Pistaasi bliss balls – Huoletonta Hyvää

Nyt kun suurimmalla osalla on taas työt ja koulut alkaneet, on hyvä muistutella teitä kivoilla välipalaideoilla. Ja niitähän löytyy paljon meidän Huoletonta Hyvää-kirjasta, mutta päätimme jakaa tänne blogiin yhden kirjan välipalasuosikeistamme! Ihanan pirteän värikkäät pistaasi bliss ballsit toimii kivoina pieninä välipaloina ja miksei myös pienenä makeana aterian jälkeen. Vaikka tämä resepti on luotu kauniin vihreille pistaasipähkinöille, luonnistuu samaisesta reseptistä tehdä muillakin pähkinöillä omaan makuun sopivat versiot!

Herkullista, helppoa ja huoletonta! Pistaasipallerot ovat myös kokonaan vegaanisia, gluteenittomia sekä ilman valkoista sokeria!

Ihanaa syksyistä viikkoa kaikille!

Pistaasi Bliss Balls

Ainekset (10 annosta)

1 dl
cashew-tai macadamiapähkinöitä
1½ dl
kuorittuja pistaasipähkinöitä
12
kivetöntä taatelia (esim.medjool)
100 g
raaka-tai tummaa suklaata
30 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 20 min

Tee näin:

 1. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen (suklaata lukuun ottamatta) tai monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.

2. Muodosta massasta palloja ja nosta ne lautaselle. Voit antaa pallojen hetken aikaa jähmettyä viileässä tai vaikkapa rasiassa seuraavaan päivään.

3. Dippaa jähmettyneiden pallojen toinen puoli sulassa raakasuklaassa ja anna jähmettyä. Voit halutessasi koristella suklaan rouhitulla pistaasilla.

Bliss ballsit säilyvät jääkaapissa tiiviiseen rasiaan pakattuna noin viikon ajan.

ruoka jalkiruoat valipalat vegaaninen
Kommentit (10)
 1. Sari/Saaran lautasella
  13.9.2018, 12:30

  Oi, oi miten herkullisen näköisiä palleroita ja voi pistaasi sentään! Pistaasit ovat mielestäni pähkinöiden kuninkaita, näitä on tehtävä pian.
  Niin kauniit kuvatkin <3.

  1. Kiitos! Suosittelemme! <3

 2. So bliss! Ihanan näköiset pallerot.

  1. Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *