Vitsit, miten mahtavia asetelmia!

leimuasetelma_kasvihormoni.fi-1Olen ollut ihan täpinöissäni siitä, miten mahtavia kukka-asetelmia saa sisälle – ja kuinka helppoa se on!

Ehkä nopein kaikista on pienten pullojen asetelma. Pulloihin raikasta vettä, pihalta tuplamäärä oksia pullojen määrään nähden ja se on siinä. (Edellisen punaisen version löydät täältä.)

Ei voisi olla helpompaa.

Tällä kertaa pikkupulloissa on pari oksaa punalatvaa, kuusi syysleimun vartta, aroniapensaan marjoja sekä purppurakeijuankukan lehtiä. Kaikista kasveista on poistettu lehdet (paitsi tietysti purppurakeijunkukasta) ja varsiin on viilletty viisto imupinta terävällä veitsellä.

Ja se tuoksu! Leimuista tulee niin ihana elokuinen tuoksu, että jalat menee alta. Samalla mieli vaeltaa kohti lapsuuden loppukesiä, jolloin koulu oli ehtinyt alkaa ja kotiin tullessa keittiö oli höyryävän kostea mustien viinimarjojen luovuttaessa mehua talven varalle.

Näitä muistoja haluan tallentaa talven varalle. Naps, nyt on muistikuvat luotu ja valmiina asetettavaksi mielen arkistolokeroihin.leimuasetelma_kasvihormoni.fi-2

Some phlox cuttings in small glass jars on the side table. What a scent! Reminds me of summers way back in childhood, the lovely ones to be remembered forever.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Siskoni kävi meillä ja totesi myös, että meillä tuoksuu ihan vanhainkodilta. Heh. Minusta tuoksuu ihan lapsuudelta.

 1. 2

  sanoo

  Ihana asetelma ja tuohan onkin tosi helposti muunneltava. Saisi vain kisun ymmärtämään, että kukkakimpun eivät ole kissanruokaa.

  • 2.1

   sanoo

   Parasta näissä asetelmissa on tuo muunneltavuus. Helppoa tehdä monenmoisia viritelmiä samalla idealla. Eikä tarvita kalliita kukkia, luonnonantimet sopivat asetelmien pohjaksi tosi hyvin.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *