Kirsikkapuiden katveessa

No tulihan se aurinko tännekin! Olen odottanut aurinkoisia kelejä, vapaa-aikaa ja puistossa istumista ihan hirmu kauan. Viime viikon perjantaina sain valmiiksi lopputyönäyttelyni ja sitten tämän viikon maanantaina pidin ”väitökseni”, joka oli viimeinen yliopistotutkintoni osa. Nyt se on sitten vihdoin tutkinto paketissa. Toki hommia riittää vielä näyttelyn valmistelussa ja muissa, mutta kaikki virallinen on hoidettu. Hassua, miten aurinko sattui tulemaan esiin juuri sinä päivänä kun pidin väitökseni! Se tiesi! Tällä viikolla sitten auringonpaisteen innostamana myös Meadows-puiston kirsikkapuut puhkesivat kukkaan – kuinka symbolista hehe.

kirsikkapuut2016

Tuulinen mutta aurinkoinen päivä on täydellinen leijan lennätykselle

Ystäväni ulkoiluttaa Truffles -nimistä koiraa ja tuo hänet välillä mukaan puistoon piknikille, sitten saamme kaikki halailla sitä

Ystäväni ulkoiluttaa Truffles -nimistä koiraa ja tuo hänet välillä mukaan puistoon piknikille, sitten saamme kaikki halailla sitä

Oi ihanat kirsikankukat

Oi ihanat kirsikankukat

Kotimatkani yliopistolta kulkee kirsikkapuukäytävän ali

Kotimatkani yliopistolta kulkee kirsikkapuukäytävän ali

Tämä on myös hyvästi -viesti, sillä pidän nyt taukoa bloggaamisesta ja blogi poistuu täältä meilläkotona.fi:stä. Nyt edessä on muutto Suomeen ja kuvittajan uran aloitus. On ollut hauska pitää tätä blogia ja kiitos kaikille ihanista viesteistä ja olen iloinen, että sain olla avuksi ja inspiraatioksi. Kiitos myös Meilläkotona.fi:lle ja varsinkin Viherpihalle ja sen ihanalle porukalle <3 Saatan jatkaa blogia myöhemmin, kun saan taas oman parvekkeen tai puutarhan sitten Suomessa ja asiat tasaantumaan. Ilmoitan siitä sitten ruukkutarhurin facebook-sivulla. Kiitos ja näkemiin puutarhaystävät, nauttikaa uudesta kasvukaudesta ja toivon kaikille oikein meheviä tomaatteja, komeita kukkia ja maukkaita yrttejä!
<3 Valpuri

The cherry trees are finally in bloom in the Meadows, just in time for my summer holidays! I finished university this monday and have been taking couple days off just sitting in the park and enjoying the sunshine. This is a goodbye message, at least for a while, as I will today quit blogging on this site until it is time again. I will continue when I move back to Finland and I actually get my own garden or balcony. So, thank you for reading and I wish everyone juicy tomatoes beautiful flowers and tasty herbs! 
<3 Valpuri

Kommentit
  • 2.1

   valpurikarinen sanoo

   Kiitos sinullekin ihanasta blogista! Ja kannattaa tulla reissuun tänne, on oikein mukava paikka 😉
   – Valpuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *