Artek 60 – uusi kolmijalkainen

artek60

artekjakkara_lyhty

artek_60

En olekaan vielä täällä blogin puolella kertonut mitä ostin tämä vuotisilta Habitare-messuilta. Artekin osastolla oli hyvä tarjous 60-jakkarasta (99 €, ovh 185 €) ja koska olin jo pidemmän aikaa haaveillut yhdestä lisäjakkarasta, päätin nyt hyödyntää tuon tarjouksen. Valitsin tämän Mike Meirén suunnitteleman mallin, jossa on kaksi mustaa jalkaa ja yksi valkoinen. Istuinosa on koivua.

Jakkaran lisäksi ostin pari Artekin julistetta, mutta niitä en ole vielä saanut kehyksiin. Jep, minulla on nyt jokin vahva Artek-innostus päällä. 😉

Kiitos muuten jo tässä vaiheessa innostuksestanne Iittala-arvontaani! Teitä arvontaan osallistujia on aivan huikea määrä! Tuhat meni rikki niin että paukkui! Vielä on aikaa osallistua 13.10.2013 saakka.

 

Translation: I bought a new Artek 60 stool. This colour model designed by Mike Meiré.

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Minäkin tykkään. Aika huima ero on kyllä tuossa koivuisessa osassa verrattuna vanhaan Artekin koivujakkaraamme. Tosi paljon kellastuu ajan myötä.

 1. 4

  Jutta sanoo

  Ihastuttava jakkara! Värit on niin sopivat. Tämän kyllä ottaisin omaan kotiinkin, Rings-jakkaran kaveriksi! 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Värit ovat ajattoman hillityt. Ihailin niitä värikkäämpiä jakkaroitakin, mutta nyt päädyin järkivalintaan. 🙂

 2. 5

  sanoo

  Kivan näköinen! Itsekin noita katselin, mutta eivät ihan ole meidän kotiin just tällä hetkellä. Meillä olisi muuten Artekin A810 valaisin myynnissä jos kiinnostaa. 😉 Se on ihana, valo on niiiiin kaunis, mutta ei meidän kotiin yksinkertaisesti vain mahdu ja sovi.

  Maiju

  • 5.1

   sanoo

   Oih, A810-valaisimelle löytyy varmasti uusi koti. Se on niin upea ja ajaton. Meillä ei ole oikein paikkaa jalkavalaisimelle.

  • 5.2

   Kai Aarnio sanoo

   Moi
   Tyttärelleni olisin joululahjaa hankkimassa. Onko lamppu vielä myynnissä ja mikä olisi hinta.

   yt kai

 3. 6

  sanoo

  Ai hitsit nyt en kyllä kestä! Pohdin itsekin tuon kanssa Habitaressa mutten kyllä huomannut tätä sävyä siellä myynnissä!!! Tämähän olisi ollut juurikin täydellinen!

  • 6.1

   sanoo

   Tämän sävyisiä jakkaroita ei varmaan ollut montaa myynnissä, sillä itse nappasin toiseksi viimeisen. Ellei niitä sitten ollut jossain varastossa… Höh.

 4. 7

  Heli sanoo

  Täydellinen väriyhdistelmä! Sopisi meillekin, täytyypä pyytää, jos joulupukki toisi meillekin tämän ihanuuden! 😉

 5. 9

  sanoo

  Ihastelin myös jakkaroita messuilla ja kun vielä niin hyvään hintaan olivat. Olisin kuitenkin itse mieluiten kotiuttanut juhlavuoden keltakantisen 60-tuolin, mutta tarjous koski harmi kyllä ainoastaan näitä monivärimalleja. Tämä väri sopii kyllä hyvin teidän kotiin.

 6. 10

  Suvi sanoo

  Voi mikä messu-tarjous! Itsellänikin on samanlaista Artek- kuumetta havaittavissa 😀 Pikku hiljaa siis keräillään lisää 😉 Baby rocket ja rings löytyvät jo lastenhuoneista ja tämä jakkara on kyllä ehdottomasti seuraava jakkara, joka tulee vielä lastenhuoneeseen 🙂 ihana! Ennen sitä tulee kyllä vielä kanto 😀 Eli vielä täytyy hieman malttaa! 😀 Kiitos tästä postauksesta, valinta on selvä 😉 Teillä on erittäin kaunis koti, saan inspiraatioita näistä kuvista!

  • 10.1

   sanoo

   Kiitos mukavasta kommentista sinulle! 🙂
   Luulenpa, että meillekin kotiutuu vielä vuosien varrella muutama jakkara lisää.

 7. 11

  Kaisa sanoo

  Artekin tuotteet ovat kauniita ja niin käytännöllisiä, tykkään.
  Mistä tuollaisen mustan lyhdyn voi hankkia?

  • 12.1

   sanoo

   Oli kyllä niin hyvä tarjous, ettei sitä tarvinut kauaa miettiä. Isäntä sitten kanniskeli jakkarapakettia mukana messuilla loppuajan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *