Parhaat joulujuomat

Ja se olisi sitten kahdennentoista luukun aika, eli puolivälissä ollaan! Tänään listasimme teille kolme ihanaa joulujuomaa, joista osa sopii lahjaksi ja kaikki myöskin kotona tarjottavaksi. Omarlikööri, kanelinen omenaglögi sekä viileä glögijuoma ovat kaikki omalla tavallaan ihanan uniikkeja herkkuja. Pari ensimmäistä on täydellisiä lahjaideoiksi ja viimeinen raikasta tarjottavaa vaikkapa alkumaljoina!

Omarlikööri

OMARLIKÖÖRI – Jos pidät Omar-karkeista, saattaa tämä omar-likööri resepti olla juuri sinua varten. Teimme tänä vuonna söpöihin lahjapulloihin todella helppotekoista omar-likööriä, joka onnistuu ihan jokaiselta (jolla riittää ikää!). Saat muokattua liköörin makua hieman valitsemalla eri prosenttisia alkoholeja tai käyttämällä kondensoitua maitoa.

omenaglögi

OMENAGLÖGI – Omenaglögi maistuu vähän kuin omenapiirakalta, hyvällä tavalla. Se on omenaista, kanelista ja lämmitettynä niin taivaallista (kylmänäkin toki voi nauttia). Suosittelemme ehdottomasti perinteisen marjaisen glögin rinnalle tätä. Ihana lahjaidea myös.

viileä glögijuoma

VIILEÄ GLÖGIJUOMA – Kokeile virkistävää, viileää glögijuomaa. Rakastamme glögiä ja sen ihanaa mausteista aromia, mutta lämpimänä ja makeana juomana sitä ei jaksa montaa kuppia nauttia (tai ainakaan me…).

Huomisesta luukusta löytyy ihana keksiresepti, jota on myöskin toivottu meiltä muutamaan otteeseen. Kun joulukalenterissa on aina niin monta luukkua ja sitä kautta niin monta reseptiä, on se parasta aikaa toteuttaa myös teidän toiveitanne! Muutenkin, aina kun teillä on reseptitoiveita, jättäkää meille viestiä, niin katsotaan jos saataisiin toteutettua! 🙂 Lisää meidän joululeivonnasta ja herkuista instagramissa @drjinna.

ruoka juomat joulu joululahjaideat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *