Lisukkeet juhannuspöytään

Juhannus koittaa ihan pian ja vaikka on luvattu “perinteistä” juhannussäätä niin ei lannistuta, vaan pistetään pöytä koreaksi. Kokosin tähän postaukseen herkullisia lisukkeita, joita voi tarjota esim. grillatun lihan kanssa. meidän juhannuspöydästä on aina löydyttävä hölskykurkkuja. Perinteisten hölskykurkkujen sijaan kannattaa kokeilla herkullisia herukka-hölskykurkkuja.  Viime kesän hitti hölskypotut maistuvat taatusti hyvältä juhannuksena ja voit myös kokeilla feta-hölskypottuja.

Juhannuspöydän alkupaloina käyvät hyvin grillattu parsa yrttikastikeella, rapeaa salaattia vuohenjuustotahnalla ja raparperi-vuohenjuustoleivät.

Kotimaiset mansikat maistuvat ihanilta juuri nyt ja juhannuspöytään mansikoita voi lisätä myös salaatteihin. Blogista löytyy seuraavat herkulliset mansikkasalaatit: parsa-mansikkasalaatti, mansikkasalaatti ja vuohenjuusto-mansikkasalaatti.

Kananmuna-kermaviilikastike on herkullista uusien perunoiden kanssa tarjottuna tai varhaiskaalisalaatin kastikkeena. Varhaiskaali sopii erinomaisesti juhannuspöytään tarjottavaksi ja linkistä löydät koottuna blogin parhaat varhaiskaalireseptit.

ruoka lisukkeet
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *