jotain muuta…

Vaikka kaappi pullistelisikin vielä jouluherkkuja on kiva välillä syödä jotain muuta.
Jotenkin en kuitenkaan millään saa tarpeekseni Jouluruu’ista.
Kalkkuna ja miehen ihanasti valmistamat graavilohet vaan maistuvat niin hyviltä.

Muu perhe tuntuu jo hieman kyllästyneen, joten
kekkasin jääkaapista joululahjapaketista, Aura Pehmeä- purkin ja tein herkkua.
Minulla on luontaisia etuja ystävän muodossa, joka tuo minulle töistä sillointällöin parasta mitä tiedän.
Juustoja!
Aika kätevää, eikö?

Valkosipulinen Aurajuusto -pasta

Laita pasta kiehumaan.
Kaada paistinpannulle reipas loraus kermaa.
Murskaa joukkoon valkosipulin puolikas tai vaikka kokonainen.
Sulata sekaan puolikas Aurajuusto tai 2-3 ruokalusikallista Aura Pehmeää
( jota muuten tulee kauppoihin Helmikuun alusta ja on tehty kokonaan Aurajuustosta lisäämättä siihen mitään muuta kuin tiivistettyä maitoa, toisin kuin monet muut pehmytjuustot).

Murskaa sekaan runsaasti mustapippuria.
Kun pasta on al dente kaada vedet pois ja pastat kastikkeen sekaan pannulle.
Tarjoile tomaattien ja rucolan kanssa.

Ihanaa, yksinkertaista ja takuulla täyttävää.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Saisikin meiltä kaupasta rucolaa, jota rakastan kaikesta vihreästä eniten. Mutta kumpikin kauppa on poistanut valikoimista, kun ei muka ole menekkiä. Aina kun käyn kaupungissa, on ostoslistalla rucolaa.

    Kraavilohi on kyllä hyvää koska tahansa, minulle ei pelkästään jouluruokaa. Varsinkin uutena vuotena teemme ison vadillisen kraavilohileipiä, jo ihan perinne.
    Meilläkin tänään pastaa, mutta tomaattikastikkeen kanssa, eikä muuta kyllä kaapissakaan… Laitatpa maltillisesti valkosipulia. Teen mitä vaan, niin 2-3 kynttä kuluu aina:)

  2. 2

    sanoo

    Kuulostipa tosi hyvältä. Tätä kokeillaan, kunhan mies on reissuhommissa. Hän kun ei aurajuustoa syö. Valkosipuli meillä jätetään pois.

  3. 3

    sanoo

    Liivia: siis puolikas oli se varovainen versio. Kokonaisen laitan itse. Minullakin on ehkä kaksi ruokaa, joihin en laita valkosipulia… Ai ei saa lähikaupasta Rucolaa…? No meillä ei ole lähikaupassa tuoretta korianteria.
    Lähikaupasta saa kyllä toivoa ja vaatiakin kunnon aineksi myyntiin. Kokeileppa.
    Satu: Ai valkosipulia ei teillä syödä…? harmi 😉 onneksi sentään homejuustoa!

  4. 5

    sanoo

    Olipa kiva ohje kokeilla arjen herkkuna!Ja hieno homma tuo tuleva juusto uutuus:)
    Mukavaa vuoden vaihteen odottelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *