Suolaisia herkkuja jouluksi

Tämän päivän joulukalenteriluukusta löytyy helppoja ja herkullisia suolaisia naposteltavia, jotka sopii kaikki nautittavaksi sellaisenaan tai vaikkapa juustopöydän lisukkeina. Näitä kaikkia voi myös pakata kivaksi lahjaksi ja antaa vaikka hillojen kanssa juustojen ystäville! Näistä kolmesta pakko sanoa, että cheddarkeksit ovat meidän suosikkeja! Niitä voi myös tehdä muista kovista juustoista, kuten parmesaanista tai pecorinosta!

siemennäkkäri

SIEMENNÄKKÄRI – Tämän rouskuvan reseptin voi helposti tehdä myös täysin gluteenittomana, korvaamalla vehnäjauhot peruna-tai maissijauholla. Jos haluat rukiisemman version tästä, korvaa osa kaurahiutaleista ruishiutaleilla.

parmesaaniskonssit

PARMESAANISKONSSIT – Parmesaaniskonssit sopii herkuteltavaksi sellaisenaan tai vaikkapa keiton tai juustolautasen kyytipojaksi. Aikaa tähän reseptiin ei myöskään kulu, sillä parmesaaniskonssit valmistuu vain reilu puolessa tunnissa!

cheddarkeksit

CHEDDARKEKSIT – Nämä keksit on ihana ja helppo suolainen herkku, mikä sopii lahjaideaksi vaikkapa juuston ystäville. Nämä cheddarkeksit ovat herkullisia sellaisenaan tai juurikin juuston kanssa nautittuna.

Kurkkaa myös ihanan chiliöljyn resepti. Sitä on helppo ja nopea valmistaa viime hetken lahjaherkuksi tuttaville! Pakkaa kauniisti lasipulloihin ja koristele! Seuraa meitä myös instagramin puolella @drjinna

ruoka leivonta joulu joululeivonnaiset
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *