Mustikkajuustokakku purkissa

Neljän raaka-aineen mustikkajuustokakku tarjoillaan lasipurkissa. Domino-keksejä, mustikkaa, tuorejuustoa ja valkosuklaata – nam!

mustikkajuustokakku

Mustikkasadon ollessa parhaimmillaan on luvassa muutama helppo ja herkullinen mustikkaresepti. Viime viikolla valmistin raikkaan mustikkasangrian, jota tuli nautittua vielä seuraavankin päivän grillijuhlissa auringon porottaessa täyttä häkää – erittäin oiva lämpimän kesäpäivän juoma!

Tänään sitten taas mennään makean puolelle ja ehkäpä helpoimman jälkiruoan pariin ikinä. Tämän jälkiruoan voi valmistaa myös juomalaseihin lasipurkkien sijaan, mutta lasipurkeissa ne voi ottaa myös mukaan vaikkapa retkelle. Purkkien pohjalle murustellaan ensin Domino-keksejä. Juustokakkumassa sen sijaan syntyy tuorejuustosta, jonka joukkoon sekoitetaan sulatettua valkosuklaata. Valkosuklaa sitoo massan sopivan napakaksi ja antaa samalla sopivan makeuden. Annoksen kruunaa reilu satsi mustikkaa!

Mustikkajuustokakku lasipurkissa

Ainekset (4 annosta)

8 kpl
Domino-keksejä
200 g
tuorejuustoa
145 g
valkosuklaata (Panda)
2-3 dl
mustikoita
35 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 30 min

Tee näin:

Hienonna Domino-keksit ja jaa ne neljään lasipurkkiin tai juomalasiin.

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa 15 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen.

Pehmennä tuorejuusto vispilällä ja kaada sulatettu valkosuklaa sen joukkoon. Vatkaa välittömästi tasaiseksi. Jaa valkosuklaa-tuorejuustomassa lasipurkkeihin ja nosta ne jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi.

Lisää mustikat ennen tarjoilua purkkeihin.

ruoka marjat kakut jalkiruoat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *