Se aika…

On se aika vuodesta, kun pihalle on ihan pakko saada jotain valoa. Meillä ei ole tehokkaita pihavaloja, joten tunnelmaa luovilla pikkuvaloilla ja lyhdyillä on iso merkitys. Valkoinen valosarjani meni viime talvena rikki, joten kaivoin varastosta tuollaisen värikkään. Se taitaa kyllä vaihtua takaisin valkoiseksi, kunhan ehdin käydä ostoksilla. Lapsillekin tuntuu olevan jonkinlainen merkkipaalu, kun äiti alkaa polttaa sisällä kynttilöitä ja pihalle laitetaan lyhdyt. Se tuo tunnelmaa -he sanovat. Ovat oikeassa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Meillä on aina ollut valkoiset valot, mutta tiedätkö…toi värikäs näyttää oikeastaan huippu kivalta ja tunnelmalliselta! 🙂

 2. 2

  sanoo

  Niin… olen kahden vaiheilla… Nuo pysyy ainakin kaksi viikkoa, tyttären 12v. discosynttärijuhliin saakka…

 3. 3

  sanoo

  Meillä on tänään elävät kynttilät päällä. Kaipaan ikkunoihin noita valoja, värillisetkin käy, en vaan ole muutamaan vuoteen laittanut…ehkä nyt. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne!

 4. 4

  sanoo

  Kauniita lyhtyjä teillä!

  Hei, mikä tuo teidän lehti onkaan, mistä sitä voisin hankkia? Akateeminen? Kansi näyttää kovin houkuttelevalta… Samoin toimituskunta!

 5. 5

  sanoo

  Vilijonkka: Kotoliving -Mook. Ks. http://www.kotoliving.fi ! Lehteä voi jo tilatakin. Tilaustiedot ovat sivustolla. Kaikista lehtipisteistä saa paitsi Anttilan 7.11 lähtien. Ihanaa, jos näyttää houkuttelevalta!! Kauhean jännää!!!

 6. 6

  sanoo

  Meillä oli viime viikonloppuna juuri sama aika. Talomme kohdalla ei ole katuvaloja, joten piha on pimeä ja mies viritteli muutamia talvivaloja pihalle. Nyt se on pimellä oma arkinen satumaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *