Aarikka koristaa kodin

Mainitsinkin jo ohimennen, että vierailin taannoisella Helsingin reissullani myös kaikkien tunteman suomalaisen designyrityksen, Aarikan, showroomissa ja tehtaanmyymälässä. Kävin siellä tutustumassa Aarikan historiaan sekä tämän kevään uutuustuotteisiin, ja sain kuvauslainaan Aarikan sisustustuotteita blogiyhteistyön merkeissä.

Aarikka juhlistaa tänä vuonna 60 vuotista taivaltaan! Aarikan tarina alkoi yhdestä kauniista napista, jonka Kaija Aarikka ompeli itsesuunnittelemaansa pukuun opiskellessaan taideteollisessa oppilaitoksessa. Napin kaunis muoto ihastutti monia ja Kaija Aarikka alkoi suunnitella myös puukoruja ja lopulta mallisto laajeni kodin sisustustavaroihin.

Vaikka Aarikka täyttää jo 60 vuotta, haluaa yritys seurata myös aikaa ja uudistuakin. Juhlavuoden kunniaksi Aarikka on lanseerannut Aarrekaappi-sarjan, johon kuuluu mm. keittiöpyyhkeitä, tarjotin ja tiskirättejä. Kevään uutuus on myös Lintu-sarja, joka sisältää kukkatelineitä, patsaita sekä kynttilänjalkoja. Sain pukea kotimme näillä Aarikan upeilla tuotteilla ja innostuin ripottelemaan sekaan myös Aarikan klassikkoa: Keisarinna-sarjaa, joka on lähtöisin 1960-luvun lopulta.

aarikka_keittio

aarikka_keittio_tee

aarikka_pyyhe

aarikka_keittiopyyhkeet_dots

aarikka_keittiopyyhkeet

aarikka_keittioratit

aarikka_keittio_2

Aarrekaappi-tuotesarjan tarina on kiehtova: ”Juhlavuoden valmisteluissa arkiston kätköistä paljastui inspiroiva Aarrekaappi-kuvitus, joka kertoo tarinaamme vuosien varrelta. Aarrekaapin hyllyiltä löytyy iloisia koruja, tunnelmallisia kynttilänjalkoja ja valloittavia eläinveistoksia. Nyt nämä rakastetuimmat klassikot ilahduttavat uudessa kuosissamme.” kerrotaan Aarikan verkkosivuilla.

Ihastuin heti ensinäkemältä Aarrekaapin kuvitukseen, sillä pidän paljon piirroksista, joissa on vahva viiva ja tykkään itsekin sellaisia piirrellä. Aarrekaappi-piirrosta voi ihastella niin graafisen mustavalkoisena kuin harmaana Aarikan juhlavuoden tuotteissa.

Aarrekaappi-sarjan tuotteiden lisäksi toin keittiöömme uutta Lintu-sarjaa sekä myös klassista Keisarinna-sarjaa. Keittiönkin voi somistaa kauniiksi erilaisin asetelmin.

aarikka_keittiossa

aarikka_keisarinna_tarjotin

aarikka_keisarinnat_keittio

Pirteän vihreät Keisarinna-tuikkukupit tuovat raikasta, keväistä ilmettä keittiöön. Myös Lintu-sarjan tuotteita saa tuossa samassa pirteän vihreässä sävyssä. Vihreä sävy toistuu sattumalta myös Keisarinna-tarjottimelle asettelimissani viinirypäleissä. Keisarinna-tarjoiluvadilla tulevat herkut näyttävästi esille ja mikä parasta, tarjoiluvati soveltuu niin arkeen kuin juhlaakin: yhtä hyvin kakkujen ja pikkuleipien esillepanoon kuin myös arkisemmin vaikkapa hedelmien säilytykseen. Kauniita astioita ei kannata säilöä kaapissa!

aarikka_ruokap_asetelma

aarikka_ruokapoydalla

Uuden Lintu-sarjan hauskoja patsaita ja kynttilänjalkoja voi hyvin yhdistää Keisarinna-sarjaan ja luoda näyttäviä asetelmia. Asettelin Keisarinna-kynttiläjalkoihin harmaita, betonilta näyttäviä kynttilöitä. Pelkkiä kynttilöitä vaihtamalla saa helposti muutettua asetelman ilmettä. Joulun aikaan punaiset kynttilät näyttäisivät upeilta näissä kynttilänjaloissa!

aarikka_yopoydalla

aarikka_yopoydalla2

Keisarinna-sarjan näyttävät kynttilänjalat sopivat myös makuuhuoneen tunnelmanluojiksi. Kynttilänjalkoja on saatavilla monessa herkullisessa värissä. Lintu-sarjan Kukkuu-veistos (yllä olevasa kuvassa oikealla) sopii piristämään monenlaiseen tilaan ja asetelmaan.

aarikka_linnut_hylly

Aarikan leikkisä olemus tulee selvästi esiin uudessa Lintu-sarjassa, joka sisältää patsaiden ja kynttilänjalkojen lisäksi kasveille tarkoitettuja alustoja. Viherkasvit ovat palanneet jälleen sisustrendien aallonharjalle ja näiden jalustojen avulla kasvit tulevat näyttävästi esille.

Lintu-sarjan on suunnitellut Marianne Siponmaa ja jokainen lintu on nimetty erikseen: sieltä löytyy Tviit, Kvaak ja Kukkuu. Ja onpa linnuille mietitty myös omat luonteensa. Kuka sanoo, ettei muotoilu voisi olla leikkisää.

aarikka_sohvapoydalla

aarikka_olohuone

aarikka_sivupoydalla

aarikka_linnut2

aarikka_linnut_oh

aarikka_kirjahyllyssa

Keisarinna-kynttilänjalat ovat näyttäviä jo sellaisenaan, joten niitä säilyttää mielellään näkyvillä myös silloin kun kynttilöitä ei polteta. Minä asettelin Keisarinnat olohuoneemme kirjahyllyyn Lintu-sarjan seuraksi.

aarikka_kirjahyllyssa2

aarikka_kirjahyllyssa4

Kevät on tunnetusti erilaisten valmistujaisjuhlien aikaa ja Aarikan ajattomat tuotteet ovatkin oivallinen valmistujaislahja! Kauniit tuotteet kestävät aikaa ja sopivat monenlaiseen kotiin. Tuotteita on saatavilla monessa värissä, mutta meidän kotiimme valitsin pääasiassa valkoisia ja puunvärisiä tuotteita muutaman pirteän vihreän kynttilänjalan lisäksi.

ARVONTA

Aarikan juhlavuoden kunniaksi haluamme ilahduttaa lukijoita arvonnalla. Palkinnoksi arvotaan Aarikan uutuustuotteita: voittaja saa valita joko Tviit-jalustan (valkoisena tai vihreänä) tai vaihtoehtoisesti Aarrekaappi-setin (sis. mustavalkoinen keittiöpyyhe, tarjotin sekä tiskirätti).

aarikka_palkinto

NÄIN OSALLISTUT AARIKKA-ARVONTAAN
Vastaa kommenttiboxissa johonkin seuraavista kysymyksistä:

Mikä on sinun suosikkisi Aarikan tuotteista?
Tai onko mielessäsi jokin Aarikan tuote, jonka toivoisit palaavan valikoimaan?

Millaisia Aarikan sisustustuotteita toivoisit kauppoihin?
(Pakko vastata tähän, että itse toivoisin esim. Aarikalle tyypillisiä pyöreitä ripustuskoukkuja naulakoksi.)
Lisää tuotteita löydät Aarikan verkkokaupasta.

Arvontaan on mahdollista osallistua sunnuntaihin 23.3.21014 klo 23.59 saakka.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

ARPAONNEA!

Aarikka Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa design-tuotteita arkeen ja juhlaan. Aarikan tuotteiden pyöreä muoto on on yrityksen yksi tunnusominaisuus kautta historian ja innostaa Aarikan suunnittelijoita edelleen. Omaperäisyys, värikkyys, kodikkuus, luonnon huomioonottaminen, käsillä tekeminen sekä hyväntuulisuus ovat olennainen osa Aarikka-tuotteita.

Suurimmalle osalle Aarikka-tuotteita on myönnetty Avainlippumerkki osoituksena kotimaisuudesta. Tuotteet kootaan käsityönä työkeskuksissa, joissa työllistetään vajaakuntoisia henkilöitä. Tuotteet valmistetaan lähellä, joten kuljetusmatkat ovat lyhyitä. Aarikka toteuttaa ekologisuutta myös välttämällä tarpeettomia pakkauksia sekä suosimalla puuta materiaalina. 

Löydät Aarikan myös Facebookista. Suosittelen tutustumaan myös Aarikan historiaan Aarikan verkkosivuilla.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

aarikka_logo


Translation: My styling with new products from Finnish design company Aarikka (co-operation).

Kommentit
 1. 1

  Heli sanoo

  Mikä on sinun suosikkisi Aarikan tuotteista?
  Keisarinna, valkoisena
  Tai onko mielessäsi jokin Aarikan tuote, jonka toivoisit palaavan valikoimaan?
  Ei =)
  Millaisia Aarikan sisustustuotteita toivoisit kauppoihin?
  Ajattomia ja edullisia

 2. 2

  Elina sanoo

  Eniten tykkäilen kyllä Lintu -sarjasta tai sitten ihan vaan perinteisestä Tontut -sarjasta. Rakastan erilaisia ja -kokoisia tonttuja yli kaiken, ja Aarikan tontut ovat lemppareitani!

 3. 3

  arja A sanoo

  olen pitkään ihmetelly et aarikan tuotteet ei ole myynnissä isommissa marketeissa ,itse haluaisin aarrekaappi tuotteet hyllyille ja keisarinnat myös! olisi mukava ostella kun ne olisi helpommin ostettavissa!=)palkinnoksi ottaisin aarrekaappi tuotteet jos onnetar suosis! =)

 4. 4

  hukka sanoo

  Minun suosikkejani Aarikan tuotteista ovat ehdottomasti Keisarinnan tuotteet, varsinkin sellainen Keisarinnan iso valaisin valkoisena on todella nätti (ja Todella kallis)!
  Jotenkin myös Hirvonen-tuotteet ovat olleet niin sympaattisia, avaimenperät sun muut.

 5. 5

  Tiinaf sanoo

  Tuo Keisarinna tarjotin valkoisena on sellainen, mitä olen haaveillu jo pitkään!

 6. 6

  judith sanoo

  keisarinnat on mun juttu ja niitä soisi löytyvän kauppojen hyllyiltä!itselläni on vanhoja aarikan kynttiläjalkoja!

 7. 8

  Siru sanoo

  Keisarinnan kynttilänjalat ja jalallinen, valkoinen tarjotin ovat minun suosikkejani Aarikan tuotteista. Nämä uudet tekstiilit ovat myös ihania!

 8. 10

  Anu-Maria sanoo

  Aarikan pässi on ehdottomasti suosikkini ja pitkäaikainen haave 🙂 Ihana arvonta!

 9. 11

  Satu sanoo

  Kaikkien aikojen suosikkini ovat ehdottomasti flamingo, joutsen ja seimi, jonka kaivan esiin kätköistä aina joulukuun alussa.

 10. 13

  Heli sanoo

  Upeita tuotteita ja kuvia! Eniten omaa silmääni miellyttää tuo Aarrekaappi-sarja! Ihanan ajaton kuosi! 🙂

 11. 15

  Mari sanoo

  Keisarinnaa meiltä löytyykin jo sekä muita Aarikan vanhoja kynttiläjalkoja. Ne on kauniita.
  Ottaisin mielelläni Tviit-jalustan meille 🙂

 12. 16

  Johanna sanoo

  Mikä on suosikkisi aarikan tuotteista?
  Valkoinen keisarinna tarjoiluvati 🙂

 13. 17

  Katariina sanoo

  Keisarinna kynttilän jalka sopisi hienosti jo olemassa olevien vanhojen puisten kynttilänjalkojen pariksi. Kivasti stailattu, niinkuin aina 🙂

 14. 18

  jenna h sanoo

  Kauniit nuo teidän keittiön välitilan laatat! Sopii mahtavasti muutoin eleettömään keittiöön. (en siis osallistu arvontaan)

 15. 20

  Jutta sanoo

  Pidän kyllä molemmista, sekä Keisarinnasta että Aarrekaappi-sarjasta. 🙂

  -Jutta

 16. 21

  Anne sanoo

  Muistan lapsuudesta ripustettavan kynttiläjutskan. Jossa oli ketjut,millä ripustettiin ja muistaakseni neljälle pienelle pallokynttilälle paikat,se voisi tulla uustuotantoon. Ja pienet pallokynttilät,sillä ne ovat ainoat,jotka sopivat Aarikan pieniin kynttiläjalkoihin.

 17. 22

  sari sanoo

  Hei, suosikkeja ovat Keisarinna-kynttilänjalat ja klassikkotontut, jotka joka joulu hyppäävät jossain päin taloa…Aarrekaappi-sarja on aikas kivan näköinen, pidän myös siitä,

  terkuin Sari

 18. 25

  sanoo

  Aarikan korut kaikkina vuodenaikoina sekä tontut joulukattauksessa ovat suosikkejani. Nyt kiinnostuin Aarrekaappi-sarjasta.

 19. 26

  Nina sanoo

  Pidän erityisesti keisarinna-sarjasta! Osallistun arvontaan (tviit valkoisena, aika veikeää menoa!)

 20. 27

  Sanna sanoo

  Lintu-sarja on hauska, se siis on suosikkini Aarikan nykyisistä tuotteista. Uudelleen tuotantoon kaipaisin Aarikan värikkäitä retropeltipurkkeja.

 21. 28

  Tarja sanoo

  Suosikkeja on iso Keisarinna-valaisin ja kynttilänjalka. Ihania vuodesta toiseen.

 22. 29

  Tarja sanoo

  Kyllä tuo Keisarinna-kynttilänjalka on kaunis, etenkin valkoisena. Aarrekaappi-sarja viehättää myös!

 23. 32

  Jenni sanoo

  Vierastan koriste-esineitä sisustuksessa laiskan pölyjenpyyhkijän luonteeni takia. Keittiötekstiilejä ja -tavaroita kuitenkin rakastan, joten tuo Aarrekaappi-sarja hivelee omia visuaalisia nystyröitä todella.

 24. 33

  Pat sanoo

  Minun suosikkeja ovat ehdottomasti joulutontut! Ostan joka jouluksi ainakin yhden uuden tontun.

 25. 35

  sanoo

  Kevään myötä olen vähän katsellut noita Aarikan vihreitä tuotteita, mutta jotenkin nämä uudet Tviit ja Kukkuu sulattivat sydämeni kaikessa yksinkertaisuudessaan ja valkoisuudessaan ripauksessa puun väriä. 🙂

 26. 36

  RiittaK-V sanoo

  Pidän uudesta aarrekaappi-kuosista..tai vanhasta..uudesta. Keisarinna-kynttilänjalka valkoinen on ihana ja näyttävä!

 27. 39

  Sari sanoo

  Keisrinna-kynttilänjalat valkoisena tai koivun värinä ovat todella näyttäviä ja tyylikkäitä! Mutta myös nuo uudet tekstiilit ovat ihania.

 28. 40

  vipe sanoo

  Keisarinnat ovat niin legendaarisia ja kauniita, vaikka muuten pidänkin modernimmasta tyylistä.Ihana ja raikas uusi Aarrekaappi-sarja!

 29. 41

  Hanna Kangasvieri sanoo

  Aarikalla kaikki on ihanaa! Eritoten olen haaveillut Keisarinna tarjoiluvadista.

 30. 43

  Mari sanoo

  Keisarinna valkoisena on kaunis ja ajaton. Pidän myös kovasti Aarikan puisista helmikoruista.

 31. 44

  Johanna sanoo

  Aarikan keisarinna ja prinssi kynttilänjalat ovat mielestäni aivan ihania! Harmitaa, että isoäidilläni oli koko Aarikan kyseinen sarja ja hän oli mennyt ne joskus taannoin myymään. Sisustusintoilijana varmasti joskus hankin koko sarjan kotiini! 🙂

 32. 45

  Sari Koutonen sanoo

  Itse pidän Aarikan isoista kaulakoruista ja nyt ihastuin uuteen Lintu-sarjaan. Toivoisin Aarikalta jälleen isoja näyttäviä rannekoruja. Niitä oli ainakin ennen muinoin.S

 33. 48

  Titta sanoo

  Minun jouluuni kuuluu vahvasti Aarikan joulukoristeet. Äidilläni oli niitä paljon ja nyt yritän joka joulu ostaa jonkun koristeen omaan kotiini. Eli joulutuotteet ovat suosikkejani. 🙂

 34. 49

  Minna sanoo

  Keisarinna kynttilänjalat ovat yksi suosikki. Pidän kovasti puukoruista ja heijastumista myös. Tosi kivoja ovat nuo uutuustekstiilit.

 35. 50

  Krisse sanoo

  Uusi Aarrekaappi sarja näyttää ihanalta. Tykkäsin erityisesti keittiöpyyhkeistä. Perinteisistä tuotteista aarikan tontut ovat olleet aina suosikkejani. Pidän Aarikan käyttämästä puusta materiaalina, Se saa tuotteet tuntumaan ajattomilta.

 36. 52

  Hande sanoo

  Keisarinna-tuotteet ovat aivan huippuja, haaveilen niistä niin, mutta lapsiperheessä on aina muita hankintoja edellä.

 37. 53

  Miia sanoo

  Valkoiset Keisarinnat ovat ihania, ottaisin mieluusti kotiini! Ja minä myös toivoisin pieniä ripustusnuppeja tai naulakkoa Aarikan valikoimaan.

 38. 56

  Puuraitti sanoo

  Lapsuudesta tutut joulutontut ja pääsiäispuput ihastuttavat nyt omia lapsia. Näiden lisäksi pidän Aarikan simppeleimmistä koruista.

  Suvin ehdotus nappihenkisistä puunaulakoista on hyvä. Kannatan!

 39. 57

  Katri sanoo

  Keisarinna on vaan niin kaunis, siitä kelpuuttaisin minkä tahansa esineen.. Ruustinnastakin tykkään.
  Jos arpaonni osuu kohdalle niin tuo veikeä Tviit olisi valintani, valkoisena.

 40. 58

  Laura sanoo

  Tuo uutuus Aarrekaappi-sarja on tosi kiva 🙂 ajattoman tyylinsä ja eri väriensä takia Aarikka on kiva. Aarrekaapin koteuttaisin vaikka heti uuteen kotiin tai voisin vaikka jotkut keväiset puuhelmetkin tai kynttilänjalan ottaa. Voi kun arpaonni olisi myötä…

 41. 59

  Viivi sanoo

  Keisarinna-kynttilänjalat ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kauniit ja monikäyttöiset.
  Aarikalta toivoisin puisia pannunalusia. Mielenkiintoista olisi myös nähdä Aarikalta hieman isompia esineitä, esimerkiksi säilytyskoreja.

 42. 60

  Pippa sanoo

  Ei Aarikalta oikein voi nimetä suosikkia..ehkä vanhat, suuret ja näyttävät hopeakorut, jotka mielelläni näkisin myös uudelleen tuotannossa! Olen kyllä kade anopin korukokoelmalle, hän kun on tajunnut ostaa useampia osia aikoinaan. Sisustuspuolella olisi kiva saada enemmän ei-kuvaavia puutuotteita, tontut, enkelit ja hirvet eivät oikein osu omaan sisustusmakuun enkä osaa niitä lähettää ulkomaille lahjoiksikaan.

 43. 62

  Heidi sanoo

  Ei tule joulua ilman Aarikan tonttuja, niitä oli jo lapsuuskodissani. Muistelen, että Aarikalla olisi joskus ollut hopeinen ”Pallo” sormus, se olisi kiva saada.

 44. 63

  sanoo

  Keisarinnat ovat kauniita mutta minulle liian kalliita. Ehdottomasti haluaisin Tviitin valkoisena ja se pääsisi lastenhuoneeseen!

 45. 64

  SatuR sanoo

  Keisarinnat ovat suosikkeja, haaveilen tuosta puunvärisestä tarjottimesta.. 🙂 Palkinnoksi ottaisin tuota Aarrekaappi-sarjaa.

 46. 65

  sanoo

  Tuo Lintu-sarja on todella ihana ja niin on myös Keisarinna kynttilänjalatkin. Olisi kiva nähdä Aarikalla juurikin niitä ripustus- ja seinäkoukkuja sekä erilaisia säilytyslaatikoita.

 47. 66

  sanoo

  Voi ihanat uutuudet! On jäänyt itseltä ihan huomaamatta. Pakkohan noihin twiit-lintusiin on rakastua, tosi makeet ja söpöt! Aarikan ehkä paras tuote on kuitenkin se värikäs pässi!! Ehdotuksena olis lisää eläinhahmoja ja muita leluja. 🙂

 48. 67

  Minna sanoo

  Aarikan joulukuusenkoristeet on oltava joka vuosi kuusessa ja vanerinen latvatähti on suosikkini. Uusista tuotteista lintu-sarja on ihana.

 49. 69

  Hilla Mäkinen sanoo

  Tykkään erityisesti Aarikan kynttilänjaloista. Haaveissa Iso Keisarinna kynttilänjalka 🙂

 50. 73

  Soonas sanoo

  Oi, ihania tuotteita! Keisarinna on todella kaunis sarja ja samoin ihailen isoa pässiä. Uutuus-tuotteet ovat hyvin nykytrendiin istuvia. Mielelläni arvonnassa mukana. 🙂

 51. 77

  Tii sanoo

  Keisarinna-kynttilänjalkoja olen himoinnut jo tovin. Hurmaavia!
  Itse olen pallukka-pyyhenipsija vailla.

 52. 78

  SV sanoo

  Minulla oli aikoinaan musta puuhelmistä tehty avaimenperä, jonka sai esim. housunlenkkiin kiinni. Olisi kiva jos ne palaisivat tuotantoon.

 53. 87

  riikka sanoo

  Puunvärinen keisarinna kynttilänjalka on tosi kiva. Myös aarrekaappi sarja

 54. 89

  Ellu. sanoo

  Keisarinna tuotteista täälläkin haaveiltu jo pitkään! Arvonnassa mukana ja mikäli arpaonni suosii, valitsisin tuon kivan setin!

 55. 92

  SuviT sanoo

  Ihanin Aarikka -tuote on keisarinna kynttilänjalka valkoisena tai puunsävyssä. Tuo uusi sarja ihastuttaa myös omaa silmää, erityisesti nuo tekstiilit!

 56. 94

  Minnamaria sanoo

  Kyllä valkoinen Keisarinna on jo hyvän aikaa ollut suosikkini, ja näiden kuviesi kautta fiilis vain vahvistui. Ihanuuksia! Aarrekaappi-sarjan toivoisin kotiini.

 57. 95

  eija sanoo

  Keisarinnat ovat omalla tavallaan arvokkaan näköisiä. Tontuista pidän myös kovasti 🙂

 58. 100

  HeidiS sanoo

  Keisarinna kynttilänjalat luonnonvärisinä tai valkoisina ovat ehdoton valintani sillä ne kuuluivat jo lapsuuteeni silloin kun Aarikka oli akkutaipaleellaan noin 50 vuotta sitten, toinen favourite on myös Pässi – monivärisenä se kruunaisi ylväällä olemuksellaan,HeidiS

 59. 101

  Sari sanoo

  Aarrekaappi sarja ehdottomasti, sopii loistavasti keittiöön. Tuotteissa käytetty puu materiaalina tekee tuotteista ajattomia.

 60. 102

  Sanna sanoo

  Aarrekaapista tuli näiden kuvien myötä suosikki. Näyttäisi hyvälle omassa valko-harmaassa keittiössäni.

 61. 103

  Eevis sanoo

  Aarikan suhteen olen kaikkiruokainen, joulukuun alussa nostan tonttukokoelman esiin, johon olen lähes joka vuosi hankkinut lisää jäseniä. 🙂 Ympäri vuoden käytän Aarikan käsikoruja ja valkoiset ja puunväriset kynttilänjalat ihastuttavat pöydillä. Ehdoton suosikkini on valkoinen helmikäsikoru sydämellä varustettuna ja heti sen jälkeen Keisarinna-kynttilänjalka. Jos arpaonni suosisi, valitsisin Aarrekaappi-sarjaa.

 62. 104

  Mammu sanoo

  Suosikkituotteeni on Keisarinna. Tarkoitus olisi sellainen tarjotin hankkia äidilleni äitienpäivälahjaksi. 🙂 Rakastan myös noita tiskirättejä!

 63. 105

  Heidi K sanoo

  Keisarinne kynttilänjalat ovat lempparituotteita Aarikan valikoimista ja nyt tämä uusi Aarrekaappi-sarja iskee minuun kyllä ihan täysillä.

 64. 106

  anni tervavaara sanoo

  Pidän tosi paljon uudesta Aarrekaappi sarjasta. Aarikalla voisi kuvitella olevan kätköissään kivoja 50- ja 60-luvun juttuja, jotka toimisivat tänäkin päivänä. Esim Keisarinna-sarja on kiva.
  Jos voittaisin, valitsisin ehdottomasti Aarrekaappi-setin!

 65. 107

  Sanna/Vanilija sanoo

  Tykkään Aarikan koruista. Jos onni suosii -valikoin aarrekaappi setin.

 66. 108

  Minna P sanoo

  Ihanaa Aarikkaa! Keisarinna- ja prinssi kynttilänjalat ovat suosikkejani. Valkoisena olisi haaveeni.
  Jos onnetar suosii minua, valitsisin Aarrekaappi-setin.

 67. 109

  JennniMy sanoo

  Erityisesti tykkään Keisarinna-sarjan kynttilänjaloista, valkoisena. Palkinnoksi valitsisin Aarrekaappi-setin 🙂

 68. 110

  Mape sanoo

  Aarikan Keisarinna on ikisuosikkini, mutta nyt ihastuin kyllä tuohon Kukkuu -veistokseen <3

  Tuo Tviit olisi valkoisena myös aika ihana =)

 69. 111

  Saima sanoo

  Suosikkini on Keisarinna-kynttilänjalka puunvärisenä. Uudet lintuaiheet näyttävät myös kivoilta.

 70. 112

  sanoo

  Aarrekaappi kuosi on nätti mustavalkoinen ja ajaton. Setin ottaisinkin jos arpaonni suosii. Lapsuudestani muistan äitini Aarikka-tontut, klassikkoja.

 71. 115

  Noora sanoo

  Pidän kovasti prinsessa-, prinssi- ja ruustinna-kynttilänjaloista. Mukana arvonnassa!

 72. 116

  Suvi K sanoo

  Valkoinen Keisarinna olisi kyllä aivan mahdottoman kaunis… Jos onni potkaisee, valitsisin Aarrekaappisetin 🙂

 73. 117

  Metsänrannan Lilli sanoo

  Minulla on yksi vanhan tuotannon keisarinna ja yksi uusi, mutta kolmas olisi kiva.

 74. 118

  Kirsi sanoo

  Keisarinnasarja on suosikkini, mutta kyllä uusi aarrekaappisarja miellyttää silmää kovasti!

 75. 119

  Jaana sanoo

  Ihana tuo Aarrekaappi -sarja. Pitääpä mennä tutustumaan tarkemmin valikoimiin:) Mistä noita harmaita betonin näköisiä kynttilöitä löytää? Tosi hauskan näköiset!

 76. 121

  Katri sanoo

  Ihania uusia tuulia Aarikalta 🙂 Lintu-sarjaan tykästyin. Suosikkini kuitenkin kautta aikain on Aarikan pässituotteet!

 77. 122

  Tuija sanoo

  Aarikan tuotteissa ehkä eniten miellyttää Keisarinna valkoisena, mm. kynttilänjalka.
  Arvottavista eniten mustavalkoinen setti eli aarrekaappi. 🙂
  Valoisaa kevättä!

 78. 124

  Maiju sanoo

  Aarrekaappi on kyllä minun makuuni! Juuri tuollaisia kodintekstiileitä kuten keittiöliinoja olen kaipaillut aarikan mallistoon, lisää niitä! 🙂

 79. 125

  Essi sanoo

  En osaa kyllä lempituotettani kaikista aarikan tuotteista sanoa, mutta keisarinna-lampunjalka on ainakin ollut jo kauan mielessä!

 80. 127

  sanoo

  Tykkään kovasti tuosta keisarinna sarjasta, niitä olisi kiva saada olohuoneen pöydälle monta!

  Olen joskus haaveillut Aarikan korujen tyylisestä teoksesta minkä saisi seinälle..joku iso missä olisi paljon erikokoisia puisia palloja.

  🙂 Kiva arvonta!

 81. 129

  sannami sanoo

  Suosikki tuotteitani ovat suuret, värikkäät puuhelminauhat. Antavat ihanasti särmää muuten tummaan ja pelkistettyyn tyyliini. Voi kun onnetar suosisi, aarrekaappi-setti olisi ihana.

 82. 133

  Henriikka sanoo

  Mun ehdoton suosikki Aarikan valikoimasta on tämä uusi Aarrekaappi -sarja. Aivan ihana kuosi!

 83. 134

  Jode- sanoo

  Ehdoton suosikkini Aarikan tuotteista on Keisarinna -kynttiläjalustat. Tykkään muutenkin Aarikan suomalaisesta ilmeestä ja tuotteiden desin ajattomuudesta. Kauppoihin toivon Aarikan keittiötekstiileitä lisää:)

 84. 136

  Leena sanoo

  Lemppareitani ovat Aarikan tontut ja muut joulukoristeet. Niitä oli lapsuudenkodissani ja tuntuu ettei piparitalo ole oikeanlainen, jos ei sieltä kurkkaa Aarikan tonttu!

 85. 137

  Emmi sanoo

  Prinssi kynttilänjalat ovat ihania ja tuo aarrekaappi setti olisi kyllä kaunis keittiöön!

 86. 139

  Anna-Mari sanoo

  Nämä on kaikki jotenkin niin sykähdyttävän kauniita ja ajattomia…erityisesti tuo keisarinna. Siitä tykkään!

 87. 140

  Kaisa sanoo

  Tykkään linnuista ja Keisarinna sarjakin on upea.
  Kaipaisi pyöreitä metallisia säilytyspurkkeja uudellen tuotantoon. Etenkin se purkki olisi kiva saada, missä on valkeat kukkakuviot.

 88. 141

  Sini A. sanoo

  Kyllä tuo Aarrekaappi setti vei sydämmen. Juuri sellaista pientä piristystä keittiömme kaipaisi!

 89. 143

  Maria.S sanoo

  Keisarinna on ehdoton lempparini! Jos arpaonni suosisi, valitsisin Aarrekaappi setin.

 90. 146

  sanoo

  Keisarinna on ajaton ja kaunis mutta kieltämättä Tviit vei sydämeni.
  Valkoinen Tviit jos Mrs. Fortuna suosii 🙂

 91. 147

  Anna sanoo

  Hinta ollut tähän asti esteenä, mut Keisarinnoja ja prinsessoja olen havitellut nyt jo muutaman vuoden 🙂

 92. 149

  Jenni S sanoo

  Keisarinna on minunkin suosikkini. Aarrekaappisarjan toivoisin voittavani arvonnassa. 🙂

 93. 151

  KatjaM sanoo

  Keisarinna -sarja on kaunis, mutta hyvännäköisiä ovat myös nuo Aarrekaappi -sarjan tuotteet. Mukana arvonnassa! 🙂

 94. 153

  SatuK84 sanoo

  No tämä uutuus Aarrekaappi-setti nousi heti uudeksi suosikiksi! Entuudestaan pidin Aarikan yksinkertaisesta rannekorusta; mustia helmiä ja yksi hopeinen sydän joukossa 🙂

 95. 154

  sanoo

  Minä tykkään valtavasti noista Keisarinna-tuotteista, voisin kotiuttaa niistä jokaisen, jokaisessa värissä. Ne sopivat mielestäni niin moneen sisustukseen, moderniin ja perinteisempään, varsinkin puunväriset ja valkoiset. Aarrekaappi on ihana kuosi, nousee varmasti myös mun suosikiksi, ja tuon Aarrekaappi-setin kotiuttaisin myös enemmän kuin mieluusti! 🙂

 96. 155

  Mammu sanoo

  Aarrekaappi kuosi vei minunkin sydämeni, sopisi loistavasti uuteen asuntoon! Mukana Aarrekaappi-setin arvonnassa siis.

 97. 157

  Maiz sanoo

  Allu oli minusta ihan hauska sarja lapsena 🙂
  Nyt toki fanitan Keisarinnaa ja useitakin koruja.

 98. 159

  Jenni sanoo

  Keisarinna tuotteet ovat minun suosikkejani, mutta nämä uutuudet ovat myöskin ihastuttavia!

 99. 162

  V sanoo

  Mun suosikit on ne vanhat kierrepurnukat! Niitä voisi tulla uudelleen tuotantoon 🙂

 100. 163

  Julia sanoo

  Aarikan jouluiset puutontut on söpöjä. Valitsisin Aarrekaappisetin, jos voittaisin.

 101. 166

  moonangel sanoo

  Keisarinnan kynttiläjalka nousee suosikiksi 🙂 Itse myös kaipaisin jotakin naulakkoa tai koukkua aarikalta. Pidän heidän muotoilustaan. Mitään erityistä ei kyllä tule mieleen mitä kaipaisin mistään vanhoista mallistoista.

 102. 168

  Suffeliini sanoo

  Muutama tonttu löytyy kotoota, mutta tuo uusi lintusarja kolahti!!! Niitä voisi harkita itsellekkin. 🙂

 103. 169

  Hannis sanoo

  Keisarinna valkoiset kynttiläjalat ovat suosikki. Tontut ihastuttaa aina. Tuotteet voisivat olla edullisempia.

 104. 170

  Nkl80 sanoo

  Multa löytyy punaisia tonttuja eri koossa, sekä salaattiottimina ja voiveitsenä. Ne on ihana kaivaa kaapista esiin joka joulu. Täydennän kokoelmaa joka vuosi.

 105. 171

  Tuija sanoo

  Mukana arvonnassa. Suosikkini Aarikan tuotteista on Keisarinna-sarjan tarjoiluvati

 106. 172

  Terttu sanoo

  Aarrekaappi-sarja on suosikkini. Kattaus- ja joulujuttuja on ollut käytössä 30 vuotta. Arvonnassa mukana.

 107. 174

  Katja sanoo

  Ruustinna-tarjoiluvati on aivan ihana! Keisarinna-tarjoiluvati kylläkin on käytännöllisemmän kokoinen, mutta silmääni miellyttää vielä enemmän Ruustinnan yksinkertaisuus 🙂 Kunpa Ruustinnaa saisi myös isompana, Keisarinnan kokona!
  Muutenkin pidän Aarikan tuotteista, sillä puu on kotoinen ja pehmeyttä tuova materiaali.

 108. 175

  sanoo

  Suosikkituotteita on kylläkorut, ja korumaiset heijastimet.
  Aarrekaappi-sarjan arvonnassa mukana.

 109. 177

  päge sanoo

  Aarikka on kyllä kaunista, ajatonta ja laadukasta suomalaista designia. Tykkään aarikalla puisista lampaista, mutta tuo uusi aarrekaappi sarja kiinnostaa graafisuuden ja mustavalkoisuuden takia. Lovelovelove!

 110. 181

  Ava A sanoo

  Suosikkejani Aarikan tuotteista ovat Keisarinnat. Uusi Aarrekaappi-sarja vaikuttaa myös kuvien perusteella kiinnostavalta.

  Odotan Aarikalta laadukkaita ja kotimaisia puisia sisustustuotteita. On hyvä kunnioittaa perinteitä, mutta samlla myös uudistua ja pysyä ajassa kiinni. Itseäni miellyttävät hillityt värimaailmat.

 111. 182

  Satu sanoo

  Ihana arvonta! Keisarinna ja ruustinna sarjat sekä salaattiottimet, veitsi sekä pikkuhaarukka ovat minun suosikkejani. Olen keräilyä sarjaa pikku hiljaa jo pidemmän aikaa ja nyt minulla on mukava sarja koossa. Tviit jalusta valkoisena olisi mukava lisä kokoelmalleni. 🙂

 112. 183

  Nina sanoo

  Kyllä se on tuo keisarinna kynttilänjalka. Jotenkin nuo pallokuviot ovat niin kauniita.

 113. 184

  Miia sanoo

  Keisarinna tarjoiluvati ja kukkuu-veistos ovat suosikkejani. Mukana arvonnassa!

 114. 186

  SannaS sanoo

  Keisarinnasta olen haaveillut! Kivalta näyttää myös aarrekaappi-tuotteet

 115. 187

  annyu_ sanoo

  Huippu arvonta! Keisarinna ja ruustinna sarjat ovat minun suosikkejani. Olen keräillyt sarjaa pikku hiljaa jo pidemmän aikaa. Tviit jalusta valkoisena sopisi hyvin meille 🙂

 116. 194

  Henppa sanoo

  Keisarinna-sarja hurmaa totaalisesti, mutta nämä linnut ihastuttavat myös. Voiton napsahtaessa valitsisinkin Tviit-jalustan.

 117. 195

  Minna_Koo sanoo

  Keisarinna- sarja on hieno, samoin Aarikan kaulakorut. Myös pässi on symppis 🙂
  Aarikalta toivoisin abstrakteja/geometrisia sisustustuotteita.
  – arvonnassa, jos voittaisin, valitsisin Tviit-jalustan valkoisena.

 118. 196

  Hanna sanoo

  Aarrekaapin tyylisiä tekstiilejä toivoisin lisää. Graafisia muotoja pyöreiden muotojen keskelle. =)

 119. 197

  Elisa n sanoo

  Itse tykkään todella paljon noista valkoisista keisarinna kynttilänjaloista:)

 120. 201

  Saila sanoo

  Mukana ehdottomasti! Aarikka kuuluu lapsuuteeni ja kas kummaa, on myös nyt omassa kodissani, eikä vain upeina koruina. Se nostalgisuus?! Keisarinna on ollut suosikkini, mutta tykkään kovasti näistä modernin oloisista lintusista, jotka seikkailevat ruukun alustoina, patsaina ym. Tekstiilit ovat myös kivan näköisiä. Tuo Keisarinna sopii kuin nakutettu Lantern-lyhdyn ja kivi-tuikkujen, miksei Kastehelmenkin pariksi. Se onkin minusta suomalaisessa designissa parasta, yhdisteltävyys on mahtavaa! Itselleni on todella rakas sellainen pienen pieni limen vihreä Aarikan puinen lintu, joka on hammastikkuteline. Sain sen kauan sitten lahjaksi ystävältäni. Ja todellisen löydön tein kirppiksellä, jossa joku myi vitosella perhevalokuvissakin joskus kauan ennen syntymääni 60-luvulla näkyneen kynttilänjalan pöytäkynttilälle. Alusta on mustaa rautaa ja ne ihanat puiset helmet jotka roikkuvat… kerta kaikkisen upea! Nimeä en tiedä, mutta toivoisin, että nuo palaisivat tuotantoon. Ostaisin heti, sillä ovat yhdisteltävissä monen kanssa, myös tuon Keisarinnan. Ovat upeita!

  Näyttää muuten todella hyviltä kuvissasi nuo uutuudet! Sopivat loistavasti moderniin tyyliin!

 121. 202

  Minä ja muut sanoo

  Hei! Aarrekaapin tekstiilit tulisi hyvään käyttöön keittiössä ja plussaa on, että ne myös näyttävät hyviltä! Omat rätit joutaisivat jo roskiin… 🙂

 122. 203

  JenNap sanoo

  Lintu sarja oli jotenkin hurmaava. En ole edes ajatellut, että aarikalta löytyy noin kivoja juttuja. Ja ne kynttiläjalat, missä on ne helmet, joutuu lähtee kaupoille..

  t. JP

 123. 204

  Riikka sanoo

  Tuo uusi aarrekaappi sarja on ihana kaikkine tuotteeineen ja ne koristaisivat kivasti mustavalkoista keittiötäni 🙂

 124. 205

  sanoo

  Keisarinna-sarjaa olen aina ihastellut. Nyt, kun olen taas innostunut viherkasveista olisi hauskaa laittaa yksi kasvi tviit-jalustan päälle.

 125. 206

  Anneli sanoo

  Keisarinna tuotteet ovat minun suosikkejani, mutta kyllä nuo uudet linnutkin saavat hymyn huulille. Pienet (esim. korujen) säilytysrasiat voisivat myös toimia Aarikan tyylisinä.

 126. 208

  Kinkerik sanoo

  Aarikan tuotteet ovat kaikki aika ihania. Suosikkini on Keisarinna, mutta jokin niissä pässeissäkin viehättää. 🙂

 127. 209

  Piasi sanoo

  Kyl Keisarinna on mun suosikki!
  Ihania kuvia!!! Jos saisin valita niin Aarresaari tulis meille 🙂

 128. 210

  Meri sanoo

  Aarikan tuotteista viimeaikoina on tullut hypisteltyä ja ihasteltua tuota Keisarinna -sarjaa! Puhtaat muodot ja vaaleat puun sävyt miellyttävät omaa silmää kaikessa sisustuksessa, tätä linjaa odotan näkeväni eri muodoissa Aarikalta myös jatkossa. Osassa tuotteita korvaisin mieluusti kylmän ja kovan metallin kuitenkin lasilla.

 129. 211

  Veera sanoo

  Olen pitkään haikaillut isoa Keisarinna kynttilänjalkaa, mutta kuvissa esiintynyt keisarinna tarjoiluastia on vielä ihanampi. Verkkosivuja selaillessa tuli semmonen tunne, että on joskus pakko saada värikäs pässi olohuoneen lipastoa koristamaan 🙂

 130. 212

  Johanna Vantaalta sanoo

  Pässi valkoisena on jo pitkään ollut toivomuslistalla. Mutta tuskin koskaan on niin paljon ylimääräistä, että pässin saisin puhumattakaan että sitä valmistettaisiin täysvalkoisena. 🙂

 131. 214

  Saara sanoo

  Keisarinnan kynttilänjalaty on vaan niin upeita, jotka sopii moderniinkin sisustukseen mainiosti. Aarrekaappi-setti olisi kiva lisä meidän kotiin.
  -Saara

 132. 215

  Eka80 sanoo

  Aarikalla mielestäni paljon kivannäköisiä juttuja, kävinkin kurkkaamassa sivuja… Keisarinna on mielestäni se ykkönen. Korutkin monet ihania. Tviit-jalustan haluaisin valkoisena… 🙂

 133. 216

  Marjo sanoo

  Keisarinna-sarja on minunkin mieleeni, kaunis ja ajaton. Valkoinen kynttilänjalka on mielestäni kaunein.

 134. 217

  leena sanoo

  Hei!
  Ihana arvonta.
  Pidän Keisarinnasta valkoisena…
  Mutta kelpuutan kaikki nuo esittelemäsi tuotteet
  kotiini 🙂

 135. 218

  sanoo

  Tykkään Aarikan puukoruista, niissä on jotain pelkistettyä, hauskaa ja suomalaista. Toimivat hyvin erilaisten vaatteiden kanssa ja ovat usein se juju asussa. Myös nuo puiset koriste-esineet toimivat suomalaisessa kodissa, niin koivuisena kuin maalattunakin.

 136. 219

  Viola sanoo

  Puiset pallokorut tulevat ensimmäisenä mieleen Aarikasta. Keisarinna-tarjoiluvati on kaunis. Sitä olisi ilo käyttää juhlassa kuin arjessa. Lintu-sarja on myös kiva kukkatelineenä. Kaunis, kaunis arvonta! 🙂

 137. 220

  PauliinaK sanoo

  Keisarinna sarjaa olen niin monta kertaa kaupassa ihaillut. Kauniita, pelkistettyjä mutta silti niin näyttäviä!

 138. 221

  Elli sanoo

  Tykkään eritysesti Keisarinna-sarjasta. Myös tuo Aarrekaappi näyttää kivalta kuosilta!

 139. 222

  Rousku sanoo

  Keisarinna kakkuvati olisi mieleen. Ylipäätään pidän Aarikan puutuotteista. Lapsena usein sain erilaisia Aarikan koruja lahjaksi. Aarikan joulutontut on klassikkoja.

 140. 223

  Kirsi sanoo

  Joulutontut ovat rakkaimpia. Nyt jo aikuiset lapseni ovat niiden lakkeja lutskuttaneet ja ne huovuttuivat söpösti 🙂

 141. 224

  Jenneu sanoo

  Lintu-sarja on aivan ihana! Mutta tykkään kaikesta Aarikan tuotteista valtavan paljon 🙂

 142. 226

  Minnuli sanoo

  Minun Aarikan suosikkisarjat on ehdottomasti Keisarinna ja Lintu ♡. Puiset korut edustavat myös kaunista Aarikkaa parhaimmillaan!

 143. 228

  Aarikka sanoo

  Aarikan puukorut ovat lähellä sydäntäni, samoin minulla on joulukuusen koristeita. Tontutkin ovat kauniita ja ikuisia, eli olen Aarikan sydänystävä. Lempinimeni on tosin aina ollut tuo Aarikka.

 144. 229

  sanoo

  Mikä on sinun suosikkisi Aarikan tuotteista?
  tontut ja sit uusi lintusarja
  Millaisia Aarikan sisustustuotteita toivoisit kauppoihin?
  yksinkertaisia, ajattomia tuotteita mieluiten tavallisiin kauppoihin kaikkien saataville

 145. 230

  Auringonkukka sanoo

  Mikä on suosikkisi Aarikan tuotteista?
  Uutuuksista Aarrekaappi-sarja, ehdottomasti.
  Koruista Suomi-sarja on ollut suosikkini jo vuosia.

 146. 231

  hanna-mari.h sanoo

  Pidän kovasti Aaarikan kaulakoruista ja olenkin saannut kerättyä niitä itselleni aika mukavan kokoelman, ne ovat mukavan ajattomia ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.
  Haaveissa olisi saada oma Aarikan pässi.

 147. 232

  Lemilia sanoo

  Suosikkini on valkea iso keisarinna kynttilänjalka. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 148. 233

  Lensku sanoo

  Uusi lintu sarja on tosi hellyttävä ja aarresaari sarja tyylikäs. mukana arvonnassa

 149. 235

  Isla sanoo

  Keisarinna -kynttilänjalka puisena sopisi valkoisen Prinssini kaveriksi! 🙂

 150. 240

  Jonna sanoo

  Suosikkini ovat Aarikan tontut ja tuohon Aarrekaappi-sarjaan ihastuin myös heti! Toivon ajattomia tuotteita.

 151. 241

  Jenny sanoo

  Aivan ihana tuo aarrekaappi-sarja… Sopisi meille kuin nenä päähän 🙂
  Myös keisarinnat ihastuttavat. Niitä olenkin jo kaupoissa usein hypistellyt,
  mutta en vielä ole raaskinut ostaa :/

 152. 242

  Taru sanoo

  Aarikasta tulee heti mieleeni nyt jo edemenneen vaarini lahjaksi saama musta pukki. Pukki vartioi edelleen mummini television päällä maailman menoa 🙂 Ihania nuo uudet keittiöpyyhkeet!

 153. 243

  Henna sanoo

  Keisarinna sarja on ihanaa. Toivoisin kauppaan kaikenlaisia Aarrikan tuotteita.

 154. 244

  Liinu sanoo

  Oma suosikkini on aina ollut Aarikan pässi, ja sen toivon joku päivä omistavani. Aarikalta löytyy myös paljon ihania erilaisia sisustustuotteita. Uusi lintu sarja on myös silmää miellyttävä ja ne olisikin hauska leikkisä lisä sisustukseen..

 155. 245

  Paulig sanoo

  Keisarinna sarjaan kuuluvat tuotteet ovat minun suosikkejani.
  Jos onni suosii arvonnassa valitsen linnun valkoisena.

 156. 248

  Lotta sanoo

  Mikä on sinun suosikkisi Aarikan tuotteista?
  Minusta keisarinna-kynttilänjalat ovat ihania. Mahtipontisia, mutta kuitenkin suomalaisen yksinkertaisia.
  Ps. Mulle tulee Lintu-sarjan kukkuu-patsaasta mieleen lumiukko. 🙂

  Lotta

 157. 249

  AA sanoo

  Lemppari-Aarikka on ehdottomasti Keisarinna, sekä kynttilänjalat että jalallinen tarjoiluvati.

 158. 252

  Tuore äiti sanoo

  Keisarinna-sarjaa ihailen, uuteen kotiini sopisi kyllä Aarrekaappi hyvin. Mukana olen arvonnassa mieluusti.

 159. 253

  Sannannannaa sanoo

  Aarikka ei ole minulle sisustusjuttujen osalta kovinkaan tuttu, enemmän korupuolelta, mutta tuo Aarrekaappi-setti on aivan ihastuttava!

 160. 255

  Henna sanoo

  Itse olen jo hetken aikaan ihastunut ritiläpenkkiin(mustana), luultavasti sitä pyydän 30v lahjaksi. 🙂 Aareaitassa on Jotain mikä ihastuttaa jos näistä saisi valita. 😉

 161. 260

  AnnaMm sanoo

  Pidän eniten Keisarinnasarjasta ja sitten tietysti puuhelmikorut oat ajattomia ja kauniita.

 162. 261

  Anne sanoo

  Nyt on pakko Twiitata 😉 aivan ihania nämä Aarikan uutuudet! Ehdottomasti kevään väreissä eli energistä ja raikasta limeä kehiin!

 163. 262

  Viivii sanoo

  Keisarinna- sarja on ihastuttava. Minulla on Aarikan Allu- sarjan snapsilaseja. Allu takaisin, kiitos 🙂

 164. 263

  Malla sanoo

  Lintu-sarja on hykerryttävän sykähdyttävä. Ja Keisarinna on aivan ihana !

 165. 264

  Merja sanoo

  Aarikan koruja olen aina ihaillut, vaikka en niitä oikein osaa itse käyttää. Aarrekaappi on kyllä suosikkini!

 166. 265

  sanoo

  Aarikan puukorut ovat suosikkejani, retromaisia. Kynttilänjalat ovat myös sopisivat hyvin uuteen sisustukseeni. Niissähän on tavallaan noita tuttuja puukoruhelmiä 🙂

 167. 268

  Susu sanoo

  Ehdoton lemppari on pohjanpässi koriste mustavalkoisena ! Ihana ja näyttävä 🙂 Ja mukavaa kevään alkua !

 168. 271

  Janita sanoo

  Keisarinna-sarja on ollut suosikkini. Se tuo arkeenkin juhlan tuntua. Pidän myös Aarikan koruista.

 169. 274

  nalle sanoo

  Keisarinna kynttilänjalat ovat ikisuosikkini ja nimenomaan vanhat messinkireunalla varustetut.

 170. 275

  Marianna sanoo

  Täällä himoitaan Keisarinnaa ja etenkin noita kynttilänjalkoja eri kokoisina 🙂

 171. 277

  sanoo

  Hauska tuo Tviit-alusta! Tykkäisin..:)
  Aarikan tuotannosta olen tykännyt perinteisistä puisista esineistä, mutta erilaisiin kuoseihin hullaantuvana muistelen, että himoitsin Aarikan pussilakanoita muutama vuosi sitten…Jostain laatikon pohjalta löytyy Aarikan himmeli/mobile enkeleineen ja keittiönkaapista ryyppylasit Allu-kuviolla (?).:)

 172. 278

  johanna sanoo

  Uudet tviit-jalustat on tosi hauskoja! Mua noissa keisarinnoissa vähän häiritsee nuo helmet, vaikka ymmärrän, että ne on just se juttu niissä. Siksi tämä tviit onkin mulle henkilökohtaisesti tervetullut hauska uutuus. Aarikalta toivoisin enemmön tviitin kaltaisia yksinkertaisia juttuja kauppoihin. 🙂 Ihanaa sunnuntaita!

 173. 279

  Lili sanoo

  Eniten pidän Keisarinna kynttilänjaloista. Tontut ja puuhelmet ovat suosikkejani.

 174. 281

  Emilia sanoo

  Keisarinna kynttiläjalat ja tarjotin valkoisena ja koivun värisenä ovat ehdottomat suosikkini. Myös nuo uudet Aarrekaappi-sarjan tekstiilit on kivoja.

 175. 282

  Audrey sanoo

  Suosikkeja ovat tietenkin Keisarinna-kynttilänjalat ja Misu-tuotteet. Kaipailisin lisää keittiötarvikkeita eri kuoseilla.

 176. 287

  Ansku sanoo

  Erilaiset joulukoristeet on ihania ja tuovat muistoja. Uusi aarrekaappi-sarja näyttää kyllä ihanalta.:)

 177. 288

  Sini sanoo

  Keisarinna ja joulukoristeet ovat suosikkeja! Aarrekaappi-tekstiilit ovat myös mieleeni 🙂

 178. 289

  Elina sanoo

  keisarinna kynttilänjalat miellyttävät. ne sopivat millaiseen tilaan ja tilanteeseen tahansa 🙂

 179. 290

  Ruusuolivia sanoo

  Joskus teini-ikäisenä minulla oli Aarikan puukoruja, mutta sen jälkeen en ole oikein kokenut Aarikan tuotantoa omakseni. Nyt kyllä silmät avautuivat ihan uudella tavalla! Keisarinnasarjan tuottet valkoisina näyttävät tosi kivoilta ja verkkokaupasta löytyi ihanan pinkki Keisarinna kynttilänjalka tarjoushintaan. Sellainen tekisi kovasti mieli klikata ostoskoriin. Myös Aarrekaappi-sarja miellyttää silmääni. Siihen toivoisin tarjotinta suuremmassa koossa.

 180. 291

  Tanja sanoo

  Taisin juuri ihastua Tviittiin 🙂 Aarikalta toivoisin raitapurkkeja takaisin…70-luvun lapsena olen tottunut että jonkun hyllyn reunalla notkuu jonkun värinen raitapurkki ilmostuttamassa 🙂

 181. 295

  Aino sanoo

  Aarikan tuotteista ehdottomasti sykähdyttävimmät on juuri puiset kynttiläjalat, Keisarinna, Prinsessa, Ruustinna….
  Ja siihen, mitä tuotteita Aarikalta tulisi kauppoihin tulla, en osaa kyllä vastata….

 182. 296

  Jolanda sanoo

  Aarikka noin yleisesti ei ole makuuni, mutta palkintonakin oleva Aarrekaappi-sarja on kyllä kaunis ja moderni.

 183. 297

  Kavvi sanoo

  Voi ei, tuo Tviit-jalusta on aivan ihana! Varsinkin näin pääsiäistä ajatellen 😉

 184. 298

  Sanna-Maija sanoo

  Aarrekaappiin en ole ennen päässytkään tutustumaan, se vaikuttaa kivalta. Keisarinna myös! Nämä tälläiset luonnonläheiset ja yksinkertaiset tuotteet Aarikalta iskevät, ne ovat silloin mukavan monikäyttöisiä.

 185. 299

  Sini sanoo

  Ehdottomasti Keisarinna kynttilänjalka. Niin ja pidän myös kovasti Aarikan koruista 🙂

 186. 300

  Ellen sanoo

  Ihania uutuuksia! Erityisesti Aarrekaappi on mukava uutuus ja täydennys Aarikan tuotteisiin. Toivoisin Tuliainen-sarjan palaavan Aarikan tuotantoon 🙂 sitä kun ei tunnu saavan edes käytettynä mistään.

 187. 302

  mariusu sanoo

  kyllä kynttilänjalat ovat kauniit, erityisesti Keisarinna, samoin joulukoristeet.

 188. 303

  Tiiu sanoo

  Uusi Aarrekaappi-sarja on kaunis! Vanhoista Aarikka-ikoneista ykköseksi nousee tontut.

 189. 307

  Kaisu sanoo

  Aarikalla on paljon kivoja tuotteita. Haluaisin kauppoihin Aarikan puuleluja. Joskus kirpparilla on näkynyt vanhoja leluja, ois kiva saada uutena niitä.

 190. 308

  Nina sanoo

  Aarikan puuhelmet ovat suosikkini! Sisustustuotteista pidän eniten Aarikan raitapeltipurkeista, niitä olen metsästänyt kirppareilta laihoin tuloksin. Ne palauttaisin myyntiin! Ihana myös tuo uusi Aarrekaappi-sarja.

 191. 310

  Johanna sanoo

  Suosikkejani ovat kaikki keisarinnat, aivan ihanan viehättävä on myös uusi Aarrekaappi-sarja. Toivoisin enemmän ja myös vanhempia Aarikka-koruja saataville.

 192. 312

  minna sanoo

  Keisarinnat on upeita en tiedä mikä olisi upein lampunjalka, kynttilänjalka vai kakkuvati! Kaikki on niin upeita, valkoinen on ykkös väri!! Mahtava arvonta!

 193. 314

  Sipe sanoo

  Minulle kolahtaa nuo Aarrekaappi-tuotteet eniten, mustavalkoisuus, graafisuus ja modernius miellyttää silmää.

 194. 316

  nimima sanoo

  Aarrekaappisetti on ihana ja sen tahtoisin mielelläni kotiini. Aarikkatuotteita tulisi varmasti hankittua useamminkin, esim. lahjaksi jos niiden saatavuus olisi parempi.

 195. 317

  Johkis sanoo

  Aarikan korut, varsinkin kaulakorut ovat suosikkeja. Ensimmäiset Aarikan korut sain jo alle kouluikäisenä ja ne ovat edelleen tallessa näin noin 30 vuotta myöhemmin 🙂 Varsinkin pitkät kaulakorut tuovat kivaa vaihtelua esimerkiksi työpukeutumiseen. Tämä uusi Aarrekaappi-sarja herätti kiinnostuksen myös, pitää käydä katsomassa paikan päällä!

 196. 318

  Kirsti sanoo

  Minulle tärkeitä ovat Aarikan joulujutut ja myös mustat pässit.
  Jos arpaonni suosii, niin Tviit valkoisena olisi ihana.

 197. 319

  Viktoriina sanoo

  Saunatonttua, sellaista halkaistua jonka saa saunanoveen olen kaipaillut. Ennen vanhaan niitä valmistettiin. Mutta ihania nuo uutuudetkin. Raikkaita!

 198. 320

  valma sanoo

  Tuo aarrekaappi-setti kelpaisi kyllä! Ja keisarinna on ihan suosikki! Sitä pitäis kyllä saada, ehkä viimeistään jouluksi:D

 199. 322

  anna-liisa sanoo

  Aarrekaappi-setti on kiva!
  Suosikkejani ovat tontut, erityisesti ne pienet simppelit kuuseen ripustettavat tontut. Tykkään myös pässeistä, punatulkuista (vuosikymmenten takaa) ja isoista tähti-mobileista.

 200. 324

  Mertsi sanoo

  Klassiset puuhelmet on mun suosikki. Näistä vaihtoehdoista ottaisin aarrekaappi-setin.

 201. 325

  Saija sanoo

  Aarikka-suosikkeja ovat mm. Keisarinna-kynttilänjalka ja pässit. Ja nyt pääsiäisen lähestyessä ottaisin meille mielellään koristeeksi muutamia Aarikan pääsiäispupuja.

 202. 326

  M sanoo

  Keisarinna tuotteista pidän valkoisena sekä puunvärisenä.
  Arpaonnea itselleni 🙂

 203. 327

  Anni sanoo

  Keisarinna-sarjan tuotteet ovat ihanimpia, niissä on kaunis ja omaperäinen muotoilu. 🙂

 204. 328

  Monica sanoo

  Ehdoton suosikkini on meillä kotona lapsuudessa olleet pienet punaiset peltiset lautaset, joissa valkoinen kukka <3 En saa tuotteen nimeä nyt mieleeni, mutta lapsuus tulee mieleen ja samat lautaset on nyt lapsilla keittiöleikeissä 🙂

 205. 329

  Hanna sanoo

  Keisarinna kynttilänjalat ovat suosikeitani, ja kotoa löytyykin jo yksi sininen. Myös Pässi mustana tai värikkäänä olisi upea.

 206. 330

  Maarit sanoo

  Lintu-sarja on kyllä ihana, pirteä uutuus! Myös Tontut ja Keisarinnat miellyttävät aina vaan.

 207. 331

  Katriina sanoo

  Hei!

  Aarikan kaulakoruja käytän jatkuvasti eli ovat suosikkejani. Myös tuo keisarinna on suosikki, mutta siitä toistaiseksi voin vain haaveilla…
  Haluaisin ehdottomasti takaisin Aarikan rannekellot, joissa oli puhelimista tehdyt rannekkeet! Vuosia sitten, köyhänä opiskelijana, keräsin kelloon rahaa ja kun rahat olivat koossa, ei kelloja enää saanutkaan. 🙁 Niinpä elän edelleen ilman rannekelloa, koska mikään muu malli ei ole tuntunut omalta.

 208. 333

  sanoo

  Tää oli kyllä tosi kiva postaus – Aarikka siirtyi tälle vuosituhannelle minun mielikuvissani kuvia katsellessa. Noi linnut on niin hauskan suloisia. Mä olen ihan myyty!

 209. 334

  Marjut sanoo

  Aina välistä tupsahdan ihastelemaan kivoja postauksiasi! Täytyy sanoa että ainakin sinun kuviesi perusteella tuo Kukkuu-veistos osui ja uppos,miten söpö! 🙂 Aarrekaappi sarjasta tykkään myös tosi paljon!

 210. 335

  Hanna sanoo

  Voi, niin monet Aarikan tuotteet ovat suosikkejani! Vaikea valita. Aarikan koruja olen käyttänyt jo pitkään. Suosikki on lahjaksi saamani pitkät, violetit helmet. Sisustustuotteista nuo linnut ovat tosi veikeät. Hauskan ja silti tyylikkään näköinen esim. viherkasvin jalustana.

 211. 336

  Minttu sanoo

  Aarikan korut on ihania! Tykkään niiden yksinkertaisuudesta, joka tekee niistä valloittavan kauniita. Tuo aarrekaappi sarja on valloittava! Tahdon ehdottomasti mukaan arvontaan! 🙂

 212. 337

  Heidi sanoo

  Ehdoton suosikki on Keisarinna. Jouluna tosin haluan aina laittaa Aarikan puiset tontut esille. Ja nuo uutuudet ovat todella ihania.

 213. 338

  elisa sanoo

  Keisarinna tarjotin olisi ihana kahvipöydän kruunu! Arvonnassa tahtoisin Aarrekaappi- setin. 🙂

 214. 339

  Ulla Tammi sanoo

  Valkoinen Keisarinna ja Ruustinna kynttilänjalat ovat ehdottomasti suosikkejani.
  Arvonnassa valitsisin Tviit jalustan.

 215. 340

  Vm sanoo

  Suosikkini on keisarinna. En tiedä valmistetaanko enää niitä puisia palloukkeleita, jotka laitetaan vaunuihin vauvoille viihdykkeeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *