Kesäkeittiön parhaat reseptit

Kesälomani lähestyy hitaasti, mutta varmasti. Kävin läpi viime kesänä blogiin julkaisemiani reseptejä lähestyvää lomaa silmällä pitäen. Päätin koostaa tähän postaukseen viime kesän parhaat reseptit, joita lomalla tulee taatusti taas tehtyä.

Kesäkeittiön parhaat reseptit:

Herukkaiset hölskykurkut

Kananmuna-kermaviilikastike

Varhaiskaali-perunasalaatti

Za’atarilla maustettu kesäkurpitsa tahinikastikkeella

Mansikka-raparperibritakakku

Paahdetut parmesanperunat

Paahdettu parmesankesäkurpitsa

Herukkaiset hölskykurkut ovat aivan mahtavan makuisia ja mukavaa vaihtelua perinteisille hölskykurkuille, joita teemme todella usein kesällä. Kananmuna-kermaviilikastike vie makumuistoissa omaan lapsuuteeni ja on kevyempi versio isoäidin salaatinkastikkeesta. Kananmuna-kermaviilikastike maustoi myös herkullisen varhaiskaali-perunasalaatin.

Za’atar mausteseosta tuli viime kesänä valmistettua useasti ja taatusti myös tänä kesänä. Za’atarilla maustetun kesäkurpitsan kruunasi tahinikastike. Tänä kesänä ajattelin kokeilla korvata kesäkurpitsan munakoisolla. Mansikka-raparperibritakakku on taivaallista ja taidamme leipoa kakun lasten kanssa kun kesälomani vihdoin ja viimein alkaa.

Kesäkeittiössä syntyi viime kesänä ihanan helppoja ja herkullisia reseptejä jämistä. Perunoita tulee usein keitettyä liikaa ja ne kannattaa hyödyntää tekemällä paahdettuja parmesanperunoita. Samalla idealla valmistettu paahdettu parmesankesäkurpitsa on myös herkullista.

Herkullista kesää!

ruoka kasvikset
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *