Kevätloikka Kew Gardenissa

Kew_garden_kasvihormoni.fi-41Pari päivää Lontoossa edisti kevättä enemmän kuin hallituksen tähänmennessä tekemät toimet tuottavuutta. Huikea vehreys! Mahtava aurinko! Virkistävä sade! Vihdoin viikon takaiset kuvat ovat koneella ja saan jaettua iloni myös Meillä kotona -vieraille.

Kew_garden_kasvihormoni.fi-31Kewgarden_Kasvihormoni.fiKew Gardenissa se kaikki matkalle lataamani keväänodotus toteutui. Vuodenkierto oli totta tosiaan pitkällä, sillä kevään ensimmäiset kukkijat (kuten nämä jouluruusut) olivat saaneet rinnalleen jo ensimmäiset hiirenkorvat ja ison määrän sipulikukkia. Tässä on kokoelma kauneutta Kewista, sitä ilottelua, jota odotan myös meidän hankikantojen keskelle.

Kew_garden_kasvihormoni.fi-43Kewgarden2_kasvihormoni.fiKew_garden_kasvihormoni.fi-27Kewgarden1_kasvihormoni.fiKew_garden_kasvihormoni.fi-28Kuvissa ovat kukassa jouluruusut, idänsinililjat, taikapähkinä, krookukset, narsissit ja magnolia. Bongaatko vielä jonkun muun kukkijan, jonka olisin missannut?

Ja kyllä, kuten Teknisen tuen kanssa pohdittiin, myös meidän juniorit pääsivät puidenlatvakierrokselle. He tosin pettyivät, kun puihin kiivettiin portaita pitkin eikä käytössä ollut narutikkaita tai turvavaljaita, mutta kevään lisäksi kaikki muut matkatoiveiden lisäosat eivät olleet saatavilla.

Kyllä tällä latauksella jaksaa odottaa vielä kuukauden.

Kew_garden_kasvihormoni.fi-44Kew Garden, London, a week ago. Tons of Sun shine, green, and blooming – just as Spring should be.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Upean keväisiä kuvia. Mahtava paikka varmasti oli vierailla ja ottaa ennakkoa kevääseen. Entistä malttamattomana odottelen kevättä näiden kuvien jäkeen;)

  Puutarhamyyrä Kasveja siellä ja täällä -blogista

  • 2.1

   sanoo

   Kew Garden on kyllä upea. Se, että näin varhaiskeväällä katseltavaa, kuvattavaa ja koettavaa löytyy jo vaikka kuinka antaa viitteitä siitä, että paikassa on varmasti hurjasti nähtävää, kunhan kasvukausi lähtee kunnolla käyntiin. Kannattaa käydä, jos tulee joskus mahdollisuus!

  • 4.1

   sanoo

   Paikassa on ihan käsittämättömän upeat kevätistutukset. Ja se, että Lontoon ruoho pysyy vihreänä läpi vuoden – se tuo tosi miellyttävän vehreyden. Ollapa meilläkin!

  • 5.1

   sanoo

   Kannatetaan! Kevättalvi on meillä niin pomppivaa, että hyppy kevääseen antaa uskoa siihen, että talvi loppuu ajallaan.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *