Kesäloman parhaat lounasreseptit

Kesälomalla teen usein koko perheelle kasvisruokaa tuoreista kotimaisista raaka-aineista lounaaksi. Ajattelin koota tähän postaukseen suosikkeja blogin kasvisresepteistä, joihin voi käyttää oman kasvimaan satoa.

Kesäkurpitsaa kasvatan kotoja ja mökillä, joten sitä on runsaasti saatavilla kesällä. Kesäkurpitsapihvit maistuvat ihanilta ja voit tarjota ne pannuleipien sekä tzatsikin kera. Kesäkurpitsa sopii hyvin myös suolaisten lettujen raaka-aineeksi. Kesäkurpitsa- ja porkkanaletut tekevät aina hyvin kauppansa mökillä.

Kesällä syömme myös paljon pastaa. Pinaattipasta, tomaatti-ricottapasta ja kesäpasta ovat lasten suosiossa. Usein pilkon vuokaan kasviksia, mitä sattuu kaapista tai kasvimaalta löytymään ja laitan fetan kanssa grilliin tai uuniin. Feta-kasvispaistoksen voi hyvin tarjota uusien perunoiden, couscousin tai riisin kera. Halloumi sopii hyvin myös kasvispaistokseen, kannattaa kokeilla.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *