Uusi juttusarja lasten lempiruoat

Havahduin siihen näin uuden vuoden alkumetreillä, että suurimman osan blogin resepteistä valmistan ja kuvaan viikonloppuisin. Todella harvoin on tullut viikolla työpäivän päätteeksi arjen kiireiden keskellä kehiteltyä uusia reseptejä blogissa julkaistavaksi. Päätin, että tähän on tultava muutos.

Pohdin pitkään miten tämän muutoksen toteuttaisin. Vanhempi tyttäristäni kysyi ohimennen yhtenä päivänä, että löytyväkö minun blogissa julkaisemani reseptit ja kuvat aina netistä. Vastasin kysymykseen, että todennäköisesti jos niin haluan. Tyttäreni totesi siihen, että sehän kiva niin hän voi aikuisena tehdä resepteilläni ruokaa omassa kodissaan.

Keskutelun jälkeen tajusin, että blogissa on jäänyt julkaisematta suurin osa lasten lempiruoista. Lapsista olisi varmasti hauska aikuisena tehdä omia lapsuuden lempiruokia. Ainakin tällä hetkellä lasten lempiruoat ovat niitä arjen nopeita ja helppoja reseptejä, joita arkena heille valmistan työpäivän päätteeksi. Usein on jopa niin, että kolmesta lapsesta yhden lempiruoka on toisen inhokkiruoka. Harvoin sama ruoka on kaikkien lempiruokalistalla.

Blogista tulet siis jatkossa löytämään juttusarjassa lasten lempiruoat meidän perheen arkiruokia, jotka maistuvat koko perheelle.

Kävin nopeasti läpi blogiarkistoa ja löysin seuraavat lasten lempiruoat, jotka olen jo julkaissut blogissa:

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *