoo

  Plektra on lempparini, sillä se seilaisi miniasunnossani sekä yöpöytänä että ruokapöydän tuolina. Kotini on niin pieni, ettei tilaa ole yhdellekään ylimääräiselle tai yhden käyttötarkoituksen tavaralle. Plektra kutkuttaa juuri muuntautumiskykynsä takia; sen päällä voi pestä ikkunoita ja vaihtaa jalkineita.

 317. 413

  Anna sanoo

  Ruutu maljakko on varmasti tulevaisuuden klassikko. Sellainen kelpaisi tähänkin talouteen.
  Lisä tuolille / apupöydälle on aina käyttöä, joten mukana arvonnassa. 🙂

 318. 414

  Marita sanoo

  Kynttilälyhdyt tuovat tunnelmallisen syksyn tullessaan. Paikka Meiltä löytyisi takan päältä.

 319. 415

  Niina sanoo

  Voih, kaikki Iittalan uutuudet näyttävät todella upeilta, kelpuuttaisin kotiini minkä tahansa uutuuden! Eniten sydän taisi sulaa kuitenkin Leimu-valaisimelle, Nappula-kynttilänjalalle sekä Plektra-jakkaralle. Kaikille löytyisi välittömästi olkkarista oma paikkansa.

 320. 416

  AMa sanoo

  Karpalon värinen kaasa kynttilälyhty sopisi täydellisesti olohuoneen pöydälle!

 321. 417

  Matleena sanoo

  Kyllä se olisi tuo kuukuna-valaisin ja pääsisi yövaloksi makuuhuoneeseen.

 322. 418

  Lili sanoo

  Plektra jakkara olisi monikäyttöinen, ihastuin myös kaasa kynttilälyhtyyn. Kiitos kauniista kuvista:)

 323. 419

  Anne sanoo

  Ihana artikkeli! Ihania tuotteita Iittalalta, täyttä tyyliä! Kaikki tuotteet kelpaisivat minulle mutta jos yksi on valittava olisi se varmaan Nappula-kynttilänjalka, suloinen yksinkertaisuudessaan. Tietysti myös Plektra-jakkara viehättää silmääni ja sopisi erinomaisesti lisätasoksi tai jakkaraksi kotiimme.

 324. 420

  Henna K sanoo

  Leimu ja ruutumaljakot ihastuttavat päivä toisensa jälkeen silmääni.
  Sävyt <3
  Plektra pääsisi eteisen kenkäkaappien viereen. Mukana arvonnassa!

 325. 421

  pöllö sanoo

  Juurikin plektra jakkara on suosikkini. En tiedä mihin huoneeseen tai käyttötarkoitukseen se Ei sopisi..

 326. 422

  Annina sanoo

  Meillä on ollut jo pidemmän aikaa hakusessa yöpöytä ja tuo Plektra-jakkara olisi juuri sopiva siihen tarkoitukseen. Bonuksena tietty jakkaran monikäyttöisyys muuallakin kodissa. Myös Kaasa-kynttilälyhdyt ihastuttavat.

 327. 423

  Mari sanoo

  Ihania uutuuksia, oot kyllä taitava stailaamisessa! 🙂 Meille sopisi tuo Kaasa-kynttilälyhty. Tässä vaiheessa sijoittaisin sen turvallisesti esim ruokailupöydälle. Plektra-jakkara menisi ehdottomasti olohuoneeseen ja toimisi laskutasona, kun tässä vaiheessa meille ei vielä ole tulossa sohvapöytää.

 328. 424

  Karkku sanoo

  Kiitos aivan mielettömästä inspiraatiopostauksesta! Plektra sopisi hyvin edellisten Iittala-tuotteidemme jatkoksi. Sillä saisi helposti vaihtelua sisustukseen siirtelemällä huoneesta toiseen.

 329. 425

  A - White Dream Home sanoo

  Kauniita kuvia ja kaunis Plektra. Myös harmaa Leimu valaisin on aina kiehtonut.

 330. 427

  Essi sanoo

  Plektra-jakkara sopisi loistavasti meidän ensi keväänä valmistuvaan taloon. En keksi huonetta mihin se ei sopisi. Niin monikäyttöinen ja kaunis!

 331. 428

  SanMa sanoo

  Rakkaus Leimu-valaisimeen ei vieläkään ole laantunut, Plektra jakkara sopisi myös minne tahansa! Oijoi, ompa ihania kuvia sinulta taas kerran 🙂

 332. 429

  Viktoriina sanoo

  Ottaisin mielellään Plektra jakkaran tai uudet kuutio maljakot myös ilahduttavat.

 333. 431

  Elise H. sanoo

  Kyllä suosikkini on nimenomaan tuo ihana Plektra -jakkara. Se sopisi hyvin aputasoksi nojatuolini viereen ja välillä vaikka yöpöydäksi 🙂

 334. 432

  suvi sanoo

  Kaasa-lyhdyt ovat kyllä niin kauniita! Etenkin , jos niitä on enmmän kuin yksi. Olohuoneen lipaston päälle haluaisin ainakin kirkkaan ja hiekan värisinä. Toivottavasti onni potkaisee tässä arvonnassa! 🙂

 335. 435

  Johhhu sanoo

  Olohuoneen sohvavieressä on valkoiselle Vakkalaatikolle (miksei myös Plektralle) sopiva kohta odottamassa! Uutuuksista mieluisin on uusi harmaa nappula, jonka taidan ostaa tuomaan kynttilän lämpöä ja tunnelmaa syksyyn 🙂

 336. 438

  Tiina V. sanoo

  Ihania stailauksia!
  Lista olisi loputon mutta olen haaveillut pitkään Vakka-laatikoista, myös Leimun kotiuttaisin ;). Uutuuksista Kaasa-kynttilälyhdyt ja Plektra-jakkara ovat suosikkini jotka päätyisivät olohuoneeseen 🙂

 337. 441

  Karo sanoo

  Leimu -valaisinta olen ihaillut jo pari vuotta ja se on yhä yhtä kaunis. Sen valitsisin näistä tuotteista ehdottomasti! Sijoittaisin sen paraatipaikalle olohuoneeseen. 🙂

 338. 442

  Satu sanoo

  Kyllä Plektra sopisi hienosti eteiseen aitiopaikalle auttamaan kenkiä pukevaa, ohimennessään sitä voisi aina ihastella.

 339. 443

  Riina sanoo

  Ihania uutuuksia. Plektra jakkara on suosikkini ja kävisi meillä mukavasti takan eteen!

 340. 444

  hedy sanoo

  Vakka on ehdoton suosikki, käyttöä niille olisi sekä eteisessä että makuuhuoneessa

 341. 446

  Pia sanoo

  Plektra jakkara sopisi meidän olohuoneeseen loistavasti. Sitä voisi käyttää takkatulia sytyttäessä sekä pienenä sivupöytänä 🙂

 342. 447

  Maija sanoo

  Voih, plektra-jakkara takan sytyttelyyn olis aivan ihana. On ollut sellainen jo vuosia etsinnässä…Vaikka Leimukin olisi kyllä niin upea harmaana..

 343. 449

  Tiina sanoo

  Hiekan värinen Kaasa-kynttilälyhty on aivan ihana! Ja mukana arvonnassa, jakkara olisi täydellinen meidän eteiseen.

 344. 452

  Minna_Koo sanoo

  Plektra-jakkara ihastutti, se saisi paikan olohuoneesta takan edustalta.

 345. 455

  Henna Vuori-Setälä sanoo

  Plektarajakkaralle löytäisin paikan olohuoneesta, kuin myös makuuhuoneesta. Kaasa lyhtyjä laittaisin sohvapöydälle.

 346. 456

  sanoo

  Aivan ihana postaus! Kiitos!
  Jälleen hienoja tuotteita Iittalalta. Kaasa-lyhdyn näin jo mielessäni olohuoneen sohvapöydällä. Plektra sopisi hienosti nojatuolini viereen pikkupöydäksi teekupposta varten.

 347. 457

  MR sanoo

  Leimu-valaisin on todella kaunis ja sopisi hyvin olohuoneeseen. Kelpuuttaisin kyllä mitä vain iittalalta kotiini:)

 348. 458

  Marjuli sanoo

  Plektra-jakkara, olisi kiva olkkariin laskutasoksi ja varaistuimeksi. – En alunperin tykännyt siitä ollenkaan, mutta noiden sinun kuvien myötä innostuinkin siitä! 😀

 349. 459

  Tiinuli sanoo

  Valkoinen Plektra-jakkara ehdottomasti, se on niin monikäyttöinen ja hieno. Eteiseen, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen… minne vain.

 350. 460

  Lentura sanoo

  Olen ihastunut Plektra jakkaroiden monikäyttöisyyteen.
  Ja Kaasa lyhdyt, niin kauniita.

 351. 461

  IittalaOnMyMind sanoo

  Plektra-jakkara sopisi kotimme joka huoneeseen. Samoin Leimu-valaisin.

 352. 463

  Anniina sanoo

  Juuri tuota Plektra-jakkaraa olen ajatellut takkahuoneeseen palleiksi! Myös uudet Kaasa-kynttilälyhdyt ilahduttaisivat kotona.

 353. 465

  mari sanoo

  ihan ehdottomasti plektra on suosikkini sen monikäyttöisyyden ja yksinkertaisen muotokielen vuoksi. meille plektra sopisi laskutilaksi ja jakkaraksi oleskelutilaan!

 354. 468

  Anniina sanoo

  Vakka-laatikot on kivoja ja voisinkin kasata niistä itselleni sopivan yöpöydän ja säilytystilaakin tulisi sopivasti lisää. Myös ruuru-maljakko ihastuttaa erityisesti. Ihania värejä ja malli on tosi kiva. Ja pakko sanoa, että olen myös aika ihastunut Kaasa-kynttilälyhtyihin eli pitää kaiketi jokunen sellainenkin hommata kotiin.

 355. 469

  sanoo

  En kestä miten mahtavia kuvia ja stailauksia olet taas loihtinut. Hitsin hyvät sävyt noissa maljakoissakin. Oma suosikkini olisi varmaan tuo leimu valaisin, joka sopisi täydellisesti harmaan takkamme viereen sivupöydälle.

 356. 470

  Eriika sanoo

  Leimu valaisin olisi ihana olohuoneeseen, plektra jakkaralle olisi monts paikkaa. Olohuone, eteinen ja makkari. Puunsävyinen tai valkoinen, sopisi meillä sisustukseen mainiosti.

 357. 471

  Ansu sanoo

  Kynttilät kuuluvat syksyyn joten Kaasa-lyhdyt sopisivat pimeneviin iltoihin tunnelmanluojiksi

 358. 472

  Minna sanoo

  Osallistun arvontaan. Meidän koti on ihan valkoinen ja olen ruvennut kaipaamaan pieniä väriläikkiä. Tuo keltainen plektra on IHANA! Eli jos voitan valkoisen niin ostan sen kaveriksi myös keltaisen. Molemmille meille omat. 🙂

 359. 474

  Olgamaria sanoo

  Juurikin tuo valkoinen jakkara, sille olisi käyttöä kodin joka huoneessa. Lisäksi pari valkoista Vakka -laatikkoa työhuoneeseen ja olkkariin. Myös harmaat Nappulat kävisi keittiöön tai olkkariin. 🙂

 360. 475

  Suvi sanoo

  Plektra oli rakkautta ensisilmäyksellä, kaunis ja monikäyttöinen. Meillä se sopisi vaikkapa eteiseen istuimeksi tai makkariin yöpöydäksi.

 361. 476

  Miia sanoo

  Mukana arvonnassa! Suosikkeja uudet harmaat Nappulat, Kaasa-lyhdyt, erityisesti se hiekan värinen. Myös Plektra jakkara voisi olla käytännöllinen.

 362. 477

  Kati sanoo

  Suloiselle Pletra-jakkaralle olisi oivallinen paikka yhdistetyssä työ-/vierashuoneessa.

 363. 478

  Annukka Katainen sanoo

  Uutuuksista Plektra-jakkara on kivoin. Leimu on monen muun tavoin minunkin ikisuosikkis 🙂

 364. 479

  Päikkä sanoo

  Upeita uutuuksia Iittalalta! Kaasa ihastutti eniten ja löytää tulevaisuudessa tiensä meidän kotiimme. Pidän Ilkka Suppasen muotokielestä kovasti.

 365. 483

  Auroora sanoo

  Nappula-kynttilänjalat olisi nätit. Myös vakka-laatikot voisin sijoittaa kodissamme eteiseen, wc:n nurkkaan tai makuuhuoneeseen. ps. Ompa hurja määrä arvontaan osallistuvia.:)

 366. 484

  Elisa n sanoo

  Olen himoinnut tuota leimu-valaisinta jo pidemmän aikaa tai nuo kaasa- kynttilälyhdytkin on hienoja:)

 367. 485

  Heli sanoo

  Plektra-jakkara combosta haaveilen yhdistettyyn ruokailu-, avokeittiö& olohuonetilaan. Ne toimisivat vierasistuimena, auttaisivat yltämään yläkaappeihin ja toimisivat pikkupöytinä kun lapset syövät välipalaa tv:n ääressä. Ja kun eivät olisi käytössä, kaunistaisivat olemassaolollaan tilaa. Valkoinen-keltainen olisi myös tädellinen väriyhdistelmä harmaa-valkoiseen tilaan. Olisipa upeaa voittaa toinen tuoleista!

 368. 486

  Benita T sanoo

  Kaasa-lyhty on aivan ihana ja sopisi oikeastaan mihin vain. Etenkin ikkunalaudalle.

 369. 488

  Annukka sanoo

  Ihana kilpailu! Tuo jakkara sopisi meille yöpöydäksi makuuhuoneeseen kun nappisilmään! 🙂

 370. 491

  SatuK84 sanoo

  Upeita kuvia jälleen kerran! Iittala osaa kyllä hommansa, upeita ja monikäyttöisiä tuotteita jälleen!
  Itselläni ostoslistalle menee ainakin nuo harmaat Nappulat, nehän sopivat minne vain! Ja varmasti kotona niiden paikka vaihtuisikin aina mielen mukaan 🙂 En myöskään panisi pahakseni jos jostain tuollainen mahtava harmaa Leimu-valaisin ilmestyisi olohuoneeseen!

 371. 492

  Emma sanoo

  Ehdoton lempparini on tuo kaasa-kynttilälyhty väreissä hiekka ja harmaa. Sopisi olohuoneen sivupöydälle tuomaan tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin.

 372. 493

  Tanja sanoo

  Ehdoton lemppari on Plektra jakkara, joka sopii moneen tilaan ja käyttöön. Ruutu maljakoista pidän myös. Nappulat eri väreissä on ollut monta vuotta käytössä eikä kyllästymistä ole tapahtunut. Kastehelmisarjan uutuuksia olisi ollut kiva nähdä myös postauksessasi.

 373. 494

  Sinna sanoo

  Valkoinen Plektra-tuoli olisi ihana ja sopisi täydellisesti meidän eteiseen.

 374. 495

  Suvi sanoo

  Kaasa kynttilälyhdyt sekä ruutu maljakot ovat mieleeni, niiden pehmeät värit toisivat muuten melko musta valkoiseen tyyliini kaivattua lämpöä. Nuo uutuus jakkarat ovat myös oivallisia ja toimisivat laskutilana olohuoneessani.

 375. 496

  Sanna sanoo

  Tuo plektra jakkara olisi niin monikäyttöinen ja kaunis. 🙂 Olkkariin tai makkariin esim yöpöytänäkin kävisi

 376. 497

  Joliel sanoo

  Voisin melkein vastata, että kaikki sopisivat! Sehän juuri Iittalan tuotteissa on parasta, että ne sopivat monenlaiseen sisustukseen/kotiin: moderniin, mustavalkoiseen, boheemiin, jne.
  Suosikeistani Vakka-laatikot tulisivat eteiseen pikkuesineitä varten, Nappula-kynttilänjalat olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan ja Plektra-jakkara pääsisi olohuoneeseen sivupöydän virkaa toimittamaan.

 377. 498

  Lissu sanoo

  Kaikki uutuudet aivan ihania! Plektra- jakkaralla olisi monenlaista käyttöä. Valkoinen sopisi sänkyni viereen yöpöydäksi.

 378. 499

  Hanna sanoo

  Ihastuin Kaasa-kynttilälyhtyihin, aivan ihanat! Nappuloita pitää myös tulevaan uuteen kotiin hankkia.

 379. 500

  Maria Seppälä sanoo

  Voi miten herkku tuo plektra-jakkara! Niitä makkariin limittäin pari, toinen vaneeri, toinen valkoinen. Hauskan näköisiä! Tykkään!

 380. 502

  Tua sanoo

  Minä aivan ihastuin Kaasa-lyhtyihin! Ne sopisivat täydellisesti olohuoneeseemme.

 381. 503

  Heidi K sanoo

  Plektra sopisi lisäistuimeksi meidän olohuoneeseen ja toinen mikä ihastuttaa on ruutumaljakot ja Kaasat kyllä myös, ihania <3

 382. 504

  Hannanen sanoo

  Kaikista ihanuuksista valitsen arkisesti(?) harmaat Nappulat. Niille olisi aina paikka jossain päin kotiamme. 🙂 Kaasa-lyhty on todella kaunis sekin.

  Kiitos arvonnasta!

 383. 505

  Viola sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin on ykkönen. Harmaat nappulat ois kiva täydennys muiden joukkoon 😉

 384. 506

  Pia Timonen sanoo

  Loimuvalaisin on itselläni ollut jo pitkään haaveena mutta uutuksista ihastuin erityisesti ruutumaljakoihin. Niissä onkin aivan mahtava värimaailma 🙂

 385. 507

  Jonna_E sanoo

  Tykkään Plektra-jakkarasta ja se taipuisi kodissamme moneen tarkoitukseen. Lisäistuimena, lapsen tuolina, sohvapöytänä…

 386. 508

  Sanna sanoo

  Nappula -kynttilänjalat ovat ihania. Lisäksi ruutu maljakoita on pakko hankkia. Syysiloina voisi niiden kauniista asetelmista nauttia.

 387. 509

  Milla's sanoo

  Niin moni on aivan ihastuttava, Kaasa-kynttilälyhdyt, Ruutu-maljakot ja ja ja… 🙂

 388. 510

  Riikka Nykänen sanoo

  Mielelläni kotiuttaisin meille juurikin tuon Plektra-jakkaran eli mukana mieluisassa arvonnassa 🙂 Jakkara toimisi meillä hyvin apupöytänä olohuoneessa ja tarvittaessa lisäistuimena.

 389. 511

  Stina sanoo

  Suosikkini, valkoisen Plektra-jakkaran laittaisin sohva päätyyn ja laskisin sille mummilta perimäni kukallisen teekupin. Näkisin Plektralle myös käyttöä ahtaassa eteisessämme perinteisesti jakkarana tai kitaraa soittavan poikani huoneessa yöpöytänä. Plektroja täytyykin hankkia monta.

 390. 512

  Anna sanoo

  Tuo Leimu-valaisin on ollut suosikkini jo pitkään, niin kuin kaikki Harri Koskisen suunnitelemat esineet… Kävisi mainiosti olohuoneen iltavalaisimeksi valkoisen ja eri harmaan sävyijen pariksi. Mahtava.

 391. 513

  eLiina sanoo

  Kaasa -kynttilälyhtyjen ja Plektra-jakkaroiden välillä on vaikea tehdä valintaa, joten on pakko valita molemmat meidän olohuoneeseen!

 392. 514

  Annu sanoo

  Ottaisin mielelläni Plektra-jakkaran, koska se sopisi hyvin meidän eteiseen!

 393. 515

  Jenny sanoo

  Nuo maljakko-uutuudet ovat niin kauniita, kun ovat kantikkaita. Minulta löytyy useampi Aalto-maljakko, mutta nämä täydentäisivät kokoelmani. Plektra olisi tarpeeseen yöpöydäksi, todella näppärää, kun saa pikkuesineet kannen alle piiloon!

 394. 517

  sanoo

  valkoiset isot lanternalamput ovat olleet haavelistalla, öö 10 vuotta. Kauan.
  Tykkään tosi paljon mm vakasta ja tietenkin näistä uusista seinäkoruista. Olen käynyt niitä jo hipelöimässä.

 395. 518

  Reetta sanoo

  Ihastuin Kaasa-kynttilälyhtyihin, joissa ihania värivaihtoehtoja! Sellainen sopisi vaikkapa eteisen pienelle pöydälle tai sohvapöydälle. Plektra-jakkara olisi söpö olohuoneeseen! Mukana siis arvonnassa 🙂

 396. 519

  Kaisu sanoo

  Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan. Kaasa kynttillyhty olisi kiva olohuoneen pöydällä.
  Plektra jakkara sopisi takan eteen ja mieheni voisi istua siinä sytyttäessä takkaa.

 397. 520

  Heini sanoo

  Aivan ihanan inspiroivia kuvia! Osallistun arvontaa, Leimu-valaisin on suokkini.

 398. 522

  TiinaRS sanoo

  Tuo keltaisen, valkoisen ja harmaan yhdistelmä on niin hyvä! Iittalan tuotteet ovat kaikki upeita, mutta Leimu-valaisin ja nuo arvonnassakin olevat jakkarat keräävät katseeni joka kerta. Kumpa onnetar suosisi!!

 399. 523

  Sofia sanoo

  Iittalan kaikki tuotteet ovat aivan mahtavia! Tästä jakkarasta oon haaveillu!! 🙂

 400. 524

  salla sanoo

  Kaikki esittelemäsi Iittalan uutuudet ovat kerrassaan ihastuttavia, jokaisen osaisin nähdä osana kotimme sisustusta. Käyttötarkoituksia olisi varmasti useita.

 401. 525

  Suvi sanoo

  Täällä odotellaan esikoista syntyväksi, joten tällä hetkellä vauvan huoneen sisustaminen on ajankohtaista. Tuo jakkara sopisi huoneeseen mainiosti ja olisi samalla vauvan ensimmäinen suomalainen design-tuote 🙂

 402. 526

  AnnaH sanoo

  Minusta nuo harmaat nappulat ovat ihania! Kattaisin niitä joulupöytään=)

 403. 527

  meeri sanoo

  Plektra-jakkara on niin kaunis ja monikäyttöinen! Ihana tuote, jossa suomalaisuus näkyy.

 404. 528

  Katri sanoo

  Kaasa-kynttilälyhty ja Plektra-jakkara ovat suosikkejani. Jakkaran sijoittaisin makuuhuoneeseen yöpöydäksi 🙂

 405. 530

  Heli Ketovuori sanoo

  valkoinen plektra takan ääreen pieneksi istuimeksi ja sisälle takan sytytysvälineet ja kynttilöitä

 406. 532

  Anni M sanoo

  Ruutu – maljakot; parasta Iittalan lasia pitkään aikaan. Ajattomat, väreiltään ja mittasuhteiltaan niin kauniit! Valoa vastaan kauniimmillaan sellaisenaan tai ihan yksinkertaisen oksan kanssa. Meillä on leveät ikkunalaudat, joten niiden paikka olisi oikeutetusti siinä!

 407. 533

  maijaliinu sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin sopisi täydellisesti valkoiselle ikkunalaudalleni! Sen ostamista olen jo pitkään miettinyt. Tämän postauksen ansiosta ihastuin myös noihin Kaasa-kynttilälyhtyihin!! Plektra-jakkarakin on ihanan monikäyttöinen. Se sopisi oikein hyvin yöpöydäkseni. Kaikki uutuudet ovat ihastuttavia. 🙂

 408. 534

  Katri sanoo

  harmaa Leimu valaisin on minun suosikkini,se löytäisi paikkansa olohuoneen lipaston päältä ☺️

 409. 535

  Elina sanoo

  Aivan ihania sisustuskuvia Iittalan tuotteiden kanssa. Olen ihastunut noihin Kaasa-kynttilälyhtyihin ja näin syksyllä kynttilöitä tulee paljon poltettua. Harmaan sävyt ovat myös hurmanneet ja Iittalan tuotteiden myötä olen huomannut harmaan sopivan loistavasti sisustukseen.
  Valkoinen Plektra -jakkara toimisi täydellisesti pienessä yksiössäni yöpöytänä ja jalkojen jatkeena, joten katsotaan suosiiko arpaonni!

 410. 536

  Laura Lahtinen sanoo

  Voiei, nuo Kaasa-kynttilälyhdyt veivät sydämeni heti ensi näkemältä. Aivan ihania! Sopisivat meillä sohvapöydälle ja miksei myös lasitetulle parvekkeellemme luomaan tunnelmaa. Ja täytyy sanoa että usein keittiöjakkarat ovat todella mauttoman näköisiä, plektra-jakkara on kyllä toista maata. Todella tyylikäs!

 411. 538

  Tarja Kallinen sanoo

  Leimu-valaisin sekä Kaasa-lyhdyt istuisivat täydellisesti kotiimme joko harmaana tai meripihkanvärisenä. Plektra jakkara miellyttää myös kovasti sen monikäyttöisyyden ja muotoilunsa ansiosta! Kaikenkaikkiaan ihania uutuuksia !!!!!

 412. 539

  Saana sanoo

  Tuo Plektra-jakkara on kaikista eniten minun mieleeni. Se vaikuttaa todella monikäyttöiseltä, ja sitä voisi hyödyntää niin jakkarana kuin sivupöytänäkin. Kompaktin kokonsa puolensa se sopisi hyvin myös pieneen asuntoon.

 413. 540

  hilla-maria sanoo

  eihän noista osaisi edes valita minkä itselleen haluaisi kun kaikki on ihan yhtä ihania 😉 omaan sisustukseen sopisi parhaiten näistä harmaa kaasa kynttilyhdyt tai nappula kynttilänjalat. leimu valaisin on myös uskomattoman hieno! yöpöydälleni tai olohuoneen lipaston päälle pääsisi se. joskin valaisin on hieman hintava vielä opiskelijalle… arvonnassa siis mukana!

  • 540.1

   Hanna sanoo

   Pieneen kotiini sopisi erityisesti monikäyttöinen plektrajakkara. Pitäisin sitä olohuoneessa lisätasona ja takan edessä istuinjakkarana. Tarpeen mukaan sitä voisi käyttää muuallakin, kuten vuodesohvan vierasyöpöytänä. Sehän kaunistaisi koko huonetta. Ihanan ajaton Iittala-tuote jälleen!

 414. 542

  Carita sanoo

  Kaikki uutuudet ovat niin upeita että miten tuosta nyt vain yhden valitset!? Kauniita ja niin ajattomia, sekä helppo yhdistää jo olemassa olevien iittalan tuotteiden kanssa.

 415. 544

  Seija sanoo

  Eriväriset Ruutu-maljakot ja Nappula-kynttilänjalat sekä Kaasa-kynttilälyhdyt antaisivat kattaukselle hienon loppusilauksen.

 416. 545

  Anna-Kaisa Lappi sanoo

  Kaasa-kynttilälyhty sopisi minun olohuoneeseen valaisemaan syysiltoja.

 417. 546

  Linda sanoo

  Olen niin ihastunut Ruutu-maljakoihin ja haluaisin kovasti pari sellaista koristamaan vanhaa String-hyllya olohuoneeseen!

 418. 547

  Petra sanoo

  Osallistun arvontaan! Plektra-jakkara olisi täydellinen (ja kauan haaveiltu) lisä meidän makuuhuoneeseen!

 419. 548

  Helena Maria Maattola sanoo

  Plektra-jakkara sopisi lukutuolin viereen laskutasoksilaskutasoksi ja sängynpääty – tottakai olisi ok! Ruutumaljakot!!!

 420. 549

  Minski sanoo

  Sisustukseemme sopisi ihanasti Iittalan Kaasa harmaa kynttilälyhty. Se toisi mukavasti tunnelmallista valoa pimeneviin iltoihin 🙂

 421. 550

  MarianneK sanoo

  Ruutu-maljakot pääsisivät koristamaan kodinhoitohuonettamme ja Loimu-valaisin vierashuoneeseen.

 422. 551

  Jaana sanoo

  Kyllä se olisi plektra-jakkara. Minulla se varmaan sijoittuisi takan vierelle istuimeksi puiden lisääjälle kun se on niitä asioita jotka tehdään rauhassa ja kiireettä.

 423. 552

  Kaija Mäkiö sanoo

  Sisustukseeni sopisivat vakka-säilytyslaatikot. Olen jo kauan haaveillut sellaisista makuuhuoneeseen yöpöydiksi. Samalla saisi lisää säilytystilaa.

 424. 553

  Inkeri sanoo

  Ruutumaljakko, harmaan värinen, toimisi ihanasti kukkamaljakkona, jota kovasti kaipaisin.

 425. 554

  Henna Saarijärvi sanoo

  Plektra-jakkara juuri makuuhuoneeseen, jotta juuri ylettäisin lyhyenä ihmisenä kaappien ylähyllyille! tai eteiseen, samaan tarkoitukseen. Ihania ovat Iittalan uudet Kaasa-kynttilälyhdyt. Tyylikkäitä ja täydellisiä sisustukseen olohuoneessa.

 426. 555

  Sape sanoo

  Plektra-jakkara sopisi ehdottomasti parhaiten yksiöön, se voisi toimittaa istuimen tai pienen sohvapöydän virkaa 🙂

 427. 557

  Henuli sanoo

  Harmaa Leimu valaisin on aivan ihana. Tulisi olohuoneeseen lipaston päälle.

 428. 558

  Heidi sanoo

  Nuo Kaasa-kynttilälyhdyt ovat aivan ihania! Mutta enpä panisi pahitteeksi tuollaista Plektraakaan, vaikkapa sivupöytänä sohvan vieressä.

 429. 559

  nuokku sanoo

  Kausi-ihmisenä käännyn tällä hetkellä tunnelman puoleen sillä silmissä kuultaa pimenevät illat, sohvan nurkkaan viltin alle käpertyminen ja lämmin valo. Voiton vievät siis erilaiset kynttilät lyhtyineen ja telineineen. Kaasaa ja Nappulaa kiitos 🙂

 430. 560

  Minna J sanoo

  Harmaasta Leimusta täälläkin haaveillaan. Olohuonettamme laittaisin sen koristamaan.

 431. 561

  Leila Peltomaa sanoo

  Kyllä se mieluinen on tuo jakkara. Yöpöydäksi kävisi niin itselle kuin lapsillekin.

 432. 562

  Anna K sanoo

  Kaikista syksyn ihanista uutuuksista ehdoton suosikkini on Aarre -seinkäkorut. Omassa kodissani sijoittaisin ne olohuoneeseen tulisijan ja Oiva Toikan lasitaiteen läheisyyteen. :))

 433. 564

  Teija sanoo

  Ihana arvonta. Muutama muukin huomannut. Valaisin tai kynttilälyhty kiinnostavat ,kun illat pimenevät. Jakkaralle löytyisi monta käyttötarkoitusta, kuten sinunkin kuvissa näkyi.

 434. 566

  Riikka Huikuri sanoo

  Hienoja, syksyn tunnelmaan sopivia asetelmia ja stailauksia olet luonut Iittalan tuotteilla. Tarvitsisimme eteiseen jakkaran ja ihastuin postauksessasi juurikin Plektraan. Ihana!

 435. 567

  Leena sanoo

  Tuolle jakkaralle olisi paljon käyttöä uudessa kodissa, jossa riittää tilaa. Ensisijaisesti se varmaan pääsisi olohuoneeseen 😀

 436. 568

  uteP sanoo

  Nuo on niin ihania kaikki! 🙂 harmaat nappulat meiltä jo löytyy, koska nappulat on mun intohimo. Myös Kaasa-lyhty sopisi meille olkkariin tosi hyvin. Suosikki taitaa kuitenkin olla tuo Vakka, joka tulisi makkariin yöpöydäksi. 🙂

 437. 569

  Tanja sanoo

  Huh, miten paljon arvontaan osallistujia ja miten inspiroivia ja tunnelmallisia kuvia. Ruutu-maljakot on ihania, uusia tulevaisuuden klassikoita? ja niissä on upeat värit. Muistakin tuotteista tykkään ja se näkyy kodissamme.

 438. 570

  riina sanoo

  Harmaa Leimu valaisin on ollut haaveena jo pitkään, se kruunaisi pikkukotini! Sen tunnelmallisuus toisi rauhaa kiireiseen syksyyn. 🙂

 439. 571

  Minttumainen sanoo

  Ruutu-maljakot on kyllä suosikkejani 🙂 Ne toisivat syksyistä tunnelmaa kotiin ja terassille 🙂

 440. 572

  Teija sanoo

  Plektra jakkarat, meidän pikkuruisen olohuoneen sohva- tai sivupöydiksi. Näiden muotoilu viehätti heti ensi näkemältä. Melkein pakko saada!

 441. 573

  Susanna sanoo

  Ruutu-maljakot, Kaasa-lyhdyt ja Leimu-valaisin ovat ehdottomia suosikkeja minkä vaan huoneen tunnelmanluojiksi.

 442. 574

  Mönkkeli sanoo

  Kaasa -lyhdyt ja Ruutu maljakot, etenkin tulevaan valmistujaiskattaukseen nämä olisivat ehdoton tunnelman luoja. Myöhemmin niitä voisi käyttää lyhtyjä lasiterassilla ja maljakoita tunnelmaa luomassa olohuoneessa.

 443. 576

  Satu sanoo

  Olin ihan arma, että vastaan tähän kysymykseen nappula kynttilänjalat. Nimittäin jo viime keväänä ihastuin niiden keltaiseen sävyyn. Näitä kuvia uudelleen tarkisteltuani valitsin kuitenkin plektran: miten ihana olohuonen kaunistus se olisikaan.. miksei jopa siinä ihanassa keltaisessa sävyssä…♡