Parhaat joululeivonnaiset

Tämän päivän luukussa muistellaan menneitä jouluun sopivia leivonnaisia. Mukana parit kuppikakut, ihanat piparipalat sekä viime joulun ehdoton hitti, mantelisarvet! Nämä sopii kaikki joulupöytään tai ruokalahjaksi rakkaille! Kaikki reseptit ovat helppoja ja suhteellisen nopeita toteuttaa, joten ne ei vie hirveästi aikaakaan joulukiireiden keskellä!

vaniljakardemummamuffinit

VANILJA-KARDEMUMMA KUPPIKAKUT – vanilja ja kardemumma yhdessä luovat herkullisen maun näihin pehmeisiin ja kosteisiin kuppikakkuihin. Vanilja-kardemumma kuppikakut on helppo ja nopea valmistaa ja ne säilyvät hyvänä pitkään.

piparipalat

PIPARIPALAT – Piparipalat on ihanan mausteisia ja saavat päälleen myös mausteisen kinuskikuorrutteen. Sopivat siis täydellisesti joulun tarjottavien joukkoon tai ruokalahjaksi.

helpotmantelisarvet

MANTELISARVET – Mantelisarvet tehdään tavallisesta torttutaikinasta ja mantelimassasta, ja maku on aivan ihana. Lisätwistinä voit kokeilla sarvia sekä mantelimassalla että luumuhillolla. Toimii myös!

porkkana cupcakes

MAUSTEISET PORKKANAKUPPIKAKUT (G) – Näiden kuppikakkujen resepti on gluteeniton, mutta silti ihanan mehevä. Olemme testanneet reseptiä myös tavallisilla vehnäjauhoilla, joten nekin toimivat tällä reseptillä.

Seuraa meitä instagramissa @drjinna

ruoka leivonta joulu joululeivonnaiset
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *