Kolme vegaanista jouluherkkua

Tänään kalenterista löytyy ihania vegaanisia jouluherkkuja! Kaikki sopii omaan nautiskeluun, mutta kaksi viimeistä myös lahjaksi. Ensi vuoden puolella toivottavasti saamme lisää vegaanisia herkkuja blogin puolelle, sillä niitä olette siellä ruudun toiselta puolelta kovasti toivoneet!

kookosriisipuuro

KOOKOSRIISIPUURO – Jos haluat tehdä perinteisen jouluherkun, eli riisipuuron täysin vegaanisesti, onnistuu se helposti kookosmaidosta. Samalla reseptillä voi tehdä myös soijamaidosta, soijamaidosta vaan tulee vähän ”punertava väri”.

VEGAANISET MARENGIT – Näissä marengeissa yksinkertaistettuna vain aquafaba (kikherneiden tai papujen liemi) ja sokeri vaahdotetaan. Mikäli teet näitä herkkuja vegaani-ystäville, ota huomioon, että väriaineessa ei ole eläinperäisiä ainesosia! Jos haluat marengeista jouluisia, lisää vähän piparminttuaromia.

PISTAASIPALLOT – Ihanat pistaasipallot toimii kivoina pieninä välipaloina ja miksei myös pienenä makeana aterian jälkeen. Vaikka tämä resepti on luotu kauniin vihreille pistaasipähkinöille, luonnistuu samaisesta reseptistä tehdä muillakin pähkinöillä.

Seuraa meitä instagramissa @drjinna

ruoka leivonta vegaaninen joulu
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *