Habitare 2017 messutärpit + arvonta

Habi17aheadlava1024

Kuva: Habitare

Sisustusintoilijoiden vuoden kohokohta Habitare-messut lähestyvät jälleen. Habitare on uudistunut viime vuosina hienosti ja odotan jo innolla tämän vuoden messuja. Mitä erilaista Habitaressa onkaan luvassa tänä vuonna?

Yksi kohokohdista on varmasti se, että japanilainen lifestyleketju MUJI avaa pop-up myymälän Habitaren Ahead-muotoiluhalliin. MUJI:n Habitaressa nähtävä pop-up-myymälä on yhtiön ensimmäinen messuosallistuminen Euroopassa.

MUJI-tuotteet

Kuva: Muji

”MUJI tunnetaan kohtuuhintaisista, esteettisesti vähäeleisen kauniista päivittäistavaroista, vaatteista ja kodintarvikkeista, joita yhdistävät käyttäjälähtöisyys, laadukkaat materiaalit ja rationaalinen tuotantoprosessi.”

MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai on Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017 ja valitsee Habitaren kiinnostavimmat tuotteet ja ilmiöt. Hän pitää myös kaikille tapahtuman kävijöille avoimen keynote-puheenvuoron keskiviikkona 13.9. klo 14.30.

anno_2017

Kuva: Annon Instagram

Odotan innolla myös Anno-brändin paluuta! Uusi Anno mallisto lanseerataan Habitaressa. Hobby Hallinkin omistava SGN Group Oy osti Anno tuotemerkin Anttilan konkurssipesältä viime talvena. Habitaressa julkistettavan uuden malliston suunnittelussa palataan Annon perustuksiin – skandinaavisiin traditionaalisiin elementteihin, aikaa ja elämää kestävään suunnitteluun ja yksinkertaisen kauneuteen, kerrotaan tiedotteessa.

”Anno palaa luonnonmateriaaleihin ja tietynlaiseen intiimiyteen ja kodikkuuteen. Fokus on tuotteissa, joiden kanssa on hyvä elää. Haluamme tarjota Annon kautta jokaiselle mahdollisuuden rakentaa ympärilleen omannäköiseltä tuntuvaa kotia hiljalleen ja pala palalta. Haluamme suunnitella tuotteita, jotka kulkevat elämässä vuodesta ja kodista toiseen”, kertoo Annon pääsuunnittelija Pia Lehtovuori.

Ikea_PH146583

Kuva: Ikean EFTERTANKE-erikoismallisto

Tänä vuonna Habitaressa nähdään myös Stockmannin ja Ikean omat osastot. Niitä odotan myös innolla! Koen, että saan eniten sisustusinspiraatiota upeasti ja kodinomaisesti stailatuista messuosastoista, joten odotukset Ikean ja Stockmannin suhteen ovat korkealla.

Casa Stockmann

Kuva: Casa Stockmann

Casa Stockmannin messuosastolla on luvassa sisustusideoita kaikkiin kodin huoneisiin. Syksyn mallistossa nähdään luonnonmateriaaleja, metallilla, graafisia kuvioita ja pintastruktuureita.

Habi17kaytava1024

Kuva: Habitare

Tietysti Habitare tarjoaa myös erikoisnäyttelyitä, teema-alueita sekä mielenkiintoista ohjelmaa ammattilaispuheenvuoroineen. Habitaren kanssa samaan aikaan järjestetään myös kaksi muuta tapahtumaa: antiikin, vintagen ja vanhan taiteen myyntitapahtuma Antiikki ja laadukkaan kuvan ja äänentoiston tapahtuma HighEnd Helsinki.

Tämän vuoden teemana Habitaressa on ”Huomisen koti”.

”Huomisen koti on tila tai mielentila, jossa voi tuntea olevansa turvassa, lämpimässä ja rakastettu. Se luo vastapainoa elämän hektisyydelle ja muutoksille. Kodin määritelmä ja siten myös huomisen koti on murroksessa. Pystytämme kodinomaisia olotiloja työpaikoille, kahviloihin, maalle ja kaupunkiin. Koti voi olla väliaikainen, liikkeessä, jaettu tai virtuaalinen – yhdistävänä seikkana on tunne turvallisuudesta.”

ARVONTA: Voita pääsylippu Habitareen!

Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017. Sain pari ylimääräistä Habitare-messulippua arvottavaksi blogini lukijoiden kesken. Samalla sisäänpääsylipulla voi tutustua koko Habitaren sisältöön sekä samanaikaisiin tapahtumiin Antiikkiin ja HighEnd Helsinkiin. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen:

Mitä sinä odotat eniten Habitare-messuilta?

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJILLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI.

Arvon kaksi pääsylippua Habitare-messuille. Liput lähetetään voittajien sähköpostiin.

Arvonta on käynnissä su 27.8.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon voittajat.


Tekstissä esiintyvät lainaukset on poimittu tiedotteista sekä Habitaren verkkosivuilta. Liput messuille tarjoaa Messukeskus. Tämä postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, vaan arvon ylimääräiset messuliput blogin lukijoiden iloksi.

Kommentit
 1. 1

  Emma sanoo

  MUJIn POP-up ja Annon paluu! Nämä on ehdottomasti ne kaksi asiaa, jota odotan eniten messuilta.

 2. 3

  Johanna sanoo

  Messut olisivat minulle ensimmäiset,joten odottaisin ihan kaikkea innolla. Mujin tuotteet kiinnostaa,Tukholmasta niitä on tullut hankittua.

  • 5.1

   Merja sanoo

   Anno sekä yleensä sisustusfilis ja virtaukset ja suuntaukset. pariin vuoteen en ole päässyt Habitareen täältä Oulusta, joten toivon niin lippuja!

 3. 14

  Rea sanoo

  Mujia odotan. Ihastuin siihen Japanissa niin ihanaa että se tulee myös Suomeen pop-up muodossa 🙂

 4. 15

  Mar3ngi sanoo

  Minä en ole koskaan käynyt Habitaressa joten vaikea tarkalleen sanoa mitä odotan eniten. Näin kokemattomana ainakin Mujin pop upia! Mutta uskon että Habitare olisi kokonaisuudessaan tosi kiva!

 5. 17

  Katja sanoo

  Ehdottomasti kaikkea sisutukseen liittyvää. Anno on ollut kestosuosikki ja tietysti ulkomailta tuttu Muji!

 6. 18

  Noora sanoo

  En aikaisemmin ole ollut messuilla joten nyt olisi kiva päästä keräämään uusia ideoita sisustukseen!

 7. 19

  Saara sanoo

  Ekaa kertaa olisin Habitareen lähdössä, ja alkavaan asuntoremonttiin kaipaisin oivaltavia sisustusideoita!

 8. 21

  P. sanoo

  Annoa ehdottomasti odotan eniten, sekä messuja kokonaisuutena kun en ole aiemmin päässyt siellä käymään.

 9. 23

  Eeva sanoo

  Mielenkiinnolla odotan mujia. Olen ulkomailta aina tuonut mujin tavaroita. Lisäksi kiinnostaa nähdä onko annon uudistus onnistunut.

 10. 26

  Katariina M sanoo

  Odotan uusia elämyksiä ja ideoita. Ihanaa että Ikeakin tulee mukaan messuille.

 11. 32

  EM sanoo

  Erinomaisia huonekalutarjouksia! Muuton jäljiltä on paljon hankittavaa ja Habitare-messut tulevat kivaan saumaan.

  • 32.1

   Tuija sanoo

   Odotan ihan kaikkea <3 olen menossa ekaa kertaa työmatkan osuessa samaan aikaan ja paikkaan. Ennen kaikkea jotain pientä kivaa omaa kotiin olisi kiva löytää.

 12. 37

  Jonna sanoo

  Muji ja Anno kiinnostaa. Molemmat kohtuuhintaisia merkkejä, mutta hyvät materiaalit ja suunnittelussa usein joku juju. 🙂

 13. 38

  Skipper sanoo

  Olisi mukava päästä pitkästä aikaa Habitare messuille! Viime kerrasta on monta vuotta aikaa… nuo MUJI, Anno ja Ikea osastot kiinnostaisivat eniten… kaiken muun lisäksi 🙂

 14. 39

  sanoo

  Tuo Anno kiinnostaa todella paljon, koska olin Anttian vielä ollessa pystyssä ko. sarjan superuser 🙂

 15. 40

  Suvi Länsiluoto sanoo

  Odotan kaikkea, sillä en ole koskaan Habitaressa käynyt. Olemme juuri muuttaneet uuteen kotiin, joten sisustettavaa riittää

 16. 44

  Jaana sanoo

  Muji kiinnostaa todella paljon! Muuten haluaisin vaan inspiroitua messujen antimista; uuden asunnon etsintä on kohta käsillä 🙂

 17. 48

  Hanna sanoo

  Viimeisestä käynnistä Mujilla on jo aikaa, joten on mukava päästä katsomaan heidän tuotteita. Yleistä inspiraatiota sekä mahdollisia uutuuksia kodinrakentajille/sisustajille odotan myös.

 18. 49

  Taru sanoo

  Ihan ensimmäiseksi suuntaisin kulkuni Mujin osastolle. Tosi hyvältä vaikuttaa tuo messutarjonta.

  • 50.1

   Hanna sanoo

   Ehkäpä eniten odotan Mujin, Ikean ja Annon osastoja, mutta koko messut kiinnostavat kovasti!

 19. 51

  Mammu sanoo

  Heippa! Nyt on jäänyt niin monta vuotta väliin että tänä syksynä on ihan pakko päästä messuille. Messuilla on aina kiva fiilis ja mielenkiintoista bongailla uusia trendejä ja ideoita omaan kotiin.

 20. 53

  Nina V. sanoo

  Odotan messuilta uutta kokemusta,sillä en ole vielä ikinä päässyt käymään.Ja toki Annon uusi tuleminen on kiinnostavaa.

 21. 54

  Ansku sanoo

  Toivoisin saavani messuilta uutta inspiraatiota kodin sisustamiseen – etenkin värien käyttämiseen!

 22. 56

  Tiina sanoo

  Habitaressa on aina mukava vierailla, mutta tällä kertaa toivoisin löytäväni pienen budjetin sisustus inspiraatiota. Tarve kun ei ole kotona tehdä mitään suurta mutta aina voi piristää jollain kivalla pienellä

 23. 58

  Pauliina sanoo

  Odotan Habitaresta ideoita rakenteilla olevan uuden omakotitalon sisustukseen ja värimaailmaan

 24. 59

  Nina sanoo

  Odotan uusia ideoita joita toteuttaa kotona samoin kuin uusia tuotteita, joihin ihastua!

 25. 60

  Merja sanoo

  Voi että, kun onnistaisi arvonnassa. Valaisimia odotan näkeväni – ne ovat intohimoni 🙂

 26. 61

  Carita sanoo

  Odotan oikein innolla habitarea, varsinkin Anno brändin paluu tulee olemaan mielenkiintoinen.

  • 61.1

   Minna sanoo

   Annon paluu kiinnostaa ja toki Mujin pop up on myös mielenkiintoinen. Viime vuonna innostuin uudelleen vuosien tauon jälkeen Habitaresta ja tänä vuonna on ehdottomasti päästävä taas paikan päälle.

 27. 62

  Saara sanoo

  Inspiraatiota arkeen, myös pienempään budjettiin. Annon paluu kyllä kiinnostaa myös.

 28. 63

  Kirsi sanoo

  Odotan saavani vinkkejä lastenhuoneiden sisustukseen. Myös annon osasto kiinnostaa kovasti

 29. 64

  Henna Huuki sanoo

  Ikinä en ole siellä käynyt, tänä vuonna olen oikeana viikonloppuna viettämässä tyttöjen viikonloppua. Eli siis odotan koko Habitarea, esillepanoa mm. Mujon ja rakennettuja tiloja

 30. 65

  Minna sanoo

  Habitaresta on muodostunut syysperinne, tuo mainitsemasi Stockmannin osasto kiinnostaa paljon ja odotan saavani ideoita uutta kotiamme varten.

  • 65.1

   Sari sanoo

   Odotan ehdottamasti Annon paluuta, mutta olisiko Ikealla jotain yllätyksellistä tulossa, kun ovat ensi kertaa mukana?

 31. 66

  Ilona sanoo

  Eniten kiinnostaa nähdä millaisia uutuksia tutuilla merkeillä on tulossa ja toivon löytäväni valaistus ideoita omaan uuteen kotiini.
  Taas yksi syksyn merkki lisää kun Habitare polkaistaan käyntiin 🙂

 32. 68

  Lilli sanoo

  Näin ensikertalaisena odotan mielenkiintoisia osastoja ja ylipäätänsä mielenkiintoista tapahtumaa! Ehkä tapahtuma antaa myös hieman suuntaa tulevaisuudensuunnitelmilleni.

 33. 69

  Minttu-Susanna sanoo

  Mujia odotan suurella mielenkiinnolla. Myös Annon uudelleen tuleminen kiinnostaa kovasti. Ylipäänsä kaikki se inspiraatio mitä messut aina tarjoavat on ihan mahtavaa!

  • 69.1

   Vera sanoo

   Mujin tuleminen Suomeen tietysti kiinnostaa, mutta kaikki muukin sisustuksen alalla. Vuoden THE tapahtuma sisustuksesta kiinnostuneille.

 34. 70

  Hennas sanoo

  Habitare kiinnostaa kyllä kokonaisudessaan! Ehkä eniten odottaisin uusia käytännönläheisiä ja omaan kotiin soveltamiskelpoisia ideoita.

 35. 72

  ainoa sanoo

  Odotan uusia ideoita uuden, pian valmistuvan kodin sisustamiseen! Myös tapahtumana kiinnostaa, koska en ole vielä koskaan käynyt 🙂

 36. 73

  Miinu sanoo

  Kiinnostaa kokonaisuudessaan kyllä mutta Annon mallistoa ehkä siltikin eniten.

 37. 74

  Tanja sanoo

  Kotimaisen uuden design:in näkeminen sykähdyttää joka kerta. Toivon luovia ideoita ja rohkeita ratkaisuja.

 38. 75

  Sari sanoo

  Voi, olispa hienoa päästä inspiroitumaan messuille! Odotan messuilta uusia ideoita ja pieniä, kivoja yksityiskohtia ammennettavaksi omaan sisutukseen. Erityisesti Annon paluu kiinnostaa. En ole koskaan vielä päässyt käymään messuilla, mutta tänä vuonna haluaisin ehdottomasti!

  Kiitos kivasta postauksesta!

 39. 76

  Johanna sanoo

  Marimekon osasto puhuttelee minua aina. Toivottavasti rakkaus marimekkoon välittyy myös tyttärilleni.

 40. 77

  sanoo

  Erityisesti messuilla kiinnostaa Muji ja Annon paluu. Toki kotimaisten merkkien uudet mallistot kiinnostavat aina. En olekaan ennen messuille päässyt ja nyt osuisi sopivasti kesälomakin!

 41. 79

  -----almis----- sanoo

  Habitare-messut kokonaisuudessaan kiinnostavat minua! Siellä saa aina paljon silmän iloa, oivalluksia, ideoita omaan arkeen.

  • 82.1

   Nina sanoo

   Habitare on alkavan syksyn kohokohta! Uusia ideoita, taidetta ja vintagea. Monipuolinen tarjonta kaikkea ihanaa!

 42. 83

  Leea sanoo

  En ole koskaan päässyt käymään, joten olisi erittäin mielenkiintoista päästä näkemään ja saamaan uusia ideoita!

 43. 86

  Johanna sanoo

  En malta odottaa, että pääsen tutustumaan Mujin ihaniin tuotteisiin! Olen jo pitkään netistä haaveilut kyseisen brändin tuotteista, nyt on kiva päästä näkemään ne livenä ja tehdä mahdollisesti jotain ihania löytöjä! Habitare kuuluu muutenkin syksyn must juttuihin! 🙂

 44. 87

  miisa sanoo

  itsellä omakotitalon metsästys käynnissä ja siskolla rakenteilla joten habitare messut olisivat enemmän kuin kohdallaan!

 45. 88

  Anu sanoo

  Odotan oivalluksia ja elämyksiä, ideoita ja inspiraatiota, pientä piristystä syksyn sisustukseen.. Uskaltaakohan sinne edes lähteä – menee pian koko koti uusiksi..?! 😀 😀

 46. 89

  Elise H. sanoo

  Eniten odotan Mujin tuotteisiin tutustumista, ja toinen kiinnostava on ehdottomasti Anno 🙂 Mukana lippuarvonnassa!

  • 89.1

   tiina sanoo

   En ole ikinä käynyt mutta kuulut puhuttavan paljon hyvää.
   Ideat kotiin on aina parasta

 47. 90

  Ainuli sanoo

  Haluan tätä vuonna päästä ensimmäistä kertaa Habitareen, joten odotan kovin messuja yleisesti. Olisi kiva löytää kotiin jotain uutta ja kaunista sekä saada inspiraatiota oman kodin laittoon.

 48. 91

  Kati sanoo

  Voi kun olisi hienoa päästä messuille eka kertaa ikinä. Kiinnostanut jo monena vuonna, josko nyt lähtisin.

  • 91.1

   Anna-Maija sanoo

   Ehdottomasti kiinnostaa uudet merkit sekä erityisesti kaikki esillepanot, tunnelmat ja ideat. Syksy alkaa Habitaresta.

 49. 92

  Minimalisti sanoo

  Uutta kokemusta ja ensimmäistä kertaa Habitaressa. Toivoisin myös saavani ilahduttaa ystävääni yhdellä lipulla. Aina kun matkustamme Ruotsiin niin käyn ostamassa Muji tuotteita.

 50. 94

  Anne sanoo

  Moikka
  Olisi kiva päästä näkemään ihanasti stailattuja osastoja. Niistä saa omaan kotiin hyviä ideoita.
  Mukavaa ja kodikasta syksyä kaikille
  -Anne

 51. 95

  Annika_Kakkukupu sanoo

  Anno varsinkin kiinnostaa. Viime syksynä kävin ensimmäistä kertaa näillä messuilla ja tänä syksynä voisin mennä uudestaan.

 52. 96

  Eija sanoo

  Olen muuttamassa ensi vuoden alusta ja sisustus menee joltain osin uusiksi, olisi kiva saada ideoita.

 53. 97

  Piipi sanoo

  Heippa,
  odotan enemmän normisisustusta, eli tähän voisi Anno ja japanilainen sopia hyvinMahtavaa!

 54. 99

  Sanna sanoo

  Ensimmäistä kertaa pääsen osallistumaan messuille, joten mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea ideoita messuilla on tarjottavana. Annoa tietenkin odotan kovasti 🙂

 55. 100

  Riittale sanoo

  Olen kerran käynyt Habitaressa. Olisi kiva päästä katsomaan sisustuksen uusia tuulia.

  • 100.1

   Elisa sanoo

   Uusia ideoita, kohtaamisia, messujen tunnelmaa, Habitaremessut vuoden kohokohta!

 56. 101

  Lau sanoo

  Kuulostaa mielenkiintoisilta jutuilta, eniten kiinnostaa nähdä millainen ”uusi” Anno on!

  • 101.2

   Sini Liljalahti sanoo

   Uusia ideoita lähden etsimään ja samalla haikailemaan kaiken ihanan perään. ”Tollasen mä vielä joskus haluan”… Tyttären kanssa olis ihana lähteä unelmoimaan ja visioimaan

 57. 102

  NinaWai sanoo

  En ole aiemmin käynyt Habitare-messuilla, mutta tänä vuonna olen päättänyt mennä! Odotan erityisen innolla United Stories osiota, jossa yhdistellään muotoilua yli kulttuurirajojen, erityisesti aasialaiset vaikutteet kiinnostavat <3 Ja tietysti Design Outlet saa fiilikseni kattoon jo nyt 😀

 58. 105

  Piitu sanoo

  En ole koskaan käynyt, joten olisi varmasti elämys päästä paikanpäälle tutustumaan.

 59. 106

  sanoo

  Habitare messuista onkin aikaa kun viimeksi käynyt ja olisi kiva päässä katsomaan mitä uutta taas messuilta löytykään. Annon mallisto näyttää kyllä kivalta ja olisi kiva päässä hypistelemään näitä 🙂

 60. 107

  Mirva sanoo

  Odotan messuja yleisesti ja kaikkea sen tuomaa inspiraatiota. Mukavaa on myös jakaa päivä vanhimman 9v. tyttären kanssa, joka on innostunut myös sisustamisesta.

 61. 110

  Salli sanoo

  Muji ja Ikea kiinnostaisivat eniten! Olisikin kiva päästä Habitareen muutaman vuoden tauon jälkeen.

 62. 111

  Maija Kyynäräinen sanoo

  Osallistun arvontaan. Erityisesti kiinnostaa 100 tuolia -projekti, siellä on myös ystäväni verhoilema tuoli, se olisi kiva nähdä! Ikean osaston toteutus ja Annon uusi tuleminen kiinnostaa myös.

 63. 112

  Minna sanoo

  Jospas tänä vuonna pääsisin paikalle! Eniten uteliaisuutta herättää Anno, muutoin eniten kiinnostaa pienet kotimaiset design-tuottajat.

 64. 113

  Hanna sanoo

  Nyt on sanottava, että eniten odotan Annon uuden malliston näkemistä ja jälleenmyyjien julkistusta!

  Kiitos arvonnasta. 🙂

 65. 115

  PäiviH sanoo

  Oi että, Mujin pop up – myymälää odotan innolla! Mukana siis arvonnassa 🙂

 66. 116

  Noora sanoo

  Osallistun arvontaan! 🙂 Minuakin kiinnostaa anno-brändin paluu. Kotoisa, maanläheinen, rento ja lämmin sisustus on mieleeni, niitä menisin katsomaan messuilekin. 🙂

 67. 118

  Janni-Kaisa sanoo

  Annon uutta mallistoa sekä kaipaisin inspirsatiota valaistukseen, ehkäpä messuilta voisi sitä löytyä 🙂

 68. 119

  Sanna P sanoo

  Hyviä messutarjouksia, jänniä uutuuksia, inspiraatiota omaan sisustukseen.

 69. 120

  Annika.J sanoo

  En ole käynyt aiemmin habitare messuilla 🙂
  Olen juuri muuttanut uuteen isompaan asuntoon, joten olisi kiva saada uusia sisustusvinkkejä nykyiseen kotiin.

 70. 122

  Anne sanoo

  Odotan hyviä messutarjouksia ja inspiraatiota uuteen kotiin. Osallistun arvontaan!

 71. 123

  Aava sanoo

  Valmiiksi sisustetut kokonaisuudet kiinnostavat. Lisäksi olisi hienoa päästä paikan päälle ihan vain tunnelman vuoksi.

 72. 124

  Minna sanoo

  Ihana arvonta! Odotan syksyn uusia tuulia ja ideoita sisustukseen. Vaikka kesä tuntui jälleen liian lyhyeltä, ovat syksyn sävyt ja tunnelma tervetulleita 🙂

 73. 125

  Mai sanoo

  En ole koskaan ollut Habitaressa. Eniten odotan uusia ideoita sisustamiseen ja Mujia.

  • 125.1

   Laura sanoo

   Olen aina silloin tällöin käynyt Habitaressa. Josko tänä vuonna menisi taas. Uusia ideoita odotuksissa.

 74. 128

  Varpu Keskiruokanen sanoo

  Odotan innolla koko messutapahtumaa koska en ole koskaan käynyt siellä:-))

 75. 129

  sannami sanoo

  Eniten odotan uusia, syksyisiä sisustustuulia. Annon paluu on myös kiinnostavaa.

  • 130.1

   Marjo sanoo

   Habitare on jo useampana vuonna ollut se tapahtuma, jonne lähdetään kahdestaan miehen kanssa viettämään parisuhdeaikaa. Tälle vuodelle hotelli on jo varattu, liput vielä puuttuu 🙂 Muji kiinnostaa eniten, mutta kaikkia ideoita on ihana päästä imemään. Habitare on kuitenkin se vuoden odotetuin tapahtuma, ainakin meillä!

 76. 131

  Ellimari sanoo

  Hei!
  Kylläpä ilahduin, kun luin postauksestasi Annon paluusta. Sitä olen odottanut ja vihdoinkin odotus loppuu. Tosin kirjoituksesi perusteella myös Casa Stockmann vaikuttaa mielenkiintoiselta samoin kuin Mujin popup-myymälä.

 77. 133

  Karoliina sanoo

  Olen juuri muuttamassa omilleni vuoden kimppakämppä asumisen jälkeen, joten olisi ihanaa saada uutta inspiraatiota aivan oman kotiin! Tulen ensimmäistä kertaa siis asumaan täysin yksin ja olisi ihanaa päästä katsomaan ideoita yhdessä äitini kanssa 🙂

 78. 135

  Heini sanoo

  Odotan eniten inspiraatiota omaan rakennusprojektiin. Annon, Stockan ja Ikean pisteet kiinnostavat myös.

 79. 136

  Aapo sanoo

  Odotan messuilta yhdessäoloaikaa vaimoni kanssa, sekä ideoita rakennusprojektiin 🙂

 80. 138

  Viljamieli sanoo

  Malttamattomana odottelen ja kaikkeen avoimesti suhtautuen! Muji ja Anno nyt ainakin. En ole ennen käynyt Habitaressa, mutta tänä vuonna minulla olisi mahdollisuus (kesälomalla plus lapset hoidossa). 🙂

 81. 140

  Jenni A sanoo

  Olipa mahtava uutinen kun kerroit Mujin tulevan Habitareen! Toivottavasti avaavat myymälän myöhemmin! 🙂

 82. 141

  Jenni sanoo

  Tahtoisin niin kovasti lähteä messuille ja päästä katsastamaan mitä kivaa löytyisi pimeneviin syysiltoihin omaan kotiimme. Hetki omaa aikaa kotiäidin arjen pyörteistä 🙂

 83. 143

  Vuokko Sarvala sanoo

  Mujin pop up myymälä ja Anno kiinnostavat eniten yksittäisinä osastoina, toki myös Casa Stockmann ja Ikea. Habitare on tapahtumana oikea elämys, joten aina voi yllättyä ja löytää jotain uutta kiinnostavaa.

 84. 144

  Kira sanoo

  En ole aiemmin käynyt Habitaressa, joten itse tapahtumaa jo odotan innolla. Yksittäisenä asiana Mujin pop up kiinnostaa kyllä paljon!

  • 148.1

   Sanna sanoo

   Osallistun innolla arvontaan! Odotan kovasti mahdollisimman monen pop up shopin koluamista kerralla! 🙂

 85. 149

  Henna A. sanoo

  Odotan uusia ideoita sisustukseen. Ostimme juuri uuden ja isomman talon, joten tarvitsemme juurikin inspiraatiokäyntiä Habitaressa 🙂

 86. 150

  katja_Koooo sanoo

  Odotan sitä, että en tiedä mitä odottaa. Joka vuosi mahaa ihan kipristää, kun jännitän mitä näen seuraavan kulman takana. Tänä vuonna sain ensimmäistä kertaa mieheni mukaan. Toivon, että hän syttyy Habitaren tunnelmaan samalla tavalla kuin minä.

 87. 152

  Vilma sanoo

  Muijin pop-up kiinnostaa, mukana arvonnassa! Olisi ihanaa päästä viettämään viikonloppua Helsinkiin ja intoilemaan sisustusmessuille 🙂

  • 158.1

   Tinttu sanoo

   Hullaannuin Mujiin jo 90-luvulla Euroopan reissulla. Siinäpä käymisen arvoinen paikka Habitaressa. Samoin varmasti Annon osasto monen muun ohella. Kiva päivä tiedossa siis!

 88. 160

  Linnea sanoo

  En ole aikaisemmin ollut näillä messuilla, eli odotan koko messuja kaikkensa! 🙂

 89. 161

  Liisa sanoo

  Erityisesti odotan Mujin ja Annon tuotteisiin tutustumista. En ole koskaan käynyt Habitaressa niin olisi kiva käydä! 🙂

 90. 163

  Sanna sanoo

  Odotan uusia ideoita uuteen kotiin. Koko Habitare- messu kokonaisuutena kiinnostaa sillä tämä olisi ensimmäinen kerta messuilla. Anno kokoelma kiinnostaa myös! Mukana siis arvonnassa.

  • 165.1

   ansu sanoo

   Olisi ihana päästä katselemaan ideoita sisustukseen, koskaan en ole sisustusmessuilla käynyt.

 91. 166

  Katri K. sanoo

  Messuille olisi kiva lähteä etsimään uusia ideoita ja tuo Anno kiinnostaa myös kovasti! 🙂

  • 167.1

   Karoliina sanoo

   Odotan kovasti iki-ihanan Annon paluuta, Mujin Maasaki Kanain keynote puheenvuoroa ja totaalista inspiroitumista koko messuista! 🙂

 92. 168

  Vea sanoo

  Odotan ihan kaiķkea koska en ole aiemmin ollut Habitaressa. Toivon vinkkejä säilytysratkaisuihin uuteen entistä pienempään kotiini.

 93. 169

  päivikki sanoo

  Kiva viettää päivä hyvän ystävän kanssa uusia sisustusideoita etsien.

 94. 170

  sanoo

  Ensikertalaisena olen varmasti aivan tohkeissani kaikesta. Yritän esim tämän postauksen perusteella hieman jäsentää messu kokonaisuutta ja tarjontaa itselle. Latasin juuri messukeskuksen aplikaation puhelimeeni, sieltä löytyy hyvä apu Habitaressa olemiseen ja kulkemiseen.

 95. 173

  Krista sanoo

  Odotan ehkä eniten MUJIn pop uppia. Myös Annon ja Stockan uutuudet kiinnostaa, sekä ihan yleisesti kaikkien uutuuksien fiilistely 🙂

 96. 175

  Maria sanoo

  Huumaavan sisustustunnelman lisäksi yhteistä aikaa mieheni kanssa. Tai ei, enemmän odotan aikaa mieheni kanssa. Pienet lapset, vauva, you know.

 97. 177

  Miia sanoo

  Uusia sisustusinspiraatioita kohta valmistuvaan kotiini 🙂 ja Annon uutta tulemista 😉

 98. 180

  Minna sanoo

  Pienen eteisen sisustusvinkkejä, piensisustustavaroiden hankintaa sekä ystävien tapaamista.

 99. 181

  Satu sanoo

  Etenkin just sitä Mujia. Olipa kiva kuulla täältä tuosta keynote-puheenvuorostakin, olisi saattanut muuten mennä ohi. Myös Anno kiinnostaa kovasti.

  • 181.1

   Maisa sanoo

   Odotan tietenkin Mujia, viime kesänä vietin kolme viikkoa Japanissa ja olin täysin myyty. Kaikkea ei kannata ostaa sieltä, esim. sähkölaitteet on erilaisia. Kunpa avaisivat edes pienen liikkeen Helsinkiin!

 100. 191

  Pia sanoo

  Mukin pop up, Ikean osasto sekä paljon muita mielenkiintoisia kohteita. Rakennussuunnitelmat voin muuttaa sisustussuunnitelmiin

 101. 192

  susannna_ sanoo

  Annon uutta tulemista odotsn! Toivottavasti hinnat pystyy samalla tasolla, järkevinä.☺

 102. 195

  O_o sanoo

  Nuorien suunnittelijoiden uusia inspiraatioita ja erilaisia suomalaisia design-juttuja. Tai jos voi vastata rehellisesti, niin kaikkea! 🙂 Mukana arvonnassa siis! 🙂

 103. 197

  Tuija sanoo

  En ole koskaan käynyt Habitaressa, mutta jos sinne pääsisin niin inspiroivat sisustukset on se mitä messuilta eniten odottaisin!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *