Kesäloma Kustavissa

Kesälomalla on ehdottomasti päästävä mökille Kustaviin, niin tänäkin vuonna. Päätin koota Kustavin suomen suurimman mökkikunnan parhaat palat tähän postaukseen. Kesälomalla aamu alkaa ihanasti kustavilaisen pienpaahtimon Mokkapuun kahveilla. Nykyään valikoimissa on myös suklaita ja teetä. Voit lukea lisää aiemmasta postauksesta.

Mökkisaarellamme Vartsalassa sijaitsee myös monta kivaa vierailun arvoista kohdetta. Yksi suosikeistamme on Vartsalan Vanha koulu ja lomalla onkin pakko käydä siellä pizzalla. Viime vuonna Vartsalaan avautui myös Spauna, jossa olemme käyneet mielellämme syömässä ja kesäkaupassa kartuttamassa mökillä tyhjenneitä hyllyjä. Molempia paikkoja voin suositella lämpimästi.

Lasten mielestä Kustavin Käsityökylässä on ehdottomasti käytävä syöttämässä pupuja ja syömässä jätskiä. Samalla reissulla äidin astiavarasto karttuu aina huolestuttavasti. Paratiisipajasta ostamme aina citronella kynttilöitä hyttysiä karkoittamaan ja ekologisia pesuaineita. Ihan mahtava koko perheen kohde, suosittelen!

Matkalla Kustaviin on myös muutama hyvä pysähtymiskohde. Ranthuoneella pysähdymme usein syömään hyvät burgerit.

Vaikka pionien kukinta on jo tämän vuoden osalta ohi niin voin lämpimästi suositella Pionien Kotia.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *