Kustavin Käsityökylä

 

Kustavissa mökillä kesälomaa viettäessämme on jo lapsuudestani asti Kustavin käsityöläiskylässä ollut pakko päästä käymään ainakin kerran loman aikana. Käsityöläiskylässä sijaitsee Kustavin Savipajan myymälän lisäksi Paratiisipaja, sepänpaja, hopeapaja ja tekstiilitupa. Paikanpäältä löytyy myös kahvila ja lasten riemuksi pupuja sekä lampaita, joita pääsee ruokkimaan.

Savipajan myymälässä on astioiden lisäksi tarjolla kaikenlaista ihanaa mm. Serviettejä, keittiöliinoja, pehmoleluja ja kaikenlaisia herkkuja keittiöön. Paratiisipajasta löytyy kynttilöiden ja ekologisten pesuaineiden lisäksi luonnonkosmetiikkaa, sisustustuotteita ja vaatteita. Sepänpajasta löytyy tietysti pajassa taottuja esineitä, hopeapajasta löytyy ihania paikanpäällä tehtyjä koruja ja tekstiilituvasta ihastuttavia tekstiilejä.

Kahvilasta saa herkullisia munkkeja ja myös lounasta. Kahvit kannattaa nauttia viehättävällä terassilla ja lapset voivat samaan aikaan hurjastella viereisellä polkuautoradalla. 

Kustavin käsityöläiskylästä löytyy siis koko perheelle mielekästä katsottavaa ja tekemistä, suosittelen vierailemaan paikanpäällä.

Tällä kertaa mukaan tarttui edellisinä kesinä hyväksi havaittuja tuotteita paratiisipajasta: hyttyskynttilöitä, ekologista puhdistusainetta ja pyykinpesuainetta. Savipajan myymälästä ostin lisää ihania pastellinvärisiä pusspuss companyn astioita.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *