Parsaa!

 Parsa on ihanaa! Ystäviä tuli lounaalle. Pari pientä ja yksi iso. Poikasen lempiherkkua risottoa tein tietysti, mutta sieluni vaatii vihreää ja tuoretta. Söin erään ystävän luona parsaa viime viikolla ja rohkaistuin itsekin kokeilemaan. Miksi ihmeessä olen luullut parsan valmistuksen olevan jotenkin mutkikasta? Ensinnäkin luulin, että pitää olla sellainen erikoiskattila ja sitten, että pitää osata valmistaa majoneesia tai bearnaise-kastiketta, joita en laiskuuttani ole opetellut vieläkään tekemään. Ehei! Kasari käy keittämiseen (5-7min.) ja mausteeksi riittää voi ja parmesan -juusto. Ruokaa parhaimmillaan!

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    namilta näyttää! mulla on parsa mennyt ihan ohi tänä keväänä…mutta vielä sitä kerkeää!hyvää viikonloppua!

  2. 3

    sanoo

    Kiitti vinkistä. Minäkin olen välttänyt parsan ostamista, kun olen ajatellut, että täytyy olla courmetkokki, jotta osaa sitä valmistaa.

  3. 4

    Suvi sanoo

    Meillä tankoparsa on kesäherkkua, jota syödään aina kun voidaan. Erityisen ihanaa se on myös kevyesti grillattuna, kera tirskauksen oliiviöljyä, hyvälaatuista suolaa ja mustapippuria. Nams!

  4. 6

    sanoo

    parsaa aiolilla! parsaa voisulalla! parsaa paistetun kalan kanssa! parsaa keittona! parsaa piirakkana! parsaa grillissä valkosipuliöljyllä siveltynä!;)

  5. 7

    sanoo

    parsaa aiolilla! parsaa voisulalla! parsaa paistetun kalan kanssa! parsaa keittona! parsaa piirakkana! parsaa grillissä valkosipuliöljyllä siveltynä!;)

  6. 8

    sanoo

    En ole koskaan syönyt parsaa – ei aavistustakaan miltä se maistuu. Olen myöskin ajatellut, että se vaatii jotain erikoista.. Kiitos vinkistä, taidan rohkaistua kokeilemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *