Paras tapa valmistaa parsaa

 

Viikonloppuna herkuttelimme ensimmäistä kertaa tänä vuonna parsalla. Joka keväinen parsahulluus on siis taas alkamassa ja parsaa taitaa löytyä mitei aina kauppakassista. Parsan makuun päästyä on sitä valmistettava uudestaan ja uudestaa.

Kolme vuotta sitten päätin kokeilla parsan paahtamista uunissa. Paahdoin parsat uunissa voin kanssa, mausteina oli ainoastaan suola ja mustapippuri. Paahtamisen jälkeen ripottin parsojen pinnalle sitruunamehua. Nostin parsat tarjoilulautasille ja ripottelin päälle vuoanpohjalle muodostuneen voi-sitruunakastikkeen. Uunissa paahdettu parsa osoittautui taivaallisen herkulliseksi ja hittiresepti oli syntynyt. Parsaa on tällä reseptillä valmistettu meidän keittiössä lukemattomia kertoja.

Uunissa paahtaminen on osoittautunut parhaaksi tavaksi valmistaa parsaa. Mielestäni parsan maku pääsee oikeuksiinsa juuri uunissa paahdettaessa. Blogista löytyykin kolme reseptiä, joissa parsa paahdetaan uunissa. Uskoisin, että tänä keväänä niitä ilmestyy blogiin lisää. Grillaamme myös usein parsaa, mutta paras valmistustapa on ehdottomasti uunissa paahtaminen!

Uunissa paahdettua parsaa:

Muita herkullisia parsareseptejä:

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *