Keksireseptejä jouluksi

Tänään neljännessä luukussa muistellaan ihania keksireseptejä jotka sopii hyvin joulupöytään. Ihanat cheddarkeksit sopii juustoille, fantasiapikkuleivät piparin korvikkeeksi ja jauhottomat maapähkinävoikeksit maapähkinähimoon! Kaikki näistä valmistuu vaivattomasti, ja aikaakaan ei kulu turhaan!

cheddarkeksit

CHEDDARKEKSIT – Nämä cheddarkeksit ovat herkullisia sellaisenaan tai juurikin juuston ja hillojen kanssa nautittuna. Käytimme itse vaaleaa ja tummaa cheddaria 50/50 taikinassa, mutta suosikkisi käy hyvin. Suosittelemme kuitenkin kekseihin vahvemman makuista cheddaria, jotta keksit säilyttävät juustoisen maun! Kokeile myös parmesaanista!

fantasiapikkuleivät

FANTASIAPIKKULEIVÄT – Nämä pikkuleivät pitävät muotonsa uunissa, joten sopivat pipareiden korvikkeeksi, niille jotka ei mausteisista kekseistä niin nauti, mutta koristelusta silti tykkää! Fantasiakeksit on helppo maustaa vaikka vaniljalla tai makuaromeille, jos niihin kuitenkin pientä makua haluaa.

JAUHOTTOMAT MAAPÄHKINÄVOIKEKSIT – Nämä keksit ovat supersimppeleitä tehdä, sillä ne pääasiassa koostuu vain maapähkinävoista, sokerista sekä kananmunasta. Jauhottomat maapähkinävoikeksit valmistuu vajaassa puolessa tunnissa ja sopii siis jauhottomuutensa takia erityisen hyvin keliaakikoille ja vilja-allergisille!

Jos vielä keksihammasta kolottaa, kokeile näitä ihanan pehmeitä ja herkullisia pätkiskeksejä! Seuraa meidän jouluherkkujen valmistamista myös instagramin puolella @drjinna

ruoka leivonta keksit-ja-pikkuleivat joulu
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *