Lempinäkymäni ennen ja jälkeen

auringonkukkia_kasvihormoni.fi-5Kolme vuotta sitten meidän takapiha kaivettiin auki. Kirjaimellisesti ja pohjaan saakka. Jos rakastat inhorealismia, katso tästä ennen kuva:

pihaennen_kasvihormoni.fi-1Koko kesän pihanurmi kitui melken kasvavana ja hyvin rikkoja kukoistavana kokonaisuutena, kun odotettiin, milloin kaivuri saapuisi paikalle. Nurmelle ei kannattanut tehdä mitään, kun ei tiedetty, joko se kaivuri saapuisi ensi viikolla. (Ei saapunut, vasta kolmen kuukauden päästä. Mutta sitten tapahtuikin kerralla ja paljon!)

Tämä tuli mieleen tänään, kun katselin jälleen kerran lempinäkymääni keittiön ikkunasta. Paljon on ehtinyt tapahtua kolmena kesänä, vaikka ensimmäisenä vuonna nurmi ei tahtonutkaan lähteä kasvuun, ei sitten millään. Vieläkin se on paikoin vähän heikkokasvuinen, mutta riittävä tuohon takapihalle.pihajalkeen_kasvihormoni.fi-1Ihailtuani hetken tartuin kameraan ja päätin ikuistaa näkymän. sitten kipaisin pihalle ja hain muutaman noista jäteiksi kasvaneista auringonkukista sisälle – ja varsinkin niistä pienistä, jotka ovat jääneet tuonne taakse aivan jalkoihin.

Näistä nautitaan nyt, ensi vuonna taas jostain muusta.

pihajalkeen_kasvihormoni.fi-2

Three years ago our back yard was dug up. The next summer, the grass almost didn’t grow but now, the lawn is satisfying. And this view – it is my favorite at the moment. After taking the picture, I popped outside and cut some of the sunflowers inside.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *