Ihana Iittala Interior sisustussarja täydentyy

Vuoden 2013 keväällä Iittalan tuotevalikoima laajeni myös kodin pienhuonekaluihin ja sisustustuotteisiin: Leimu ja Lantern -valaisimiin, Vakka-säilytyslaatikoihin ja Meno-huopakasseihin. Tänä syksynä Iittala Interior kodin sisustussarja kasvaa entisestään, kun kauppoihin ilmestyvät Aitio ja Kerros -hyllyt sekä Kuukuna-valaisimet. Myös jo olemassa olevat tuotteet saavat uutta ilmettä, kun Leimu-valaisimesta tulee markkinoille kokonaan harmaa versio ja Nappula-kynttiläjaloista keltainen. Kauppoihin tulee myös upea Nappula-kynttelikkö sekä pyöreitä Vitriini-rasioita.

Ihastelin Iittalan uutta sisustusmallistoa jo kevään lanseerauksessa ja kirjoittelin tuolloin tarkemmin Aitio-hyllyistä. Ilokseni voin nyt esitellä teille blogiyhteistyön merkeissä kaikki Iittalan syysuutuudet meidän kotiimme tuotuna samaan tapaan kuin viime vuoden syksynä. Tervetuloa siis pienelle sisustuskierrokselle kotiimme Iittala-tuotteiden merkeissä. Ja lopussa on tietysti luvassa jälleen mahtava arvonta!

iittala045

iittala049

Aitio-hyllyt tuovat kodikkuutta keittiöön

Tanskalainen Cecilie Manz on suunnitellut Iittalalle monipuolisen ja muunneltavan Aitio-hyllyjen sarjan. Aitio-hyllyjen kaltaista tuotetta ehdin jo kaivata markkinoille. Olen etsinyt sopivan pientä hyllysarjaa, joka mahtuisi meidän keittiön kapealle seinänpätkälle ja nyt vihdoin löytyi sopiva ratkaisu!

iittala025

iittala026

iittala028

Nämä 360 x 160 x 78 mm kokoiset Aitio-hyllyt sopivat täydellisesti keittiömme seinälle uunin ja keittiökaappien väliin. Nyt saan laittaa lemppariastioitani hyllyihin esille, eikä niitä enää tarvitse säilytellä piilossa kaapin uumenissa. Tämmöiset pienet hyllyt tuovat myös kivasti kodikkuutta keittiöön.

Aitio-sarjasta löytyy hyllyjä monessa eri koossa ja niistä voi koota mitä erilaisempia ryhmiä seinälle. Kiinnitys tapahtuu tosi näppärästi kahdella ruuvilla ja hyllyosan saa helposti kiinnikkeestään irti puhdistusta varten. Mutta Aitioita ei välttämättä tarvitse kiinnittää seinälle, vaan ne sopivat yhtä hyvin säilytyslaatikoiksi erilaisille kodin tasoille. Esimerkiksi keittiön tasolle keittiövälineiden säilytykseen:

iittala024

iittala009

iittala041

iittala037

Aitioissa voi säilyttää vaikkapa puukauhoja ja muita usein käytössä olevia keittiövälineitä. Niihin saa myös oliiviöljypullot ja yrtit kauniisti esille. Servetit sopivat kivasti pienimpään Aitioon.

iittala031

iittala005

iittala008

iittala023

Aitiot organisoivat työhuoneessa

Säilytystilaa ei kai koskaan voi olla liikaa ja olenkin kertonut teille kuinka työhuoneemme pursuilee välillä kaikenlaisesta roinasta. Pientä helpotusta tilanteeseen tuovat Aitio-hyllyt, joista innostuin kokoamaan hyllyasetelman erilliseen vanerilevyyn.

iittala017

iittala016

iittala003

iittala001

iittala005

iittala010

iittala012

iittala002

Vanerilevyseinä tuo kivasti myös valoisuutta tummaan huoneeseen ja nostaa hyllyt kauniisti esille. Levy ei ole seinässä kiinni, vaan pöytä tukee levyä seinää vasten tukevasti. Irrallista vanerilevyä voi halutessaan siirrellä esimerkiksi myös vaikka lastenhuoneeseen tai eteiseen, jolloin hyllyjä ei tarvitsisi ruuvailla monta kertaa seinään kiinni.

Kerros-pöytähylly tuo lisää säilytystilaa

Matti Klenellin suunnittelema Kerros-pöytähylly on tarkoitettu tuomaan uusia tasoja pienten esineiden esillepanoon ja säilytykseen missä tahansa kodin tilanteessa: se toimii kaksitasoisena sivupöytänä, kaappitilan lisätasona tai vaikka kaksikerroksisena tarjottimena

iittala038_kerros

iittala028

Meidän kodissa Kerros-pöytähyllylle löytyisi käyttöä monestakin tilasta: esim. keittiöstä, työhuoneesta tai vaikkapa lastenhuoneesta. Keittiössä se lisäisi säilytystilaa, kun tavaroita voisi sijoittaa kahteen kerrokseen. Hyllyyn saa kauniisti esille keittiössä ahkerassa käytössä olevat tarvikkeet kuten lempikahvimukit.

iittala002

iittala004

Työhuoneessakin Kerros-hyllyä voi hyödyntää säilytyksessä. Klenellin mukaan ”Kerros on suunniteltu kulkemaan kodissa huoneesta toiseen, tasolta toiselle ja eri käyttötarkoituksiin. Sitä voi halutessaan käyttää vaikka pöydässä tapas- tarjoilun tai iltateekattauksen osana. Monessa mielessä Kerros on uudenlainen tuote jossakin huonekalun ja kodintarvikkeen välimaastossa – ja tämä kaksijakoisuus miellyttää minua.”

Kerros-pöytähyllyä voi käyttää hyvin myös kaksikerroksisena tarjottimena. Meillä on tapana herkutella joskus viikonloppuisin makkarissa hyvän leffan parissa ja silloin tämmöinen kaksikerroksinen tarjotin olisi tosi näppärä!

iittala052

iittala012

iittala053

Käyttäisin Kerros-pöytähyllyä myös tarjoiluissa, jolloin kattauksesta syntyisi näyttävä eri tasojen myötä ja pöytään saisi lisää tilaa, kun herkkuja voisi laittaa esille kahteen eri tasoon.

iittala10

iittala_12

iittala_16

iittala34

Kuvissa ajatuksenani oli käyttää Kerros-hyllyä hedelmäsalaatin tarjoilussa

iittala_15

Pyöreät Vitriini-rasiat

Ruokailutilan asetelmasta löytyy myös Anu Penttisen suunnittelemia Vitriini-rasioita nyt uudessa pyöreässä muodossa ja suuressa koossa. Pyöreää Vitriiniä voi käyttää hyvin monipuolisesti niin kattauksissa kuin esimerkiksi pientavaroiden säilytyksessä.

iittala010

iittala020

iittala044

Kuukuna ja Leimu -valaisimet tuovat lämpöistä ilmettä kotiin

Iittala on ottanut Oiva Toikan vuonna 1986 suunnitteleman Kuukuna-valaisimen uudelleen tuotantoon ja nyt tuota ajatonta valaisinta saa alkuperäistä kookkaampana: kahdessa koossa: 220 x 190 x 200 mm ja 265 x 240 x 230 mm. Hohtavan valkoinen Kuukuna antaa kauniin lämpimän valon ja sopii hyvin tunnelmavaloksi esim. kirjahyllyyn tai sivupöydälle.

iittala9

iittala16

Minä kokeilin Kuukuna-valaisinta niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseemmekin. Sopii ihanasti molempiin ja lämpimällä valollaan tuo juuri oikealla tavalla kodikkuutta sisustukseen. Itse tykkään mieluummin valaista kotia monella pienellä kohdevalolla tehokkaan yleisvalon sijaan.

iittala38

iittala21

iittala29

iittala039

Kuukuna sopii hyvin myös valaisemaan kirjahyllyä

iittala_20

iittala13

iittala_22

Ihana Leimu!

Magnus Pettersenin suunnittelema Leimu-valaisin on yksi Iittalan suosikkituotteistani. Kodistamme löytyykin pienempi versio Leimusta meripihkan sävyisenä, mutta tänä syksynä Leimu-mallistoon tulee myös harmaa versio. Ja voi että kuinka ihastuin siihenkin!

Harmaa Leimu-valaisin vilahtelikin tuossa jo aiemmin mm. työhuoneen kuvissa, mutta löytyipä sille aivan täydellinen paikka myös tarjoiluvaunustani. Ja makuuhuoneesta. Ja olohuoneesta. Ja ja ja…

iittala19

iittala27
iittala068

iittala008

iittala_19

Kätevät Vakka-laatikot

Leimu-valaisimen lisäksi asettelin tarjoiluvaunuun myös Vakka-vanerilaatikon, jossa on harmaa alaosa. Ennestään minulla on ollut valkoinen ja kokonaan vanerinen Vakka-laatikko ja nyt tämän yhteistyön myötä halusin kokeilla miltä harmaa- ja keltareunaiset Vakat näyttäisivät kotonamme. Värillinen reunus näkyy kapeana raitana Vakan alaosassa.

iittala_17

Vakka-laatikko on niin kätevä säilytin! Me säilytämme omissa Vakoissa legoja ja kameran osia, mutta olen ajatellut, että Vakka-laatikoita täytyisi ehdottomasti hankkia lisää. Kotiin kertyy kuitenkin aina sellaista tavaraa, joka olisi kiva saada tyylikkäästi piiloon. Vakan avulla se onnistuu kätevästi.

iittala05

iittala24

Viime vuoden stailauksessa kokosin Vakka-laatikoista myös käteviä lipastoja (ne kuvat kannattaa käydä katsomassa viime vuoden ”Iittala Interior viimeistelee kodin” -postauksesta). Nyt käytin Vakkaa myös sivupöytänä olohuoneessa. Ja työhuoneessa Vakka-laatikoihin saa kätevästi esim. ylimääräiset johdot ja kaapelit piiloon.

iittala006

iittala_vakka_yopoyta

Vakka-laatikoista voi kasata myös yöpöydän. Suurempaan Vakkaan mahtuu kätevästi vaikkapa päiväpeite säilytykseen.

Nappula-kynttilänjalat, Lantern-lyhdyt, Vitriini-rasiat – nuo Iittalan ihanuudet, jotka viimeistelevät kodin sisustuksen

Kuvissani vilahtelee myös Iittalan klassikkotuotteita: Nappula-kynttilänjalkoja, Lantern-lyhtyjä ja valaisimia, Kastehelmi-tuikkukuppeja sekä Vitriini-rasioita. Minulle erilaiset asetelmat ovat yksi tapa tuoda kodikkuutta ja vaihtelua kodin sisustukseen, joten tällaiset pienesineet ovat minulle tärkeitä sisustuksessa.

Tänä syksynä kauppoihin ilmestyy keltaisia Nappula-kynttilänjalkoja sekä näyttävä Nappula-kynttelikkö. Ja kuten aiemmin mainitsin myös Vitriini-sarja täydentyy pyöreillä suurehkoilla säilytysrasioilla, jotka sopivat erinomaisesti myös tarjoiluun.

iittala37

iittala03

iittala8

iittala021

iittala003

Vitriini-rasioissa on kätevä säilyttää myös sekalaisia toimistotarvikkeita kuten niittejä ja Dymo-koneen nauhoja.
Kauniita rasioita pitää mielellään esillä.

iittala40Uusi Nappula-kynttelikkö

iittala15

iittala_11

Suuri Lantern-kynttilälyhty on näyttävä jo sellaisenaan

Lanternia saa myös valaisimena ja meiltä löytyykin tämä valkoisena valaisimena. Hyvin on säilynyt ehjänä lapsiperheessä, vaikka sitä ensin jännitinkin.

Halusin vielä luoda olohuoneeseen toisenlaisen ilmeen Iittalan tuotteilla, joten stailasin olohuoneen toisesta suunnasta pastellin sävyillä.

iittala5

iittala08

iittala_10

Keltaisia Nappuloita

Keltainen oli yksi tehosteväreistä, jota käytin kodissamme heti muuton jälkeen, joten uusista Nappuloista inspiroituneena somistin olohuoneeseen jälleen keltaista ilmettä.

iittala02

Useasta eri värisestä Nappula-kynttilänjalasta saa luotua näyttävän yhdistelmän

iittala6

iittala48

iittala6

iittala3

ARVONTA: VOITA IITTALAN TUOTTEITA 600 EURON ARVOSTA!

Sokerina pohjalla mukana on tietysti myös arvonta! Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Iittala Interior –tuotteita omaan kotiisi. Saan nimittäin arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Iittala-tuotteita jopa 600 euron arvosta!

voita_iittalaa

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mikä Iittalan sisustusuutuus sopisi sinun kotiisi ja mihin sijoittaisit sen?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua 5.10.2014 klo 24.00 saakka.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Blogiyhteistyo

Yhteistyössä:

iittala

Translation: My styling sponsored by Iittala.

 

Kommentit
 1. 1

  Tia sanoo

  Todella monipuolisesti esittelit Iittalan uutuustuotteita ja itse en olisi välttämättä edes keksinyt noin montaa käyttötarkoitusta kaikille esineille! Kiitos hyvästä postauksesta siis 🙂

  Valitsisin hyvin todennäköisesti harmaan Leimun ikkunalaudalle sohvan viereen syysiltoja valaisemaan! <3

 2. 3

  sanoo

  Ihana arvonta, olen nimittäin suunnaton Iittala-fani!

  Harmaa Leimu- sekä Kuukuna-valaisimet ovat molemmat sellaisia, jotka löytyvät jo haavelistaltani. Niille olisi paikkakin jo valmiina: Leimu pääsisi olohuoneen kirjahyllyn päälle, Kuukuna voisi seikkailla fiiliksen mukaan joko keittiössä tai makuuhuoneessa. Oi, toivon niin kovin, että onnetar suosisi minua!

 3. 4

  Laura sanoo

  Vaikka harmaa leimu betoni jalalla onkin upea niin jostain syystä ihastuin kerros ”pöytä hyllyyn”. Meidän keittiö on I mallinen ja näin heti kerros hyllylle oivan käyttötarkoituksen tuomassa pientä lisätilaa ahtailla tasoilla.

 4. 5

  Stellamaaria sanoo

  Harmaa Leimu olisi minun valintani ja se sopisi täydellisesti olohuoneen tasolle.

 5. 8

  Mirva sanoo

  Haaveilen tuosta Kerros-hyllystä. Se toisi kaivattua lisäsäilytystilaa keittiön tasolle.

 6. 9

  Satu sanoo

  Leimu -valaisin sopisi 70-luvun avotakan nurkalle tai Kuukuna -valaisin yöpöydälle.

 7. 10

  MaaritElina sanoo

  Leimu-valaisimissa on kyllä särmää, loftia ja tyyliä! Haaveilen kahdesta Leimusta yöpöytävaloiksi…

 8. 11

  ninja sanoo

  Wau miten hyvä ja laaja postaus. Kyllä iittalalla saadaan olla ylpeitä sinusta. Kyllä sieltä löytyisi minullekin vaikka mitä mutta uusista vaikka harmaa valaisin ja vakka säilytysrasiat.

 9. 13

  LennuKoo sanoo

  Kuukuna-valaisinta olen jo vähän katsellut sillä silmällä, että se sopisi meidän olohuoneeseen aika kivasti.

 10. 15

  Annika sanoo

  Haaveilen aitio-hyllyistä! Toisivat ihanasti lisää säilytystilaa pieneen keittiöön 🙂

 11. 16

  Tanja sanoo

  Harmaasta Leimusta olen haaveillut siitä asti, kun sen ensimmäisen kerran näin, sijoittaisin sen kunniapaikalle olohuoneen tasolle.

  Kiitos jälleen mielettömän ihanasta ja inspiroivasta postauksesta! 🙂

 12. 18

  Petra sanoo

  Harmaa Leimu olisi valintani, vaikka kaikki ovat upeita ja kaikelle löytyisi pakkakin meiltä 🙂 Kertakaikkiaan upeita. Meillä on olohuoneessa itsetehty betonipöytä johon Leimu sopisi upeasti. Olen vuoden etsinyt sopivaa valaisinta siihen.

 13. 21

  Katriina sanoo

  Vakka ehdottomasti, ihanan elettömiä ja tavaraa saa kivasti piiloon 🙂

 14. 22

  Johanna Honkanen sanoo

  Kerroshylly sopisi minne vain, mutta sijoittaisin sen keittiön tasolle.

 15. 25

  Elina sanoo

  Tuo harmaa leimu valaisin on niiiiin upea! Se sopisi meille täydellisesti joko yläkerran aulaan tai vierashuoneeseen. Luulen että aluksi se päätyisi kuitenkin olohuoneeseen missä sitä voisi eniten ihailla 🙂

 16. 26

  sanoo

  Ihastuin kauheasti Aitioihin. Niihin olisi kiva laittaa kaikki paikkaansa etsivä niin keittiössä kuin esimerkiksi kylppärissä. Myös isot vitriinit olisi ihania. Niissä voisi säilyttää vaikka pähkinöitä tai koruja.

 17. 27

  sanoo

  Harmaa Leimu telkkarin viereen valkoiselle tasolle tai toinen suosikki Vakka työpöydälle, jonka sisään kaikki tietokonesälä.

 18. 28

  sari sanoo

  Kääk, mikä arvonta, mukana jälleen! Harmaa Leimu-iskee minuun ja kovaa, sen nappaisin heti, samoin Vakka-koreja sekä Aitio-hyllyjä. Käyttöön olohuoneeseen ja keittiöön, mikäettei laajennusosan uuteen makkariin, joka huutaa tavaroita…

  terkuin Sari

 19. 29

  Outi sanoo

  Ihania kuvia! Valitsisin ehdottomasti ison uuden harmaan Leimu-valaisimen. Olen kuolannut sitä ennenkin, mutta edellinen pronssin sävy ei mielestäni sovi meidän 50-luvun Aallon suunnittelemaan asuntoomme. Tuo harmaa taas olisi purrfect, ja pääsisi heti olohuoneeseen aitiopaikalle!

 20. 30

  Johanna sanoo

  Ehdottomasti Kerros hylly! Saisin leikkiä viikonloppuisin aamupalakuningatarta sängyssä. Suvussamme on sellainen tapaa, että perheen miespuoliset ovat tehneet jo kolmen sukupolven ajan aamiaiset viikonloppuisin naisväelle. Nyt tarvitsee vain kouluttaa 2- vuotias tähän ihanaan tapaan!

 21. 32

  Eve T sanoo

  Ehdottomasti valaisimet Kuukuna tai harma Leimu sopisi kumpi tahansa meille! Makuuhuoneeseen ne luultavasti ensin sijoittuisi 🙂

 22. 34

  mari sanoo

  oi oi oi 😀 kaikki sopisivat niiiiin hyvin! mutta Nappula kynttilänjaloista olen haaveillut jo pidempään ja ne sijoittaisin olohuoneeseen tv-tasolle.

 23. 35

  jode- sanoo

  oi, tuo harmaa Leimu valaisin hurmasi minut täysin! Sopisi täydellisesti meidän olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan tai miksei makuuhuoneeseenkin yöpöydälle:)

 24. 36

  Reetta sanoo

  Mielettömän ihana postaus! Meille päätyisi (päätyy!) ehdottomasti Aitio-hyllyjä keittiöön pientavaroita varten. Voisin myös helposti korvata kaikki lasten lelulaatikot ihanilla Vakka-laatikoilla <3

 25. 37

  Onsku sanoo

  Mahtava postaus ja upeita kuvia! Ottaisin itse oitis Aitio-hyllyjä eteiseen pikkusälän (aurinkolasit, avaimet, päivän posti, yms.) organisoimiseen 🙂

 26. 38

  Greta sanoo

  Aivan ihania, tyylikästä ja ajatonta Iittalaa! Nappula- kynttilänjalat kruunaisivat olohuoneemme kauniin pianon.

 27. 40

  Ellu sanoo

  Kiitos mahtavasta postauksesta, kuinka monta ideaa taas sainkaan (apua! ;)). Vaikea valita monesta ihanuudesta, mutta harmaa Leimu kiehtoo; se löytäisi paikkansa olohuoneemme tvtasolta.

 28. 41

  sanoo

  Olipa mahtava postaus, olet todella nähnyt vauvaa tämän eteen! Ihanasti kaikki sopivat teidän kotiinne. Meille valkkaisin mieluusti tuon harmaan leimu valaisimen. Se sopisi mahtavasti olohuoneeseen vuolukivitakan viereen! Mukana siis arvonnassa!

 29. 42

  Heidi sanoo

  Upean laaja ja monipuolinen postaus, kiitos siitä! Tuo harmaa Leimu-valaisin pääsisi kodissamme aitiopaikalle ja Vakka-säilytysrasiat tulisivat lapsiperheessä tarpeeseen.

 30. 43

  Maikki sanoo

  Kuukuna valaisin on minun suosikki noista! Se löytäisi paikkansa joko olohuoneesta tai makuuhuoneestamme..

 31. 44

  Maiju Saha sanoo

  Aitio-hyllyt ehdottomasti, sillä järjestykseen laitettavaa tavaraa riittää – tosi hieno uutuus!

 32. 45

  empsukka sanoo

  Harmaa leimuvalaisin sopisi täydellisesti olohuoneen uudelle valkoiselle tasolle 🙂

 33. 46

  Satu sanoo

  Hieno esittely tuotteista ja niiden esillelaitosta! Meidän uuteen kotiin tulee ehdottomasti Aitio-hyllyt keittiöön sekä työhuoneeseen. Todella monikäyttöiset!

 34. 47

  Hanne sanoo

  Harmaa Leimu olisi tervetullut olohuoneeseen paraatipaikalle! Vakkoja ja nappuloita haluaisin myös 🙂

 35. 48

  Teija sanoo

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Ihanasti koottu juttu. Himoitsen meille Aitio-laatikoita keittiöön, työpisteelle sekä eteiseen.
  Nappula-kynttilän jalat on pakko saada olohuoneeseen, tuomaan valoa syysiltoihin!
  …..Vakka-laatikkoon voisi piilottaa kuopuksen lelut olohuoneessa. Ja ja ja…. Herää vain yksi kysymys; voiko näitä hankkia liikaa?! 😉

 36. 49

  Ripi sanoo

  Harmaa Leimu vei minunkin sydämeni, olohuoneessamme on juuri Leimun kokoinen aukko 😉 Itse asiassa kelpuuttaisin kyllä nuo kaikki!

 37. 50

  Ainessa sanoo

  Uusista Iittala-tuotteista kotiini sopisi melkein mikä vain, mutta valaisimet olisivat kyllä mieluisia… aina!
  Mikäli voittaisin, valinnanvaikeus olisi suuri sillä myös aitiohyllyt löytäisivät helposti paikkansa keittiöstä, lapsen huoneesta, miksipä ei veneestäkin…
  Kaikki sormet ja varpaat on pystyssä!

 38. 51

  Mape sanoo

  Tuo Nappula -kynttelikkö on kuin tehty meidän pyöreän ruokapöydän keskipisteeksi <3

 39. 52

  Hennis sanoo

  Oi tuo Leimu harmaana! Täydellinen! Sopisi hyvin olohuoneeseen tv-tason tai vaikkapa takan päälle tai makuuhuoneeseen yöpöydälle.

 40. 53

  Lauraem sanoo

  Voi miten kauniita kuvia ja ihania uutuuksia! Kelpuuttaisin ihan jokaisen noista kotiini, mutta minulla olisi kova tarve yöpöydän lukuvalolle, ja Kuukuna sopisi siihen tarkoitukseen loistavasti.

 41. 54

  sanna sanoo

  Aitioille olisi käyttöä täällä!
  Upeasti sait tuotua esille IIttalan uutuudet, tuli heti uusia tarpeita:)

 42. 56

  Marianne sanoo

  Ensinnäkin olen vasta löytänyt hiljattain löytänyt tähän blogimaailmaan enkä ole kommentoinut aikaisemmin; teillä on ihana valoisa koti ja tällaiset blogit korvaavat jatkuvaa sisustuslehtien suurkulutusta (tai ehkä ne vaan tulevat sen päälle). 🙂 Omaan keittiööni sopisi kuin nenä päähän nuo aitio-hyllyt. Tosi kiva idea säilyttää yrtit, oliiviöljyt ym. tällaisissa. Helposti tavarat levittäytyvät pitkin tasoja ja järjestyksen tavoittelijana se ei miellytä.

 43. 57

  Jaana sanoo

  Aina niin ihania ja inspiroivia kuvia sinulla!!! Nappula kynttilän jalat keltaisena ja Harmaa leimu olisivat täydellisiä meidän takkahuoneeseen!

 44. 58

  Tiina kreivi sanoo

  Harmaa leimuvalaisin sopisi kotiini kuin valettu. Paikkoja olisi monia minne voisin sen laittaa. Myös aitiohyllyille löytyisi paikka olohuoneestani.

 45. 59

  Jenni sanoo

  Ai ihana mikä arvonta! Kiitos mahdollisuudesta osallistua.
  Minä huolisin noista jokaisen! Lemppareina kuitenkin ihanat Vakka-laatikostot, Nappula-kynttilät ja Kuukuna-valaisimet. Tarvetta olisi erityisesti laatikoille 🙂

 46. 62

  sanoo

  Hieno juttu, olit todella nähnyt vaivaa! Uutuuksista minua miellyttää eniten sympaattinen Kuukuna- valaisin. Se on ajaton ja sopii useampaan eri paikkaan. Se voisi tervetulottaa vieraita heti eteisessä. Tai voisin antaa sen lahjaksi minut munineelle äidille;) Ilahtuisi taatusti!!

 47. 64

  Anne sanoo

  Hei, haluaisin vakka-laatikon uuteen, isoon wc tilaan. Laittaisin sinne piiloon hiustenkuivaajan ja suoristusrautani.

 48. 65

  Outi sanoo

  Kävin juuri Hesassa Iittalan myymälässä katselemassa uutuuksia. Todella kivoja tuotteita minun makuuni. Ensimmäisenä hankkisin varmaankin harmaan Leimu valaisimen. Oikeastaan voisin ottaa kaikki uutuudet

 49. 66

  mia sanoo

  Itse valitsisin vakka-laatikoita;kylpyhuoneeseen,eteiseen,olohuoneeseen ja vierashuoneeseen tuomaan tyyliä, väriä ja käytännöllisyyttä

 50. 68

  Johanna sanoo

  Voi mikä valinnan vaikeus…kaikkihan nuo ovat omalla tavallaan ihania :). Mutta jos vain yhden saisi valita, niin kyllä se olisi tuo nappulan uusi kynttelikkö! Syksy on saapunut, illat hämärtyneet ja on aika kynttilöiden. Noin näyttävää kynttelikköä minulla ei ole koskaan ollutkaan ja sijoittaisin sen keittiöimme saarekkeen keskelle, mistä sitä voisi ihastella monesta ilmansuunnasta 🙂

 51. 69

  VaSi sanoo

  Kerros-pöytähyllylle löytyisi monta käyttökohdetta ja Nappula- kynttelikkö olisi kaunis olohuoneessa.

 52. 70

  Nelli sanoo

  Ompa täydellinen paketti! Ihastuin jo aiemmin Leimu-valaisimeen, mutta vierastin kuitenkin meripihkan väriä omassa sisustuksessani. Harmaa Leimu on siis TÄYDELLINEN! Sen sijoittaminenkaan ei ole ongelma, sille löytyisi myös vaihtelevasti monia täydellisiä paikkoja.

 53. 72

  Annika sanoo

  Valkoinen Nappula -kynttelikkö sopisi hienosti kotiin tunnelmaa luomaan, varmaankin sijoittaisin sen olohuoneeseen. 🙂

 54. 74

  sanoo

  No mikäpä noista ei kotiin sopisi! <3 Pidän edelleen Vakka-laatikoista ja haaveilen niitä sivupöydäksi olohuoneeseen. Myös uusi pyöreä Vitriini-rasia on ihastuttava! Olen sitä jo aiemminkin kuvissa ihastellut ja nyt olen vieläkin vakuuttuneempi että tuollainen on saatava, käyttäisin sitä kattauksissa ja ruokapöytää koristamassa!

 55. 75

  Susanna sanoo

  Harmaa leimu olisi haaveissa, toivottavasti nyt toteutuu 🙂
  Ihania kuvia!

 56. 76

  Maria sanoo

  Kuukuna valaisimet yöpöydille ja Leimu-valaisin olohuoneeseen. Ihanaa, että Leimustakin tuli harmaa!

 57. 77

  Johanna Vantaalta sanoo

  Onpas Iittalalla mukavia uutuuksia ja osa noista vanhoista klassikoistakin sopisi meille ihanasti. Tykkään paljon Nappula kyntteliköstä, Kuukunasta ja Kerrospöytähyllystä. Mutta jos täytyy valita niin jos Kerros-pöytähyllyä saa valkoisena, niin sitten se, muutoin Kuukuna 🙂 Sijoituspaikkoja on paljon, niin kuin sinullakin. Kerros-pöytähylly todennäköisesti löytäisi paikkansa hedelmävatina tai maustetelineenä. Kuukuna nyt sopisi ihan minne vain tarvitsisi valoa, mutta ehkä olohuoneeseen tai makkariin sopisi parhaiten.

 58. 78

  Jospa sanoo

  Ehdottomasti Kuukuna-valaisin 🙂 Laittaisin yöpöydälle, täydellinen valaisin makuuhuoneeseen!

 59. 79

  Heli sanoo

  Upeita kuvia! Iittalan aitio hyllylle ja vakalle löytyisi heti paikka tyttären huoneesssa, joka tullaan laittamaan täysin uuteen uskoon syksyn aikana, joten valintani kohdistuisi näistä kompaan kumpaan! 🙂

 60. 82

  Mari sanoo

  Harmaa-Leimu valaisin sopisi hyvin olohuoneemme valkoiselle tasolle.Tasolla se olisi ansaitsemallaan keskeisellä paikalla.

 61. 83

  Kirsi sanoo

  Olen ihastunut harmaaseen leimuvalaisimeen! 🙂 sijottaisin sen todennäköisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

 62. 85

  Paula sanoo

  Sijoittaisin aitiot hallitsemaan tavaranpaljoutta keittiössä ja laskisin koruni pyöreään vitriiniin vessan tasolle. Tuntuu tosin, että pitäisiköhän nuo hankkia, vaikkei onni osuisikaan kohdalle, niin ihania ne ovat! 🙂

 63. 87

  sanoo

  Huippu postaus ja ihanat kuvat! Itse ihastuin eniten Kerros- ja Aitio-hyllyihin, sijottaisin varmaan keittiöön tai työhuoneeseen. Kaikki muutkin kyllä niin hienoja!

 64. 88

  Riikka sanoo

  Suosikkini on Nappula-kynttelikkö, jota jo tässä tovin olen haaveillut. Pääsisi myös näin syksyllä mökkireissuille matkaan mukaan, niin antamaan valoa sisälle tupaan kuin iltahämäräiselle huussireissulle ;))

 65. 89

  sanoo

  Huisin upeita kuvia ja ihania tuotteita! Haluaisin niin kovin tuon harmaan Leimun ja nuo hyllyt näyttävät käteviltä, sellaisellekin olisi meillä paikka. Tuo vanerilevy on muuten kiva idea ja tuo hauskan fiiliksen mustan seinän kanssa!

 66. 92

  Mari sanoo

  Voi mitä ihania uutuuksia! Leimu valaisin en ehdoton suosikkini ja Aitio hyllyt sopisivat meidän Wc:hen paremmin kuin hyvin. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

 67. 93

  Carolin sanoo

  Ihana ajaton Iittala! Upeita tuotteita! Valaisimet ja nappulat,niille löytyisi monta sijoitus paikkaa!

 68. 94

  Hay sanoo

  Ihania ja inspiroivia juttuja olet keksinyt!! Pidin erityisesti vaneriin kiinnitetyistä hyllyistä, mutta itselle be vakkalaatikot olisi tarpeelliset.

 69. 96

  Hetsku sanoo

  Meille sopisi erittäin hyvin harmaa Leimu-valaisin, se on ihana! Laittaisin sen ehdottomasti vasta entisöidyn 50-lukulaisen senkin päälle!

 70. 97

  Anna sanoo

  Muutama Aitio sopisi meille. Yksi keltainen Nappula on jo löytänyt paikkansa kodistamme 🙂

 71. 98

  Kristintti sanoo

  Harmaa Leimu sekä valkoiset Kuukuna-valaisimet molempina kokoina sopisivat hienosti kotiimme 🙂

 72. 100

  Anu sanoo

  Ihania uutuuksia. Kuukuna on tosi kiva, ja se sopisi meillä makkariin tai olohuoneeseen.

 73. 101

  Emmi sanoo

  Aivan ihania uutuuksia tullut! Ihastuin vakka-laatikoihin, ne sopisivat täydellisesti olohuoneeseen tyttären lelujen säilytykseen. Kanuunakin on aivan ihana, vaikea valita niin paljon on mitä voisin valita kotiini 🙂

 74. 104

  Santtu sanoo

  Upea harmaa Leimu sopisi kuin nakutettu olohuoneen tasolle syysiltoja valaisemaan…

 75. 105

  J sanoo

  Hmm, mahdoton valita vain yhtä! Aitio hyllyt olisivat kätevät esimerkiksi eteisessä säilömään avaimia ja muuta pikkutavaraa ja Kuukuna sopisi olohuoneen lattialle tunnelmavaloksi.

 76. 106

  Katja sanoo

  Aitio on suosikkini. Käytännöllinen ja kivan näköinen! Niille keksisin monta hyödyllistä paikkaa, ainakin keittiöstä, eteisestä ja tyttären huoneesta.

 77. 107

  Jenni.. sanoo

  Kuukunan ja pyöreän vitriinin välillä mielessäni käydyn taiston voitti kuitenkin Kuukuna. Se saisi kodin yövalaisimena.

 78. 108

  Anneli sanoo

  Aitio -hyllyjä. Kiitos että esittelit nuo! Nyt tiedän mitä haastelliselle seinälle tulee 🙂

 79. 109

  Annaliisa sanoo

  Harmaa Leimu sopisi meidän olohuoneeseen tai aikuisten makkariin. Sointuisi betonilattian kanssa.

 80. 110

  Ulla sanoo

  Oi, oi mitä herkkuja Iittala on taas keksinyt! Tuo kerros- hylly olisi aivan unelma juuri keittiössä tuoden lisää säilytystilaa. Siihen saisi kauniisti aseteltua hedelmät, yrtit maustemyllyt ja muut keittiön tärkeät elementit. Tykkään!

 81. 111

  Susci sanoo

  Oi, ihania uutuuksia ja kaunis koti muutenkin! Leimu (harmaana) pääsisi Tray-sohvapöydälle olohuoneeseen :).

 82. 112

  Sanna sanoo

  Kauniita uutuuksia taas Iittalalta! Itseäni mielyttävät eniten Aitio hyllyt, Kuukuna valaisimet ja pyöreä Vitriini. Aition laittaisin ainakin tyttäreni huoneeseen, nojatuolin ylipuolelle ja siihen kiinni nipistinvalaisimen – paikka kirjalle ja lukuvalollo.

  Myös tuulikaaappin voisin kuvitella laittavani aition ja siihen koukun – hieman laskutilaa esim. postille ja aurinkolaseille, sekä paikka avaimille.

  Kuukuna voisi päästä yöpöydälleni tai toinen mahdoollinen paikka olisi keittiön String pocket – hylly.

  Pyörä vitriini vaan näyttää niin kauniilta, että sen voisin laittaa sellaisenaan esille 🙂

  Tämä arvonta on aivan mahtava – toivottavasti onni suosii minua!

 83. 113

  Tuuli sanoo

  Pitkäaikainen haave on ollut Vakka-säilyttimet. Uusista tuotteista ihastuin Aitio-hyllyyn. Tuleeko siinä muuten mukana nuo koukut, jotka näkyvät stailauskuvissa? Aitio tulisi (ainakin) keittiööni. 🙂

 84. 115

  Saija sanoo

  Ihana postaus! Kaikki tuotteet saisi kodin meiltä, mutta harmaa Leimu nousi kyllä suosikiksi.

 85. 116

  Mari sanoo

  Meillä on pieni ja hassunmallinen huone, joka toimii telkkarihuoneena/ vierashuoneena. Aitio-hyllyt sopisivat sinne mainiosti seinää koristamaan. Leimu-valaisimen sijoittaisin huoneen nurkassa olevan lipaston päälle.

 86. 117

  Outi sanoo

  Kaikki esittelemäsi tuotteet kotiuttaisin niin mielelläni!! Mutta ykkösenä ehdottamasti harmaa Leimu-valaisin jonka sijoittaisin makuuhuoneeseen tunnelman luojaksi 🙂

 87. 119

  Heidi K sanoo

  Voi iik miten ihana arvonta! Nyt jos koskaan toivon onnettaren suosivan 🙂 Iittalan tuotteet on ihan lemppareita ja noista huolisin kotiini ihan minkä vaan, mutta kyllä edelleen suurin mun ihastuksen kohde on Leimu-valaisin, jolle olisikin jo oiva paikka olohuoneen tason päällä. Aitio-hyllyllekin löytyisi kyllä paikka keittiöstä ja Kuukuna-valaisin sopisi meidän makuuhuoneeseen täydellisesti ja—ja—
  Olet muuten Suvi tosi taitava stailaamaan, ihania stailauksia olet tuotteilla tehnyt.

 88. 120

  sanoo

  Sinulla on erittäin mukava talo! Rakastan Vakka Storage Box, ne soveltuvat erittäin hyvin meidän olohuoneessa, tuovat mukavuutta. Olen myös rakastui Kerros Side Table, erittäin mukava ja kaunis!

 89. 121

  Ellu sanoo

  Huh mikä postaus, paljon kaikkea ihanaa! Meille sopis etenkin nuo valaisimet.

 90. 123

  nalle sanoo

  Vitriinirasia löytyy jo. Kuukuna valaisin sopisi juurikin kirjahyllyn päälle.

 91. 124

  Tiinak sanoo

  Nappula kynttilänjalat ovat minun lemppareita. Niitä voisi sijoittaa niin eteisen pöydälle, sohvapöydälle ja oikeastaan mihin vaan.

 92. 125

  Marika kumpulainen sanoo

  Aitio hyllyt haluasin joka huoneeseen! ;D aivan mieletön postaus! sulla on ihan mieletön silmä sisustaa eri tavoilla! <3

 93. 126

  Saia sanoo

  Huikea ja tasokas kirjoitus, kuvitus ja mitä ihania ideoita taas, nostan sulle hattua! Alkoi hymyilyttää, kun hoksin tässä, että tuo vaneriseinä oli jutun parasta antia, vaikkei ollut Iittalaa ollenkaan.. 🙂 Mutta, Iittalasta Leimu on mun suosikki ja eiköhän se pääsisi paraatipaikalle olkkariin..

 94. 128

  Jonna J sanoo

  Kuukuna valaisimet ovat niin upeat! Sopisi nykyisessä kodissa tvtason päälle. Jos voittaisin… Pistäisin nämä hetkeksi säilöön odottamaan ja avaisin jouluna, kun päästään muuttamaan uuteen omakotitaloomme <3

 95. 129

  Emilia sanoo

  Aitio hyllyt ovat aivan mahtavia ja sopisivat meillä joko keittiöön tai työpisteeseen. Myös ihana harmaa Leimu sopisi kotiimme täydellisesti. Voi kunpa kerrankin voittaisin!

 96. 130

  Immi sanoo

  Kaikki uutuudet aivan ihania, mutta eniten haluaisin juuri nyt kerroshyllyn, jonka sijoittaisin keittiön pitkälle työpöydälle.

 97. 131

  Riitta sanoo

  Aitio-hylly sopisi keittiön tummalle kivitasolle ja harmaa Leimu-valaisin olohuoneen kaapin päälle tunnelmaa tuomaan.

 98. 132

  Annika sanoo

  Harmaa leimuvalaisin sopisi täydellisesti meidän olohuoneen tasolle – niin ihana!
  Mieletön postaus, paljon hyviä ideoita!

 99. 133

  Päivi sanoo

  Leimu valaisin ja kyntteliköt sopivat täydellisesti kotiimme olohuoneeseen. Ihania tuotteita syysvärein ja todella hyvä kirjoitus tuotteista. Täytyy laittaa osa omalle hankintalistalle, jos jouluna olisivat esillä.

 100. 134

  sanoo

  Aivan upeita kuvia ja niin paljon eri käyttötarkoituksia olit keksinyt tuotteille. Upea postaus.
  Minä valitsen aitio-hyllyt pian valmistuvaan työhuoneeseen.
  Täytyypä nuo vakatkin kyllä pistää ostoslistalle.

 101. 135

  Tiina sanoo

  Olemme juuri etsimässä uutta kotia, saisin Iittalat varmasti sopimaan kivasti uuteen paikkaan ja niiden ympärille rakennettua viihtyisät oltavat 🙂

 102. 136

  elluu sanoo

  meille sopisi oikeastaan kaikki 😀 mutta harmaa leimu lamppu olisi nappi valinta olkkariin 🙂 keltaiset nappulat taas sopisivat keittiönpöydälle mustien ja valkoisten nappuloiden kaveriksi kun keltaista on meillä muutenkin. 🙂 mtuta kaikki uutuudet on ihania! 🙂

 103. 137

  Pipsa sanoo

  Harmaa Leimu löytäisi tiensä eteiseemme! Valaisin sopisi loistavasti väreiltään teräksiseen eteiseen luomaan tunnelmaa.

 104. 138

  Voipulla sanoo

  Itselleni en edes osaisi valita vain yhtä tuotetta, mutta vastaankin nyt vähän erilailla. Tiedän äitini haaveilleen ikkunalaudalle Kuukunasta. Sitä ei tässä välissä ole ollut tuotannossa, joten korviketta haettiin kovalla työllä. Nyt saa kuitenkin taas sitä varsinaista Kuukunaakin ja äidille soisin sellaisen. 🙂

 105. 139

  Sari sanoo

  Kaikki Iittalan syysuutuudet ovat ihania, mutta kyllä ehdottomasti Aitio-hyllyt ja -säilyttimet löytäisivät paikkansa meidän keittiöstä, eteisestä, kylppäristä… you name it.

 106. 140

  Mervi sanoo

  Niin ihania kaikki uutuudet! Upea harmaa leimuvalaisin sopisi täydellisesti meidän olohuoneen.

 107. 141

  Jasu sanoo

  Upeita tuotteita ja kauniita kuvia, kiitos Suville 🙂
  Valitsisin harmaan Leimu-valaisimen, jonka alle muutama Vakka. Olohuoneeseen, sohvan viereen, ihan must!

 108. 142

  Taru sanoo

  Aitio-hyllyt sopisivat meidän keittiöön.
  ja tuo Leimu-valaisin on aivan ihana!

 109. 143

  Anna K sanoo

  Ihanan paljon ideoita Iittalan uutuuksien käyttöön kauniissa kodissanne!

  Suosikkini on harmaa Leimu -valaisin, joka näyttäisi sopivan vaikka minne. Itse laittaisin sen joko työpöydän päälle tai olohuoneen lipaston päälle.

 110. 144

  Laura sanoo

  Liika vaikea kysymys, kaikki ovat ihania! Ainakin nuo Aitiot ja Vitriinit sopisivat keittiöömme täydellisesti! Pienen vitriinin haluaisin ehdottomasti sormisuolalle, joka on tällä hetkellä Marimekon LASTEN astiassa, kun en ole vielä parempaa saanut hommattua 🙂

 111. 145

  HK sanoo

  Uudessa kodissa olisi tilaa vaikka kaikille uutuuksille, mutta tarvetta on erityisesti ihanille valaisimille. Leimu olisi ihana takan vieressä. Hyllyt tulevat kotiutumaan keittiöön <3

 112. 146

  Iida sanoo

  Voisin ottaa ihan minkä vaan Iittalan uutuuksista, mutta eniten tarvitsisin valaisimen ja Iittalan Leimu olisi täydellinen kotiini.

 113. 148

  sanoo

  Ehdottomasti LEIMU! Niitä voisi olla useampikin (tietysti!), mutta ensimmäisenä se voisi muuttaa tähän työpöydälleni, jossa vietän huomattavan paljon aikaa, ja jossa minulla siten olisi mahdollisuus katsella sitä kaikkein eniten!

 114. 149

  Emmi sanoo

  Tällä hetkellä kiikarissa ovat aitio-hyllyt keittiöön! Niihin saisi mukavasti esille keittokirjat sekä kauniit pienesineet tuomaan väriä keittiön ilmeeseen! 🙂

 115. 151

  Nina sanoo

  Mikä ihana postaus! Meille ottaisin ehdottomasti harmaan Leimun. Ikkunalaudalla se loisi tunnelmaa sekä olohuoneeseen että kadulla kulkijoille. Myös tuo pyöreä Vitriini houkuttelee…

  • 151.1

   Suvi sanoo

   Vakka-sarja on upea! Pääsemme ensi viikolla muuttamaan uuteen kotiimme vihdoin ja säilyttimiä tarvisi mm.työhuoneeseen!

 116. 152

  laurav sanoo

  Kiinnostuin Aitio-hyllyistä heti kun mainitsit ne aikoinaan blogissasi ja niitä haaveilen keittiöön, sekä lastenhuoneeseen pikku askartelijoiden iloksi.

 117. 154

  HannaKoo sanoo

  Iittalan uutuudet ovat jälleen kerran kaikki upeita, mutta ehdoton ykkönen on mielestäni nappula-kynttelikkö! Se olisi pakko saada kotiimme, keittiön pöydälle katseenvangitsijaksi!

 118. 155

  Tiina sanoo

  Todella kivoja uutuuksia kaikki. Aitioille löytyisi paikka keittiöstä tai työhuoneesta, Leimu-valaisin pääsisi olohuoneeseen paraatipaikalle tuomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

 119. 156

  Elina sanoo

  Keltaiset Nappula-kynttilänjalat olisivat niin sopivat valkoiselle tv-tasollemme, juuri sopiva piristys olohuoneeseen! Kerros-hyllylle olisi myös käyttöä keittiössä, laittaisin siihen tee-tarvikkeita ja muutamat arjessa usein käytetyt kauniit mukit 🙂

 120. 157

  Inna sanoo

  pyöreä, kirkas vitriini- säilytysastia keittiön saarekkeelle sipuleille tai hedelmille olisi must.

 121. 158

  -A- sanoo

  Ihania uusia Iittaloita ja upeasti esitelty ne! 🙂 Tuo harmaa Leimu-valaisin olisi kyllä ihan ehdoton meille, joko makuuhuoneen lipaston päälle tai eteisaulaan. Ja ihania nuo pyöreät vitriinit, niitä pakko myös saada heti pari. 🙂 Ja nappula-kokoelmasta olen haaveillut ja nyt kun on uusi pöytäkin hankittuna olkkariin, niin siihen sopisi oikein hyvin.

 122. 159

  Päivi sanoo

  Kaikki Iittalat ihastuttavat 🙂 olohuoneemme kaipaa lisävaloa joten Leimu-valaisimen ottaisin heti ja uutena harmaan sävyisenä!

 123. 160

  Lisebet sanoo

  Vakka-laatikot sopisivat täydellisesti meidän yöpöydiksi ja kätkisivät lehtipinot sisäänsä.

 124. 164

  Suvi L. sanoo

  Noista uutuuksista on kyllä tosi paha valita, kun moni meille sopisi ja oikeasti olisi tarvettakin. Keittiöremppa on kesken, mutta nuo Aitio-hyllyt ovat juuri passeleita kaikkien purkkien ja kapustojen säilyttämiseen, jotka haluaa pitää käden ulottuvilla eikä kaapin perukoilla. Valkoisia muutama ja piristykseksi keltaisia, sellaiset sopisi meidän 50-luvun keittiön tyyliin 🙂 Myös Leimu-valaisin olisi täydellinen harmaasävyiseen olkkariimme ja Kerros-tarjotin sopisi yleiskäyttöön niin köökiin, olkkariin kuin toimistohuoneeseenkin 🙂

 125. 165

  Mehmu sanoo

  Leimu valaisimet sopisivat täydellisesti meidän makkarin yöpöydille, myös uudet vitriinit olivat ihania!

 126. 166

  Mari sanoo

  Leimu valaisin on niin hieno! Kivoja uutuksia myös muut.Sinä se oot taitava sisustaja. Mukava lukea blogiasi. 🙂

 127. 167

  Mirka sanoo

  Oi kauniita tuotteita <3 Juniorimme pienet lelut siirtäisin mielellään olohuoneen lattialtamme tuollaisiin Vakka -laatikoihin.

 128. 168

  Giuli sanoo

  Aitio-hyllyt, aivan ihanat! Niille olisikin käyttöä monessa huoneessa. Ja tietenkin keltainen nappula tuomaan väriä valkoisten nappuloiden kaveriksi:)

 129. 170

  MariKo sanoo

  Kuukunavalaisin sopisi meillä eteisen lipaston päälle. Eteinen kaipaa lisävaloa, ja Kuukuna olisi siihen tarkoitukseen todella hyvä.

 130. 171

  Nimetön sanoo

  Upea harmaa Leimu -valaisin sopisi täydellisesti talvella valmistuvan kotimme olohuoneeseen 🙂

 131. 172

  sannami sanoo

  Pinoaisin Vakka säilyttimiä yöpöydiksi, sillä olemme etsineet pitkään uusia yöpöytiä. Myöhemmin säilyttimiä voisi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen!

 132. 173

  Saara sanoo

  Aitio-hylly ehdottomasti. Se sopisi mihin vaan. Mikäli matsku kestää, niin shampootelineeksi voisi olla aika passeli.

 133. 174

  Niina sanoo

  Arvonnassa mukana! Aitio-hyllyt ja Vakka-laatikot sopisivat hyvin meidän kotiin. Sijoittaisin niitä sekä työ- että lasten huoneisiin, jossa paljon tarvetta säilytysratkaisuille. Upeita tuotteita kyllä kaikki, kelpaisivat kyllä jokainen :).

 134. 175

  Elliina sanoo

  Jes, nyt sain inspiraation Aitio-hyllyjen käytöstä ihan vain keittiön pöydällä. Ei tarvitse ruuvata mihinkään 🙂 Sellaisia meille siis!

 135. 176

  Tiina sanoo

  Toi vanerilevy on tosi hyvä keksintö! Pitääpä viritellä sellainen, kun ei viitsi vuokrakämpän seiniä ihan täyteen ruuvata eri kokeiluja 🙂 Mutta näistä Iittalan uutuuksista kaikki ottaisin ja paikkoja löytyisi mihin vaan, mutta eniten sykähdin Kuukunalle, joka menisi tulevaan vauvan huoneeseen. Se olis just sopivan lempeä sinne <3

 136. 177

  Merja sanoo

  Olen todella intona valaisimiin, joten harmaa Leimu löytäisi paikkansa olohuoneesta. Kuukuna olisi täydellinen pianon päällä musiikkihuoneessa.

 137. 179

  Anneli sanoo

  Nappula-kynttelikkö ois unelma ja siitä jo haaveilinkin olohuoneen lipaston päälle.

 138. 181

  Maria Giers sanoo

  Iittalan uutuudet on aivan mahtavia! Itse haluaisin sijoittaa keittiöömme tuollaisia Aitio- hyllyjä. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

 139. 182

  Johanna sanoo

  Voi miten upea arvonta! Nappula-kynttelikkö olisi aivan ihastuttava olohuoneen vitriinin päälle, samoin pikku-Nappulat, Kuukuna-valaisin ja ja ja. 🙂
  – Jonttu –

 140. 183

  pikku-iia sanoo

  Olisi ihana antaa appivanhemmille kunnon joululahja, kiitoksena kaikesta avusta. Heille sopisi kuukuna tai vakka laatikot parhaiten.

 141. 184

  Johanna sanoo

  Uudet pyöreät vitriini rasiat ovat ihania. Laittaisin yöpöydälle tai keittiöön tarjoiluastiaksi.

 142. 185

  KatjaP sanoo

  Leimu valaisin on aivan ihana ja varsinkin tässä harmaassa sävyssä. Voisin sijoittaa sen useaankin paikkaan kodissamme, mutta ehkä valitsisin sille paikaksi aulan. Siinä sitä saisi ihastella aina kotiin saapuessa.

 143. 186

  Salla sanoo

  Vakka- laatikot sijoittuisivat olohuoneessa puisen senkin lähettyville kauniisti ja olisivat oiva ratkaisu sivupöydän paikalle. Nappula- kynttiläjalat viimeistelisivät tämän mielikuvani kauniista ja toimivasta olohuoneesta.

 144. 187

  Jutta sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin on niin hieno! Sopisi makuuhuoneemme lipaston päälle.

 145. 188

  K sanoo

  Kaikki tuotteet ovat ihania. Suosikiksi nousee kuitenkin harmaa Leimu -valaisin.

 146. 189

  Sohvi! sanoo

  Kyllä tuo harmaa Leimu vie voiton! Se pääsisi olohuoneeseemme tuomaan lämpöä syysiltoihin <3 Ihastuin myös tuohon uuteen Kuukuna-valaisimeen, se näytti hyvältä kirjahyllyssä!

 147. 190

  Anna sanoo

  Aitio-hyllyjä sijottaisin keittiöön ja Leimu-valaisin sopisi olohuoneeseen tunnelmaa luomaan.

 148. 191

  laurar sanoo

  oij, hyvältä näyttää. tuo vanerilevyidea pitääkin pitää mielessä.
  lahjakortin tuhlaisin harmaaseen Leimuun tai Lantern-valaisimeen, Vakkoihin ja Meno-kassiakin olen ihastellut.

 149. 194

  jenni sanoo

  Ihania ja kivoja käyttötarkoituksia olet keksinyt! Meillä sijoittaisin Vakka-laatikoita pieneen eteiseemme, saisi kätevästi piiloon kaikkea pientä ja myös tarpeellista laskutilaa 🙂

 150. 195

  Viola sanoo

  Olet luonut taas aivan mahtavan postauksen 🙂 Harmaa Leimu-valaisin olisi minun suosikkini. Sille olisi paikka makuuhuoneeseen tai kirjastotilaan.

 151. 196

  Miiuska sanoo

  Tosi hieno postaus Suvi! Ei ollut varmaan ihan pieni homma.

  Tuo Kuukuna-valaisin on aivan ihana ja sopisi olohuoneeseen tv-tasolle kuin nyrkki silmään 🙂

 152. 197

  sanoo

  Yksi harmaa Leimu meille – kiitos! Se kävisi minne vain, mutta asettaisin sen paraatipaikalle olohuoneen senkin päälle.

 153. 198

  ulriikka sanoo

  Ompas vaikea valita yksi, mutta päädyn ihanaan Leimu-valaisimeen, jonka asettaisin olohuoneen nurkkaan pienelle pöydälle.

 154. 199

  anskuk sanoo

  Voisin ottaa kaikki Iittalan uutuudet, kyllä niille paikka löytyisi. 🙂 Mutta jos saisin valita niin ensimmäisenä ottaisin keltaisen Nappulan ja harmaan Leimun. Molemmat sopisivat meidän olohuoneeseen täydellisesti.

 155. 200

  Elisa sanoo

  Meidän keittiö tarvitsisi seinälleen kaksi valkoista Aitio-hyllyä. Lisäksi ihastuin kauniisiin, pyöreisiin Vitriini-rasioihin.

 156. 201

  Pauliina sanoo

  Ihania tuotteita! Haluaisin kotiin tuon harmaan Leimun, sijoittaisin sen olohuoneeseen!

 157. 203

  Hanna sanoo

  Kaikki uutuudet voisin sijoittaa kotiini! Kerros hylly on kyllä tosi kaunis, sitä käyttäisin tarjoiluissa ja astioiden säilytyksessä 🙂

 158. 204

  Sanna sanoo

  Kyllä kelpuuttaisin nuo Aitio-hyllyt milloin tahansa kotiini! Toisivat juuri tarvittavan määrän lisää säilytystilaa pienelle työpisteelleni. Tykästyin muuten kovasti tuohon vanerilevy-ideaan, saattaa lähteä täälläkin toteutukseen 🙂

 159. 206

  Marika sanoo

  Varmasti kaikki sopisivat! Mutta jos yksi pitää valita, se olisi tuo harmaa Leimu-valaisin.

 160. 208

  jenni sanoo

  Vau, mikä palkinto! 🙂 Meidän keittiön seinälle sopisi upeasti Aitio hylly(sarja), johon laittaisin jotain kaunista esille 🙂

 161. 209

  Emily sanoo

  Ottaisin mielelläni nuo kaikki, mutta erityisesti harmaa Leimu sopisi täydellisesti olohuoneen tasollemme!

 162. 210

  Marjo sanoo

  Keltainen Aitio keittiöön ja Leimu valaisin sopisi mihin tahansa, mutta parhaiten ehkä eteiseen ilahduttamaan kotiin tullessa ja ohi kulkiessa…

 163. 212

  SatuR sanoo

  Harmaasta Leimu-valaisimesta haaveilen nyt vieläkin enemmän näiden kuvien jälkeen! Se löytäisi paikkansa varmaankin olohuoneesta..

 164. 213

  tiitu sanoo

  Ai,nuo pikku hyllyt olis ihanat just keittiöön!!!ja vitriini rasiat tarpeellisia pikkutavaralle!!!ja kuukuna-valaisin olohuoneen tasolle!!! Ja,ja,ja… 😀 tiitu

 165. 215

  Emmi sanoo

  Olen jo jonkin aikaa seuraillut kivaa blogiasi.
  Iittalan tuotteista ensimmäisenä kotiuttaisin kuukuna valaisimen olohuoneen pöydälle tunnelmaa luomaan.

 166. 216

  Puuraitti sanoo

  Hienoa Iittala! Näistä uutuuksista Aitio-hyllyt/lokerot kiinnostavat eniten. Lisäksi Vakka-laatikoista ole haaveillut jo pidempään.

 167. 217

  Tiina sanoo

  Haaveilen useammastakin Aitio-hyllystä. Keittiöön tulisi leveää versiota vaneritasolla mukeja varten, samoin pienempiä ainakin valkoisena ja harmaana. Olohuoneen tv-tason päälle asettaisin uuden Nappulakynttelikön. Vielä kiinnostaisi kokeilla Kerroshyllyä keittiön tasolle. Siihen mahtuisivat kätevästi öljypullot ja yrttejä.

 168. 218

  Jane sanoo

  Voi miten hurja määrä ihania kuvia! Mikäli arpaonni osuis kohdalle, meille kotiin tulisi Leimu-valaisin ja Aitio-hyllyjä. Ehkä myös Vakkoja.

 169. 219

  Empula sanoo

  Kaikki esittelyssä olleet tuotteet saisivat meiltä kodin. Harmaa Leimu on suosikkini, mutta tällä hetkellä olisi ihan oikea tarve noille Aitio-hyllyille: eteiseen avaimille ja muulle pikkusälälle ja makuuhuoneeseen tabletille ja kirjalle.

 170. 221

  Sari V. sanoo

  Harmaa Leimu on ehdoton suosikkini, se pääsisi olohuoneesemme antamaan tunnelmaa <3

 171. 222

  Jaana sanoo

  Aitio-hylly(t) ovat ostoslistalla työhuonetta varten, ne ovat siis ykkössuosikit! Täytyy kuitenkin todeta, että kaikki uutuustuotteet ovat tosi herkullisia ja sopisivat meidän kodissa moneen eri tilaan ja käyttötarkoitukseen. Upeaa ja onnistunutta designia!

 172. 223

  JohannaT sanoo

  Tuo harmaa Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini, sopisi meillä mihin huoneeseen tahansa.

 173. 224

  Sari H sanoo

  Aitio-hylly, varsinkin keltainen, piristäisi meillä uutta musta-valkoista keittiötä

 174. 225

  Saagasofia sanoo

  Oih, ihan mielettömän kivasti olet stailannut uudet Iittalan tuotteet! Kiva nähdä vähän erilaisissa asetteluissa näitä, saa itsekkin uusia ideoita 🙂 Itseäni uutuuksista sykähdyttää ehdottomasti eniten tuo harmaa Leimu-valaisin sekä Nappula-kynttelikkö (on ehkä ihan must have!!)! Näistä Nappulan laittaisin koristamaan ruokapöytäämme ja Leimu taas pääsisi makuuhuoneen ikkunalaudalle valaisemaan syysiltoja! 🙂

 175. 226

  Tiina sanoo

  Ihana postaus, kiitos sinulle! Ottaisin ihan minkä vain Iittalan uutuuksista, mutta ehkä tuo harmaa Leimu-valaisin olisi sellainen, joka olisi esillä vuodenajasta riippumatta.

 176. 227

  Nina sanoo

  Harmaa leimu-valaisi sopisi sekä värinsä, muotoilunsa että kokonsa puolesti täydellisesti olohuoneeseemme tv-tason päälle.

 177. 228

  Lilli sanoo

  Kuukuna-valaisimet näyttäväisivät hyvältä meidän olkkarissa! Eikä tuo Leimukaan hullumpi olisi! 🙂

 178. 229

  susannaS sanoo

  Hei ja aivan ihana postaus. Sisustushammasta alkoi kolottaa oikein olan takaa. Aivan lemppariksi osui nuo uutukaiset keltaiset nappula kynttilänjalat jotka sopisi mihin vuodenaikaan tahansa pienellä ripauksella kivituikkua tai muuta. Ne voisin sijoittaa parvekkeen pöydälle syysiltana tai sohvapöydälle.hanaa syksyä ja ihanan inspiroiva blogi sinulla t.susannaS

 179. 230

  Emmi sanoo

  Harmaa Leimu on kaunis, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen se sopisi loistavasti!

 180. 231

  Ella sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin ehdottomasti makuuhuoneeseen.. 🙂 toisella viikolla olohuoneeseen ja kolmannella eteiseen… vaihtelu virkistää eli melkeinpä mihin vain!

 181. 232

  sanoo

  Voi apua! Enhän minä nyt yhtä vain osaa valita. Hirmuinen Iittala-fani kun olen.
  Kuukuna valaisin on kyllä kuitenkin vienyt sydämeni ja sen tahtoisin valaisemaan meidän kovassa remontoinnissa olevaan olohuoneeseen, joka siis kohta valmis 🙂

 182. 233

  Auringonkukka sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin sopisi täydellisesti olohuoneeseemme.
  Ihana arvonta!
  T. Auringonkukka

 183. 234

  Ulla sanoo

  Oi kun hienoja ja pitkä juttu! Mä haluaisin Harmaan Leimun yläkerran oleskeluolohuoneen tv-tasolle! Lisäksi noita Vakka säilyttimiä työhuoneeseen. Menis ne lastenhuoneisiinkin… Ja vielä vaikka niitä hyllyjä tai se kerroshylly… Kodinhoitohuoneen yksi seinä tarvitsisi niitä vielä, yrttihyllyksi!

 184. 236

  Eriika sanoo

  Ihania Iittalan tuotteita! Valitsisin harmaan leimun uuden kodin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseemme! Toivottavasti onni osuisi kohdalle:)

 185. 238

  Emma sanoo

  Aitio-hyllyt sopisivat meidän uuteen keittiöön, kunhan remontti valmistuu. Ihanalle Leimullekin varmaan löytyisi paikka. Tykkään tästä harmaasta tosi paljon. Siitä ruskeasta en oikein tykännyt.

 186. 239

  Linda sanoo

  Aitio-hyllyt sopisi meidän pieneen keittiöön ja Leimu- valaisin harmaana istuisi meidän olohuoneeseen täydellisesti 🙂

 187. 240

  Sally sanoo

  Olit nähnyt paljon vaivaa! Kaikki onnistuneita juttuja, monta hyvää lahjaideaa, kiitos siitä! Meille olohuoneeseen kunkku, harmaa Leimu

 188. 241

  Tarja sanoo

  Leimu-valaisin on upea ja säilytysongelmien ratkaisuun Vakka-laatikot olisivat mitä kauneimmat vaihtoehdot. Keltaiset nappulat taasen syksyn ihaniin kynttiläillallisiin.

 189. 242

  Mariluu sanoo

  Tämä on helppo. Kyllä harmaa Leimu vaan olisi upea juurikin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen tai eteiseen tai.. 🙂 t. Mariluu mariluu(at)gmail.com

 190. 244

  Tellu sanoo

  Se Leimu-valaisin huutaa tulla meidän työ/vierashuoneen hyllyn päälle harmaan kokonaisuuden jatkeeksi. Hienot olivat taas sinun somistukset ympäri talon upeilla Iittalan tuotteilla.

 191. 246

  Krista sanoo

  Kerrassaan ihania tuotteita!
  Leimu valaisin sopisi makuuhuoneeseen yöpöydälle tunnelmavaloksi!

 192. 247

  Anna sanoo

  Leimu- tai kuukuna-valaisin sopisi hyvin tyyliini. Etsimme uutta kotia, joten valaisimet pääsisivät sinne.

 193. 248

  sanoo

  Harmaa Leimu on klassikko jo syntyessään! Sijoittaisin isomman version meidän olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen tuomaan tunnelmaa.

 194. 249

  sanoo

  Vakkalaatikkot ja sijoittaisin ne eteiseen. Kaksikerroksinen tarjotin on myös upea ja harmaa leimu valaisin, jonka sijoittaisin olohuoneeseen.

 195. 250

  sanoo

  Upea postaus! Kiitos!

  Vaikea on valita. Olen aina haaveillut Lanternista se sopisi ihanasti olohuoneen tasolle. Kuukuna kävisi sekin hyvin olohuoneeseemme. Vakkojakin olen katsellut sillä silmällä. Harmaa Leimukin meille kävisi. Aitio keittiöön tai olohuoneeseen. Pyöreät vitriini kylpyhuoneeseen aiemmin hankittujen seuraksi, kunhan kylppäri on ensin remontoitu. Eli melkein mikä vaan sopisi meille, joten on mahdoton valita vain yhtä 🙂

  Ihanaa viikkoa!

 196. 252

  HAnna sanoo

  Harmaa Leimu valaisin ja Vakka säilytysrasiat upeita jotka sopisivat skandinaavistyylisesti sisustettuun kotiimme.
  Ihanaa kun jaksoit esitellä tuotteet upeassa kodissane. Aurinkoista syksyä!

 197. 255

  Essi sanoo

  Olen jo kauan etsinyt hyvää valaisinta lipastomme päälle ja tuo harmaa leimu-valaisin olisi siihen juuri sopiva! Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

 198. 256

  Kirsi Koo sanoo

  Upea tuote-esittely -postaus!! Pidän harmaasta Leimu-valaisimesta. 🙂 Toivon arpaonnea..

 199. 257

  Laura sanoo

  Aitio-hyllyjä laittaisin keittiöön tai sängyn viereen seinälle kalastamaan puhelimia, latureita ym…

 200. 258

  sanoo

  Tarvitsen keittiöön lisähyllyn vadeille ja laakeille salaattilautasille.
  Kerros-pöytähylly olisi ratkaisu tähän pulmaan.

 201. 259

  mimmi sanoo

  Meillä mahtuisi ja sopisi nuo kaikki ihanuudet!
  Jos jotakin olisi erityisesti mainittava, niin Aitio-hyllyt keittiöön ja Kuukuna-valaisin omaan makuuhuoneeseeni 🙂
  Ihastuttavia kuvia Suvi!

 202. 260

  SatuK84 sanoo

  Noista Iittalan tuotteista meille kävisi vaikka kaikki!! Erityisesti tällä kertaa ihastuin harmaaseen Leimu valaisimeen! Sen lisäksi nuo pyöreät vitriinit löytäisivät heti paikkansa meiltä 🙂

 203. 262

  satu j. sanoo

  Kerros ehdottomasti. Tällä hetkellä omistan niin pienen keittön ja lisätila tasolle olisi rittäin tervetullut 🙂

 204. 263

  Anna sanoo

  Kauniita asetelmia! Tuo uusi valkoinen Nappula-kynttelikkö on upea, sen tahtoisin olohuoneeseemme talven hämärää valaisemaan.

 205. 264

  Hillariina sanoo

  Keltainen Nappula olisi nappivalinta sohvapöydälle ja pyöreä vitriini keittiöön esim. hedelmille.

 206. 265

  Pia sanoo

  Keittiööni kävisi mainiosti muutama aitio ja kerrospöytä-hylly, ja varsin mukavan näköiset myös nuo uudet pyöreät vitriinit.

 207. 266

  Hanna R. sanoo

  Meille sopisivat Aitio-hyllyt keittiönpöydän päähän. Pari keltaista Nappula-kynttilänjalkaa piristykseksi ja Kuukuna-valaisin vielä olohuoneen tasolle.

 208. 267

  Minna P sanoo

  Minä tykästyin Aitio-laatikoihin. Niillä saisi keittiön tavarat järjestykseen. Lisäksi ovat hyvännäköisiä ja -varisiä. Mukana mahtavassa arvonnassa!

 209. 268

  Suvi L sanoo

  Huh hei mikä arvonta 🙂 Aitio-hyllyt laittaisin eteiseen, jonne heti kotiin tullessa voisi jättää avaimet ja puhelimen. Vakka-laatikoillekin löytyisi tässä huushollissa jos jonkinlaista täyttöä.

 210. 269

  Hanna sanoo

  Rakennamme juuri omakotitaloa ja Kerros-tasolle sekä pitkille vaneripohjaisille Aitioille on jo paikatkin mietitty 🙂

 211. 270

  Tuija sanoo

  Vitriinirasiat ja keltainen kynttilänjalka löytäisivät ainakin oman paikkansa meiltä.

 212. 271

  Outi sanoo

  Tästä postauksesta innostuin Aitio-hyllyistä! Toisivat kodikkuutta keittiöön, kuten sanoit. Meillä on myös kapea seinä keittiössä, joten niille olisi jo paikkakin

 213. 274

  Marianne sanoo

  Erityishuokailua ja ihastelua meillä saa aikaan nappula kynttilän jalat ja uusi kynttelikkö, vakka laatikot sekä nuo uudet hyllyt seinälle (jotka olit laittanut vanerilevyyn kiinni). Hyllyt tulisivat keittiöön paraatipaikalle ja muut mainitsemani tavarat olohuoneeseen tunnelmaa luomaan. Iittalalta on tullut tänävuonna hurjan paljon tuotteita jotka iskee ja kovaa minun sisustusmakuuni 🙂

 214. 275

  Tintsuli sanoo

  Kaikki tuotteet ovat kivoja, mutta tällä hetkellä minulla on menossa keltainen kausi, joten sen vuoksi keltaiset Nappulat näyttävät erityisen hyviltä 🙂

 215. 276

  Heidi sanoo

  Leimu tai Lantern valaisin, kelpuuttaisin kummankin meille. Sohvan taakse olen suunnitellut paikkaa valaisimelle. Iittalalta löytyy kyllä paljon kaikkea muutakin ihanaa, tulisi pitkä lista jos kaikki tähän listataan. 🙂

 216. 278

  Annaleena sanoo

  Kaikkihan nuo ottaisi mielellään ja sijoittelisi ympäri taloa.. mutta tuo Leimu valaisin on vienyt sydämeni. Olen siitä haaveillut jo aikani.. Se saisi kunniapaikan olohuoneestamme.

 217. 279

  suna sanoo

  Olipa uskomattoman kauniit kuvat ja monipuolinen esittely tuotteille. Kuukuna-lamppu on esteettisesti niin kiehtova ja monikäyttöinen. Siitä tulee jostain syystä mieleen Muumilaakson taikatalvi, jotain kutkuttavaa siinä on. Laittaisin sen vanhan kivitalon ikkunalaudalle tuomaan hehkua.

 218. 281

  sanoo

  Meillä on rakenteillaan omakotitalo ja Leimu-valaisin sopisi uuteen olohuoneeseen niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan! Kieltämättä näistä tuotteista voisin kotiuttaa meille kaikki, niin ihania ovat. Pakko mennä jonnekkin kauppaan näitä hipelöimään 🙂

  Hienon postauksen olet jaksanut tehdä! Kiva, kun lukijoiden eteen nähdään vaivaa 🙂

 219. 282

  Oona sanoo

  Ihana postaus! Pyöreät vitriini -rasiat ehdottomasti, paikka niille löytyisi keittiön tasolta.

 220. 283

  Sanneli sanoo

  Kuukuna-valaisin sopisi lämmittämään ja valaisemaan syysiltoja parvelle, jota käytämme kirjastona. Ihania uutuuksia!

 221. 286

  Marja sanoo

  Kaikki tuotteet ovat todella hienoja mutta Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini!Sijoittaisin sen olkkariin aitiopaikalle!

 222. 287

  Piiku sanoo

  Harmaan Leimun valossa olisi mukava tunnelmoida syysiltoina vaikka olohuoneessa…

 223. 288

  tii sanoo

  mä tykkään likimain kaikesta mitä iittala tekee. just nyt himoitsen valkoisia aitiohyllyjä tuomaan selkeyttä keittiööni.

 224. 289

  Lisa sanoo

  Olipa hieno postaus! Harmaa Leimu valaisin sopisi olohuoneeseeni, mutta kyllä minäkin mielelläni voisin ottaa kaikki nuo ihanuudet jos se vain olisi mahdollista….

 225. 290

  Johanna R. sanoo

  Valkoisia Nappuloita ja Kuukunoita olisi ihana sovitella vaikka minne. Tuskin osaisin päättääkään!!

 226. 292

  Katariina sanoo

  Ohhoh, melkoinen arvonta! Eniten miellyttää harmaa Leimu-valaisin, jonka sijoittain olohuoneen tv-tasolle.

 227. 293

  maja sanoo

  Nyt täytyy lähtettää maailmankaikkeudelle kaino pyyntä, josko onni kerrankin potkaisisi.. Ja nuo Aitio-hyllyt olen ajatellut kotiuttaa keittiöön!

 228. 294

  Tuuli sanoo

  Näkisin mielelläni Leimun olohuoneessa antamassa valoa syksyisiin iltoihin.

 229. 296

  MH sanoo

  Leimu- ja Kuukuna- valaisimet sopisivat asuntoni ikkunalaudalle täydellisesti 🙂

 230. 297

  Jonna sanoo

  Aitio-hyllyt ovat kivat, ja kuukuna toisi kivasti valoa tv-tasolle. Hyvä postaus!

 231. 299

  Anne sanoo

  Ihana arvonta! Harmaa Leimu-valaisin näyttäisi niin ihanalta alakerran makuhuoneessa valkoisella sivupöydällä. Nappulat sopisivat olohuoneen pöydälle tuomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin ja valkoiset aitohyllyt sopisivat keittiön harmaalle seinälle.

 232. 300

  Jaana sanoo

  Harmaa Leimu valaisin. Niin ihana! Sopisi vierashuoneen lipaston päälle, olohuoneeseen tason päälle, yöpöydälle…. Minne vain! Varmaankin vaihtelisinkin valaisimen paikkaa mutta ensimmäisenä se pääsisi työhuoneeseen.

 233. 301

  Marimekko sanoo

  Makuuhuoneemme tulee tässä pian saamaan uuden tapetin ja muuta uutta ilmettä. Uudistetun makkarin värimaailmaan ja tyyliin sopisi kaikki nuo esittelemäsi tuotteet, mutta harmaa Leimu-valaisin olisi se kaipaamani tunnelman luoja..

 234. 302

  LottaM sanoo

  Aitio ja vakka, molemmille löytyisi kotoa runsaasti paikkoja. Olohuoneeseen tarvittaisiin lisää säilytystilaa ja laskutasoa, ja tähän vakka sopisi täydellisesti. Leimun voisin kanssa ottaa, ja paljon nappuloita jajaja…. 🙂 Jospa mä vaikka nyt voittaisin 🙂

 235. 304

  hukka sanoo

  Ehdottomasti keltaiset Nappulat ottaisin ja sijoittaisin keittiön hyllyille. 🙂 Myös Leimu-valaisin on upea, sille löytyisi ehdoton aitiopaikka olohuoneesta, keskeltä huonetta syksyn iltoja valaisemaan!

 236. 305

  Kielo sanoo

  Leimu -valaisin ottaisin ja sijoittaisin olohuoneeseen lipaston päälle mustien Nappuloiden kaveriksi.

 237. 308

  Sanna Hoo sanoo

  Valaisinfriikin valinta harmaan Leimun ja Kuukunan väillä on vaikea, ihanuuksia molemmat!

 238. 309

  Joanna sanoo

  Kuukuna-valaisin! Aivan ihana ja sopisi meidän tyhjälle olohuoneen hyllylle!

 239. 310

  Tiitu sanoo

  Harmaa Leimu ilman muuta mun kotiin. Keltainenkin nappula mustan ja valkoisten jokukkoon hyvin mahtuisi.

 240. 312

  Tanja sanoo

  Ihania tuotteita ja jos voitto osuisi kohdalle niin ehdottomasti Leimu lamppufriikille ja muutama Aitio keittiöön 🙂 Iittala on kivasti laajentanut sisustustuotevalikoimaansa !

 241. 313

  sanoo

  Ihania tuotteita ja hienoa Iittala! Toivoisi kovasti kotimaisen muotoilun pärjäävän, kun tanskalaiset ja ruotsalaiset porskuttaa niin kovaa…Vaikea olisi valita, mutta Leimu-valaisinta olen ihaillut viime syksystä asti, ja tuo harmaa on aivan ihana! Eiköhän sille löytyisi paikka jonkun lipaston tai hyllyn päältä tunnelmaa luomaan.:)

 242. 314

  Teresa sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin ja keltaiset Nappula-kynttilänjalat ainakin… Kaikki näytti upealta niin sun stailauksissa!

 243. 315

  päge sanoo

  Aivan ihana postaus! Saankohan mä enää silmiä kiinni, kun silmät lautasina katselin kauniita kuvia ja kauniita tuotteita! Vitriinit ovat tosi kauniita ja myös nuo nappulat. Vautsi vau! Mukana ehdottomasti arvonnassa. Kyllä suomalainen tuote on kaunis 😉

 244. 316

  Maarit sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin itselleni omaan makuuhuoneeseen, olen juuri sisustamassa makuuhuonetta uudelleen ja jotain puuttuu! Olisi todella tyylikäs valaisin!

 245. 317

  rva L sanoo

  Leimua ja Lantern-valaisinta olen katsellut jo vuoden sillä silmällä olohuoneen hyllyyn. Jompi kumpi noista on varmaan pakko kotiuttaa tänä talvena. Nappuloita voisin myös ottaa pari lisää:)

 246. 321

  Tintti sanoo

  Olen menettänyt sydämeni Leimulle ja siitä jo kauan haaveillut. Harmaa on vieläkin ihanampi. Sijoittaisin sen olohuoneeaeen tunnelmaa tuomaan.

 247. 323

  Suvi sanoo

  Vakka-laatikoita kaksi pinoon yöpöydiksi makuuhuoneeseen. Ollut jo pitkään tarkoitus toteuttaa.

 248. 324

  Niina H sanoo

  Minun valintani olisi Kuukuna-valaisin, tuomassa pehmeää hämyä kirjahyllyyn.

 249. 325

  ennu sanoo

  Eeikä!Apuaa valinnan vaikeus! Mahtavia juttuja, ottaisin kyllä kaikki ihan mielellää! Jos nyt yksi pitää valita niiin ehkäpä ottaisin pyöreän vitriinin olohuoneeseen naposteltavineen! Tai Leimu juurikin sängynpäädyn päälle..Tai nappuloita..Tai tai tai 😀 Nyt toivomaan arpaonnea!

 250. 330

  Olivia sanoo

  Kuukuna ihastuttaisi yhtenä viikkona olohuoneessa, seuraavalla viikolla se siirtyisi eteiseen, sitten makuuhuoneeseen…. Paikka löytyisi ihan varmasti.

 251. 332

  Minttu sanoo

  Ottaisin mielelläni kaiken… Mutta ihan kaikkein eniten haluaisin Vakka-laatikoita. Niin monikäyttöisiä ja tyylikkäitä.

 252. 334

  Annika sanoo

  Huokaus mikä postaus. Mulla on haussa ja toiveissa eteiseen vanhan antiikkikaapin päälle joku ajaton valaisin jonka valo olisi pehmeä. Lapset kulkevat siitä ohi yöllä vessaan ja toivoisin että valaisin voisi palaa myös yön yli tehden turvallisen olon vessareissulla. Kuukuna olis nappi siihen paikkaan!

 253. 335

  marjo sanoo

  Ihania nämä Iittalan uutuudet! Haaveilen Leimu- valaisimesta meidän kirjastohuoneeseen, pianon päälle. 🙂

 254. 336

  Satu sanoo

  Olipa hieno Iittala postaus, paljon olit nähnyt vaivaa. Upeita tuotteita! Minun mielestä harmaa Leimu-valaisin sopisi hienosti valkoiseen kotiini.

 255. 337

  Martina sanoo

  Ihania kaikki uutuudet.. Leimu-valaisimen sijoittaisin olohuoneen senkin päälle tai eteisen lipaston päälle. Vakka-laatikoille löytyisi helposti paikka kaikista huoneista.

 256. 338

  Tarja V. sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin sopisi meillä joko olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Voi, kun olisi arpaonnea 🙂

 257. 339

  Susu sanoo

  Mielessäni siintää muutto ulkomaille, ja lähtisin mielelläni maailmalle harmaa Leimu-valaisin kainalossa. 🙂

 258. 340

  Taru sanoo

  Aitio-hyllyt ovat jo suunnitelmissa, täydellinen ratkaisu keittiön pikkutavaroille! Alunperin löytyivätkin tämän blogin kautta.

 259. 341

  Johanna sanoo

  Iittalan kaikki uutuustuotteet ovat ihania! Suosikkejani ehdottomasti keltaiset Nappulat. Ne sopisi hyvin valkoisen ruokapöydän ja mustien pinnatuolien kanssa. Harmaa Leimu menisi yläkerran aulaan perintökaapin päälle. Kiva postaus ja arvonta!

 260. 342

  Hanna sanoo

  Ihanaa kun Leimu-valaisin on tullut kokonaan harmaana! Sen haluaisin ja se sopisi ihan minne vain kotiini! 🙂

 261. 344

  H sanoo

  Uskomattoman upea stailaus! Minä haaveilen Leimu-valaisimesta tuossa uudessa värissä sekä noista pienistä hyllyistä.

 262. 346

  Leila sanoo

  Harmaa ja valkoinen aitio sopisi keittiöömme, samoin kerrostarjotin olisi kiva

 263. 347

  Marjo sanoo

  Ihania kaikki!! Mutta harmaa Leimu ja keltaiset Nappulat ovat ne ykköset 🙂

 264. 348

  Marita Eriksson sanoo

  Hienoja! Meidän pikku kaksio ja pikku keittiö muuttuivat vielä pienemmiksi tammikuussa syntyneen pikku poikamme johdosta…;) Kerrospöytähylly toisi näppärästi ja tyylikkäästi lisä säilytystilaa keittiöön mm. vauvan ruokapurkkeja ja muita pikku kippoja varten, jotka ovat koko ajan käytössä 🙂

 265. 349

  Hannele sanoo

  Loimu valaisin sopisi erkkeri-ikkunallemme valaisemaan pimeneviä syysiltoja. Ja Nappula kynttelikkö istuisi ruokapöydällemme kuin nenä päähän. Myös keltaiset Nappula kynttilän jalat toisivat piristysruiskeen arjen harmauteen 🙂

 266. 350

  Charon sanoo

  Aitio-hyllyt ja pyöreät vitriinirasiat ovat minun suosikkejani uutuuksista. Rasiat sijoittaisin olohuoneen sohvapöydälle ja hyllyt löytäisivät paikkansa todennäköisesti työhuoneesta. Ihania!

 267. 351

  Tanja sanoo

  TAHDON LEIMUN!!! Lapsilleni olen jo vihjaissut, että äiti haluu Leimu-valaisimen, joulua odotellessa. (nyt sitä sitten saa aah harmaana)

 268. 352

  Maikki sanoo

  Oi, ihanasti esitelty Iittala-uutuuksia! Tästä postauksesta sai paljon ideoita oman kodin sisutamiseen ja Iittalan tuotteiden monipuoliseen hyödyntämiseen. Suurin haaveeni olisi harmaa Leimu-valaisin olohuoneessa, mutta tämä postauksen ansiosta innostuin myös Aitio-laatikosta keittiön tasolla.

 269. 353

  Suski sanoo

  Keltaiset nappulat sopisivat tänne niin hyvin <3 Myös vakkalaatikoille olisi käyttöä

 270. 357

  SHoo sanoo

  Harmaa leimu kävisi meidän takan vieressä olevalle tasolle. Kumpa voittaisin sen 🙂

 271. 358

  Anna N. sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin ehdottomasti! Sopisi olohuoneeseen täydellisesti. Kaikki tuotteet olet tuonut kauniisti esille!

 272. 360

  Satu sanoo

  Kuukuna valaisin vei sydämeni pehmeällä valollaan 🙂 meillä se pääsisi paraati paikalle olohuoneessa

 273. 362

  PiiaTuuli sanoo

  Kyllähän noista kelpaisi vaikka ja mitä! Mutta ensimmäisenä harmaa Leimu eteisen lipastolle, ja toisena Kuukuna makkarin lipastolle.

 274. 363

  ahle sanoo

  Huh kun huikea arvonta. Oma ykkössuosikkini on Vakka-vanerilaatikot. Sopisivat täydellisesti täydentämään 60-luvun talon puutteellisia säilytystiloja eteisessä..

 275. 364

  Heini sanoo

  Tämän postauksen eteen on täytynyt jo tosissaan nähdä vaivaa, ihania kuvia ja asetelmia 🙂 suosikkini taitaa olla upea Leimu, keksisin sille lukuisia paikkoja kotonani. Pyöreä suuri vitriini, aitio-hyllyt ja vakka-laatikot löytäisivät kyllä varmasti myös nopeasti paikkansa…

 276. 365

  piha sanoo

  Suosikkini on ehdottomasti harmaansävyinen Leimu-valaisin. Sille olisi meillä täydellinen paikka eteislipaston päällä.

 277. 366

  Titta sanoo

  Mahtavia uusia juttuja 🙂 Harmaa Leimu on kyllä todella upea. Myös Kuukuna-valaisimet näyttivät mukavilta. Uuden valaisimen sijoittaisin makuuhuoneeseen, joka tuleekin muuttumaan, kunhan uusi perheenjäsen saapuu maailmaan.

 278. 367

  sanoo

  Ihana arvonta!! Vitriinit pääsisivät järjestelemään koruja, kulmikkaita olen aiemmin miettinyt, kun niitä on paljon tässä tehtävässä näkynyt, mutta kyllä vain nuo pyöreät olisivat omempi juttu.

 279. 369

  A.M sanoo

  Kaikki tuotteet aivan ihania, mutta valitsisin harmaan leimu valaisimen olohuoneeseen 🙂

 280. 371

  Elsa K. sanoo

  Kyllä kelpaa taas haaveilla 😀 Leimu-fani olen ollut jo kauan, mutta kyllä tuo harmaa on mielestäni sitä kuparinväristä ajattomampi! Vakka-laatikot tulisivat myös hyötykäyttöön majoittamaan vieraspetivaatteita tai lankoja.

 281. 372

  marja sanoo

  Kaikille löytyisi varmasti käyttöä, mutta Aitio hyllyt ovat ihania ja moneen sopivia todellakin. Keittiöön laittaisin heti sellaisen….. Leimu valaisin ja Nappulat……

 282. 373

  jussi sanoo

  mie tykkään lampusta Kuukuna se tulis makkariin ja saattaisin jopa laittaa sen lasiterassillekin jos vaimon kaa päästään yhteis ymmärykseen ….

 283. 376

  Terhi sanoo

  Kaikki sopisivat meille tuomaan lisäilmettä sisustukseen. Eniten kuitenkin ihastuin Leimu valaisimeen! Se sopisi täydellisesti meidän olkkariin =). Pidetään meille peukkuja!!

 284. 377

  RT sanoo

  Aivan ihania syysuutuuksia! Täytyy sanoa, että ihastuin heti tuohon harmaaseen Leimu -valaisimeen. Se sopisi loistavasti meidän makuuhuoneemme leveälle ikkunalaudalle tunnelmavaloksi. Muotokieli on ihanan simppeli, todella tyylikäs.

 285. 378

  Mannu sanoo

  Tykkään kaikista, mutta jos vain yksi on valittava, se on Leimu-valaisin. Paikka löytyy mistä huoneesta tahansa, vierashuone tai olohuone esim.

 286. 382

  millamaaria sanoo

  Kerros-hylly olisi ihana, lisää tilaa järjestyksessä pikkupurnukoille ja leffaillan hyvät näppärästi mukaan sohvannurkkaan 🙂

 287. 383

  Anita sanoo

  Yksi on ehdottomasti ylitse muiden, harmaa Leimu-valaisin. Valaisin on niin kaunis, että joutuisin sitä varmasti kuljettamaan mukanani jokaiseen huoneeseen. Sopii jokapaikkaan. Iittala on onnistunut hienosti uudistamaan mallistoaan parin viimevuoden aikana.

 288. 385

  Ulla Häkkinen sanoo

  Ehdottomasti eri Aitio-tuotteet niin eteisiin, kylpyhuoneenseen kuin keittiöön. Ja se ihana Leimu! Ah!

 289. 386

  jennie sanoo

  Täytyy sanoa että voisin kuvitella kotiimme ihan jokaisen näistä! Mutta ehkäpä ihanin kaikista on tuo Kuukuna. Sijoittaisin sen olohuoneeseen syksyn iltoja valaisemaan.

 290. 387

  Sabina sanoo

  Olipa kiva ja idearikas postaus. Valinta on vaikea, mutta taidan kallistua Vakka-laatikoiden puoleen. Niille olisi kyllä käyttöä eteisessä, makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Myös Aitio-hyllyille löytyisi käyttöä.

 291. 390

  Anu sanoo

  Aitio-säilytyshyllyt sopisivat hienosti keittiön seinälle ja harmaa Leimu-valaisin olisi kaunis olohuoneen tasolla.

 292. 392

  elisa sanoo

  Ihastuttavia juttuja koko Iittalan sarja täynnä! mutta Leimu ja Vakka olisivat ainakin kärkikastissa..:)

 293. 393

  Terhi sanoo

  Ihanat Iittalat! Tyylikäs Kerros-hylly toisi kaivattua lisäsäilytystilaa keittiööni!

 294. 394

  Anja Saari sanoo

  Kuukuna sopisi täydellisesti eteisen lipaston päälle ja Leimu valaisin valkoisena takkahuoneesen. Iittalalla on kauniita tuotteita, meiltä löytyykin aika monta.

 295. 395

  Teija sanoo

  Voi ei, ihana arvonta. Haluaisin kaikki. 🙂 Harmaa Leimu- valaisin sopisi varmasti olohuoneeseen. Nappula kynttilänjalat taitavat mennä heti hankintaan. T. Teija

 296. 396

  Riitta sanoo

  Harmaa Leimu ja Kuukuna sopisivat molemmat ihanasti tuomaan tunnelmavaloa keittiöön. 🙂

 297. 397

  Anna sanoo

  Vakka on ehoton suosikki. Voisin ottaa vaikka koko rahalla säilyttimiä.
  Olohuoneeseen apupöydäksi, vierashuoneeseen yöpöydäksi tai vaikka omaan makkariin, eteiseen… joka paikkaan. Kyllä keltainen nappula, tai pino uusia astioitakin kävisi. 🙂
  Luulenpa, että aika nopeasti 600e olisi tuhlattu. 😀

 298. 398

  Meri sanoo

  Harmaa Leimu ja valkoinen Nappula-kynttelikkö olisivat täydellinen lisä meidän kotiin <3

 299. 402

  sanoo

  Kauniita tuoteuutuuksia Iittalalta. Itselleni ottaisin kaikkein mieluiten harmaan Leimu -valaisimen. Se on uskomattoman kaunis ja sopisi hienosti valkoisen tason päälle olohuoneeseemme. Toivottavasti onni potkii arvonnassa.

 300. 403

  Ava A sanoo

  Helpompi kysymys olisi mikä Iittalan uutuuksista ei sopisi kotiini. Harmaa Leimu kävisi valaisemaan eteisen pöytää, vakat yöpöydiksi, pyöreät vitriinit korurasioiksi, aitiot keittiöön öljyjen yms säilytykseen, jne. Jään siis toivomaan, että minua onnistaisi kerrankin arvonnassa!

 301. 404

  sanoo

  Uutuuksista eniten viehättävät isot pyöreät vitriinit. Käyttäisin niitä keittiössä ja olohuoneessa.Tykkään kovasti myös niistä pienistä, mutten keksi tarpeeksi järkevää käyttötarkoitusta niiden hankkimiseen 🙂

 302. 405

  Marjo sanoo

  Meille sopisi ehdottomasti tuo harmaa Leimu-valaisin makuuhuoneen valkoisen senkin päälle 🙂 Tai pari Vakka-laatikkoa sohvan viereen mm. piilottamaan keskeneräiset kutimet pieneltä, uteliaalta villakoiralta

 303. 407

  Anna Pietilä sanoo

  Todella kauniita ja raikkaita kuvia! Puhumattakaan kauniista syysuutuuksista, joista on todella vaikea tehdä päätös ja valinta. Aiemmin olisin valinnut kasan Nappula-kynttilänjalkoja, mutta nyt kallistun harmaaseen Leimuun. Niin upea! Meiltä se saisi paikan ison, tammisen telkkaritasomme päältä.

 304. 408

  NKL80 sanoo

  Sinäpä sen sanoit: ihana leimu, jonka sijoittaisin olohuoneeseen paraatipaikalle kaikkien ihailtavaksi.

 305. 410

  Heidi sanoo

  Iittala on ihana! Vakkalaatikoita yöpöydiksi, messingin värisiä Nappuloita jo olemassa olevien mustien seuraksi, niitä TARVITTAISIIN meille 😉

 306. 411

  Pauletta sanoo

  Oi, harmaata Leimua makuualkoviin ja Nappula-kynttelikkö kattauksia koristamaan. Rasioitakaan, pieniä tai isompia, ei ole koskaan liikaa…!

 307. 412

  Minnuli sanoo

  Aitiohyllyt ja harmaa leimuvalaisin on mun lempparit! Ihana postaus kauniista Iittalan uutuuksista 🙂

 308. 413

  Sanna sanoo

  Ihana postaus, niin nättejä stailauksia!

  Leimu-valaisin olisi hieno katseenvangitsija eteisen lipaston päälle.

 309. 415

  Jenny sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin sopisi täydellisesti minun kotiini. Se pääsisi olohuoneen ikkunanlaudan päälle, sopivasti sohvan vieressä jossa voisi sitten istua ja nauttia lampun syksyisestä valosta sekä hyvästä kirjasta!

 310. 417

  Sini/Nautiskellen sanoo

  Oi, ehdottomasti Leimu! Laittaisin sen yöpöydälle tai olohuoneen tasolle.

 311. 418

  Katri sanoo

  Harmaat ja valkoiset Aitio-hyllyt löytäisivät monta aitiopaikkaa. Ei oikeastaan ole tilaa tai käyttötarkoitusta mihin ne eivät sopisi. Nyt ne päätyisivät joko vessaan tai lastenhuoneisiin. Koukku hyllyn reunassa oli kiva.

 312. 419

  Sari sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin, kiitos. Tulisi uuden senkin päälle. Lisäksi Kuukuna-valaisimet olisivat ihanat yöpöydällä!

 313. 422

  sanoo

  Huikeita tuotteita ja mieletön kuvailotulitus! Olet sinä vaan taitava kuvaaja.
  Ottaisin valkoisen Vakan sohvapöydälle tai sen viereen. Lisäksi harmaan Aition keittiön seinälle. Nyt kaikki onni ja lykky mukaan arvontaan!

 314. 423

  Sinde sanoo

  Vai että mikä sopisi meille. Kaikki! Ei näistä voi valita vain yhtä. Iittala-rakkauteni sen kun vaan syvenee. Vakka-laatikoista tulisi kauan haaveilemani sivupöytä sohvan viereen, jonka päälle tulisi keltaisia Nappula-kynttilänjalkoja ja harmaa Leimu-valaisin. Mini-keittiöni rajallista laskutilaa tulisi pelastamaan Aitio-hyllyt, sekä Kerros-pöytähylly, joka brunsseilla toimisi tarjoilussa yhdessä pyöreiden Vitriinien kanssa. Koko koti siis kokisi raikkaan tuulahduksen ja päivityksen Iittalan uutuuksilla. En sanoisi ei millekään näistä ihanista uutuustuotteista!

 315. 424

  Jaana sanoo

  Kaikkihan nuo ovat todella kauniita. Jos yksi pitää valita niin harmaa Leimu-valaisin. Se sopisi täydellisesti Valantin kaapin päälle. Valaisin näkyisi heti ulko- oven avatessa.
  Kiitos ihanista ideoista.

 316. 425

  moonangel sanoo

  Vau miten kattava postaus ja kauniit kuvat 🙂
  Kuukuna-valaisin näyttää kauniilta, sen voisi sijoittaa melkein minne vain kotiimme; makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja miksei jopa keittiöön 🙂 Harmaa Leimu-valaisinkin näyttää kyllä todella kauniilta kuvissasi.

 317. 426

  Johanna sanoo

  Harmaa Leimu kävisi miedän tulevaan kotiimme mihin tahansa. Toki kaikille näille tuotteille löytyisi myös paikka!

 318. 427

  Jonna sanoo

  Aitio hyllyt pääsisi uuteen työhuoneeseensa aitio paikalle tietenkin 🙂

 319. 428

  Sanna sanoo

  Voi, niin upeita kaikki uutuudet!
  Näihin pineneviin iltoihin tarvittaisiin ehdottomasti lisää valoa, sen vuoksi valitsisin Leimu valaisimen ja Nappula kynttelikön. Valaisin pääsisi olohuoneen tasolle ja kynttelikkö ruokapöydälle katseenvangitsijaksi!

 320. 430

  RiittaK-V sanoo

  Oi, Leimu olisi ihana olkkarin lukunurkkauksessa. Kerrassaan ihastuttavia tuotteita! Ihana Iittala!

 321. 434

  Piia sanoo

  Toi kuukana lamppu on makee, iittalassa on kyllä kaikkea niin ihanaa, voisin ottaa vaikka mitä..

 322. 435

  anna-mari sanoo

  Hyllyt olis mukavat ja nuo nappulat. Arvonnassa mukana, ehdottomasti! 😀

 323. 437

  Sarkku sanoo

  Niin herrrrkkuja kaikki! Harmaa Leimu tai Nappula-kynttelikkö olisi ihana saada 🙂

 324. 438

  Eeva Tiainen sanoo

  Iittala ihanat uudet Aitio-säilytyshyllyt sopisivat täydellisesti uuden kotimme keittiötä organisoimaan!

 325. 439

  Hanna-Kaisa sanoo

  Kyllä ehdottomasti kaunein näistä on harmaa Leimu (ah niin maskuliininen ja ajankohtainen betoni yhdistettynä herkkään lasiin), sopisi olohuoneeseemme tai makkariimme niin täydellisesti. Pidin myös erittäin paljon aitiohyllyistä ja niitä laittaisinkin mielelläni keittiön pöytätasoille. Niihin olisi kiva laittaa esille kaikenlaista keittiön pikkutavaraa, jotka olisi sitten kätevästi käden ulottuvilla tarpeen tullen. Mitä sitä pidättelemään, kyllä se kerroshyllykin oli ihan huikee ja nappulatkin voisin erittäin mielelläni kotiuttaa 😉

 326. 440

  marmar sanoo

  Voisin kotiuttaa näistä lähes kaiken!! Mutta ehkä nappulat, vitriinit ja leimu houkuttavat eniten. Vanhan senkin päällinen on hiukan aution näköinen, joten siellä olisi paikka valmiina.

 327. 441

  marita sanoo

  Leimu valaisin olisi kyllä ykkönen. Molemmat värit ovat kauniita, mutta kallistuisin ruskeaan, koska se sopisi kauniisti olohuoneeseemme tuomaan lämpöä.

 328. 442

  Miisa sanoo

  Niin ihastuttavia kaikki. Pidän eniten nappuloista. Toivottavasti arpaonni suosii minua.

 329. 443

  Emilia sanoo

  Oi tuo harmaa Leimu sopis minne vaan kodissani mutta ehkä kaikkein mieluiten sijoittaisin sen yöpöydälleni.

 330. 444

  Maria sanoo

  Kaikki ovat ihania! Ehkä harmaa leimu ja vakka-laatikot sulattivat sydämeni eniten! 🙂

 331. 446

  laura sanoo

  Oi oi oi… Värien puolesta kaikki sopisi meille, tässähän ihan hullaantui! Leimu valaisin valkoisen pianon päälle ja asetelmia kynttilänjaloista ja rasioista, uudet yöpöydät voisi koota ja ja ja ja…

 332. 447

  Elisa n sanoo

  Kyllä minä haluaisin tuon harmaan leimu valaisimen:) Ja paikka löytyisi mitä luultavammin yhden senkin päältä:)

 333. 448

  Minna sanoo

  Ihan ihania tavaroita kaikki! Tahtoisin omaankin kotiin! Ja upea kuva-postaus, kiitos vinkeistä 🙂

 334. 449

  Sari V. sanoo

  Kuukuna valaisin olisi kaunis lastenhuoneeseen. Sen pehmeä valo ja muoto sopisivat sinne mainiosti.

 335. 450

  Heidi sanoo

  Tätä postausta odottelin kuin kuutanousevaa. =) Koko kesän odottelin uutuuksia ja het kun syksyllä saapuivat liikkeeseen kipitin kauppaan ostoksille. Meille kotiutui heti kaksi Autio hyllyä työhuoneeseen ja olen aivan myyty näille. Koko uutuus mallisto suorastaan huutaa kotiini. =) Joten tämä arvonta onkin aivan ihana juttu.

  Tuo harmaa Leimu olisi valintani ja paikkana ihan mikä tila vain. Mutta jos on pakko miettiä paikka, niin ensimmäiseksi työhuoneeseen, josta on suora näkymä ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Tosin kaikki uutuudet ovat ihan mielettömiä ja varmasti moni niistä tulee meille kotiutumaan.

 336. 451

  Pikka sanoo

  Upeita juttuja taas Iittalalta, hyvä Suomi!

  Kaikki kelpaisi, mutta erityisesti tarvitsisin Aitio-hyllyjä pesuhuoneeseen, kävisivät varmaan shampoopullojen säilytykseen? Ja nuo pyöreät Vitriinit – aah! Niille keksisin vaikka mitä käyttötarkoituksia, erityisesti keittiössä. Niin kauniita. Leimuistakaan ei voi olla pitämättä, kaunis ja harmoninen. Kyllä kelpaisi!

 337. 452

  origo sanoo

  Vakka säilyttimille ja vitriinirasioille olisi käyttöä. Iittalalla on kyllä upeita tuotteita !

 338. 454

  Virpi sanoo

  Ihania inspiroivia kuvia Iittalan tuotteista. Monta juttua mikä silmää miellyttää ja kotiimme pääsisi. Valitsisin kuitenkin harmaan Leimun yläkerran kakkosolohuonetta tunnelmoimaan.

 339. 456

  Sanni sanoo

  Rakastan harmaata Leimu-valaisinta, mutta tällä hetkellä kaipaan kuumeisesti kotiin säilytystilaa, joten vakkoja ottaisin mielelläni 🙂 harmaa tehosteväri sopisi meille niissäkin.

 340. 458

  Anna sanoo

  Leimu oli upea jo aiemminkin, mutta tämä harmaa versio erityisesti sykähdyttää. Se meille siis 🙂 Pyöreille Vitriineille löytyisi varmasti myös monia käyttötarkoituksia, niin säilytyksessä kuin kattauksessakin. Nyt jos koskaan toivon, että arpaonni suosisisi 🙂 Upean postauksen olen koonnut tuotteista!

 341. 460

  Henna sanoo

  Voi vitsit, minkälainen oli postaus. 🙂 Tykkään aivan liikaa Iittalan tuotteista, kun saa yhden, niin on taas löytynyt uusi säästötavoite. Aikaisemmin olin Leimu valaisimen kannalta mutta nytten kun olen nähnyt Kuukuna-valaisimen. Se vain oli rakkautta ensi silmäyksellä. 🙂

 342. 461

  Suvijohanna sanoo

  Kuukuna valaisin sopisi täydellisesti olohuoneemme isolle tietokonepöydälle.

 343. 462

  Maiju sanoo

  Ihania tuotteita! Harmaa Leimu-valaisin ja Aitio-hyllyt olisivat mahtavia ja parhaita meille.

 344. 463

  Marja sanoo

  Oih! Leimu harmaana sopisi täydellisesti meille. Paikkoja olisi useita vaikka Aalto tarjoilupöydälle tai vakka -lipaston päälle 🙂 meillä on aika samanhenkinen sisustusmaku kun teillä.

 345. 466

  jonna sanoo

  Tylsää olla näin tavis, mutta kyllä tuo harmaa Leimu on ihan pop! Takkahuoneeseen sen laittaisin tunnelmaa tuomaan.

 346. 467

  Henna sanoo

  Osallistun arvontaan: leimu olisi aivan meidän näköinen, sijoittaisin olohuoneen tv- tasolle. Samoin pyöreät vitriini rasiat veivät sydämen, sijoittaisin keittiön saarekkelle.

 347. 468

  Anne sanoo

  Leimu-valaisin olisi tunnelmallinen meidän eteisemme lipaston päällä toivottamassa vieraat kotiimme! Joten arvonnassa mukana!

 348. 470

  Lensku sanoo

  Harmaa leimu valaisin on klassisen kaunis ja sijoittaisin sen olohuoneeseen tai tv-huoneen tason päälle

 349. 471

  Sanna sanoo

  Aitio-hyllyt ovat tuorein ihastukseni kohde. Laittaisin ne perheen koululaisen pöydän yläpuolelle.

 350. 472

  Salla sanoo

  Huikeita uutuuksia kaikki, mutta valitsisin Kerros-tarjottimen. Se pehmentäisi valkoisen keittiön tunnelmaa arjessa ja juhlissa nostaisi kattaukset sananmukaisesti uudelle tasolle.

 351. 473

  sanoo

  Oi ja voi mikä arvonta!! Ihan huikeita kuvia olet ottanut, wau! Ehdottomasti lempparini on harmaa Leimu ja sen laittaisin valkoisen manttelitakkani päälle.

 352. 474

  Nina sanoo

  Tykkään niin monesta. Ehkä harmaa Leimu valaisin olisi sellainen mikä olisi kiva saada tunnelmavaloksi tv-tasolle. Niin kaunis ja veistoksellinen. Iittala on kyllä onnistunut.

 353. 475

  Mari sanoo

  Ihania kaikki, mutta erityisesti Aitio-hyllyille olisi käyttöä. Arvonnassa mukana!

 354. 476

  Heljä sanoo

  Nyt on kyllä mahtava kilpailu! Leimu harmaana on niin kaunis, sopisi täydellisesti olkkarin senkin päälle. Tai sitten valkoinen aitio hylly. Se pidempi. Se olisi juuri mitoiltaan, malliltaan ja ulkonäöltään oikea keittiöömme.

 355. 477

  SannaL sanoo

  Sinussa on todella stailistiainesta. 🙂 Aitiohyllyt ovat kivan erilaiset säilytysratkaisut. Nillä saisi organisoitua keittiön pikkutavarat järjestykseen, työhuoneessa tärkeät pikkusälät saisi piiloon, mutta helposti käden ulottuville. Neidin huoneessa hyllyt kätkisivät värikynät yms. taiteilijatarvikkeet.

 356. 478

  Minna sanoo

  Oi kun on ihania kaikki! Leimu-valaisin tulisi uuden kotimme eteiseen ehdottomast! Kerrostarjotin sopisi keittiöön. Kaikki sopisi itse asiassa meille!

 357. 480

  Maria sanoo

  Ihania stailauksia, olet taitava 🙂 leimu on suosikkini ja sopisi kauniisti meidän keittiöön.

 358. 481

  Suvi sanoo

  Kaunis harmaa Leimu sopisi erinomaisesti yöpöydälleni – sen näkee ensimmäisenä, kun astuu huoneeseen 🙂 täydellinen pari tummanharmaan päiväpeiton ja viereisen seinän valkoisten verhojen väliin!

 359. 482

  Kah sanoo

  Ihania uutuuksia taas Iittalalta ja kiva postaus niistä! Aitio-hyllyille olisi käyttöä ainakin keittiössämme, mutta varmasti myös monessa muussakin huoneessa.

 360. 483

  s sanoo

  Kerros -hylly ihastuttaa täällä ja se kulkisi mukana paikasta toiseen, myös pihajuhliin!

 361. 484

  Viikke sanoo

  Tämä on helppo: harmaa Leimu-valaisin olohuoneen senkin päälle valoa tuomaan pimeneviin iltoihin. Eipä siksi, kaikki oli ihania ja hienon postauksen olit tehnyt.

 362. 485

  HannaMP sanoo

  Aitioita ottaisin, 4 kpl, joka perheenjäsenelle oma sälälaatikko eteisen seinälle. 🙂

 363. 486

  Tiina sanoo

  Todella kivoja tuotteita, joiden esittely hieno. Kiinnostavimmat aitio-hyllyt siirrettävällä vanerilevyllä ja monikäyttöinen kerros-pöytähylly. Toivottavasti nimet meni suht oikein…

 364. 487

  Elina sanoo

  Aitio-laatikot tulisi käyttöön keittiöön sekä työhuoneeseen. Näppärät ja ajattomat!

 365. 488

  Tarja sanoo

  Ehdottomasti (ainakin) Aitio-hyllyt. Joko keittiöön tai työhuoneeseen. Mahtavia uutuuksia ja mukavan laaja postaus!

 366. 491

  Mette sanoo

  Leimu! Eteisen tunnelmavaloksi hankintalistalla olevan antiikkikaapin päälle. Oih!

 367. 492

  Tarja sanoo

  Voi kun ihania uutuuksia – kiitos esittelystä! Harmaa Leimu sopisi olohuoneeseen valkoisen tason päälle tai sitten makuuhuoneeseen tuomaan tunnelmaa. 🙂

 368. 493

  JohannaT sanoo

  Leimu valaisin on upea! Se pääsisi olohuoneeseen ihasteltavaksi. Vakka säilyttimille löytyisi myös käyttöä.

 369. 495

  Sigge sanoo

  Ihania tuotteita! Nappula-kynttilänjalkojen rykelmä sopisi olohuoneemme tasolle! Pyöreitä vitriinejä käyttäisin vaikkapa korujen säilyttämiseen..

 370. 496

  Maria sanoo

  Mahtava arvonta! Mustia ja keltaisia nappuloita sekä vakka keittiön saarekkeeseen.

 371. 497

  Hanna sanoo

  Parikin ihanaa vaihtoehtoa: Aitio-hylly keittiöön tai työhuoneeseen ja keltaiset Nappulat 🙂

  Ihana postaus!!!

 372. 498

  Kaijsa sanoo

  Oi ja voi! Niin on kauniita kaikki, mutta harmaa Leimu on täydellinen ja makkariin mä sen laittaisin.

 373. 499

  minkki sanoo

  Leimu toki, koska rakastan valaisimia! Ja Vakka olisi toinen valinta. Upea säilytyspaikka!

 374. 500

  Raija sanoo

  Kaikki Iittalan uudet tuotteet ovat aivan ihania. Harmaa Leimu valaisin sopisi täydellisesti meidän
  olohuoneeseen.

 375. 505

  Johanna sanoo

  Olipa paljon hienoja tuotteita! Eniten tarvetta olisi aitio-hyllyille keittiöön! Myös meidän keittiössä on kapea tila, johon kaipaisin pieniä hyllyjä astioiden ja yrttien säilytykseen. Ja ne hyllyt näytti ihanilta noissa kuvissa! 🙂

 376. 506

  Tiina sanoo

  Harmaa leimu on ehdoton suosikki. Se sopisi niin hienosti meidän makkariin! Toivotaan onnea! 🙂

 377. 507

  Pauliina sanoo

  Kaikille olisi käyttöä meillä ,mut Leimu sopisi meille täydellisesti olohuoneeseen …

 378. 508

  Janica S. sanoo

  Kerros-pöytähylly oli erityisen kiva keittiön tasolla, mutta jäin siltikin miettimään tukkisiko se meillä liikaa keittiötä. Olisipa se hitusen pienempi. Huomasin testailevani mielessäni jokaista esiteltyä tuotetta meille. Pakko on silti valita turvallinen Nappula-kynttelikkö. Se tulisi ruokapöydälle.

 379. 509

  Anne sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin sopisi täydellisesti juuri remontoituun makkariimme 🙂

 380. 510

  Veera sanoo

  Voi miten inspiroiva postaus! Minä voisin ottaa näistä vaikka kaikki :). Sinapin keltainen aitio suorastaan huutaa pääsyä keittiön säilyttimeksi.

 381. 511

  PauliinaK sanoo

  Tosi kauniita kuvia ja uutuuksia kaikki! Nappula-kynttilänjalka lipastomme päällä kaipaisi ehdottomasti seuraa..

 382. 512

  Julia sanoo

  Harmaa leimu sekä nappula kynttelikkö pääsisivät uudessa olohuoneessa aitiopaikalle!:)

 383. 514

  Hilu sanoo

  Aitio hyllyt ovat mainiot ja tyylikkäät. Vitriini rasiat ovat oikeita keräily aarteita ! Hienoa muotokieltä Iittalalta!

 384. 516

  JohannaKrg sanoo

  Kaikki! 🙂 Jos kuitenkin pitää valita, niin Leimu ehdottomasti. Olohuoneeseen varmaan sen laittaisin.

 385. 517

  Pia sanoo

  Harmaa leimu ehdottomasti!! Sopisi ihanasti meidän valkoiseen sisustukseen!:)

 386. 518

  Annukka sanoo

  Valitsisin harmaan Leimun, joka sopisi täydellisesti olohuoneeseemme valaisemaan syysiltoja. 🙂

 387. 520

  Annu sanoo

  Harmaa Leimu on todella upea. Se pääsisi olohuoneeseemme tasolle katseenvangitsijaksi.

 388. 522

  Suvi sanoo

  Hienoja kuvia ja kivoja näkökulmia tuotteisiin. Itse ihastuin Leimuun jo viime vuonna, mutta silloinen väri ei miellyttänyt. Tuo uusi väri on aivan nappi! Sen itselleni tahtoisin ja olohuoneessa paraatipaikalle erkkerin divaanin kaveriksi laittaisin!

 389. 523

  Ansku sanoo

  Ihania tuotteita kaikki! Uuteen kotiin sopisi Leimu-valaisin, ruskeana. Muutoin valkoinen koti saisi lämmintä sävyä lampusta.

 390. 524

  JenniW sanoo

  Leimun kotiuttaisin makuuhuoneeseemme, josta tunnelmavalaisin juuri puuttuukin!

 391. 526

  Charlotta sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin, joka nimensä mukaisesti leimuaisi vanhempien makuuhuoneessa.

 392. 527

  Ellu. sanoo

  Vakka säilyttimille olisi niin monta käyttötarkoitusta. Sohvapöydäksi, yöpöydäksi, työhuoneeseen, leikkihuoneeseen, siis ihan mihin vain! Nyt toivon arpaonnea! .ellu.

 393. 528

  Anne sanoo

  Vakka-vanerilaatikoille olisi itsellä eniten tarvetta, pari laatikkoa päällekkäin pöydäksi ja säilöisivät samalla ylimääräistä sälää.

 394. 529

  Mirva K sanoo

  Upea, kerrassaan upea postaus, upeista Iittalan tuotteista!!! Olisin kyllä onnesta soikeana, jos onnetar minua kerrankin suosisi ja vieläpä näin mahtavassa arvonnassa! Olen (salaa) haaveillut harmaasta Leimu valaisimesta ja Aitio hyllyistä monessa eri koossa! Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, onnetarta toivomaan ;)!

 395. 530

  sanoo

  Voi ei mitä ihanuuksia! Ja miten sattuikin, että juuri eilen postasin Leimu- valaisimesta otsikolla Tykkään ja haluan. Jep, sen mä haluan! Peukut pystyyn. Ja varpaat.

 396. 531

  Ninnu sanoo

  Upea postaus, kiitos Suvi! Näistä mikä tahansa olisi sopiva ja tervetullut kotiamme kaunistamaan, mutta Kuukunan ottaisin niin mielelläni makuuhuoneeseen tunnelmaa luomaan!

 397. 532

  Katip sanoo

  Harmaa leimu tai Nappula-kynttelikkö! En osaa valita, mutta leimu tulisi yöpöydälle ja kynttelikkö keittiönpöydälle. 🙂

 398. 533

  Emilia sanoo

  Valitsisin aitio-hyllyn vapauttamaan työskentelytilaa himokokkaajalle liian ahtaalta keittiön työtasolta. Öljyt, suola ja pippurimylly saisivat vihdoin oman paikkansa eivätkä aina hengailisi pitkin työtasoa miten sattuu 🙂 Ihania ovat nuo kaikki uutuudet!

 399. 534

  Kirppu sanoo

  Harmaa leimu-valaisin sopisi kyllä mainiosti! Sijoittaisin sen joko tv-tasolle tai leveälle ikkunalaudalle.

 400. 538

  maria-k sanoo

  Tykkään kyllä kaikista uutuuksista, mutta kuukuna valaisin löytäisi heti meillä paikkansa eteisestä pikkupöydän päältä. Vein eteisestä suuren lyhdyn pois joten eteinen kaipaa nyt valoa.

 401. 540

  Anni sanoo

  Kuukuna-valaisin tai leimu-valaisin saisi paikan makuuhuoneesta. Tarvittaessa sopisivat mainiosti tuomaan valoa ja lämpöä olohuoneeseenkin. 🙂

 402. 541

  Outi K. sanoo

  En kestä, sekä postaus että Iittalan tuotteet osuu ja uppoaa aivan täydellisesti! 😀 Valinnan vaikeus on valtava, mutta just nyt keltainen Nappula vetää pisimmän korren. Ihan huippu blogi, iso kiitos sinulle!

 403. 542

  Mervi sanoo

  Kiitos monipuolisesta esittelystä. Leimu- valaisin on upea. Se sopisi kodissamme moneenkin paikkaan, mutta ensiksi se pääsisi eteisaulan senkin päälle.

 404. 543

  Sanna sanoo

  Kerros -pöytähylly on ihastuttava! Sijoittaisin sen keittiön tasolle ja hyllyllä säilyttäisivät kauneimpia Iittalan astioitani.

 405. 544

  Joanna sanoo

  Aivan upeita stailauksia! Huikean kaunista kaikki.

  Harmaan Leimu-valaisimen sijoittaisin 20-luvun asuntoni leveälle ikkunalaudalle syysiltoja valaisemaan..todella upea sävy tämä.

  Ihana postaus, kiitos!

 406. 545

  miia/tirviäisten elämää sanoo

  Upeita tuotteita ja hienosti esittelit niitä, aivan ihania!!! 😀 Itse haluaisin ja AIONKIN hankkia pari Aitio-hyllyä ja vanerisen säilytyslaatikon 🙂

 407. 547

  Ella sanoo

  Aivan ihania. Kuukuna -valaisinta haaveilen meille juurikin tunnelman tuojaksi makkareihin sekä latern -kynttilälyhtyä sekä nappuloita! <3 Niin ihania!

 408. 548

  Henkka sanoo

  Vaimoni toivoisi tuota kuukuna -valaisinta. Olisipa kiva yllättää hänet! 🙂

 409. 549

  Tiina sanoo

  Nappula-kynttelikkö ehdottomasti veikein. Kiitos arvonnasta!
  p.s. äläkä vaihda keittiön välitilaasi…

 410. 550

  Saila sanoo

  Kerrospyötä-hylly sopisi vallan mainiosti esimerkiksi keittiöön, jossa tarvitsen tilaa laskutilaa astioille ym. tavaroille. Muutkin uutuudet ovat ihania ja keltainen nappula olisi myös kiva väriläiskä syksyyn.

 411. 553

  LauraAnneli sanoo

  Aitio-hyllyt sopisivat loistavasti meidänkin keittiön seinälle, johon olen yrittänyt löytää siroja hyllyjä. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

 412. 554

  Emppu sanoo

  Jälleen inspiroiva kirjoitus kera kauniiden kuvien! Meille olohuoneeseen sopisi keltaiset nappulat ennestään olevien mustan ja valkoisen seuraksi. Nappulat sijoittaisin kauniiksi asetelmaksi pöydälle. Myös harmaa loimu valaisin pääsisi olohuoneeseen. Aitio hyllyjä asettaisin eteiseen pienille tavaroille, joiden aina pitää olla kädenulottuvilla.

 413. 556

  Elise H. sanoo

  Harmaa Leimu-valaisin sopisi meille hyvin, laittaisin sen ihailtavaksi olohuoneen lipaston päälle 🙂

 414. 558

  Syystyttö sanoo

  Aitio-hyllyt aitiopaikalle kotiin! Keittiöön, eteiseen, työhuoneeseen – miten näitä ilman on tultu toimeen? Kiva postaus.

 415. 559

  Pilvi sanoo

  Harmaa leimu valaisin on haave listalla ja laittaisin sen olohuoneeseen. 🙂 Kiitos ihanasta iittalan postauksesta ja olit nähny paljon vaivaa. Blogistasi saa aina inspiraatioita!

 416. 560

  Anniini sanoo

  Niin paljon ihania uutuuksia ! Leimu-valaisimesta tuli suosikkini heti kun näin sen ensimmäisen kerran, ja nyt sitä saa vielä uudessa värissä.. Se sopisi täydellisesti lipaston päälle olohuoneeseen tuomaan tunnelmavaloa syksyisiin iltoihin. Myös kaikki kynttiläjutut innostaa aina..

 417. 561

  Jen sanoo

  Ehdottomasti Vakka-laatikot ovat kuin luotuja meidän takkahuoneeseen sivupöydäksi. Voi että kun voittaisin arvonnassa, niin hankkisit heti laatikoita meille. 🙂

 418. 562

  Viivi sanoo

  Kauniita kaikki! Aitio-hylly päätyisi eteiseen, avaimille ja postille olisi vihdoinkin joku paikka..
  Myös harmaa valaisin sopisi makuuhuoneen pienelle työpöydälle.

 419. 563

  Heidi sanoo

  Leimuvalaisin sopisi meidän makuuhuoneeseen täydellisesti. Myös aitiohyllyt ovat kivat, ja sopisivat työhuoneeseen tai lastenhuoneisiin.

 420. 564

  Ripazu sanoo

  Kyllä se olisi tuo leimu valaisin. Oikein himoitsen sitä keittiön hyllykköön.

 421. 565

  Jahoo sanoo

  Aivan ihania Iittalan tuotteita, ihastuin ehdottomasti noihin Aitio -hyllyihin, sopisivat työhuoneeseen

 422. 566

  Syksy sanoo

  Iittalan tuotteista kävisi mikä vain mutta pyöreät vitriini-rasiat sekä harmaa Leimu-valaisin olisivat ihania!

 423. 567

  Viktoriina sanoo

  Ottaisin uusia hyllyjä ja ripustaisin niitä ympäri taloa. Ovat niin monikäyttöisiä. Leimu valaisin löytäisi myös paikan olohuoneen tason päältä.

 424. 568

  JenniPauliina sanoo

  Ihanan ajattomia uutuuksia! Erityisesti katseen vangitsee keltaiset Nappulat, jotka pääsisivät aitiopaikalle olohuoneen Artekin penkkiä koristamaan. Tulevan vauvan huoneeseen sijoittaisin kauniin Leimu-valaisimen. <3 Voi, kunpa arpaonni kerrankin suosisi!

 425. 570

  iitunen sanoo

  Leimu-valaisin olisi aivan ihana tunnelmanluoja olohuoneeseen, lisäksi lastenhuone kaipaa säilytystilaa, joten Vakkoja tarviis sinne! 🙂

 426. 572

  Johanna sanoo

  Nappuloilla tunnelmaa syksyyn; herkulliset keltaiset ja kaunis kynttelikkö.

 427. 573

  Sipuli sanoo

  Onpas ihana postaus (ja arvonta myös). Kotiimme sopisi mikä vain postauksen tuotteista; harmaa Leimu, Vakka-laatikot tai keltaiset Nappulat. Tai mikä tahansa muukin 🙂

 428. 574

  Elisa sanoo

  Todella inspiroiva postaus! Vakka-laatikoinen käyttäminen legojen säilyttämisessä jäi kutkuttelemaan ja täytyy varmaan asiaa vähän tutkailla. Nappula kynttilänjalkoja olen monesti pyöritellyt käsissäni, mutta sitten kuitenkin aina jättänyt ostamatta, vaikka niistä kovin paljon pidän. Myös tuo harmaa Leimu on vallan ihana. Itse asiassa varmaankin kaikille postauksessa esiintyvät Iittalan uutuustuotteet löytäisivät mieluusti paikan kotoamme 🙂

 429. 576

  Jonna sanoo

  Uudet Aitio-hyllyt pääsisivät uudessa kodissa sekä keittiön että työhuoneen seinälle pitämään järjestystä yllä!