Kaideköydet terassille

Heippa!

Asuntomessut on paketissa. Kiitos kaikille teille, jotka kävitte kylässä ja teitte messukesästä mukavan!

Pikkuhiljaa paikat siistiintyy ja alueelta saadaan sirkus purettua. Pian täytyy alkaa valmistella muuttoa. Venaan kyllä hetkeä, että pääsen ekaa kertaa uuteen saunaan ja istahtamaan porealtaaseen, jossa koitan sit ymmärtää, että tässä on uusi koti. Sitä ei rakennettukaan vain asuntomessuja varten. No siihen menee vielä hetken aikaa ennenkuin poreisiin ehdin, mutta ajatus työ on hyvässä vauhdissa.

Terassiin, sen viihtyvyyteen ja ulkonäköön, tuli panostettua. Kohde oli messuilla nimeltään Hartman koti Ankkuri. Rakennuksen muodosta muistuttaa löyhästi ankkurin alaosaa. Etupihalle sijoitetaan istutusaltaaseen vanha veneen tai laivan ankkuri, joka messujen ajan nojaili etupihan muuriin. Tähän teemaan sopi siis täydellisesti kaideköydet terasseille!

20160807_121416

Kaideköydet antaa keveyttä terassin kaiteeseen ja kun näkymä on metsään, ni sitähän ei ollut syytä peittää laudoituksella. Köysien ansiosta takapihan terassiin tulee laiturimainen fiilis, joka vain täydentää koko ankkuri -teemaa. Nämä ja metsän läheisyys luo mulle mukavaa mökkifiilistä kun terassilla hengailee.

20160807_12143120160807_12140220160807_121516

Köydet tilattiin Piipolta. Tietäen itseni ja innostukseni hoitaa ja tehdä kotitöitä valitsin köyden materiaaliksi synteettisen keinohampun. Köysi näyttää ihan aidolta hamppuköydeltä, mutta se kestää säätä homehtumatta ja tai kutistumatta. Toisin sanoen.. Nyt mulla on terassiköydet, jotka on pitkäikäiset ja helppo hoitoiset. Erittäin tärkeä syy valinnalle! Kiinnikkeet halusin messinkiä, koska se on klassinen vaihtoehto ja sopii hyvin yhteen luonnollisen hampun värin kanssa. Pieni detalji on myös se, että kun terassin ovella seisoo katsoo ympärilleen, niin ruokailu tilan kultainen Jimi Hendrix ja messinkiset kiinnikkeet ”keskustelevat” soljuvasti yhdessä.

Kaideköyttä voi hyödyntää kätevästi myös somistamiseen. Takkapuita saa kätevästi napattua tyylikkäästä ja erilaisesta ”puu korista”.

20160807_121451

Piipon valikoimista löytyy kaikki mahdolliset köydet, narut ja ketjut mitä ikinä nyt voit tarvitakkaan. Vaikka sit paalauslankaa ja verkkoa, jos peltotöitä on tiedossa.

www.piippo.fi

Mukavaa päivää!

-HP

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *